pátek 17. května 2013

Majove mameni




Serikove mameni pro vas mam prichystano uz nekolik dni,ale ted je tolik veci,s cim se chci s vami podelit,ze na nej doslo az nyni a ja jsem si kytici od maminky,ktera ma na sve stare zahrade uzasne obri kere,dala jen tak mimodek na novy stary patinovy stolek a uvedomila jsem si,ze se z nej prozatim stava tak nejak samovolne muj napul kvetinovy koutek a napul romanticky se vsemi mymi jemnymi radustkami,at jsou to jiz kvetinove svicky,vonava mydelka,romanticke magaziny ci nove poklady a ulovky.
Proste takovy muj holcici stolek.
Jinak na nasi zahrade mame serik lila i bily a to nekolik keru,ale jeste jsou mlade a me je lito hned druhy rok jejich prekrasne kvety trhat,vsak zahradou se take kochame a ne jen doma ve vaze.











Mydelka v barve seriku,ruzovounke a bile plus prekrasne pohlednice jsou radosti k svatku matek spolu s jiz ukazanymi hrnecky











V pozadi jeste stale starsi kvetinky jako napr.ruzovo fialkove chryzantemy,ale jinak seriky maji samostatne sve misto ve vaze,myslim,ze je skoda je michat s jinymi kvetinami











Pri pohledu na nekolik odstinu serikove barvy si uvedomuji,kolik veci v teto krasne barve mam,napr.ubrus,musim jej honem vyndat ze stare skrine













Jemny serik je take krasny,ale tento husty a hutny,jak ja rikam je muj nejoblibenejsi












Velike vetve jsem usadila do velkeho dzbanu v pastelove modre MANUFAKTURA





































Muj holcici koutek,resp.stolek plny romantickych radustek,jo a ta bomboska je uz polovicni





Motivy na pohledech pivonek a ruzi me naprosto uchvatily,prijdou bud do ramecku nebo nastenku





























Preji krasny patek a jeste krasnejsi vikend,my mame take oslavicku tak doufam,ze nezapomenu udelat nejake krasne fotky a urcite nebudou chybet kvetiny,dobroty,jo a taky bude jednu spec.exkurze,ale vice neprozradim.

                                              Krasne dny
                                                        Katka



 






22 komentářů:

  1. Kačenko,nějaký takový stolek bych taky potřebovala na to své focení...jen na něj mít místo:-) ...vůně šeříku mám moc ráda...vždy krásně provoní celou místnost...kartičky RA jsou úžasné...užijte si oslavičku...a těším se na další příspěvek,který bude určitě plný úžasných foteček...měj se nádherně papa K.♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ja vim,Klarko,vzdy jsem v dobrem zavidela psaci stolek Sandrusky,jaky to byl idealni podklad na foceni jejich novinek a novych nakupu.Letos me take vune seriku ohromila,jako by jsem ji prez zimu vzdy trochu pozapomela a pak me ta intenzita vzdy prijemne zaskoci.Jsem rada,ze mas alespon kousek z karet Rachel.Na oslavu se mooc tesim,uz pro radost z darku obdarovaneho.I ja se tesim na tve fotografie ze stylove oslavy tak,jak to umis jen ty.Krasnou sobotu.Pa.

      Vymazat
  2. Kati, krásny kútik máš vymyslený. V pozadí s kamennou stenou vyzerá nádherne. Andrea

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Andrejka,no vlastne koutek tak nejak uplne sam od sebe automaticky vyplynul.A dekuji,opravdu bila patina v kontrastu s sedou kamennou zdi je krasna.

      Vymazat
  3. Miluju šeřík.Tvůj holčičí koutek je úžasný!Hezký víkend...Věra

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ja take,ale ostatne mam rada vice kvetin.Dekuji za pochvalu divciho koutku.Preji krasnou sobotu.

      Vymazat
  4. Katuš,nebyla jsi náhodou v minulosti princezna?:-)) Šeřík krásně ladí s vašim kamenným obkladem. Pěkné:-) Věra

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Verusko,asi nebyla,protoze me se romantika libi,ale povahove jsem normalni holka,nehraji si na nejakou sladkou osubku,jen se me spise libi jemne veci kolem mne.Dekuji za pochvalu prirodniho sladeni.

      Vymazat
  5. Katko....nádherné,něžné fotečky....a kouteček je úžasný...Jana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jani,moc ti dekuji,ona ta jemnost vzdy ke me tak nejak prijde sama a koneckoncu i ten koutek se vyskyt nejak sam.

      Vymazat
  6. Jéé, Katuš, já chci taky takový stolek a samozřejmě se všemi drobnostmi, co na něm máš :-) A to množství knih, co tam vidím v pozadí!!! Máš nějakou oblíbenou knihu s nádhernými obrázky, kterou bys mi doporučila? :-) Asi neodolám těm kartám od RA... ani nevím, co si koupím pro radost jako první z té mé první výplaty (která tedy bude skoro až za tři týdny :-D, ale musím to pořádně promyslet:-)) A takový šeřík jsem opravdu ještě neviděla - má úžasné bohaté květenství! Ukážeš nám i ten fialkový ubrus? Ráda bych ho viděla :-) Měj krásný víkend!! Mě čeká další svatba, druhá během 14 dní :-) Papa S.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Neboj Simonko,ty mas tooolik casu si bydlenicko jednou zaridit tak krasne a to,ze uz ted vis,v jakem stylu,je super plus.Knihy jsou ma vasen jako treba kvetiny a samo,ze vsechny o bydleni ci dekoru.Stopro ti mohu a rada poradim,napis me mail na katerinamuskova@email.cz a dam ti bezva tipy kde a jakou knihu ve tvem stylu zakoupit.Karty jsou uzasne a hlavne se daji pouzit nejen jako dopisove pohlednice,ale i jako do ramecku ci na nastenku,jen pozor na ty kopie.Tvuj serik zas ladil ke tve jemnosti,mozna si nas i ty kvetiny najdou.Ubrus rada ukazi,je z kolekce Provance.Ty si uzij svatbu,ja sice moc svatby nemusim,kvuli nekdy az moc zajetym zvykum,ale treba takovou zahradni svatebni party,to jo,tak doufam,ze tobe se tam bude libit,pa.

      Vymazat
  7. Káťo, krásné ... šeřík miluju, jen škoda, že na něj nemám v zahradě místo. Ale naštěstí tady u nás n vesnici je kam zajít pro pár květů do vázy. A ta vůně pokaždé, když přijdu z venku ... nádhera.
    Užijte si oslavu i celý víkend ... a děkuji za přáníčka pro Vojtíka
    Věra

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Verko,moc dekuji,kdo by serik nemel rad,vid??A mas pravdu,seriku je po mestech a na venkove tolika obr keru,ze nemusis smutnit,ze ho nemas na zahrade.Nastesti nejsem alergik,protoze vune jsou opravdu intenzivni,
      Dekuji za prani pekneho dne a doufam,ze i Vojtik si oslavicku uzije.

      Vymazat
  8. nádherné fotky. Jinak nic pro moji alergii, dnes jsem si musela vzít zyrtec.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dekuji moc Amelie,ani nevis,jak me to tesi,ze se ti me fotecky zdaji byt nadherne.A ohledne alergie to plne chapu,ma sestra ji miva obcas take a nekdy jsem ji opravdu litovala,kdyz ji slzely i oci a stale kychala.

      Vymazat
  9. Katuško, nemyslím si, že jsi ta sladká romantička. Myslím, že jsi pořád usměvavá žena, se srdcem plným energie, lásky a citu. A to vše se promítá do toho, co miluješ a čím se obklopuješ. Určitě tak pokračuj i nadále a budeš pořád šťastná a já ti to moc přeji:-)). Vždyť to je v životě moc důležité. Krásný víkend. Věra

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Verus,moc dekuji,myslim,ze jsi me docela presne vystihla,asi jsem neco jako napul romanticka a napul realistka.No,usmevava asi docela dost jsem,ale to i hlavne diky mym dvema malym dvojcatkum,ktere me i pri nejakem smutku dokazi perfektne rozesmat.Mozna i ony ze me udelali jemnejsi zenu.Jsi zlata za to,co me pises,moc me to podporuje.Krasnou slunecnou nedeli preji tobe i tve rodine.

      Vymazat
  10. Voní to až sem, je to krása. Hezký zbytek neděle.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dekuji,klasicky serik lilla barvicky vystridal jemnejsi,ae stejne husty a hlavne syte fialovy,ale voni stejne krasne.
      Preji take kresne nedelni odpo.K.

      Vymazat
  11. "Holčičí" kútik tíško závidím, samé dobrôtky a krásno okolo, to je pohladenie pre oko. Odtiaľ by sa ťažko odchádzalo, na relax priam stvorené a s voňavým orgovánom. Škoda, že sa vôňa nedá preniesť cez počítač.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dekuji Renat,je to takovy impulsivni koutek,ani nevim jak se sam vytvoril,ale je to z obyvacku pekne pokoukani.Nyni uz tam sice serik neni,ale jsou tam zas jine,napr,ruzovy pryskyrnik,ci nekolik druhu chryzantemek.

      Vymazat

Dekuji vsem za vas cenny cas a tesim se na dalsi komentare a pripominky.