pátek 28. září 2012

Opet nastava ten cas...


Krasny patek,
nastal oblibeny prodlouzeny vikend a ja doufam,ze si ho vsechny uzijeme jak si prejeme.Na ty tri dny volna jsem si dovolila prispet kapickou vanocni atmosfery s nadechem vintage.Vim,ze vetsina z vas miluje svicky a je jedno,zda je leto ci zima,ale ja mam plapolani svicek spojeno s vecerni atmosferou jiz chladnejsich dni a proto zacinam zapalovat az pocatkem podzimu a nejvice mam toto spojeno se svatky Vanoc.Letos,kdyz uz maji deti nejaky rad a mohu si opet dovolit zapalovat svicky s klidnejsim pocitem,tak jsem si nadsene prikoupila nektere nadherne kousky a spolu s nadechem Vanoc Vam je rada predstavim,doufam,ze nasajete atmosferu,nebojte,neni to brzy,prvni advent je tu cobydup a pokochate se u nasich krbovych kaminek.


 


U kaminek byla jasna volba dlazba,ovsem pudova a to puvodni z baracku





K bile svicce nadherne ladi bila ruze







Dalsi ma oblibena vanocni kniha,ale tentokrate si prijde na sve kazdy


Je libo klasicke venkovske vanoce...........


...........ci snad radeji exotickou vyzdobu.......


.....nebo zvolite jedoduchou a cistou vyzdobu pomoci svicek a oblazku.


                       Inspirujici dalsi vanocni vydani meho nej magazinu






                        Barva ruze zapadne mezi krasne barvicky svicek





                Zamilovala jsem se nove do sklenenych svicnu,ale opet stylove






Perly se hodi temer ke vsemu,k patinovanym svicnum ovsem dokonale





                 Moje dalsi dokonala krajkova salka,zdobi bezne toaletku





                  Tac predstavim detailne nekdy priste,je nadherny




 



                        Svicen s perlickami je muj novy ulovek,je dokonaly





                                               Detaily svicnu




















Tak tyto zapalky nemaji chybu,o hlavickach ani nemluve,je to darek












               Neni nad to,lehnout si u kaminek na kozesinku u svitu svicek
 
 
 
Tak me mile,dekuji za vas cas a milou spolecnost,byt virtualni a tesim se na kazdicky komentik.Krasny podzimni vecer.
Katka
 

14 komentářů:

  1. Milá Katka, prekrásne a inšpiratívne fotky ako vždy! Sklenené svietniky ma dostali, sú úžasné! Dúfam, že čoskoro sa mi podarí pochváliť podobnými, pretože mám na pláne menšie nákupy :) Teším sa na ďalší článok, prajem krásny večer!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Michaellko,jsem stastna,ze mohu inspirovat a davat vam vsem trochu krasy a pohodicky.Na sklenene svicny jsem pred nedavnem narazila a byly naaranzovany ve vetsim mnozstvi a uplne mne ohromily.Urcite si je kup,hodi se ke vsemu.Ja se take tesim na tvuj clanek,uz jsem ho na rychlo zkoukla a vratim se k nemu.

      Vymazat
  2. Kačenko,jedním slovem NÁDHERA...já se už táááák těším na Vánoce...Krásně jsi naladila atmosféru:-)))...Měj se moc krásně papa K.♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsem Klarko stastna,ze ti pripada prispevek nadherny a moc se ti musim omluvit,v tom presu pri postupnem dodelavani jsem zapomela vyhlasit¨vysledku druhe casti souteze,to bylo to prekvapko,vyhrala jsi ten krasny ramecek,ale samozrejme jeste ofiko vyhlasim v prispevku.Ja se taky moooc tesim na vanoce a jak budu dekorovat a fotit a vubec budu ted vic a vic ladit prispevky vanocne,at si to uzijem uz ted.Ty si uzij vikend s rodinou a pa.

      Vymazat
    2. Jééééééééé Kačenko,já mám takovou radost....už mám takové malé Vánoce...že budu mít něco od tebe,když ty máš drobnůstky ode mě ...si strašně moc hodnááááááááá...papapa K.♥

      Vymazat
    3. Ty si takovou krasnou cenu moc zaslouzis a urcite ti bude pekne zdobit tvuj domov,je opravdu pekny,amalganovane sklo s patinou v kombinaci se zrcadelkovymi dilky jsou naprosto kouzelne.Proto nevahej a na mailik pisni adresu,kam ti cenu poslu.Poslu co nejdriv,klidne i zitra,ale chci ho hezky zabalit tak doufam,ze najdu peknou krabicku.

      Vymazat
  3. Krásné-mě moc zaujal svícen s perličkami-jinak svíčky miluji hrozně,ale to už asi víš:-)A šálek máme skoro podobný,dnes jsem ho měla zrovna na krku:-)Krásný večer Kačenko!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dekuji,ano,perlovy svicen je nadhera,ale sklenene jsou tak ciste a pritom jakoby ve starem stylu.Me svicky prinaseji takovou jakoby zvlastni az svatecni atmosferu,proto je asi nepalim tak casto.Salku moc nenosim,to uz asi take vis,ty ozdobne moc nehreji,ale krasne dekoruji zrcadla ci muj toaletni stolek.Tobe take pekny vecer,zitra objednavam ruze,nezapomen Miso,nejvyssi cas sazet na zahradu.

      Vymazat
  4. Tak ja uz mam dalsich nekolik keru ruznych barev ruzi objednano,ted tady zrovinka sedim se svou kamaradkou zahradni arch.a popijime kaficko na terasce,tak se tesim na sazeni.

    OdpovědětVymazat
  5. Káťo, to je nádhera! Já taky pálím svíčky až od podzimu přes zimu:-), k létu mi nějak nepatří...teda jedině na zahradě při posezení večer...ale doma ne, až jak začnou chladné večery, tak zapálíme v krbu a k tomu svíčky a to miluju! Tvoje svícny jsou naprosto dokonalé, úžasné!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Petrus,ty jsi moje krevni skupina,me take k letu svicky patri jen asi venku v noci na terasce,domu se me proste v teple nehodi.A s krbovymi kamny v zime to je ono.Deekuji moc za pochvalu svicnu,pro mne jsou take uzasne,priste bude trosku mody.

      Vymazat
  6. Káťo, krásný svícny, ty opravdu závidím, já pálím taky pořád svíčky, je to při nich pohodová atmosféra, moc se mi líbí kamna. Měj se hezky

    OdpovědětVymazat
  7. Romco,dekuji za pochvalu svicnu,ja ted s prichodem podzimu palit zacinam,je to pro me takova zvlastni atmosfera.Kaminka jsme vybirali snad ze vsech na trhu a nikdo je nemel skladem,tak to byl docela risk kupovat je na slepo,ale vyplatilo se.

    OdpovědětVymazat

Dekuji vsem za vas cenny cas a tesim se na dalsi komentare a pripominky.