čtvrtek 2. května 2013

Tasticka s ruzi


Uz jsem dlouho neukazovala nic z koupelnicky a treba i kosmetiky,tak me nejak cvrnkla do nosu ma romanticka kosmeticka tasticka,ze by vas treba zajimalo,to malo,co v ni bezne mivam a nosim.
Mimochodem me by to u jine zajimalo take a zaroven vam tim dam treba nejaky tip na zkraslovadlo.
Opravdu toho u me nenajdete v tasticce mnoho,vetsinu mam doma ve skrinkach,suplickach a toaletce,ale techto par kousku proste musim mit temer vzdy u sebe,akor kdyz nekam jedu.





Na lesky na rty kapku uletevam,takze ty tam jsou nyni tri,vsechny  zaroven zvlacnujici a vsechny v jemnych ruzovych ci pudrovych odstinech,nyni je to MISS SPORTY Hollywood,ten je dobry pro ty,co maji rady vuni lesku a neva jim lepivejsi konzistence ,HaM pink,super kulaty obal,spise pusobi jako balzam a ma prirozenejsi sladsi vuni a RIMMEL LONDON odstin LOVE BUG ma krasnou pudrovou barvu a jemny lesk.











Totalni nezbytnost,jak tusite,je rasenka,vetsinou mivam v zasobe dve ci spise tri,nyni Lancome Hypnose,opravdu rasy vubec neslepuje,netvori zmolky a dela krasne rasy huste a vyrazne tak akorat,proste krasne prirozene












Krem na ruce,jedina nezbytnost co nepatri do dekorativni kosmetiky a nosim ji v tasticce.
Zamilovala jsem si znacku Loccitane,tento je s bambuckym maslem,neni mastny a dokonale jemny,proste laska.Konecne si mazani rukou uzivam.



















Tuzka na oci Kajal expression silver grey od Maybelline.Ja opravdu obdobi cernych linek mam za sebou,takze pokud vubec linky,tak pouze sede a to jeste jemne nebo svetle sede a tento odstin vse splni,navic jemnoulinky lesk.





Mam rada stiny tekutejsi v odstinech zlate a medene,hlavne kdyz zacina leto,tyto jsou AVON ANEW lifting odstin Rose a v tomto pripade je to ve skutecnosti spise ruzovo telova a ma krasnou kremovou konzistenci,ja doroztiram jeste po stetecku prstem a pod vzdy pudr.










Vim,krom kremu zadna bio nebo kosmetika netestovana na zviratech,ale s dekorativni jsem v tomto trochu pozadu,snad se polespim pestici,kterou predstavim z jednom z dasich prispevku a pokud mate tip na fajn prirodni dekorativni a hlavne dostupnou v obchodech,nejlepe aby si odstiny clovek mohl zkouknout na vlastni oci,budu moc rada.

A co vy,bez ceho vy se rano v koupelnicce neobejdete??

Mejte krasny ctvrtek a zitra posledni prac.den tohoto tydne.

                                                 Katka

                         









 

6 komentářů:

  1. Kačenko,jsou to super typy na kosmetiku...já se nyní moc nemaluji,jen zřídka a hlavně příležitostně :-) ...tak,že vždy chytnu co je po ruce :-) ...ale bez čeho se ráno v koupelně neobejdu je kartáček a pasta a pak ještě žehlička na vlasy :-) ...aby se mě venku nepolekali :-D ...přeci jen čarodějky už byly...ha ha ha...měj se krásně papa K.♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dekuji Klarko,no ja jsem taky moc rada,kdyz se nekde treba u Sandrusky doctu tipy nejen na bydeleni,ale i treba na doplnky na sebe nebo kosmetiku.Ja se bezne rano taky nestiham,ale kdyz jdu do mesta nebo proste ven,tak alespon rasy a BB krem ano.Jo,zuby si cistim s detma a to je nekdy mazec,mam co delat,aby nebyla psata vsude.Krasny patek preji.

      Vymazat
  2. Ahoj Katuško, moooc zajímavý příspěvek. Samozřejmě krásné fotky - hlavně ta poslední, ale já také ráda šmejdím u druhých, co používají za kosmetiku apod. takže jsi mi tímto článkem kápla do noty:-) Já jsem tedy spíš trošku "úchylná" na vlasy, ale líčím se samozřejmě také - jen jednoduše pudr, béžové stíny, řasenka a hlavně rtěnka. Na rozdíl od tvých světlounkých, já mám ráda rtěnky výrazné (takové hnědočervené), nějak se to k mým mahagonovým vlasům hodí. A když nezvýrazňuji moc oči, tak to snad vypadá i pěkně :-) Jinak k té přírodní kosmetice - na vlasy jedině bio a přírodní, na tělo míchám - přírodní a chemickou a v dekorativce to mám podobně jako ty. Pro mě zatím nevymysleli přírodní řasenku, aby mi seděla:-) A pudr mám krajkový dermacol. Jen stíny mám od Alverde - přírodní kosmetika dostupná v DM - ta mi vyhovuje, ty stíny jsou moc příjemné, tak třeba mrkni :-) No, jsem se rozepsala opět:-) Tak krásný den! Já měla dnes první pracovní den:-)) papa, S.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dekuji Simonko,ke zkraslovani mam kladny vztah,jako vetsina zen,tak si myslim,ze dat taky prispevek z jineho soudku a presto dotvoren po mem a v mem prostredi je prijemna zmena.Ale zas jen kosmeticke blogy to je na me zas prilis,libi se me od vseho trochu.Ja rtenku drive take hodne pouzivala,jako nactileta dokonce syte odstiny oranzove ci jine,ale to vis,pak me bylo jasne,ze na to je treba plnejsi rty,tak jsem pristala u lesku.Ty mas urcite pekne tvarovane rty,tak to musi byt pekne.A uro je fajn,kdyz je vyzdvyhnuta jen jedna prednost a na oci pak jen jemna rasenka.Ono v dekoretivce neni moc znamo bio,tak treba casem bude lepe.Mozna jen nevime...Ja pudr pouzivam mene,ale spise na leto bronzovy.Jo a o te kosmetice z DM tusim psala Sandra.Klidne se rozepisuj,moc rada ctu od tebe koment,ebo pisni zs na FB.Zajimalo by me,co mas za novou praci a jak se ti libi.Krasny vikend.

      Vymazat
  3. Moc príjemné čítanie, tak ako každá žena aj ja sa rada krášlim, už to nie je každodenná rutina ako keď som chodila do práce, ale napr. dnes som si make-up urobila. A čo mám v taštičke? Je síce mala, ale šikovná a vojde sa tam hromada strááášne dôležitých vecí. Make up Chanel Pro Lumiere, lícenka, štetec na líčka, klieštiky, riasenka RIMMEL ružovo-zelený obal (mimochodom vynikajúca), lesk na pery, ale bez čoho sa nezaobídem je telový krém od Neutrogeny na suchú pokožku, nedám naň dopustiť. Tiež som taký bezcita a nevyberám si len bio kozmetiku, nepreferujem nejakú značku, ale osvedčeným zostávam verná. Maj sa krásne a pekný večer ti prajem. Renata

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Renat,jsem rada,ze te clanek prijemne oslovil,planuji kosmetickych tipu vice,i z pesticiho soudku,myslim,ze je fajn ozivit prispevky necim novym,nez jen o bydleni a dekoraci,jako napr.ty tvoje tipy na fotografovani,to je take fajn.Jsem moc rada,ze jsi me nechala nahlednout,byt jen pisemne,do tve kosmeticke tasticky.Jakou kazdou zenu,me to zajima.Ja sice klasicky make up nepouzivam,ani klesticky,ale dekuji za tip na rasenku.Myslim,ze i tak je fajn,ze i kdyz deko kosmetiku bio nemame,ze se treba snazime kupovat kosmetiku netestovanou na zviratech napr.telovou,ci vlasovou.Ty se take mej moc pekne a dekuji za krasny koment.

      Vymazat

Dekuji vsem za vas cenny cas a tesim se na dalsi komentare a pripominky.