středa 5. září 2012

Krasny den vsem,
srdecne vas vitam u me na blogu,ktery je urcen nejen me samotne,ale predevsim vam vsem,kteri se u me na chvilinku zasnite a pokochate a doufam,ze vam budu i nemalou inspiraci jako vy me.
Predem dekuji me virtualni kamaradce Michale,ktera me doslova dokopala a hlavne me pomohla rozjet tento blog,ja budu mit tu cest jeji krasne vyrobky pro vas fotit v mem domecku.
Splnil se me sen a nas dum je presne v mem oblibenem francouzsko skandinavskem venkovskem stylu,ale bez nejakych vetsich pravidel,proste tak,aby jsme se tu cela rodinka citili dobre.
Krom domecku zkusim vkladat i prispevky z nasi pro mne prekrasne zahrady a nekdy i tak nejak ze zivota,proste pokud budu mit pocit,ze by bylo skoda se nepodelit,presne takto jsem to vzdy citila i ohledne bydleni.
Bydleni me bavi a doufam,ze to bude bavit i vas u me.
Ale dost psani,zcneme mym novym ulovkem,prenadhernou anglickou ruzi,ktera bude zdobit vchod na prirodnim kameni.







 

27 komentářů:

  1. Kačenko tyhle růže jsou úchvatné,tu barvičky miluji!!!A u té zídky vypadá naprosto skvělě!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano pan pestitel David Austin ma skvele povolani hi,hi a to je ve skutecnosti barva jeste krasnejsi,takova do lila,mirne.Prave to je zas ten nas kontrast,chladny drsny kamen a romanticka vintage ruze,jo a to neni zidka ,ale jak nekdo ma fasadu,tak my mame na baracku pouze kameny a drevo,proste priroda.

      Vymazat
  2. Moc zdravím a těším se na další příspěvky.Věra

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dekuji,budu se moc snazit aby se prispevky libily a hlavne potesily,tak jako tesi me od vas vsech.

      Vymazat
  3. růžičky vypadají krásně :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dekuji za pochvalu Dio,vim,ze ty si jeste uzivas krasne mladi a bydleni neresis,ale treba se u me budes jen kochat,pa.

      Vymazat
  4. Tak to je splněný sen mít svoje vytoužené bydlení, doufám, že jednou se mi to také podaří :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No vlastne to byl muj sen az s koupi pozemku,pred tim jsme meli krasny podkrovni byt a chteli jen chaloupku,ale clovek mini a zivot meni,takze se nech prekvapit...

      Vymazat
  5. Mila Katko,vitam te v bloggovem svete, jsem rada, ze jsi se take rozhodla do toho vstoupit :-) Budu se tesit na Tve prispevky a budu se ti snazit byt take podporou, jako jsi byla se vsemi svymi komentari, i ty mne. Anglicka ruze je samozrejme prekrasna!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sandri,ty jsi si me prece nasla,chtela jsem ti pisnout,ale jsi prvni,tak dekuji moc za privitani.Ja blog ani nechtela,ale to jsem byla jeste neznala,jen jsem mela stalo pocit,ze by jsem se o nas krasny dum mela podelit,jak to jsem tenkrate netusila.Ja tvou podporou nejen,ze jsem byla,ale stale jsem a budu.Ruzicku planuji jeste jednu i kdyz jinych mam na zahrade spoustu.

      Vymazat
  6. Káťo,
    růže voní až sem ke mně (a to mám pořádně tlustý monitor) ;-). I když z domku zatím vidíme jen málo, už teď je poznat, že je překrásný. Těším se na postupná odhalování dalších zákoutí a gratuluju k založení blogu.

    A kdo chce novýho pravidelnýho čtenáře?! ;-) Hned se jdu připojit.

    P.S. Káťo, zmínka o první český Elle mě zase úplně nadzvedla ze židle. Myslela jsem, že jsi na mě už dávno zapomněla. Nenašla jsem tu nikde tvůj e-mail, tak jestli můžeš, písni mi řádku na e-mail lucinkamala@seznam.cz, abych Ti pak do e-mailu mohla napsat svou adresu. Musím postupovat rychle, aby sis to nerozmyslela ;-)
    Velký dík!
    Vivi

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je,Viv,ted si uvedomuju,ze jsem k te ruzi vlastne ani necmuchla,no to jsem hrozna...Ano,mam v planku odhalovat postupne,tudiz bude to pro ctenarky alespon trosku napinave.Jsem moc rada za dalsiho pravidelneho ctenare,po tobe by hrabl kazdy.
      Ohledne casacku,moc me mrzi,ze jsem se k tomu nedokopala driv,ale stale jsem na to prubezne myslela,neboj,nerozmyslim si to,po uspani pisnu mailik,vim,ze ses nazhavena.

      Vymazat
  7. Ahoj Káťo, vítám Tě:) růže mám taky ráda, voní až ke mě, taky si časem nějaké pořídím. Těším se na další příspěvky, papa Romča

    OdpovědětVymazat
  8. Krasny vece Romco,
    ruze ma snad rad kazdy,ale je fakt,ze ja jsem je drive ani nejak extremne neblazila,mam rada vice kytek,ale posledni dobou me vice oslovily.Zacina podzim,idealni casek na sazeni,tak nevahej,tesim se na tebe priste,pa.

    OdpovědětVymazat
  9. Ahoj Katka, ďakujem za návštevu u mňa na blogu aj za milý komentár. Ružička pri dverách je moc krásná, budem sa tešiť na ďalšie tvoje príspevku. A čo ti viac popriať, snáď len mnoho spokojných čitateľov. Krásny večer. Renata

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Renat,tvuj blog povazuji pro mne za jeden z nejvice vydarenych a inspirujicich pro ostatni,takze je promne cest,ze jsi ke me jukla a budes jukat doufam i nadale,dekuji.

      Vymazat
  10. Katka, veľmi sa teším na tvoje príspevky a ružička je prekrásna.
    Pekný víkend Jana

    OdpovědětVymazat
  11. Dekuji,v hlave me to srotuje,jak vam vsem budu postupne odtajnovat svoje kousky domecku a jen si preji,aby jste u me nasly pohodu,poteseni a snad i doufam trosicku te inspirace.

    OdpovědětVymazat
  12. Katuško, děkuji za pozvání k prohlídce tvého blogu a jsem tu! Růžička je opravdu krásná a dodává jemnost kameni. Dokonalé!!! Takže zase nakouknu a už teď se těším.
    Ivana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ivanko,ja dekuji za prijate pozvani a za pochvalu ruze.Ano,diky vetsimu mnozstvi kamenu i v interieru si jako jemny kontrast mohu dovolit trochu romantiky,za coz jsem rada.Moc se tesim na dalsi navstevu,bude prekvapeni.

      Vymazat
  13. Kasny zacatek noveho blogu,jen tak dal.Uz se tesim na pokracovani.Kdyz se divam na tu ruzi tak bych rekla ze se jmenuje Mary Rose .

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dekuji moc za pochvalu blogu a uz se moc tesim,jak se budu snazit davat krasne fotecky.Na stitku u ruzicky je pouze Old Rose a pak jmeno pestitele Davida Austina,tak nevim,jak se ruzicka jmenuje.

      Vymazat
  14. Kati, ďakujem za návštevu u mňa na blogu a budem rada, keď sa Ti u mňa páčiť. Ja sa veľmi teším na Tvoje príspevky, lebo podľa toho čo si písala sa je na čo tešiť. Veľa krásnych príspevkov Ti želám. Andrea

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na tvuj blog chodim celkem pravidelne,jen ne vzdy necham komentik,polepsim se.Dekuji za prani a opet slibuji,ze se budu moc snazit vas vsechny maximalne zaujmout a potesit.

      Vymazat
  15. Tento komentář byl odstraněn administrátorem blogu.

    OdpovědětVymazat
  16. Kati, želáme veľa inšpirácie a vitaj medzi nami! Katka :-)

    OdpovědětVymazat
  17. Moc vam dekuji za podporu a za privitani.Vazim si toho a tesim se,az se ke me zas mrknete.

    OdpovědětVymazat

Dekuji vsem za vas cenny cas a tesim se na dalsi komentare a pripominky.