sobota 15. září 2012

A zase ruze

Tak jsem zpet...
Moc se omlouvam za delsi pauzicku,mam v planu vkladat prispevky casteji,vzdyt inspiraci mam neutuchajici,ale bohuzel,samozrejme pro mne bohudik, jsem na mensi dovolene na horach kde neni moc casu na PC,spise se snazim si to uzit s detma a chodit na dlouhe prochazky.
No ale presto vlozim prispevek,mela jsem jiz nafoceno doma a myslim,ze ta krasa se bude ted,v ne moc fajnovem pocasi hodit.
Ruze p.Davida Austina se objevily u nas v kvetinarstvi zcela nahodne a proste neslo odolat.


Na nasem jidelnim stole,ktery je ze dreva ze sto let stareho mlyna,resp.deska stolu.

 


 
 
 




 
 

 
 

 
 

 
 
 
 
 Na restaurovanem sofa sidli pro tentokrate kvetinove polstarky z Ma Maison
 
 
 
 Opet v kontrastu s prirodnim kamenem,tentokrate v rohu u kaminek ve spolecnosti dokonaleho cteni.
 
 

 
 
 
 
 
 Detail vypada dokonale,nemyslite??





Mou pro mne dokonalou kredenc vam detailneji predstavim v samostatnem prispevku,jistojiste si to totiz zaslouzi.
 
 
 

Doufam,ze se vam prispevek libil a napiste me,jakou vy mate oblibenou kyti.

Pekny vecer preji vsem
Katka

16 komentářů:

  1. Růže jsou krásné,mám ráda všechny kytky,ale mé nejoblíbenějí jsou tulipány. Hned po nich zmíněné růže.Musím ještě napsat,že mne ale víc zaujala krásná stoletá deska stolu,jednou bych chtěla mít velký dřevěný stůl,u kterého se budem scházet,a kdyby mohl tak po letech by vyprávěl.Myslím,že Vaše deska stolu už pamatuje mnohé,a je vděčná,že s Vámi může stále být.Přeji krásné dny.Monika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Moni,ano,ruze jsou nadherne,ale nemusim je take mit vzdy a vsude,ale obcas pekne dodaji romanticno.Co se tyce desky,mame uplne stejnou i na konferencnim stole a umyslne jsou na ni priznana leta,takze je spise hrubsi,ale to je videt i na fotkach a je pouze osetrena orechovym olejem,jinak naprosto prirodni.Takovato deska opravdu asi vydrzi dalsich sto let,neumim si predstavit jak by se mohla nevratne poskodit,je opravdu tezka a masivni,stul se ani nehne a hlavne je dost velky i pro sesticlenou rodinu.Nase deska byly tusimze puvodne tramy ve mlyne a takovychto starych tramu mame cely dum,tudiz se jim take budu dozajista venovat.

      Vymazat
  2. Kačí ty růže prostě nemají chybu-jsou dokonalé!Miluji tvůj stůl a tvoje sofa-to ti tedy upřímně závidím!!!Nádherný příspěvek-no jo já jsem na ty růže ujetá:-)))A ten porcelán na stole-bomba!!!
    P.S.moc se mi líbí,že jsi některé fotky zvětšila,lépe tak vynikne ta krása,kterou doma máš!!Krásný večer!!!!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je fakt,ze tak ulitla do ruzi nejsem,i kdyz to mozna dle hlavniho banneru nevipada,ale temto neslo odolat a je fakt,ze na zahrade me kvetou postupne neskutecne dlouho.Za sofa jsem nesmirne vdecna priteli,ja u pokusu o vyhazov nebyla a zrestaurovani nebyla nejlevnejsi zalezitost,ale on se do toho s vervou pustil.Vedela jsem,ze prispevek je presne pro tebe a snidanova sada je ulovek z aukra.Dekuji za pochvalu fotek,nakonec jsem stihla prispevek jeste v orlickych horach a dalsi planuji na zitra ci pozitri,to uz bude priprava na losovani.

      Vymazat
  3. Růže jsou překrásné, děkuji za pozvání na blog a srdečně zdravím! Elli

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem rada,ze se ti libi,potesi oko i dusi,take zdravim.

      Vymazat
  4. Kačko, růžičky jsou nádherné! Vypadají jako pivoňky....opravdu krásné! A ten starý stůl, ten musí mít duši. Asi bych měla respekt u něj jíst...Krásné fotky! Adriana

    OdpovědětVymazat
  5. Adrianko,opravdu byly ruze zvlastni,take jsem nikdy takove nevidela,jsou to prave anglicke a DA je nejznamejsi pestitel ruzi,tyto mivaji az 100 okvetnich platku.
    Stul celkove neni stary,jen deska,truhlari jsme dodali desku a navrh a on nam dle nej dodelal bile nohy stolu s patinou a opracoval stare drevo na desku a vidis,ani me nejak nenapadlo mit u nej respekt,ale mas pravdu.

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj, růže-krása, a ten porcelán na stole, to mám také ráda ... sofa upřímně závidím...moc pěkné, papa R

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj,snidanova sada me zaujala na aukru.Sofa je jeden z nasich pokladu,takove se jen tak nenaskytnou a dole ma po cele delce velke suple,no parada.

      Vymazat
  7. Dekuji Verko,vsak u tebe je take pekne.

    OdpovědětVymazat
  8. Už jsem se těšila na další příspěvek a samozřejmě nezklamal...ty růže jsou božské...asi nejkrásnější odrůda vůbec...jsou takové až skoro pivoňkové...což je mimochodem právě také jedna z mých nejoblíbenějších kytiček...top jsou určitě růže, pivoňky, pryskyřníky a mix lučních květů...takové kytice já nejraději :-)

    Fotka s košem a magazíny je skvělá...džbáneček Jeanne obdivuji už dlouho a když na něj takhle "živě" koukám v reálném domově, tak mám sto chutí si ho hned koupit :-) Asi na to brzo dojde, líbil by se mi moc do obýváku ;-) Přeju krásný pobyt na horách a těším se zase brzy u tebe nebo u mě!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano,maji totiz mraky okvetnich listku a opravdu je to zvlastni odruda ruze,ale nejak jsem si je zamilovala.Kos mam z BR a nejak me napadlo,ze se romanticky kos bude k ruzim hodit a jak jinak nez s casopisy,kdyz je urcen na ne.Dzbanek je fajn hlavne pro svou neutralni barvu,hodi se totiz do nej jakekoliv barvy kvetin,i kdyz sam o sobe je vcelku prosty.Dnes nam pobyt dovolene konci,ale uz mam hotovy dalsi prispevek.

      Vymazat
  9. Odpovědi
    1. Tak to jsem rada,ze jsem kapla do noty,divim se spise tomu,kdo by ho nemiloval a dava prednost moderne,ale respektuji.

      Vymazat

Dekuji vsem za vas cenny cas a tesim se na dalsi komentare a pripominky.