pátek 7. září 2012

Krasne odpoledne zeny,
at je jiz pro vas patek dnem nadchazejiciho volna nebo dnem jako kazdy jiny,neni duvod proc si neukrast trosku casu pro sebe,treba kdyz deticky spinkaji a zarelaxovat si u jednoducheho prijemneho obidku.
Nemam rada jidla,ktere obsahuje prilis mnoho ingredienci a nehodlam travit v kuchyni cele dopoledne,tudiz toto je pro mne jeden z prijemnych receptu,
prave italske testovinky,ktere me pritel jiz pravidelne vozi ze svych cest do teto nadherne zeme,s brokolici,cesnekem a kotletkou.
Kdyz pridate prijemnou kyti,ktera nadherne voni a krasnou cirou sklenici,kde voda s citronem ladi oku uvidite,ze obycejne se zmeni v neobycejne.







 Na nasledujici fotecce vykukuje sedacek od Klarky,kterym venuji extra prispevek,jsou nadherne.


 
Preji dobrou chut.

Jo,malem by jsem zapomela,na uvitanou mam chut rozdavat,tak me sledujte at priste o neco neprijdete,pa.

Katka

26 komentářů:

  1. Milá Katka, začala si úžasne! Dnešný príspevok máš skvele nafotený, a súhlasím, ani ja nemám rada komplikované jedlá z mnohých ingrediencií. Cestovinky vyzerajú naozaj chutne, teším sa na ďalšie príspevky. Prajem krásny deň, Michaella

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hezky podvecer Michaello,jsem moc rada,ze se ti prispevek libil,byla to takova fofrovka,proste rychly napad,tak me zas prislo na mysl,ze je hezke si obcas krasne a stylove prostrit,je to pak uplne jine.Moc se tesim na tvou dalsi navstevu a jdu juknout k tobe.

      Vymazat
  2. No teda, to je TAKOVÁ KRÁSA!!! Líbí se mi naprosto všechno...talíře, příbory, utěrka Bon appetit, ubrousek, vázička Jeanne a NEJVÍC ZE VŠEHO TA SKLEDNIČKA!!! Kačulko, odkud jsi ji sehnala? Já už nějakou dobu sháním namodralé skleničky a jediné, trochu podobné tomu, co jsem si představovala, mají v Ikea, ale nebylo to pravé ořechové...pokud je to tajné, tak rozumím ;-))) Ale jinak moc krásný příspěvěk a už teď se těším na další!!!!!!!!! A ještě jednou musím kouknout na fotky, protože jsi zachytila parádní náladu :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Jezis Sandri,od tebe je pochvala moc velka pocta,od takeve osubky s citem pro jakoukoliv vec.
    Sklenicek mam celou sadu,tedy celkem sest a predstav si,mam je strasne dlouho,jeste snad nez jsem se prestehovala do prvniho bydleni,tak jsem si je vybrala a mamka me je koupila v jednom obchode s darkovymi predmety u nas ve mestecku a leta jsem jim nedala moc prostoru a v novem bydleni jakoby jsem dokazala ocenit jejich krasu a dokonce je mam vystavene na prenadherne polici,te dam urcite take samostatny prostor v prispevku.Jinak mrkni priste urcite na prispevek,hrozne moc chci obdarovat ty,co me podporily,tak bude takova anketka a pak darecky.

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj Katko, díky za návštěvu u nás a pozvání k tobě:-). Vypadá to u tebe moc krásně, už tě mám přidanou v oblíbených a ráda zajdu na čumendu:-). Přeji krásný večer:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ja moc dekuji za navstevu,na dvojcatka take dojde,jsou mym nekonecnym zdrojem inspirace.

      Vymazat
  5. Tedy Katko, to je krása, hned bych si dala druhou večeři :)
    A už se moc těším na další článečky na tvém novém blogu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc dekuji za pochvalu,cenim si toho.Jsem moc rada,ze se vam vsem u me libi.
      Ja mela k veceri romadur a chleb,hi,hi,muzu si to dovolit,pritel je v zahranici.

      Vymazat
    2. U nás byl dneska k večeři slaný cuketový koláč, máme ho moc rádi a recept mám na blogu ;)

      Vymazat
    3. Mnam,cukety me letos rostou o sto sest a krom opekanych cuketovych brambor,cuketove polevce,cuketu obalovanou urcite zkusim i cuketovy kolac.

      Vymazat
  6. MIlá Katko, vítám tě mezi blogerky a děkuji za návštěvu u mě.Tvůj blog se mi moc líbí a budu se ráda vracet. Pá Kubka

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj Kubko,moc dekuji ua mile uvitani,i ja se tesim,az te opet navstivim.

    OdpovědětVymazat
  8. Ahoj Katka, tiež som za jednoduché jedlá. Čo najskôr uvariť a zvyšný čas venovať inej činnosti. No niekedy sa musím prispôsobiť manželovi, ktorý má rád domáce jedlá. Krásne fotočky.
    Emily

    OdpovědětVymazat
  9. Krasne popoledne,to znam,pritel take miluje pecinky jako je treba kachnicka s knedlickem a to nejlepe domacim,ale nastesti ma neskutecne sikovna maminka mu toto obcas dopreje.Ja ted s dvojcatky radeji rychlovky.

    OdpovědětVymazat
  10. Ahoj Katka, ja síce blog nemám, ale veľmi rada nakukujem k cudzím, nabíja ma to energiou a rada sa inšpirujem, začiatok máš krásny a chutný, tak som zvedavá na ďalšie príspevky, určite budú krásne, Iveta

    OdpovědětVymazat
  11. Tak presne takto jsem to mela ja,mesice jsem se kochala u jinych,ale pak jsem tomu podlehla.A ted to zacina byt jako vasen,urcite jukni co nejdriv bude anketka o krasne ceny.

    OdpovědětVymazat
  12. Zdravím Katko.Děkuji za pozvání na tyto krásné stránky a zase ráda nakouknu.Prostřeno a výborné těstoviny,tak toto je přesně můj šálek čaje.Přeji krásný pohodový víkend.Pavla

    OdpovědětVymazat
  13. Ahoj Pavli,to ja jsem rada,ze jsem objevila tvuj blog,venec je presne dle meho gusta,budu se tesit na tvuj dalsi prispevek a na navstevu u me.

    OdpovědětVymazat
  14. Jééj... Katko vítam Ťa medzi nami, začínaš krásne, veľmi sa mi u Teba páči som rada že som Ťa objavila. Teším sa už na Tvoje ďalšie príspevky, ukladám si Ťa :-)

    OdpovědětVymazat
  15. Dekuji strasne moc za uvitani.Jsem stastna,ze se ti u me tak libi,urcite se ti bude u me libit i nadale,budu se moc snazit,mrkni co nejdriv,bude nejaka soutezicka.

    OdpovědětVymazat
  16. Kačenko krása-voní to až ke mě:-)Mě uchvátily talíře už jsem našla podobné,jen si je nakoupit:-)Přeji ti a broučkovi a berušce krásnou neděli!!!

    OdpovědětVymazat
  17. Misko,krasne slunickove rano.
    To bylo jen takove jednoduche jidlo,pockej,az nafotim neco lepsiho.Jinak nadherne talire mam z obchudku Ma Maison,kde prodavaji hlavne veci ve stylu Provance a mam je uz docela dlouho,mam k nim i dezertni talire,misky na cokoliv a salky s podsalkama,byl to dobry kup,jsou snad na cely zivot.
    Vam take preji krasny zbytek vikendu,je tak nadherne pocasi.

    OdpovědětVymazat
  18. Mňáám :)) Vypadá to báječně.. Jak je možné, že vždy když mám hlad, jsou všude fotky jídel :D

    http://pink-no.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  19. Diky Dejno,pritom je to takova jednoducha mnamka.

    OdpovědětVymazat
  20. Katka, tie fotky su take putave, jedlo vyzera neskutocne a ja cestoviny skutocne zboznujem. Nepodelis sa s nami o recept?

    OdpovědětVymazat
  21. Jejda,tolik chvaleni a pritom to jsou jen obycejne neobycejne,ale je fakt,ze prave italske testovinky.To vis,ze se podelim,postup myslim nemusim psat,ale je tam brokolice,samozrejme jen lehce uvarena,opecena kotletka na nudlicky,zalite smetanou,cesnek,ja radeji na platky no a nakonec nezbytna tresnicka,pravy parmazan,ale pozor,zadne imitace,takze vidis,jak proste,dobrou chut.

    OdpovědětVymazat

Dekuji vsem za vas cenny cas a tesim se na dalsi komentare a pripominky.