středa 19. září 2012

Prvni vlastovka podzimu

Me mile,
ani ja jsem jiz neodolala nastavajici atmosfere podzimu a naaranzovala si sve dnesni ulovky z meho oblibeneho kvetinarstvi spolu s doplnky,o kterych si myslim,ze se k ostatnimu hodi.
Trosku se me tam vloudily kvitky ruzicky,kterou me mamka prinesla pred par dny a me bylo lito ji jiz vyhodit,ale co si budeme povidat,takto dekorace ruzi je pouze na fotecky,ostatni muze zustat na nekolik dni ci spise tydnu.
Tak doufam,ze se bude libit a pokud ano,dekuji predem za komentariky.



Prenadherny poklop je opet od Jeanne a nema chybu i na dekor 
 
 
 



 Detail poklopu je kouzelny
 
 
 
 
 
 Moc se me pod nej hodily dekoracni hodiny s levanduli
 
 
 
 
 
Nadchly me kastanky a ramecek me evokuje podzim
 
 

 
 
 Pro mne neco noveho jako podzimni dekorace



 
 
 Povsimnete si lila tuzky a svicky,uplne doladuji dekorace
 
 
Mejte se krasne a priste jiz losuji,tak se teste.
 
Katka

20 komentářů:

  1. Oh krása...Poklop úžasý, po něm tak toužím...krásná dekrace, moooc pěkné, chválím:))Romana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dekuji Romi,vsak tvuj ubrus je take moc pekny,dekoraci jsem trochu z foceni poupravila a jiz zdobi stul i s dyni a rameckem,nakonec to je opravdu pekne.

      Vymazat
  2. Katko dekoracia je nádherná...a ten poklop nemá chybu, ak to nieje tajomstvo kde sa da kúpiť? Lebo ja mam iba zatvorku na hlbokú misu, pravý opak :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Poklop je taky muj nej,mam jich toziz vice a tajemstvi to neni,ja ho kopila uz je to sice dyl,ale prez net v Ma Maison,to je obchudek s doplnky v Provance stylu.

      Vymazat
    2. Ďakujem krásne za odpoveď...a myslíš že by ich ešte mali,hodila by si mi link?

      Vymazat
    3. http://www.mamaisoninteriors.cz/cs/search/?s=poklop&search=1&x=0&y=0
      Ale ja ten uplne stejny nenasla,maji tam podobny,jen s jinym napisem

      Vymazat
  3. Kačí bomba-máš pravdu detail poklopu je kouzelný!Moc se mi líbí spojení kaštánků a růžiček-je velmi zajímavé!Já zrovna teď aranžuji stůl v kuchyni už do podzimního kabátku:-)A na vřes jsem si už konečně také došla:-)Krásný den!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Miso dekuji,Jeanne nikdy nezklame,to je jistota.No oni to sice kastanci nejsou,pry snad udajne nejake exoticke ovoce nebo co,ale ruzicky se vlastne hodi ke vsemu a hlavne nam stale kvetou uz taaak dlouho.Tesim se na tvuj stul,ja jeste vresy dokoupim a chtela by jsem i samotne bile,tak urcite jeste nejake budou v prispevcich.

      Vymazat
  4. Katko, tak už taky podzim... Kaštany mám moc ráda, jak vylouplé, tak tahle "chlupaté". To staré stříbro a vřes, to je nádherná dvojka.
    Přeju hezké dny a zdravím, Helena

    OdpovědětVymazat
  5. Ano,ano,sice jsem chtela pockat az na kalendarni podzim,ale nevydrzela jsem.Jak jsem psala Mise,tak ted jsem zjistila,ze to vlastne nejsou kastanky,ale me to neva.A co se tyce vresu,uz se me trochu okoukal,ale v patinovem stribrnem kvetniku,nebo zinkovem,je to zas neco noveho.Dekuji Helen

    OdpovědětVymazat
  6. Poklop vypadá hezky!!!Máš pravdu,k dekorování se hodí přímo báječně.
    No a z toho,že už bude podzim moc radost sice nemám,ale co se dá dělat,žejo?
    Tak přeju krásné podzimní dny!!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano,to je proste takovy kousek,ktery se neokouka a i kdyz jsem jiz pod nim nejake sladkustky mela,nejkrasnejsi je nad dekoracema,napr,na velikonoce.Podzim je sice bran jako sychrave obdobi,ale ja mam rada zmeny a ty vedra jsou na me moc,tak jen doufam,ze bude i slunecny podzim.A i za deste si muzem v teplicku doma uzit dny,treba prave dekorackama.

      Vymazat
  7. Kačenko,máš to překrásné...ten poklop je báječný...Měj se krásně papa K.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Klarko,mocinky dekuji,vidim,ze poklop ma uspech,asi zkusim za par tydnu jeste obmenit dekor.Pisnu mailik co nejdriv.

      Vymazat
  8. Poklop i lila svíčka jsou úžasný, vřes je můj podzimní oblíbenec...samá krása a zajímavé barvičky...je vidět, že podzim zdaleka nemusí být pochmurný ;-)))

    OdpovědětVymazat
  9. Lilla barvicka a vubec jakekoliv odstiny fialkove se me proste k podzimu moc hodi,coz dokazuje i barva vresu,mimochodem dvojbarevna kombi me zaujala.Stale koukam na dekoraci na jidelnim stole a take si ji pochvaluji,myslim,ze ji rozzarily hlavne ty zelinkave exoticke plody podobajicim se kastanum.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Presne tak, to je temi zelinkavymi plody...dodavaji tomu neco noveho a zajimaveho :-) Jinak ja fialove odstiny muzu vlastne od podzimu az do zimy...prave na vanoce fialovou miluji :-) svetlejsi fialkova je samozrejme krasna cely rok...

      Vymazat
    2. Na plody jsem narazila uplnou nahodou v mem oblibenem kramku s kyti a provance doplnkama a moc me nadchnuly,protoze ja oranzovou nemusim,tak hledam spise bil,zelinkave a lila.Ja na vanoce fialovou take znam,ale spise tmavsi a letos se me strasne hodi na podzim,mozna kvuli te nekonecne kvetouci levandulce,ktera me rostne v hojnem poctu na zahradce,no uvidis v dalsim prispevku.

      Vymazat
  10. Katko, krásná podzimní dekorace ... poklop je báječný kup a máš moc hezky naaranžováno! Vřes , růžičky a levandulka ve společnosti starostříbra je náramná a svíčka je třešnička... Krásný den, Maru

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dekuji,bylo to takove intuitivni aranzovani a pod poklop davam dekoracky jiz dele.Vres je muj znovuobjeveny,dostal novy nadech nostalgie v stribrnem kvetniku a levandule se me moc hodi i k podzimu.Patinove stribro miluji,stale budu dokupovat i kdyz ho mam jiz dost.Doufam,ze me pisnes az nafotis treba vyhru ve tvem domove.

      Vymazat

Dekuji vsem za vas cenny cas a tesim se na dalsi komentare a pripominky.