neděle 30. září 2012

Male nahlednuti


Nadhernou nedeli preji,
pocasi je dnes naprosto dokonale a ja si ho z dokoran otevrenych dveri na terasu uzivam plnymi dousky a take jsem neco malo udelala na zahrade.
No ale vcera odpoledne jsme meli moc prijemnou rodinnou seslost a tak me napadlo sestavit pro vas nejaky pekny ohoz,o kterem si myslim,ze by se treba nejenom do restaurace,ale i kamkoliv na prijemnou udalost mohl oblect.Mam tam nektere nove kousky a i kdyz je me jasne,ze stejne kousky se daji sehnat tezko,treba se u me budete inspirovat alespon barvami podzimu a nebo se proste jen tak pokochate.








Naprosto uzasne balerinky a hlavne pohodlne s bronz aplikaci,Marks a Spencer


Zlate totalne blistive kruhy mam jiz neskutecne dlouho,bohuzel jiz nevim od kud



                      Obleckum nesmi chybet stylove raminko z Bella Rose


              A bez ruze pudrovky by to neslo,ma stejnou barvu jako salka


    Proc nedoladit smetanovymi kytickami ci kvalitni ladici svickou


  Drevene obhackovane korale darek od kamaradky,jsou prekrasne a ladici


       Nezbytna soucast hnedorezata kabela pojme vse a je z HM,je suprova






 Detail aplikace,botky me poradila ma sestricka,ma dokonaly smysl pro      modu


    Hnedy pasek nesmi chybet,na detailech strasne zalezi,ale to vime


                         Pudrova salka je naprosto universalni,opet HM


             Orisky bajecne barvou doplnuji cely outfit vcetne bluzky


  Halenka je nova,barva rezato bronzova a nadherne se jemne leskne,NEXT


Platnove kalhoty,elagantni s kapsami,ktere je odlehcuji,uzky strih,bezova oblibena barva,zn.hallens





Miluji vsechny odstiny hnede ,od bezove a kremove prez rezatou a bronzovou az po oriskovou a velbloudi,lze doplnit uni pudrovou



                        Mydelko barvou i jemnosti je oku lahodici k sale




 
 
 
Doufam,ze to byla prijemna zmena a nebojte,nejsem zadna modni blogerka,jen nektere oblecky se proste hodi podle mne i ke stylu bydleni,vse se prolina,tak obcas zavitame i do meho satniku.Napiste,zda se vam hadriky libili,moc se tesim na vase komentiky.
 
 
A v neposledni rade by jsem chtela moc podekovat pro mne uzasne Klarce
za oceneni,ktere jiste vsichni znate.
Klarko moc dekuji,jsi pro mne mila osubka a nejradsi by jsem ho rozpulila a zase ho poslala tobe,protoze ty jsi tak mila a pritom normalni a to ja moc ocenuji.Kdo me nejvic podporuje je muj pritel,tak tomu take kousek a kousek sestricce a mamince,jsou to me nejblizssi osoby a pak taky mym dvoum brouckum,jsou to takovi milackove,bez nich nejsem to co jsem.
Uf,tak to jsem se nezvykle rozneznila,ale jsem rada,ze oceneni mam prave od Klarky,jeste jednou moc dekuji.
 
 
 
 
 
Uzivejte zbytecek vikendu a co nejdrive ahoj
Katka

12 komentářů:

  1. Milá Kačenko,nemáš opravdu zač děkovat...šlo to jaksi od srdce,když jsem tě volila...u tebe mi je opravdu moc příjemně...dnešní módní přehlídka se mi moc líbila...jen já bych volila o několik čísel větší konfekční velikost:-D...nejsem žádné tintítko:-D...Měj se moc a moc krásně...u nás taky svítí krásně sluníčko,a já tvořím pytlíčky s vánoční vůní...to je co:-)))...papa K.♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Klarko,ja uz se tesim na ty tvoje prasatka,co si objednam,jen budu mit specialni prani,ale pisnu mailik.Jsem opravdu stastna,ze je ti u me prijemne,ja se zas u tebe kocham a zasnu nad tvymi nadhernymi vyrobky.Vsak uvidis v dalsim prispevku.No jen neboj,ja jsem take spise krev a mleko,ma vel.je tak 40,nekdy i 42,to kdyz se jedna o prsa,hi,hi.Ty take uzivej nedelni podvecer,tady stale hreje slunicko take a moc se tesim na tve vanocni vytvory.

      Vymazat
  2. Ahojky-krása-jako vždy!Máš vše hezky sladěné:-)A velká gratulace k ocenění!!!Hezký den tobě i dvojčátkům!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Miso,dekuji,snazim se,ale zaroven me jde aranzovani zcela instinktivne,takze asi ve me neco je.Tobe take prijemny nedelni vecer,jeste jednou ti preji,aby zitra bylo lepe.

      Vymazat
  3. Káťo, vše máš sladěné, krásné korálky, gratulace k ocenění, pěkný den.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dekuji,koralky diky nekolika barvam se hodi k ruzne barevnym outfitum,dekuji za gratulaci i k oceneni,tobe pekny vecer.

      Vymazat
  4. Katka, tvoje baleríny ma pre dnešok dostali najviac! Sú prekrásne... Tvoj dnešný článok bol pre mňa určite príjemnou zmenou, o móde si rada prečítam a nechám inšpirovať. Tak isto mám rada hnedú a všetky jej podoby a v poslednej dobe staroružovú a bielu, tiež pastelovú zelenú. Tvoj šatník je isto prekrásny, teším sa, až nám znova niečo z neho ukážeš! :) Prajem krásny zvyšok víkendu...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Diky,me balerinky dostavaji pokazde,kdyz si je vemu,dodaji smrns i obyc treba jeansum.Me se take libi,ze muj blog o bydleni obsas osvezim treba oblecenim,doplnky nebo treba vunemi.Pastelova zelena je take zajimava,jen ji na trhu trosku postradam.Myslim,ze mam ze sve satny co nabidnout a urcite nafotim jednou i satnu samotnou,take je pekne stylova.

      Vymazat
  5. Katko, gratuluji k ocenění a musím ti říct, že oblečením bychom spolu tedy fakt ladily :o) Skořicová, čokoládová, zlatavá, všechny odstíny béžových, to jsou moje barvy a nosím je, móda nemóda...a letos na podzim opět móda :o) Mám taky moc ráda boty z MaS, v nich se dá opravdu chodit.
    Pohodový večer, moc zdravím Helena

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je,Helen,tak to jsem opravdu moc rada,ze jsem to outfitem padla do noty.Tyhle odstiny jsou vecne a vdecne a porad se k nam vraceji,nedaji se okoukat a mas pravdu,po barevnem lete se tak rada uchyluji k temto barvickam,dokazi byt tak smrncovni.Podle me nepodlehaji ani mode.Resp.jsou in stale.Taky me botky prekvapily,ze nejsou uzke jak pro popelku a to sirokou nohu nemam.Take preji pekny nedelni vecer.

      Vymazat
  6. Katko, krásně vše sladěné, outfit v podzimních barvách naprosto dokonalý! Gratuluju k ocenění:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc dekuji,mam hodne veci v satne s odstiny hnede a bezove,takze to nebyl problem vse doladit.Presto jsi mne moc potesila,doufam,ze i ja te potesim poc,tydne balickem.

      Vymazat

Dekuji vsem za vas cenny cas a tesim se na dalsi komentare a pripominky.