neděle 23. září 2012

Nezbytnosti

Zeny,
dnes umyslne toto osloveni,protoze dnesni prispevek je o necem,bez ceho my zeny proste nemuzeme,neumime a hlavne asi ani nechceme zit.A o co jde?No prec o nase nezbytne cetky,jak ja tomu roztomile rikam.At je to jiz bizuterie,sperky ci drahe kameni,proste nas to laka zkupovat ruzne nausnicky,naramky,prstynky ci nejaky brylecky a kabelcicky.
Ja jsem si dovolila doplnit i me oblibene vune a predstavit vam jen cast mych pokladu.Pro universalnost u me jiz dlouho vede pudrovka,ale letni barvicky mohou byt i odvaznejsi.

Bryle ala Italia nesmi u me chybet a nausnicky od Sandry s maslickou






Prekrasny pudrovy sal je z BR  a ja ho pouzivam i na dekorace








Muj aktualni parfemek voni opet po pudru








Ke sperkum se hodi me ruze z nasi zahrady







Detail nausnicek od Sandry,jsou krasne jemne





















Kabelcicka od me nej setricky jako darek z dovolene v IT






Barva morske zatoky na spercich je ma oblibena








Zapadajici slunce vytvorilo nadherne fotecky






Krabice s ruzi opet darek od sestry tentokrate k Vanocum






Krasne masivni zrcatko s dalsi vuni
 
 
 
Doufam,ze se vam fotecky libily a priste zas neco z podzimnich dekoraci a pak take juknuti do kuchyne.Doufam,ze jste mely pohodovy vikend.
 
Katka

18 komentářů:

  1. Kačenko krásné fotečky-dnes se ti moc povedly!!!Moc se mi líbí barva šperků-přesně tu také můžu:-)Krásný den tobě i tvým dvěma sluníčkům!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano,take myslim,ze okno se slunickem na zapadni strane udelalo sve,dekuji.Tyhle sperky ma rad asi kazdy,tobe take krasny zacatek noveho,jiz podzimniho tydne.

      Vymazat
  2. Kači, to je MOC krásně nafoceno!!! A teda, uplně jsi mě dostala, že jsi vyfotila moje nášničky, strašně mě to potěšilo....DĚKUJI TI!!! A jsem ráda, že se staly součástí tvých nezbytnostní! ;-) Nestíhám teď, ale tento týden něco určitě na blog hodím...asi ve středu ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jezuskote Sandri od tebe je to opravdu strasna pocta.A jakpak si myslis,ze by jsem mohla tve nadherne nausnicky vynechat?Jsou tak krasne,ze se jim urcite budu jeste venovat,treba az budu fotit dalsi cast koupelny,vzdyt ony se tak nabizeji k dekorovani.Takze nejsou jen na noseni,mohou zdobit i muj drzacek na sperky.Ja take moc nestiham,ale nejak me blog pohltil,tak i kdybych nejedla nebo tak neco,tak me strasne bavi fotit,uz se moooc tesim na tvuj dalsi nadherny prispevek.

      Vymazat
  3. Katko, ta to jsou opravdu pravá, ženská zátišíčka...
    Moc krásné fotky!
    Zdravím, Helena

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Helen,je fakt,ze je to jen naaranzovano na focenicko a ja radeji fotim realitu,tak jak to u nas opravdu je,ale v tech krabickach,byt stylovych by ty vecicky tak nevynikly,tak myslim,ze takhle se mohou vsichni pokochat.Moc dekuji za pochvalu fotek.Uz mam nafoceno vic prispevku,tak se na tebe budu moc zas tesit.

      Vymazat
  4. Katko, krásné fotky parádních "cetek". Moc se mi líbí, jak si s tím focením vyhraješ a bavíš se u toho - z těch fotek je to vidět a cítit:-). Závidím ten čas a prostor k tomu, já se přes den za denního světla dostanu k nafocení tak max. ve fofru, nejčastěji s nemluvnětem nalepeným na nohavici a cloumající mě už někam pryč, příp. se dožadujícím vzití do náruče:-D. Ale věřím, že se zas dočkám, že si budu moct něco naaranžovat, že to vydrží na místě, aniž by se po tom někdo sápal a přetahoval mi to jinam a nechají mě ti čerti chviličku času pro mé záliby:-). Jo a musím ti pochválit i předchozí koupelnový článek, ve vaší koupelně jsem se pokochala, úžasné!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Petrus,tak tvuj komentik me strasne potesil,protoze ty jsi to tak presne vycitila,ze to snad neni ani mozne.Kdyby jsi me videla,jak,kdyz me to popadne,coz je vlastne kazdy den,tak jak tady beham a nadsene hledam po celem dome intuitivne ty spravne doplnky a detaily,ktere by se ne foceni hodily,no pritel se me minule docela smal.Jo a nad tim casem,ktery me zavidis,jsem se od srdce zasmala,protoze zrovna ty cetky jsem fotila bez planovani,najednou necekane tchyne a ze veme deti ven,no jo,ale jen na chvilku,tak to by jsi mela videt ten fofr a ten bordel,ktery po tom zustal,protoze se vratili samozrejme za chvilku,coz jsem necekala a tak jsem to jen nahazela zpet do krabicek,cela hotova,tak takhle ten cas mam,hi,hi...

      Vymazat
    2. Nj Káti, hlavní je, že je aspoň těch pár minutek, kdy se dětí "zbavíš";-). Já teď snad poprvé od porodu byla BEZ DĚTÍ v obchodě (teda jako ne tady za rohem v potravinách, ale s mamkou a švagrovou v Ikea - pěkně jsme si sedli v restauraci, dali kafíčko, zákusek...no byla jsem jak v jiným světě:-D a naprosto dokonale mě to "nabilo":-)). Doma, když je náhodou Lukáš ve školce a Fífu vezme třeba M. ven (po dlouhé době se stalo dnes:-)), tak tu lítám a snažím se poklidit aspoň to nejnutnější (dnes třeba jsem klukům vyřadila malé a letní oblečení, zkontrolovala zásoby na podzim-zimu a objednala chybějící garderobu pro ně), než že bych stíhala něco fotit (teď tu mám něco k nafocení a v době, kdy nebyli doma, jsem na to ani nevzpomněla, takže zas budu beztak fotit s bleskem někdy za soumraku nebo potmě:-D. K těm vánocům - já myslím, že u vás už to letos bude paráda, děti už z toho budou mít radost, vše je bude zajímat (toho zájmu se ostatně já obávám i u Fífy, jenže v jeho případě mám obavy, že ten zájem bude likvidační - včera jsme domů nastěhovali kytky z letnění na zahradě a dnes už byl z juky vydlabaný půlkvětináč hlíny na podlaze...a to asi dvě minuty poté, co jsem odnesla smetáček a lopatku po zametání následků snídaně těch dvou čuňátek:-D)...

      Vymazat
    3. Jinak hlavne fotim,kdyz deti spinkaj,coz je vihoda dvojcatek,ze spinkaj najednou.S tou Ikeou jsem to mela stejne,take jsem tam poprve od porodu pred par mesici byla,pak take jednou v Praze na nakupech se segrou a to je asi tak vse a taky jsem krasne dokazala relaxovat,ale stejne pri zpatecni ceste jsem uz spechala za detmi.S tim vyrazovanim me povidej,ja se k tomu nemohu dokopat,protoze nejsem soudna a je me lito vyradit i male veci.Tak se tesim,co nafotis.Jinak u me kytky na zemi nehrozi,stacila jedna v loznici a k te se vzdy ritil Mata a hlina litala vsude,ale je to cim dal lepsi a ted krom lezeni po zidlich a naslednem cvakani vypinacu a stalem rabovani suplat,to celkem jde.Takze neboj,za rok bude lip,ale nechtejme to uspechat,vzdyt ted jsou tak roztomili.

      Vymazat
  5. Katko, tak jsem se krásně pokochala! Mám moc ráda naše ženské nezbytnosti - a Ty jsi skvěle naaranžovala a nafotila! Hra světla a stínu je taaak působivá ... a přenádherné růže! Už se moc těším na další fota, pa Maru

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Maru,to jsem rada,ze jsi se pokochala,kvuli tomu to vsechno delam,zni to jako klise,ale jsem rada,ze u me najdete alepon trosicku unik od vsednich starosti a vase komentiky jsou pro mne tim padem moc dulezite.Slunicko byla sice nahoda,ale taky jsem z toho byla nadsena.Take se na te tesim a hlavne me prosim pisni uz tu adresku na poslani vyhry.

      Vymazat
  6. Káťo, krásné fotečky, nejvíc se mi líbí náušničky od ysndry, ale ze všeho by měla nej..radost moje Terezka, ona je na tyhle cetičky kabrňák:))Krásné:))Voňku určo očmuchám, bez parfemku si život představit neumím.Pa měj se hezky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dekuji,myslim,ze fotecky ma pekne spousta holek,hned se pozna,kdo foti s vasni.No neboj,moje Eli a Mata,ty kdyz se dostanou do loznice k sperkum,tak to je taky vasen,ale hrabaci.

      Vymazat
  7. Dekuji,spise se me to podarilo pekne nafotit.

    OdpovědětVymazat
  8. Krásne a veľmi romantické fotky, Katka! Podarili sa ti... Mne sa najviac páči šál, po podobnom už dlho túžim, ale ešte som na neho nenarazila v žiadnom obchode :( A zrkadielko je nádherné, tiež je na zozname vecí, ktoré raz chcem mať vo svojom vlastníctve :))) Čo dodať? Krásny článoček! Teším sa na ďalšie, prajem pekný deň.

    OdpovědětVymazat
  9. Dekuji Michaellko.Ruze dodaji romantiku cemukoliv.Sal je opravdu nadherny a jak jsem uvedla,pouzivam ho i na dekorace,jeden podobny mam na zrcadle.Male zrcadelko byla laska na prvni pohled,oboji je z BR.Jukni dnes vecer nebo rano,bude dalsi prispevek a ja se jdu pokochat k tobe.

    OdpovědětVymazat

Dekuji vsem za vas cenny cas a tesim se na dalsi komentare a pripominky.