pátek 21. září 2012

Koupelnicka relax

 
 
 Me mile,
opet zavitame spolu do naseho domecku a trochu si zas zasmirujeme,miluji nahlizet k vam do utulnych domovu,tak proc toto nenabidnout i vam.Koupelna je ovsem vetsinou dosti opomijena,coz je velika skoda,protoze nikde jinde nevynikne napr.kyticka vice,nez prave tam.Vsude jinde ji totiz kazdy ocekava,at je to obyvak ci kuchyn na parapetu.
A pritom v koupelne kazdy vecer tak trochu relaxujeme at jiz rychlou,ale osvezujici sprskou,nebo uvolnujici koupeli pri svicce.Take jsem si vam dovolila predstavit sve nejoblobenejsi kosmeticke vyrobky co se koupele tyce.Tak se tesim,ze se vam bude libit,je to me vysnene mistecko,postupne budu odhalovat vice.Takze se kochejte a urcite komentujte,dekuji.
 
 
Ruze z nasi zahrady jsem pro jejich dokonalost musela naaranzovat na vice mistech.
 
 
 
 
 
 
Sprchovy gel LOCCITANE vyhrala i Petruska
 
 
 
 
 
 
Mimo sezonicku zdobi dzban svazek susene levandule.
 
 
 
 
 
 
 
Ani v koupelne nesmi chybet dreveny strop s tramy
 
 
 
 
Pro nase broucky opet LOCCITANE
 
 
 
 A pro zmenu jina vune sprachacku LOCCITANE
 
 
 
 Ma dalsi oblibena kosmetika Lothantique,sul s kousky ruzi na me teprv ceka na polici.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Tak stylove topeni byla prekerka,myslim sehnat ho u nas,nakonec se zadarilo u anglicke firmy,ale stoji za to.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Sachovnicova podlaha byla pro mne jasna volba.
 
 
 
 
 
 
 
 
 Tento detail vymysel pritel,zabudovana patinova kapsa na ubrousky,super vychytavecka.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Miluji bilou romantiku s patinou a decentnim sladkym prvkem,na coz se ruze bezvadne hodi.

Napiste me,zda i vy by jste se mohly pochlubit se svoji koupelnou,nebo je to vase pozapomenuta mistnustka??
Dekuji ze jste zavitaly a preji krasny slunickovy podzimni vikend.

Katka

32 komentářů:

  1. Kači, koupelna je přnádherná, moc se mi líbí s růžovými prvky!!! Kosmetické značky, které používáš mám moc ráda :-) Opravdu překrásné jsou ty vintage vypínače a samozřejmě jsem si hned na první fotce všimla i zabudovaného prostoru na papírové kapesníčky- úhledné a praktické. Ty vintage lahvičky se mi moc líbí, mají jemný design. Všechno krásně vychytané do posledního detailu, tleskám :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. An,tim,ze je tam jakoby drsnejsi motiv cernobile podlahy a jinak sama bila,tak se par doplnku v jemne ruzovoucke skvele hodi,ale ani zelinkava sul ci gel nejsou spatne.Jsem rada,ze se ti koupelna libi,uprimne jsem doufala,ze se bude libit vetsine z nasi tzv.krevni skupiny.Kosmetiku nepouzivam jen kvuli jmenu,ale opravdu jsou to uzasne pripravky a take v baleni,ktere nemusim schovavat.Co se tyce vypinacu,mame je v celem dome a neumeli jsme si predstavit,ze by tam mely byt normalni.Kapesnicky pouziva snad kazdy a krabice od nich se nikomu nevyjimaji.Lahvicky jsou z BR a to jsi jeste nevidela zbytek koupelnicky.

      Vymazat
  2. Juuuj, máš to nádherné Katuška! Ruže tomu dali maximálnu dokonalost... Páči sa mi, že myslíš aj na detaily - vypínače, kúrenie... dostalo ma to. A pochváliť tou svojou? Už niekoľko mesiacov sa prerába, nie je v nej dlažba a obkladačky asi na 50% :))) Ale keď bude hotová, tak sa na nej určite vybláznim, aj keď taká snová ako tá tvoja určite nebude. Prajem krásny deň!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Michaello,dekuji moc za pochvalu,ruze me svou krasou neprestavaji fascinovat,ale musi to byt zive kvety,jinak na ty detaily mysli hlavne pritel,co se delalo pri stavbe.Moc se tesim,az budes mit koupelnu hotovou a v dobre pameti si te ukladam do oblibenych blogu.Dekuji za komentar a urcite se zanedlouho vrat,chystam doplnkovoy prispevek holcicich cetek.

      Vymazat
  3. Katka nádherná kúpelňa, tam sa ozaj musí krásne relaxovať. Tiež mám bielu kúpelku len momentálne doladenú zelenými doplnkami. No na tvoje "vychytávky" sa teda nechytám :))) Pozdravujem aj priateľa, je super mať takého parťáka, máloktorého muža zaujíma dizajn bývania. pekný víkend Z.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zuzko,moc dekuji,i kdyz od prestehovani s dvojcaty zatim neni na relax moc cas,ale bude lip.To je skoda,ze nemas blog,zajimala by me i tva koupelna.Je me jasne,ze pokud nekdo primo nestavi dum s jasnym stylem,takove doplnky se pak spatne dodelavaji.Pritel totiz navrhuje i obleceni,tudiz smysl pro detail mu je velmi blizky,ja pak doladuji doplnky.Take preji krasny vikend,i kdyz dnes je to na spani.

      Vymazat
  4. NÁDHERA ! Absolutně můj šálek kávy.... shabby, růže, doplňky, bílá.... co dodat ? ... možná roletka ve francouzském stylu s nápisem :) Tleskám k něžné stylizaci :)
    Alice

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dekuji,jsem rada,ze se nekomu trefim do vkusu,pritom ja moc shabby styl nemam,to by tam muselo byt asi vic porcelanovych vazicek a kyticek a takovych nasich cetek,ale roletka by bohuzel asi ubrala dost svetla a vzhledem k vyssimu oknu v severni strane by to bylo skoda.Alice,urcite ke me zas jukni,bude dalsi odhalovani.

      Vymazat
  5. Krásná dekorace :) působí to moc útulně!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kamco dekuji za pochvalu,snazim se,aby to bylo sice utulne,ale ne preplacle,tak se me to doufam dari.

      Vymazat
  6. Kúpeľňa je v skutku krásna. Myslím si, že dnes už nikto ani na kúpeľňu nezabúda a snaží sa ju spraviť maximálne útulnú a krásnu, pretože tam náš deň začína a pred spaním aj končí. Andrea

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dekuji Andrejko za pochvalu.Mas pravdu,kazdy chce mit a zrcite dost z nas ma peknou koupelnicku,jen skoda,ze se temer nikdo nepodeli,ale mozna to jiz berou jako sve soukromi.

      Vymazat
    2. Tu som mala pár fotiek aj z kúpelne

      http://revedevivre.blogspot.sk/2012/02/este-trochu-radosti.html

      Vymazat
    3. Je,dekuji za odkaz,opravdu moc pekna koupelna,konecne nekdo se take pochlubi,mozna by jsi ji mohla treba s novou dekoraci vkladat casteji,jak je pekna,mame podobne dvere a kliky a urcite i baterie,jen my mame dvere nadstandartne vyssi,a vy??

      Vymazat
  7. Katko, moc příjemně je ve vaší koupelně, tam se musí krásně relaxovat. Líbí se mi detaily, souhlasím, že je to místnost, kde má být člověku příjemně.
    Pohodový večer, Helena

    OdpovědětVymazat
  8. Helen,jsem rada,ze na tebe tak koupelna pusobi,je pro mne opravdu dokonala. A jak vsichni vime,bez dotazenych detailu nema cenu se zabyvat ani vetsimi vecmi.A vlastne prijemne by nam melo byt vsude,treba i na toalete.

    OdpovědětVymazat
  9. Koupelnička přenádherná, máš to dokonalé, květiny , takovou bych brala, já tak krásnou zdaleka nemám.Romča

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Romco,je opravdu krasna,nic by jsem nemenila,treba za par let,az si reknes,ze je cas zmeny,tak budes mit take takovou a vse neni jen o penezich,i kdyz topeni me protireci,zato obklady,ktere jsem si prala,byly snad nejlevnejsi co se vyrabi.

      Vymazat
  10. Koupelna je opravdu krasna ,z L'Occitine mam nejradeji jejich mydla ktera tak krasne voni.To topeni je teda krasny susak a ohrivac rucniku,je to moc prijemne kdyz se clovek muze zabalit do tepleho rucniku.Jenom jedno bych nemohla a to je personalni je to ta podlaha nevim proc ale nikdy se mi to nelibilo.

    OdpovědětVymazat
  11. Ano,mydla voni jak pro miminka.
    I kdyz jsou jiz na nasem trhu ruzne druhy zebrikovych topidel,vse je bohuzel moderni.Co se tyce podlahy,brala jsem inspiraci ze stylovych severskych knizek a casopisu a je fakt,ze jeste pred stavbou jsem si uplne jista nebyla,ale kdyz jsem videla vanu a mela jasno v obkladech,tak jsem si tam zas neumela predstavit sterilni bile nebo jakekoliv barevne.A le jsem rada,ze se taky neco nekomu nelibi.

    OdpovědětVymazat
  12. Vidíš tak to já jsem to nějak prošvihla:-)Kačenko je to krása-moc se mi líbí ty růže-jsou překrásné!!!!Stylová kosmetika a správně vychytané detaily dodávají koupelničce opravdu styl!Já tě prostě "žeru":-)Krásný den!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to ja zadny tvuj prispevek prosvihnout nemohu,hi,hi.Je me jasne,ze se ti budou libit ruze,ta barvicka je prenadherna a i kdyz na zahrade mame spoustu kvetoucich keriku,ruze svou zdobnosti vedou.Kosmetiku jsem volila diky prenedherne Provance a take stylovosti obalu a v neposledni rade s uzasnym vnitrkem.Jak vsichni vime,na detailech opravdu zalezi,ale vzdy to muze byt lepsi,ale ja jsem nadmiru spokojena,dekuji.

      Vymazat
  13. Kačenko,máš krásnou koupelnu,nějakou takovou bych také chtěla mít...my máme ještě pořád tu původní umakartovou:-( pokaždé když naplánujeme rekonstrukci a začneme dávat korunky bokem tak otěhotním:-D...tak už radši neplánujeme...Měj se krásně papa K.♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Klarko,dekuji z pochvalu,ja jsem ti jiz odepisovala,ale ted koukam,ze to tu neni,tak radeji znova.Urcite se jednou dockas mit svou krasnou koupelnu,zrovna tobe by jsem to mooc prala a mimochodem,zdrave a krasne deti jsou vetsi stesti nez koupelna a ja mam stesti tedy,ze mam oboji ale ty by jsi si to zaslouzila podle me vic,nez kdokoliv jiny.

      Vymazat
  14. Dneska jsem si musela znovu projet fotečky z koupelny...dýchá z nich něco tak krásného...pod tvýma a přítelovýma rukama vzniknul překrásný útulný domov!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak presne kvuli tomu,jak jsi to ted popsala,citim to nadseni fotit a publikovat,i kdyby jsi byla jedina,koho potesim,tak ma cenu venovat prispevkum svuj cas.

      Vymazat
  15. Nádherná koupelna určitě skýtá úžasný relax ... vše doladěné do puntíku!
    Maru

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dekuji,snazim se ladit,nekdy je tezke zbavit se daru a byt nekompromisni.

      Vymazat
  16. Katka, vyberala si naozaj s vkusom a šachovnicová podlaha je naozaj krásna, veď vieš, že aj u nás na chalupe ju máme http://crafto-mania.blogspot.sk/2012/09/z-drotu-umotany.html
    Len musím poznamenať jednu nevýhodu, keď decúchy dobehnú zo záhrady po daždi nevyzerá až tak chic. Ale milujem ju.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Renat,dekuji,pro mne sachovnice byla temer pred rokem a pul jasna volba,krasne doplnuje tu romantiku.Ano,u tebe jsem ji samozrejme videla nedavno take pri me pravidelne navsteve u tebe,kdy jsem projizdela starsi prispevky.A my se vzdy oklepeme ze zahrady v hale a satne u haly,ale chapu,ze na chalupe jsou deti vice zablacene,ale mam tip,po octove vode se cerna barva krasne leskne bez cmouh.

      Vymazat
  17. Katko Vaše koupelna je moc pěkná, i když je z ní vidět jen kousek. Toho boxu na papírové kapesníčky jsem si všimla okamžitě, je to super vychytávka. Taky je používáme a mám je v kuchyni v pedigové krabičce. A já bych se naší koupelnou taky mohla pochlubit, dokonce jsem si prosadila vanu na nožkách, ta se mi líbí moc. Krásný relax přeji. Majka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dekuji,cast koupelny jsem odkryla proto,aby bylo pekne prekvapeni postupne.Box mame i v koupelne u deti a v koupelne u sauny,takze pro nas nezbytnost.V kuchyni je mame v kredenci v suplicku.Skoda,ze nemas blog,rada by jsem videla tvou koupelnu,take pro nas byla jasna volba velka vana na nohach.

      Vymazat

Dekuji vsem za vas cenny cas a tesim se na dalsi komentare a pripominky.