čtvrtek 20. září 2012

Takze kdo je ten stastlivec??

Mile damy,
tak je to tu,omlouvam se za zdrzeni,ale horecky mych dvojcatek udelaly sve a ja chtela soutez peclive vyhodnotit a vylosovat a verte,ze vybrat pro mne nej komentik na otazecky,to bylo...Nekolikrate jsem si musela procist vsechny vase tak nadherne a inspirativni odpovedi,ale je fakt,ze jsem volila asi nejak pocitove,protoze urcite nazory na bydleni ve me utkvely trosiku vice nez ostatni.No ale nebudu zdrzovat,jdeme na to holky.



Tak takto hezky jsem se na vas pripravila



A stastnou vyherkyni losovani se stava....tramtadadaaaaaaaaa..

                                 MARU

Maru moc gratuluji,ale ted zalezi,zda mne zaujal odpovedi nekdo,kdo soutezil drive nez ty,ten si totiz vyhru muze vybrat,takze pro tebe stale napinave.

No a memu srdci nejblizsi odpoved hlavne o domove byla zarucene a druhou vyherkyni se stava
              
                              PETRA Z PUCIKOVA

Takze v tomto pripade dvojita gratulacka,protoze Peta soutezila drive,tudiz ma pravo volby ceny.

Prosim vyherkyne aby mne kontaktovaly na mail katerinamuskova@email.cz se svou adresou bydliste pro poslani cen a Petrusku jeste s volbou ceny.

Timto dekuji vsem,byly jste uzasni,dekuji za vas cas pri odpovedich a nezoufejte,mam pro vas nyni slibovane male prekvapko,neboli soutez je takova 2v1 za vasi oddanost.
Pozor,soutez se tyka soutezicich v minule anketce.

Kdo me u tohoto clanku nejvice zaujme odpovedi na otazku,kde by se hezky vyjimala nize uvedena treti cena u vas doma a odpovi do nedele tohoto tydne,tak je jeho.

A o co ze jde???


Prekrasny masivni stribrny ramecek na foto s patinou a zrcadlovymi akcenty cca 13 cm vysoky v hodnote 307,-kc


                          Doufam,ze zklamani tech co nevyhraly trochu pominulo.
                          Tesim se na vase zajimave komentiky a odpovedi.

                          Krasny den vsem
                                                     Katka

23 komentářů:

  1. Milá Katko, nevěřím svým očím, že by i na mne se štěstíčko usmálo?! Moooc děkuji... já mám krásný den! Přeji i Tobě nááádherné již skoro podzimní dny! Maru

    OdpovědětVymazat
  2. Jen ver,Meru,jsem rada,ze jsi vyhrala a ze mas radost,jeste je fajn,ze nevis vyhru,tak to pro tebe bude dvojte prekvapko,nevim sice,co by jsi si prala vic,ale treba se s Petrou podelite ke spokojenosti obou.Uplne si umim predstavit,ze ti ta mila zpravicka zprijemnila den.A zrovinka je tak krasny podzimni den,jo a i kdyz jsi vyhrala,stale muzes bojovat o treti cenu,nezapomen.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Promin Maru za preklep ve jmene,pa.

      Vymazat
    2. Kateřinko, jsi zlatíčko! Už jsem poslala mailík ... a těším se na překvápko! Další soutěž nechám holčinám, ať mají také radost! Pa a krásné, slunečné odpoledne. Maru

      Vymazat
    3. Jsem stastna,ze jsi tak nadsena,mail uz jsem cetla.Pisni,at te muzu po druhe prekvapit.Tak jsi dalsi dobra duse,Peta se vzdala take dalsiho soutezeni.Preji ti pekny take jeste slunickovy podvecer.Katka

      Vymazat
  3. Odpovědi
    1. Evelins,priste se urcite ucastni,planuji za nedlouho a opet budou krasne ceny.

      Vymazat
  4. Ahojky tak nevím,zda uvidíš komentík ode mne hlásilo mi to nějaké chyby?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Miso,tak zadny komentik krom tohoto od tebe dnes nemam,tak to zkus urcite znova.

      Vymazat
  5. Kačenko,moc gratuluji oběma holkám co vyhrály...a pokouším štěstí znovu:-)))
    Kde by se rámeček u nás vyjímal?Já si myslím,že by mu to moc slušelo u nově zrenovované lampy na polici nad naší postelí do kterého bych vložila sépiově upravenou fotku mých andílků...
    Měj se krásně papa Klára

    OdpovědětVymazat
  6. Klarko,musim rict,ze ty jsi byla ma horka favoritka v anketce,ale pak zvitezila Petra,ale treba se usmeje stesti nyni,nebo na predadventni soutezi koncem listopadu,co uz nyni planuji.Ta sepiova fotecka,ta by tam tedy zapadla.

    OdpovědětVymazat
  7. Káti, já mám oooobrovitánskou radooost! Už jsem poslala mailíka na tvou adresu a ještě musím poděkovat i tady! Dnes jsem přesně takovou vzpruhu potřebovala, oba kluci nejsou ve formě a malinko stůňou, mám za sebou úplně probdělou noc, kdy Fífa spal jedině mě omotaný kolem krku a v mezičase se Luciš budil s tím, že se chce se mnou mazlit...takže jsem byla úplně KO a tahle zpráva mě dočista nabila novou energií a mám chuť tančit a objímat celý svět:-). Moc ti děkuji za úžasnou soutěž a budu se těšit na balíček jak na druhýho ježíška:-). Rámeček, který přidáváš jako bonus do další soutěže je naprosto úžasný, ale tentokrát se nezúčastním, myslím, že bude víc než fér nepokoušet osud a dopřát stejnou radost, jakou mám já teď, někomu dalšímu:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsem opravdu moc rada,ze te vyhra tak potesila,vyrobky mam vyzkousene a tato kosmetika je pro mne bezkonkurencni.Chapu te,ja take nekolik noci poradne nespala,naposled na zemi,protoze u maleho nemam postel a provizorni se me nechtela skladat.Tak jsem stastna,ze jsem te losovanim nabila.Balicek poslu co nejdrive,pokusim se ho zitra nebo v so zabalit a zacatkem tydne poslat.Je od tebe mile,ze se vzdavas dalsi pripadne ceny,urcite nekoho potesi.Tak se brzy vsichni uzdravte,deti jsou super v tom,ze se z nemoci oklepou mnohem driv.

      Vymazat
  8. Tak ještě jednou :-)))
    Krásně jsi to losování připravila-nádherná mistička!A velká gratulace holčinám!!!
    Líbí se mi na tobě,že máš velké srdce-rámeček je překrásný-a ty květinky na něm-ach!!!Já bych ho umístila do obýváčku,kde trávíme nejvíce času,vedle květů sušené hortenzie,protože mi ho ty kvítečka na něm připomínají a dala bych do něj společnou fotečku dětí!V jeho odrazu bych jsme se pak aspoň viděli,když tu trávíme společný čas!
    Krásný den Kačenko!
    P.S.doufám,že už je vám lépe!!!!!

    OdpovědětVymazat
  9. Ted je to v poradku.Misticka se me moc libila,take z BR v akci a bylo me lito jen tak losovat jakoby nic.Jsem rada,ze vyhraly zrovna tyto holky,ale zrovna tak by jsem se radovala,kdyby to byl nekdo jiny.Chci udelat radost co nejvice priznivkynim,tak jsem vymyslela jeste treti cenu.Mas pravdu,ty kvitka pripominaj hortenzii,ach,to zas bude prekerka,koho vybrat.Nejradsi by jsem dala alespon deset cen.Tobe take hezky podvecer a ano,uz je lepe.

    OdpovědětVymazat
  10. Taky gratuluju výherkyním! A líbí se mi, jak poctivě jsi vzala to vyhodnocování :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dekuji za ne.Jo,jo,ja jsem takova poctivka,az jsem z toho mela tezkou hlavu,ze jsem diky detem nestihla losovat hned v pondeli,protoze jsem si chtela poradne znova procist komentiky,ale myslim,ze to dobre dopadlo.

      Vymazat
  11. Moc gratuluji oběma holkám! Nepopírám, že jsem si tuze přála vyhrát...hlavně kosmetiku Lothantique, ale třeba se zadaří příště, hihi :-) Byla to krásná giveaway!

    OdpovědětVymazat
  12. Opet dekuji za holky.Ja vim,ja by jsem take nejradeji dala vyher alespon deset a ty jsi s Misou diky vasemu uklizecimu prispevku byla take moje horka kandidatka,ale nezoufej,dalsi soutez bude co nevidet,cca za dva mesice pred prvnim adventem a ceny budou jeste lepsi.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Káťo, moc krásný rámeček, ten by se mi moc líbíl, dala bych ho na noční stolek mezi ostatní věcičky důležité pochopitelně, ketre tam mám...jinak přeju výherkyním, aby si užívaly dárečků. krásný den.

      Vymazat
    2. Dekuji,nedavno jsem ho koupila s umyslem darovat ho,tak moc se me libil a prani se me splni,potesim jim dalsi osubku.Na nocnim stolku by se tuze vyjimal.Vyherkyne si darky urcite uziji,protoze jsou jak na okrasu tak ucelove,napr.hrnek ci sprchove gely a to je nejlepsi.Tesim se na tvuj dalsi prispevek,ja nyni nafotila na dnesni.

      Vymazat
  13. Gratulujem výherkiniam :) Ten rámik je veľmi zaujímavý.Ja osobne by som si ho dala na jednu z mojich poličiek kde mám niekoľko podobných vecí :)

    OdpovědětVymazat
  14. Moni,opet dekuji za holky.Ramecek by se urcite k podobnemu stylu moc hodil.Dekuji za komentik .

    OdpovědětVymazat

Dekuji vsem za vas cenny cas a tesim se na dalsi komentare a pripominky.