středa 26. září 2012

Pro podzimni vecery


Pekny podvecer,
pro ty kteri ctou muj clanek v jine denni dobe proste krasny den.
Tento prispevek chci venovat necemu,k cemu se uchylujeme se zkracujicimi se dny cim dal casteji a to.... kniham.A to ne ledajakym.
Kazda z nas ma sve oblibene,ke kterym se muze jiste vracet casteji a i ja takove mam.No a o co jineho by mohlo jit,nez opet o bydleni a dekorace,kdyz me to taaak moc bavi.Knihy jsou jak jinak vsechny bud ve francouzskem nebo skandinavskem venkovskem stylu v lepsim pripade je toto smichano dohromady.Jsem na tyto knihy,prominte me ten vyraz,ujeta a nebojim se to tak nazvat,protoze to presne vystihuje,jak me dokazi naplnit pohodou a pokochanim se.Muzu jimi listovat stale a stale dokola a nikdy se jich nenabazim,protoze neobsahuji jen muj oblibeny utulny cisty domov,ale jsou to fotografie primo z bydleni a domovu a tam ja tak rada nahlizim a inspiruji se a zasnu a....no nechme toho,predstavim vam nektere z nich a dam tip,kde muzete objednat.





Dovolila jsem si ke kniham naaranzovat neco,aby jim nebylo smutno






Me dve nej Lantlig Charm a Lev Vackert,nemaji chybu





Zinkova koruna se srdcem,hodi se kamkoliv a k cemukoliv





Jeden maly nahled do knihy,takovych fotecek jsou tam stovky


Rachel a shabby nesmi chybet,i kdyz od tud si beru jen prvky


Tak tato je nabita letni inspiraci pro dum i zahradu,vse stylove



Bila ruze v nadherne brousene karafe se me ke kniham moc hodi







Z leva venkovske bydleni a bydleni ve francouzskem stylu


Ma oblibena salka jako darek od sestry zn.Promod





Ke knize treba cajik v dokonalem hrnicku v Provance duchu z Ma Maison


Patinovany strbrny kvetnik,ale muze slouzit na cokoliv


Vanilkova opet patinova miska,nebo tacek pod svicku,je krasny





Me knizni poklady pekne pokupe,v pozadi luxusni cajik z ruzi

 
 
Vsechny knihy mam bud z Ma Maison ci z Bella Rose a mohu vam zarucit,ze pokud si jednu z nich budete prat treba jako vanocni darek,tak nebudete litovat a darkem se budete kochat a uzivat si ho stale.A jak vsichni vime,do knih se investice vyplati.Napiste,jake vy mate oblibene knihy,nebo knihu,ke kterym se muzete stale a stale vracet.
 
Mejte se fajn a za par dni jsem zpet
Katka

16 komentářů:

  1. Krásne publikácie, bohužiaľ ani jednu nevlastním. Ale mám dosť veľa zahraničných časopisov o bývaní a tiež sa k nim neustále vraciam. Vždy tam objavím niečo nové.Andrea

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano,casopisy knihu dokazi temer nahradit,ale musi byt kvalitni a bez reklam a inzerci,jako treba Jeanne nebo VACRE,take pravidelne odebiram a nebo ze zahranicnich cest,hlavne z Francie,jsem si dovezla take nadherne.Jinak zkus Andreo treba Jeziska.

      Vymazat
  2. Kačenko krásné fotečky-krásné věci-snad všechny!!!Hned bych si s tebou sedla s čajíčkem ke stolečku a listovala s tebou a povídala si:-)Já tedy nejraději čtu knihy filozofické a psychologické nebo ty,které mají zajímavý obsah:-)Vždy je se co učit!Krásný večer!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Miso dekuji,uz jsem ti take pisla komentik.Jo,to me povidej,to by se prohlizelo a popijelo a povidalo.To ja se na rovinu priznam,ze po predesle narocne praci od nevidim do nevidim a i po psychicke strance a ted po take narocnem dni s dvojcaty me nejvice uspokoji neco,at je to jiz film,kniha ci casak,kde nemusim moc premyslet a jen se kochat,nejlepe prohlizet si a snit o dalsich peknych vecech.Proste po honicce si neumim predstavit filozofovat,vim,ze je to asi proste,ale snad me nekdo pochopi.

      Vymazat
  3. Kačenko,opět pastva pro oči...sice mám kupu práce,ale u tebe jsem se krásně zasnila a už vím co si přát pod stromeček a snad mi to ten ježíšek i přinese:-)))...Měj se moc a moc krásně papa K.♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Klarko,moc dekuji,ja vim,ja si tad fotim a pisu a ty zase pracujes,uz me zase zahanbujes,ale co,ja to dozenu s detma.A knihy zarucene doporucuje,to se pokochas.Ty se take mej a s tou praci to neprehanej.

      Vymazat
  4. Krásne ako vždy... s tým súhlasím, že do týchto knižiek sa investovať oplatí, aj keď zatiaľ ešte žiadnu nemám :) Ale tak ako si prezerám fotky, ktoré mám posťahované z internetu pre inšpiráciu stále dookola, to isté by platilo z knižkami, pretože vždy mi do oka padne iný detail a vždy objavím niečo nové. Ale mám na pláne daroať si knihu od Rachel A. pod stromček:) Prajem krásny večer... PS: ja inak veľa nečítam, klasické knižky ma nebavia, pretože nemám pocit, že by nejako zvláštne obohacovali moju osobnosť, radšej siaham po psychologickej literatúre, z tejto oblasti mám veľmi rada knižky o emocionálnej inteligencii a ujo Freud mal tiež obdivuhodné myšlienky, napríklad Výklad snov.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dekuji,nevadi,ze zadnou zatim nemas,ja zas nemam zadnou psychologickou a treba by jsem mela mit.Mas pravdu,jeste ze je internet,no ale neni nad knihu,prec je to jen klasika.Ale pokud mohu byt uprimna,posledni kniha me od Rachel na rozdil od jinych predstavenych trochu zklamala.Ja take klasicke knizky nectu,na to mam moc malo casu,tak si vybiram,ne kvuli osobnosti,to nevim,zda nas obohati interier,snad ano.No holky,Misa taky pise tu psychologii,ze by jsem si nejakou poridila??...Ne,prominte,holky,ted na to proste nemam,potrebuji relllaaaxx,hi,hi.

      Vymazat
  5. Knihy jsou velmi inspirativni , clovek se v nich myslenkove dokaze ztratit.Ja jich mam take nekolik ne ty co mas ty ale ted si radsi kupuji Country Style magazine je v nich take plno inspirace a clovek muze snit kazdy mesic o necem novem.Tve fotografie jsou velmi hezky naaranzovane.I na tvych fotkach je plno inspirace.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano,pro mne jsou knihy a odborne casopisy mnohem vic inspirativno nez treba internet.Magaziny zake odebiram,mas pravdu,je to kazdy mesic nove,to je vyhoda.Dekuji moc za pochvalu aranzi,chci,aby to bylo jednoduche.ale pro ctenarky oku lahodici.Je to pro mne vyzva inspirovat ostatni.Dekuji

      Vymazat
  6. Ahoj Káťo, já taky ráda listuju v časopisech, hledám inspirace, prohlížím obrázky a říkám si, co bych si udělala nebo bych tak chtěla, je to takový odreagování,nemusím u toho přemýšlet.Ale ráda si přečtu nějakou knížku,teď jsem četla Marley a já, nedávno dávali film v telce, ale kniha se mi líbila víc.Měj se hezky.Romča

    OdpovědětVymazat
  7. No jo,kdo z nas zen by rad neprohlizel casacky,nase mamka o vareni,segra o mode a ja o bydleni.Na knizku radeji nemyslim,nez by jsem se k ni stihla vratit,tak by jsem zapomela,o cem byla,snad az dvojcatka povyrostou.Take se mej fajn.

    OdpovědětVymazat
  8. Kačenko,máš u mě na blogu překvapení...snad tě potěší...Přeji ti krásný večer papa K.♥

    OdpovědětVymazat
  9. Klaro,uz jsem ti pisla,ale musim jeste,mocinky ti dekuji,opravdu me potesilo,pisnu po uspani mailik.

    OdpovědětVymazat
  10. Káťo, tu vázičku, co máš na poslední fotce máme stejnou! Mám k ní i "větší sestru" a moc je oblibuju, jsou nádherné! Knihy máš moc pěkné, já uvažuju, že si na BR koupím brzy taky nějaké "čtivo" ke kochání:-). Já knížky miluju, stále dokola se můžu vracet např. k románům od Zdeny Frýbové neob k "Zvěrolékaři" od Herriota...a pak ještě Pan Kaplan má třídu rád:-). Teď teda listuju převážně v různých knížkách pohádek, které čteme s Lukášem nebo v knihách s předškolnímu úkoly, nápady na tvoření s dětmi,...ale strašně miluju zakutat se do peřin, pohodlně se uvelebit v posteli a číst, číst, číst...Jen si o tom teď nějakou dobu můžu nechat tak akorát zdát:-D. Káti, užij si krásný prodloužený víkend!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je,tak to ani nevim,ze vazicka je i ve vetsim,kdepak jsi ji koupila?Za pochvalu knih dekuji a to byla jen cast,jsem jimi proste posedla.Ja knihy klasicke od narozeni deti nectu,ale jsem si jista,ze se k nim jiste vratim,mam rada take romany.No ale ted jsi me pripomela,ze ctu take knihy s basnickami a pohadkami.Mame to asi s detmi podobne,jen tvoje starsi ditko chodi uz do skolky.Tobe take pekny vikend.

      Vymazat

Dekuji vsem za vas cenny cas a tesim se na dalsi komentare a pripominky.