neděle 9. září 2012

A JE TU SOUTEZ...ANKETKA

Tak a je to tady me mile.
Jiz od prvniho prispevku s vasi podporou jsem ihned dostala chut nekoho  z vas obdarovat a bohuzel asi nepujde obdarovat vsechny,ktere me podporily,tak z anketky obdaruji hned dve,jednu z vas  vylosuji a druhou vyberu podle pro mne nejzajimavejsich odpovedi.

Co musite udelat,aby jste se dostaly do losovani??

1.odpovedet na obe anketni otazecky v komentari a to..

a/ Co vas na vasem bydleni nejvice bavi?
b/ Jaka podzimni dekorace je vase nejoblibenejsi?

2. uverejnit tuto soutez na vasem blogu s prvni foteckou v tomto prispevku,pokud nemate blog,sdilejte na Facebooku
3. stat se clenem neboli pravidelnym ctenarem meho blogu

DULEZITE
Nezapomente take v komentari uvest vas e mail.

A jake ceny jsem pro vas s peci vybrala?

Jedna se o balicky a ten prvni je jeste takovy maly dozvuk leta,spise pro romantictejsi osubky a je to nadherny balicek od znacky FALBY v hodnote 538,-Kc.

Balicek obsahuje mensi plechovou dozu Summergarden puntik 8,5x8,5 vyska 11cm
 
 
 Velkou plechovou dozu modre karo,10,5x10,5 vyska 11cm,set za 197,-Kc.
Mohou slouzit na potraviny,kavu nebo i na doplnky pro deti.
 
 
 Dokonaly keramicky hrnicek Rose take modre karo za 83,-Kc.
 
 
 Dve prekrasne ladici uterky,mohou slouzit i jako mensi ubrousek na stul 45x70 jedna za 129,-Kc.
 
 
 Na komplet kolekci jsou motivy romantickych ruzicek.
 
 
 Myslim,ze sada vypada moc kouzelne.

Dalsi darkovy balicek je trochu z jineho soudku a to kosmetickeho,je to sada vyrobku pro mne neskutecne znacky LOCCITANE en Provence za 880,-Kc



 
 
 
 
Baleni obsahuje Pivonkovy sprchovy gel 75ml za 155,-Kc
  
 
 
 
Extra jemne mydlo mleko za 95,-Kc
 
 
 
 
Sprchovy olej,ktery se zmeni v penu,75ml za 180,-Kc
 
 
 
 
...a nakonec trio uzasnych svezich sprchovych gelu
Captivant limetka
Ravissant okvetni listky
Universal unisex bergamot
75 ml  za 150,-Kc,celkem tedy trio balicek za 450,-Kc.
 
 
Rozdeleni vyher bude jednoduche,ktera vyherkyne bude soutezit jako prvni,ma moznost volby balicku. 
 
 
Ukonceni souteze bude 16.zari 2012.
 
Kdyby jsem na neco zapomela,co se tyka souteze,nevahejte se me na cokoliv optat v komentari.Moc se tesim na vsechny z vas,ktere se prijdou ke me podivat a tesim se na vase odpovedi.
 
Krasny zb.nedele vam preje Katka
 
 
 
 

 
 
 

112 komentářů:

  1. Ahoj, jsi moc štědrá a vybrala jsi opravdu nádherné ceny :)

    1.odpovedet na obe anketni otazecky v komentari a to..

    a/ Co vas na vasem bydleni nejvice bavi?

    No já zatím své bydlení nemám, ale moc se na to těším, zařídím si je dople vlastních představ.

    b/ Jaka podzimni dekorace je vase nejoblibenejsi?

    Já mám nejradsi prirodni dekorace kazdy leto chodim na pole otrhat a nasusit obili, okrasnou travu, jerabiny, repku, makovice a bodlaci... Do podzimu to krasne uschne a potom to spolecne s mamkou naaranzujemem do vaz a nebo to jen nechame zavesene z garnýže :) Vypadá to moc hezky. Jinak pritelova mamka mi vzdy pa pár okrasných dýněk a ty interier krasne dozdobi :)

    2. uverejnit tuto soutez na vasem blogu s prvni foteckou v tomto prispevku

    Pokud se nebudes zlobil, uverejnim tvoji GA/soutez u me na FB blogu :) --- odkaz bude tady http://www.facebook.com/handbagforladiesblogspotcz

    3. stat se clenem neboli pravidelnym ctenarem meho blogu -- Splněno! :)


    Jinak se mi moc a moc zalíbila druhá/kosmetický cena :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Dio,to vis,ze se nezlobim,taky jsem premyslela,nechtelo se me moc davat tu podminku s uverejnenim,je to trochu takove vlezle,ale v blogereskem svete asi neexistuje jina reklama na to,jak dat vedet o novem blogu.
      To zda se tam budou ctenari vracet,je jen a jen na nich,ale aby se o me dozvedeli,to je vetsi problem,proto jsem tu podminku dala,takze chapu,ze se ti to na blog davat nechtelo.Jen bude prekerka,aby jsem byla spravedliva,pokud by to tak udelal kazdy,nebo vice lidicek,no uvidime,budu se snazit byt rozumna a moc dekuji za ucast,pokud by jsi vyhrala,mas jasnou moznost volby,kdyz jsi prvni.

      Vymazat
    2. Dianko,jeste prosim o tvuj mail.

      Vymazat
  2. 1.

    a/ Co vas na vasem bydleni nejvice bavi?
    Najradšej mám moju izbu, moju stenu nad posteľou kde si lepím všeljaké haraburdíky, blbosti, obrázky.
    b/ Jaka podzimni dekorace je vase nejoblibenejsi?
    Nemám nejaké sezónne dekorácie, teda okrem vianočných, ale vždy sa mi páči keď na stolíku horí veľa sviečok a na parapete v kuchyni sú naukladané všeljaké bylinky

    2. uverejnit tuto soutez na vasem blogu s prvni foteckou v tomto prispevku
    dala som to na FB stránky môjho blogu ;)
    https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=257720764349469&id=349626281735288

    3. stat se clenem neboli pravidelnym ctenarem meho blogu
    splnila som! :)

    email: ambrozalia@centrum.sk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj,dekuji za ucast.Tvou stenu by jsem chtela docela videt.A bohuzel od dob horiciho vence svicky moc nepalim,ale jinak se me hodne svicek moc libi.

      Vymazat
  3. Ahoj Katka,
    síce asi do súťaže nebudem posunutá,lebo nemám svoj blog a preto nebudem môcť uverejniť Tvoju súťaž na blogu,ale aj tak Ti dám odpovede na Tvoje otázky?
    a/ Co vas na vasem bydleni nejvice bavi?
    Mňa najviac na mojom bývaní baví prerábať to čo doma mám a urobiť z toho niečo novšie, niečo,čo sa mi páči,takto som si prerobila celú obývačkú, bola čierna,už je biela s trochou patiny,samozrejme umelej, robila som to priamo v obývačke 5 dní, bola to drina,ale výsledok ma potešil, teraz sa snažím prerobiť si spálňu,ide to síce pomaly,ale ja mám zo všetkých prerábok radosť,lebo si to urobím sama.
    b/ Jaka podzimni dekorace je vase nejoblibenejsi?
    Keďže bývam v paneláku,tak veľa tej jesennej dekorácie nemôžem mať,ale mám uháčkované tekvičky a chystám sa na vres a chryzantémy, chcem si urobiť majú aranžmá na balkón.
    2. uverejnit tuto soutez na vasem blogu s prvni foteckou v tomto prispevku
    Tak túto podmienku splniť nemôžem,keďže ako som už písala nemám svoj blog,hm čo už.

    Inak mne sa páči tá prvá rúžičková cena, ja som celá taká nejaká rúžičková,xi,xi
    Teším sa na ďalšie príspevky od Teba,keďže som pravidelnou návštevníčkou na Tvojom blogu, okdedy som ho objavila,Pa,pa Iveta

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ivet,urcite staci,kdyz uverejnis soutez na Facebooku,urcite chci,aby se mohl ucastnit kazdy,ne jen blogerky.Docela by me zajimalo tve predelavani,bylo by zajimave sledovat te na blogu,tak popremyslej a dej vedet,zda se budes moci ucastnit,byla by jsem moc rada,kdyztak se pridej ke clenum a pisni svuj mail.

      Vymazat
    2. Katka tak som to uverejnila na FB, tu je odkaz http://www.facebook.com/iveta.kocikova, môj mail je iveta.kocik@zoznam.sk, moje tvorenie môžeš vidieť ,tu,http://www.mimibazar.cz/rodinne_fotografie.php?user=351686 ale je to všetko len v rámci možností,akože,čo doma máš,Iveta

      Vymazat
    3. Tak bohuzel jsem soutez na tvem facebooku nevidela,tak nevim,kdyztak me napis primo odkaz,nebo mrkni,zda se tobe soutez u tebe zobrazuje.

      Vymazat
    4. Nevadí Katka, mám ho tam,ale zrejme sa stala nejaká chyba,hm,neviem,až taká zručná nie som cez PC,ale aspoň som napísala odpovede na Tvoje otázky.

      Vymazat
    5. A v jake sekci nebo kolonce se ti na tvem Facebooku zobrazuje?Jeste jednou jsem se tam divala a opravdu odkaz nevidim.Jen napis pod cim soutez mas uverejnenou.

      Vymazat
  4. Ahoj Katko, musím říct, že tahle soutěž mi úplně vyrazila dech! To jsou nádherné ceny! Takže se ráda účastním:-). Tvůj blog jsem objevila díky tvému milému komentáři u nás a jsem za to ráda, protože už z prvních článků na mě dýchá moc příjemná atmosféra a ráda jsem si tě připojila ke sledovaným blogerkám:-). Chválila jsi mi kluky, jak si pěkně hrají, je to paráda a věřím, že u vás s dvojčaty to musí být taky super, určitě si spolu krásně vyhrají a nějaké ty půtky k tomu taky patří - u nás se taky konají, to si zas nemysli, že ne (a myslím, že časem to bude horší a horší:-D).
    K tvé anketě:
    A) Na našem bydlení mě nejvíc baví to, že je to jako nikdy nekončící hra - pořád je co vylepšovat, co měnit, co vymýšlet a aranžovat...a s trestným komandem v podobě předškoláka, skoro batolete, které jako oblíbenou činnost vykonává jakékoli kramaření a krámování čehokoli:-D, psa a kotěte je bydlení vysoce adrenalinovou záležitostí, kdy vlastně vůbec nevím, co kde a kdy objevím:-D. Takže bydlení vnímám jako velkou zábavu a inspirující záležitost. A taky se mi na našem bydlení líbí to, že se nám tu dobře bydlí, cítíme se tu všichni dobře, každý máme své oblíbené koutky, kam se zašíváme,...zkrátka - je to "naše"
    B) Nejoblíbenější podzimní dekoraci asi nemám...z jednoho prostého důvodu - podzim je nádherně barevné a pestré období, kdy nám příroda nabízí tolik dekoračního materiálu, že dekorace obměňuji a střídám...Ale jako oblíbený dekorační materiál mi na podzim jednoznačně slouží cokoli z venku - z lesa, kaštanové aleje,...takže např. dnes jsme z procházky dotáhli plný batůžek borových a modřínových šišek, suché květní stvoly trávy, kdovíjaký listí,...po cestě snědli pár planých jablíček, co nás "trkly" do nosu a vrátili se poškrábání od větví a s pocitem spokojených lovců. Dekorovat budeme později, dnes jsme vytvořili jen pár figurek z kaštanů:-).
    Jé, to jsem se rozepsala:-), tak ještě připojuji kontakt: spetulka@gmail.com a tím pro dnešek končím:-). Měj krásný nedělní večer a úspěšný příští týden! Petra

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je Petro,tolik chvaleni,to me moc tesi,jsem rada,ze se ti u mne libi a ja ti dekuji,ze jsi se tak rozepsala,ani nevis,jak prijemne se me to cetlo,dekuji za ucast,take preji pekny nasledny tyden.

      Vymazat
  5. a/ Co vas na vasem bydleni nejvice bavi?

    Mě nejvíce baví to, že vzhledem k tomu, že naše rekonstrukce stále probíhá, mohu být pořád tvůrčí :) Ať už venku nebo uvnitř. Momentálně pracuji na pokoji "pro hosty" ale fotky a článek na blog udělám, až to bude hotové, takže odhaduji tak na konci roku :D

    b/ Jaka podzimni dekorace je vase nejoblibenejsi?

    Vyloženě podzimní dekorace nedělám, jsem na to moc líná, takže preferuji to, co vydrží na delší dobu a nezničí to kočky :D Takže z vlastnoručně vyráběných sušené vazby, ale už jen takové, které visí na zdi... Různé polstářky, ubrusy, přehozy a závěsy jako dekorace neberu, ty jsou prostě základ :)

    Na svém blogu sdílím, sleduji a můj email bygoldie@gmail.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dekuji za ucast,uz se tesim na clanek a fotecky o predelavce.Musela jsem se zasmat,jak jsi uprimna ohledne lenosti,ano,clovek je tvor liny od prirody,ale nekdo to holt prekona,ale kocicky maji prednost.

      Vymazat
  6. No teda Kačko,to jsou ale krásné ceny a losování je hned po mých narozeninách...
    Zkusím tedy štěstí zda si třeba na mě sedne:-)))
    Co mě nejvíc baví na bydlení?Asi to,že můžu měnit věci podle nálady,chvíli ho můžu mít v tom a pak v jiném stylu...ale nejradši mám Vintage a Provence:-)))
    A jakou mám ráda podzimní dekoraci?No přeci jednoduchou...bílá,červená a přírodní...letos vedou šípky:-)))...
    Členem tvého blogu jsem,a mám tě i u sebe v oblíbených:-)))
    A odkaz i s fotečkou tam co nevidět dám taky...Moc ti děkuji za soutěž a tady je mail:klara.zatlik@seznam.cz Měj se krásně papa Klára

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Klaro,to jsem rada,ze se ucastnis,bylo by mile te obdarovat k narozkam,treba budes mit stesti.Tesim se na tve dalsi podzimni dekorovani na tvem blogu,pa.

      Vymazat
  7. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  8. Kačí tak to je bomba-ta sadička od Falby je úžasná-nemohla jsi vybrat krásnější dárečky,ale to,že jsi super už vím dávno:-)
    Mě nejvíc baví uklízení-jo asi to zní divně,ale mám ráda věci na svém místě a čisto a voňavo-je to pro mě relax,ne povinnost a není nic hezčího než uklízet po dětech-sice jim u toho nadávám,že jsou bordeláři,ale baví mě to!Jak říká Tadeáš "táta je hlava rodiny,já jsem bordelář a máma je uklízečka:-))"-to jsme ještě neměli Nelinku!
    A moje top dekorace na podzim-šištičky a větévky jehličnatých stromů-mám ráda pak tu vůni doma a moc se těším na stromeček na vánoce a tu vůni po domě!
    P.S.snad už nám ten net zítra opraví a vložím příspěvek i s tvou soutěží,jsem tu jen na skok přes manželův tel.
    A samozřejmě veeeeeeeeeeeeeeeelikánský pozdrav!!!!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsem Miso mohla tusit,ze se ti ruzickova sada bude libit a s usmevem ti mohu napsat,ze jsi fakt divna,hi,hi,me proste uklizeni moc neba,ale je fakt,ze ten pocit po tom je prijemny.A ta hlasky s uklizeckou je take dost dobra.Take se moc tesim na vanoce.Dekuji za ucast.Pa,pa.

      Vymazat
  9. Katko, než jsem ti stihla pochválit tvůj oběd, je tu další příspěvek a ceny a velmi velkorysé!
    Takže:
    1) co mě baví - težko napsat jedno slovo, asi to, že to je bydlení, ale hlavně domov. Se svými vůněmi, dekoracemi, květinami, ale i drobky od snídaně a chlupy našeho Barnabáše...
    2) podzim, to je listí, dýně a hlavně kaštany, hrozně ráda se jich dotýkám :o) a svíčky a čaj a...
    Hezký večer, Helena

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Helenko,prosim dopln email.Dekuji za pochvalu.Je pravda,ze k bydleni proste patri i zivot v dome i s takovym malym bordylkem,tak to proste je.
      Co se tyce kastanu,me se take moc libi,jak jsou hladke.
      Dekuji za ucast.

      Vymazat
    2. Jen jeste pisni kde sdilis.

      Vymazat
  10. Milá Katuško...pustila jsi se do toho s vervou...ceny jsou nádherné, opravdu jedna krásnější než druhá.
    A co že mě baví na našem bydlení? Baví mě to, že ho společně sdílím se svými milovanými, že ho můžu měnit podle ročních období, že můžu sama svými výtvory přispět k útulnosti u nás doma a hlavně, že se u nás cítí dobře i hosté.
    Co se týče podzimní dekorace, tak miluji vřes všech barev, dýňky všech tvarů a jablíčka. To vše pak kombinuji dohromady.
    Katuško, měj se moc hezky, můj mail je m.svikova@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marti,dekuji za pochvalu,jsem rada,ze se ceny libi a pekne se cte tva odpoved o domove.Dobre jsem vybrala otazky,uplne se u komentiku zasnim.
      Jsem rada,ze jsi se zucastnila.

      Vymazat
  11. Ahoj Katka, vitaj na blogu :)

    Na mojom bývaní ma baví to, že je to u nás útulné a neprepchaté. Teraz fičím na háčkovaní a tak všetko obháčkovávam :)

    Obľúbenou jesennou dekoráciou sú pre mňa listy a gaštany. Nádherné farebné javorové listy nosím z každej prechádzky, veľmi sa teším kedy začne ich sezóna. V jeseni je najkrajšou dekoráciou pohľad okna na mohutnú gaštanovú alej, plnú gaštanov a voňavého šuchrajúceho lístia. Len sa nadýchnuť jesene :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je,tak to ti ten vyhled zavidim,kastan jsme si i zasadili na zahrade.Take mam rada neprecpane bydleni,ale trosku s tim bojuji,je tolik krasnych doplnku.Prosim,jeste pisni tvuj mail.

      Vymazat
    2. pepáč, zabudla som... simona.marekova@gmail.com

      Vymazat
    3. Nic se nedeje,od toho si muzem pisnout do komentiku.

      Vymazat
  12. Ahoj Kat, zatím jsem v žádné GA nevyhrála a kdyby to byla ta Tvá, tak bych byla neskutečně šťastná. Obě výhry jsou velice pěkné a tak musím říct, že mi je úplně jednou kterou bych vyhrála, protože obě potěší ^_^

    a/ Co vas na vasem bydleni nejvice bavi?
    Momentálně mě nebaví absolutně nic. Bydlím s přítelem u jeho rodičů a tady to rozhodně není o zábavě. Máme sice svůj pokoj, se zvířátkama, každý se svým počítačem, já se svým novým stojanem na oblečení, ale pořád to není ono. Chybí mi tu možnost cokoliv měnit po svém a tak mohu říct, že to jediné co mě baví je čekání na nový (SVŮJ) vysněný domov.

    b/ Jaka podzimni dekorace je vase nejoblibenejsi?
    Já mám nejraději listí společně s jinými dekoračními prvky, bohužel u nás doma jsou pořád zajíčci z Velikonoc a asi se jim nechce pryč :D Já mám v pokoji jedinou věc která se dá nazvat dekorací, není podzimní ale neskutečně kouzelná. Na světle u stropu mám kytičku levandule =)


    Článek napíšu na svůj blog imiiska.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hezky vecer Klarko,
      tak to te chapu,ze to bydleni neni nic moc,ale zase se muzes tesit a pak si svuj klidne i maly bytecek poradne pri zarizovani uzijes.Nad zajickama jsem se rozesmala.Pisni me svuj email a ja dekuji za ucast v soutezi.

      Vymazat
  13. Ahoj Katko :) Já ve svém bohužel nebydlím, jelikož mi je 19 let, nemám přítele a navíc ani nejsou v podstatě finance ani důvod toho, proč bych měla, aspoň prozatím, bydlet ve svém. To ale nemění nic na tom, že si občas říkám, co bych chtěla ve svém vlastním bytě mít, do jakého stylu bych si ho chtěla zařídit, a zatím u mě vítězí Provensálský styl. Líbí se mi také kombinace jeho a jiných, třeba monedrnějších prvků. Už se ostatně i docela těším na to, až budu bydlet ve vlastním, i když svoje rodiče nadevšechno miluji :)
    Jinak co se podzimních dekorací týká, u nás doma vsázíme na teplejší barvy, jako je červená, oranžová, žlutá a zelená, a samotné dekorace jsou spíše v podobě podzimních obrázků, či třeba šišek na okenním parapetu.
    Jinak tvoje ceny do soutěže jsou úžasné, ale spíše bych v případě výhry dala přednost druhé ceně, jelikož tu první ještě jaksi neužiju :)
    Můj e-mail: Sariiisem.M@seznam.cz
    Pokud nebude vadit, sdílela jsem spíš tvojí soutěž na Facebnookové stránce mého blogu, kde se v poslední době spíše zdržuji víc, než na blogu :D Pokud by byl v závěru nějaký problém, nebude problém, a dodám článek na blog ;) - Odkaz sdílení: http://www.facebook.com/AutumnMiracleblogspotcom?ref=hl

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to chapu,ja se stehovala z domu take az dyl,ale moc jsem se tesila,ale klidne si v pohode uzivej teplicka u rodicu,i to pak zpetne moc ocenis.Sdilet na Facebooku samozrejme staci,mej se a dekuji za soutezeni.

      Vymazat
  14. Kačenko máš u mne na blogu PŘEKVAPENÍ!!!!!!!!

    OdpovědětVymazat
  15. Misko,moc,moc,moc dekuji,pisnu mailik.

    OdpovědětVymazat
  16. Katko, jsem ráda, že mohu - s laskavým dovolením? ... navštěvovat Tvůj blog, který již od počátku mne zaujal! Těším se na nové příspěvky a určitě se budu zase kochat - jako i anglickou růží...
    Ráda odpovím na Tvé otázky / ano,ano i odměny jsou lákavé a štědré/:
    - na bydlení v našem domku mne baví,... že zde nejen bydlím s rodinou a zvířaty, ale zde i skutečně všichni žijeme, prožíváme společně vše dobré i to horší a rádi se vracíme domů ..., že mohu být kreativní jak v interiéru, tak i venku,na zahradě,...
    - podzimní čas a dekorace mám spojeny s přírodninami a celou paletou barev, jsem ve svém živlu ... - miluji vřes, traviny, slunečnice, mochyni, astry, rudé jeřabiny a dýně všech tvarů i barev, šípky a kaštany a pestře zbarvené listy a náš modřín, který na podzim zlátne a jeho šištičky jsou úžasné! A musím vzpomenout i voňavá jablíčka kdouloně ...
    a samozřejmě svíčky a lucerničky!
    Krásný začátek nového týdne! Maru /ing.kovarova@seznam.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Maru,krasne jsi to napsala,ze se doma prozivaji ruzne strasti i stesti.Tesi mne,ze te muj blog zaujal a ze se ucastnis souteze,jen me prosim pisni,kde sdilis anketku.
      Dekuji.

      Vymazat
  17. Na bývaní ma najviac baví to, aké je tu prostredie, čiže stromy, príjemný vzduch a také pekné ticho. Pre mňa jesenná dekorácia znamená hlavne pestrofarebné listy, čiže žltá, červená a hnedá. Plus sa môže pripojiť pár vetvičiek a nejaké tie šišky.

    http://bledulka.blogspot.sk/2012/09/giveaway-anketa.html
    matka89@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  18. Mňa najviac na bývaní baví hlavne prostredie, stromy, príjemný vzduch a hlavne ticho. Jesenná dekorácia pre mňa znamená hlavne pestrofarebné listy, to jest červená, žltá, hnedá. A pripojila by som takisto nejaké tie vetvičky a šišky.
    zdieľam tu: http://bledulka.blogspot.sk/2012/09/giveaway-anketa.html
    matka89@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  19. Ahoj, Kačko! Vítej v blogerském světě! Díky za nádhernou anketko-soutěž, ceny do ní jsou tedy famózní!!! Nedá mi to a musím se zúčastnit. Tedy ad otázka 1) na našem bydlení mě asi nejvíc baví zdobení oken podle ročního období; mám malé děti, takže víceméně stále něco vystřihujeme, slepujeme a barvíme, a musí to být pořádně veliké, aby to v těch našich obřích panelákových oknech bylo pořádně vidět :o) ad otázka 2) mojí nejoblíbenější podzimní dekorací jsou podzimem zbarvené listy všemožných tvarů, kamínky, šišky, žaludy a kaštany, které mi děti nasbírají a s hrdostí hledačů pokladů nosí; nikdy nemám srdce to vyhodit, takže listy se u nás nevyhazují, ale luxují rovnou z koberce, kam se rozsypou, když se zkroutí a totálně vyschnou; kamínky skladujeme ve velké skleněné kouli a máme jich už několik stovek; žaludy a kaštany putují posléze do lesa ke krmelci. Šištičky nalakujeme a obarvíme, aby co nejdéle vydržely. Měj se moc krásně a ještě jednou veliké díky za krásnou soutěž! LenkaH. (havlicek.lenka@seznam.cz).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Leni,dekiji za ucast v soutezi a za mile uvitani.
      Je pekne jak s detmi vyramis ruzne dekorace,taky se na to tesim az budou vetsi.
      Jeste prosim pisni,zda sdilis a jsi clenem.

      Vymazat
    2. Tak ve clenech jsem te uz nasla.

      Vymazat
    3. Bezva,pekne jsi to na svuj blog uvedla,dekuji.

      Vymazat
  20. Milá Káťo, krásné dárečky máš nachystané a mě to nedá a musím zkusit své štěstí.
    Co mám ráda na bydlení - no především to, že je moje a tudíž si ho mohu šlechtit a čančat podle svého. No i když kluci mi ho zas přetvářejí k obrazu svému dětskému.
    A jaké podzimní dekorace - z podzimu miluju nejvíc krásně zbarvené listí, ten pohled je pastvou pro oči. A ještě kaštánky a dýně. To mi připomíná, že jsem chtěla vytáhnout některé uschované dekorace a už trochu podzimně zdobit. Včera jsem si z vyjížďky na kolech přivezla nějakou tu kukuřici do truhlíků, takže se pustím do výzdoby, dokud je hezké počasí.
    Hezký den ... Věra (andrsve@seznam.cz)
    P.S. Příspěvek o soutěži mám na blog nachystaný na zítra.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj vero,jsem rada,ze se balicky libi,doufala jsem v to.
      Ano,pokud je bydleni nase,tak se lepe zdobi a vytvari,muzeme investovat i do vetsi upravy,proto vsem ze srdce preji jejich vysneny domov.
      Take preji krasny den.

      Vymazat
  21. Silvia Švecová10. září 2012 v 5:19

    Milá Katka, v prvom rade sa teším na ďalší nádherný blog, ktorý budem pravidelne navštevovať :)Ďalšia nová inšpirácia a potešenie pre dušičku. Očká sa mi teda riadne rozžiarili keď som zbadala ceny v súťaži, no to je jednoducho nádhera. Z mojich otvorených úst vyšlo len dlhé jééééééééj :)Pokúsim sa teda aj ja zapojiť.
    Odpoveď na prvú otázku, čo ma na mojom bývaní najviac baví, jednoducho to, že si ho môžem skrášľovať svojimi vlastnými rukami. Bývam v rodinnom domčeku so záhradou, takže fantázia môže naplno pracovať.Milujem ručné práce a kreatívne tvorenie, takže nesmú u mňa chýbať háčkované a vyšívané dekorácie, voňavé levanduľove srdiečka, kytička kvetiniek zo záhradky a v poslednej dobe moja najnovšia vášeň - anjelky. Šijem každú voľnú chvíľočku. Som romantik na 100 % a mám rada romantický vidiecky štýl a postupne sa snažím svoj domov týmto smerom dotvárať. Všetky tieto drobnosti tvorené z láskou dávajú domovu dušu. Samozrejme nesmie chýbať vzájomná láska, pritúlenie či už s blízkou osobou alebo s mojou mačičkou Lindou a kocúrikom Miškom. Len vtedy je domov domovom keď v ňom nechýba láska.
    Každé ročné obdobie má svoje čaro a na jeseni mám najradšej farebné lístie a prechádzy po prírode, voňavé jabĺčka a všetky orieškové plody jesene a aj ten pocit keď už je chladnejšie a môžem sa zababušiť do teplej napr. háčkovanej deky, piť čaj s domácim koláčikom a čítať obľúbenú knihu. Čo sa týka dekorácií letné venčeky vymením za jesenné, chystám sa spraviť si jesenný venček z orieškov a gaštanov. Minulý rok som si spravila z črepníkov veselú jesennú ježibabku, takže tá bude aj tento rok stáť pred dverami a bude vítať hostí :) :) :)
    Dalo by sa toho ešte popísať veľa, ale už hádam aj stačí :)
    Milá Katarínka, keďže svoj vlastný blog nemám, budem zdieľať na fcb (dúfam že sa mi to podarí) Prajem všetko dobré a teším sa na tvoje príspevky :)
    Silvia Švecová
    silvias7@centrum.sk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mila Silvia,jsem rada,ze se ti u me zalibilo a budu se opravdu snazit,no vlastne je to pro mne takove prirozene,proste kdyz se obklopuji peknymi vecmi,tak proc se nepodelit.Jsem stastna,ze se ti ceny libi,vybrala jsem je zcela instinktivne,podle toho,co by se libilo i me.Krasne si to o domove napsala,uplne by jsem tam u tebe chtela byt.Cisi z tvych slov pohoda domova.Preji hodne stesti v soutezi a dekuji.

      Vymazat
    2. Silvio,tveho jmena je na facebooku vice,prosim napis svou adresu,kde sdilis.

      Vymazat
    3. Silvia ˇSvecová14. září 2012 v 7:19

      Katka ospravedlňujem sa až teraz som si všimla Vašu odpoveď, tu je link na fcb
      https://www.facebook.com/silvia.svecova.18, odkaz mám na nástenke, dúfam že to bude v poriadku :)
      Ďakujem za milé slovíčka a prianie šťastia v súťaži :)

      Vymazat
  22. Ahoj :)Prichystala si pre nás krásne darčeky, to si snáď ani nezaslúžime :D
    Na mojom bývaní mám najradšej svoju izbu:)Milujem stenu na ktorej máme zavesenú obrovskú korkovú nástenku a tam si celá rodina pripíname fotky:)Podľa mňa je to veľmi milé, a máme takto všetky spoločné spomienky pokope.Ďalej milujem môj koberec ktorý vyzerá ako kožušinka z bieleho medveďa.Je úžasné sa na ňom len tak vyvalovať, ale v poslednom čase to ani veľmi nerobím pretože je na tom koberci stále vyvalený môj dvojročný psík.:)
    A zimná dekorácia..Cez zimu u mňa určite nemôžu chýbať sviečky ktoré voňajú ako škorica.Ďalej na mojej posteli nemôže chýbať tona malých vankúšov.Som zaťažená na vankúšiky:D Tak, a ešte by som spomenula moju sestru ktorá mi každú zimu robí z papiera vločky a potom si ich chcem či nechcem nalepiť nad posteľ :D
    Tak, to by bolo všetko.Budem si držať prsty, pretože som ešte nevyhrala ani jednu giveaway:D
    Tvoju súťaž zdieľam na mojom blogu :) http://fashion-desire.blog.cz/1209/zdielam-giveaway
    Vopred ďakujem a teším sa na tvoje posty:)

    tekelyova.m@centrum.sk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ale zaslouzite,dokonce uvazuji,ze jako bonus udelam jeste nejakou cenu pocitovou,nejradeji by jsem obdarila vsechny.
      Tu tvou nastenku by jsem chtela videt,to musi byt prijemne.
      Dekuji za navstevu a ucast.

      Vymazat
  23. To sú ale krásne dekorácie :) a aj tá kozmetika!

    1.Najviac mám rada svoju izbu, v ktorej môžem všetko popresúvať a premeniť podľa svojej nálady.
    Vydekorovať vecičkami ktoré som vyrobila,na nástenku nad písacom stole každý mesiac meniť pozadie. Na skrini zas máme škatuľe ktoré sú prerobené baliacim papierom...

    2.Vždy nazbieram toľko farebných listov,gaštanov - proste všetko, čo sa jesene môže týkať.
    Potom veľmi rada fotím prírodu - počas jesene sú to krásne obrázky :))

    orsolya.ambrusova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vitej,jsem rada,ze se ti dekoracni darky libi.
      To musi byt pekne,ty prelepene krabice,je tolik peknych papiru,dobry napad.
      Jinak ja take moc rada fotim,tak podzim je na to idealni.
      Dekuji za ucast.

      Vymazat
  24. článok som napísala na druhom blogu - alomaison.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  25. 1. Nejradši mám to tvoření a dodávání "ducha" celému domečku :)
    2. Listy, jeřabiny, kaštany - krásné české dekorace :)
    Sdílím na FB - Renata Stiborová, rstiborova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A zase tu mame tvoreni,myslim,ze ceske zeny jsou opravdu pracovite,protoze snad kazda v komentiku pise,ze tvori a to je fajn.
      Dekuji za ucast a bohuzel jsem asi nenasla spravny facebook,muzes me napsat odkaz na soutez?

      Vymazat
  26. Ahoj Káťo, máš nádherný blog, skvělou a lákavou soutěž.
    První otázka je záludná, ale mě baví vše na našem bydlení,je naše a tak jej utvářím ke spokojenosti :)). Na podzimu miluji nejvíce tu barevnost, barevné listy, miluji okrasné dýně, sbírání kaštanů s dětmi, tvoření zvířátek.
    Můj blog: ajkabublinka.blogspot.com, bublinka.a@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  27. Ahojda Ajko,strasne moc dekuji za pochvalu a to jsem teprv v pocatku...
    Ano,pojem bydleni si kazdy muze vylozit jinak,tak me schvalne zajimalo jak se s tim kdo popere.
    Dekuji za ucast a preji hodne stesti.

    OdpovědětVymazat
  28. Taky se zapojím do soutěže:

    a) Na našem bydlení mě baví, že je to prostor, kde můžu zhmotnit své nápady. Ne vždy to dopadá dle očekávání, ale vždy se toho hodně naučím. Naposledy mě potěšilo, když se povedl nábytek do ložnice vyrobený podle mojeho návrhu.
    b) Podzim pro mě znamená hlavně barevné listí, takže asi dekorace z něj.

    Tvoji soutěž jsem přidala na svůj blog giveaway.cz, na kterém sbírám giveaways.
    Mail: giveawaycz@gmail.com

    Přeju ať se s blogem daří!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dekuji za prani.To jsi dobra,kdyz si navrhnes sama nabytek do loznice,ale je fakt,ze police,regaly a komody si take vymyslim sama,tak by me zajimalo,jak jsi dala zhmotnit sve sny.
      Dekuji za ucast.

      Vymazat
  29. Kačulko, to je teda giveaway, jak se patří!!!! To je fakt pecka, ani nevím, co bych "potřebovala" víc, obě ceny jsou prostě úžasné!!!

    Tak a teď k tvým otázkám...
    1. Na bydlení mě nejvíc baví tvoření útulna, ladění barev a materiálů...miluji, když přijdu domů a hezky to tu voní...baví mě i uklízení, protože si u toho tak nějak psychicky oddychnu a zároveň mám pak radost z dobře odvedené práce...domov je moje útočiště před vnějším světem a místo, kam zvu jen své nejbližší. Taky je zdrojem mého štěstí, protože mi tak trochu našlo práci...;-)
    2. Moje nejoblíbenější podzimní dekorace pocházejí rozhodně z přírody...miluji mech, šišky, dýně, obilí, šípky, kaštany...prostě vše, co je aktuální a přirozené. Nejraději je dohromady dekoruji na tác nebo do mísy...podzim je podle mě jedno z nejkouzelnějších období právě proto, kolik možností k dekorování nám příroda v tuto dobu nabízí.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sandri,no konecne,uz jsem myslela,ze nebudes soutezit.Jsem rada,ze jsi cenami nadsena.Byl to celkem rychly a impulsivni vyber.
      Hezky jsi to napsala,vis,ja moc take nemam rada moc navstev,kdyz me nejsou blizke,pripadala jsem si nekdy az divna,ale jsem rada,ze to tak mas taky.

      Vymazat
  30. Jo a email je styx777@seznam.cz a článek hodím na blog dnes, maximálně zítra, určitě ho tam uvidíš ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mailik samozrejme znam a tesim se na tvuj dalsi prispevek.

      Vymazat
  31. Na nasem bydleni me bavi to, ze muzu menit dekorace a nabytek kdy se mi zlibi.
    Mou nejoblibenejsi dekoraci jsou ruzne svicky i ty vonne. :-)
    ervulenka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  32. sdilim zde http://ervulenka.blog.cz/
    ervulenka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  33. Bohuzel nemohu najit soutez na tvem blogu.

    OdpovědětVymazat
  34. Dobrý den, Káťo,
    ani mně to nedá se nezúčastnit Vaší soutěže, ač konkurence je již obrovská.
    - Odpověď na otázku A)
    Na bydlení mě nejvíce baví to, že bydlím. Uvědomuji si, že mnoho lidí tuto možnost nemá a proto jsem moc vděčná, že mám domov. Že si mohu neustále něco "vymýšlet", přestavovat a stěhovat podle nálady nebo potřeby a líbí se mi, že i úplná maličkost dokáže dosavadní bydlení úplně změnit, vylepšit, rozveselit.
    - Odpověď na otázku B)
    Podzim u nás znamená zavařování a docela se na toto období doma všichni těšíme. Proto náš domov zdobívám ve stejném duchu - na okna vystřihuji bordury z papíru s motivem hrušek, háčkuji kloboučky na víka zavařených sklenic... a několik kaštanových zvířátek také nesmí chybět.

    Děkuji, že se mohu zúčastnit a zdravím Vás.
    Alena
    rozmotane.klubicko@email.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Krasny vecer Alenko,jsem rada,ze se ucastnite,nikdy nevite,zda to nebudete prave vy.Pekne jste to napsala ohledne bydleni,mate pravdu.
      Dekuji za sdileni a preji hodne stesti.

      Vymazat
  35. Ahoj Katka, takže ak môžem, tak i ja sa zapojím do súťaže.
    Čo ma najviac baví na bývaní? Asi to , že stále môžem experimentovať, prestavovať nábytok, meniť dekorácie podľa nálady a proste to mať doma skoro každý deň niečím iným zaujímavé.
    Čo sa týka jesenných dekorácií, tak sa mi páčia tekvice rôznych tvarov a pretože sa dni začínajú skracovať a vonku je skôr tma, tak si svetlo prinesiem do domu prostredníctvom rôznych sviečok v neobmedzenom množstve a k tomu všelijaké svetielka. Môj e-mail: revedevivre@gmail.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj,
      samozrejme,ze muzes,dekuji za ucast a potvrzuji.
      Take miluji svicky,ale kvuli piskotum je radeji moc nepalim,ale je to krasa.

      Vymazat
  36. To jsou nádherné výhry a bezva soutěž.Takové výhry dlooouho žádná holčina neměla.Přeji hodně štěstí.

    OdpovědětVymazat
  37. Dekuji za pochvalu a nechces se zucastnit?Nemusis mit blog,staci profil na FB.

    OdpovědětVymazat

  38. a/ Co vas na vasem bydleni nejvice bavi?

    Abych pravdu řekla, asi nic. Kvůli rozvodu rodičů jsem se musela přestěhovat někam, kde to vyloženě nesnáším. Jediné mé oblíbené místo doma je postel a psací stůl s ntb. Nic jiného kromě wc a sprchy bych nepotřebovala. Vždycky jsem toužila po krásném domečku s obrovskou zahradou, po tom, že vybuduji svůj útulek pro opuštěná zvířata, ale se stěhováním všechny plány zatím utichly. Doufám, že až dostuduji Vš postavím se na vlastní nohy a svoje sny a plány si splním. VŠECHNY !!!

    b/ Jaka podzimni dekorace je vase nejoblibenejsi?

    Na podzim mám ráda dýněčky, malé do košíčky spolu s kaštany apod, a velké na dýňáka, do kterého budu zapalovat každý večer svíčku :)

    2. soutěž sdílím na FB
    3. BUDU SLEDOVAT GFC

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nemohu vas najit na FB,BOHUZEL VASEHO JMENA JE TAM VICE.

      Vymazat
  39. Hezky vecer Moni,tak to me mrzi,ze nemate ZATIM pekne bydleni,ale jste mlada,predpokladam,tak mate bydleni jiste pred sebou a verte,ze bude lip,zatim alespon muzete snit a premyslet,jak si sve bydlenicko zaridite.Dekuji za ucast.

    OdpovědětVymazat
  40. Náš domov je plný vecí, ktoré mám rada - počnúc fotografiami detí, cez látkové dekorácie, záclonky na oknách až po rozhádzané hračky či omrvinky na kuchynskej linke, ...Aj keď sa to zdá smiešne, ale to všetko mám skutočne rada, lebo to znamená, že mám kde bývať, mám rodinu a mám svoj domov. Narodila som sa v jeseni, ale som človek ktorý má rád leto a ťažko sa lúči s teplými slnečnými dňami. Jeseň mám však rada pre jej farby. Doma mám množstvo dekorácii s jesennou tématikou, no najradšej mám patchworkový obrázok s vyšívaným Tilda anjelom a girlandu s látkovými slnečnicami.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zdravim Natalko,neni to vubec smesne,mam take deti,takze chapu,bez deti pro mne neni zivot ani domov dokonaly a veskere utulno dela hlavne rodina,to je muj nazor.
      Prosim jeste pisnete kde sdilite a vas mail.

      Vymazat
    2. môj mail nataliaprochazkova@gmail.com a www.sitedekoracie.blogspot.com

      Vymazat
  41. Ahoj Katka ak dovolíš tak sa aj ja zúčastním takej krásnej súťaže , ako je táto tvoja:-)
    A čo ma baví na mojom bývaní? No asi to samotné bývanie , že sa mám kam vrátiť a oddýchnuť si a , že mám (v tom našom bývaní) ľudí ktorých mám rada a cítim sa s nimi príjemne. Najlepšie sa cítim v kuchyni:)))
    A jesenné dekorácie? Tak mám rada gaštanové postavičky vytvorené mojimi dcérkami a ruže z listov, jesenné tekvičky...je toho naozaj veľa čo na jeseň spestruje náš príbytok:)Pá maj sa krásne.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano,podobna odpoved tu zaznela vicekrat,je to tak,mit se kam vratit.
      Dekuji za ucast a prosim pisni mail.

      Vymazat
    2. ...ja hlava deravá:)))...arosko@marticonet.sk

      Vymazat
  42. 1.) Co mě na svém bydlení nejvíce baví?
    No to je dosti těžká otázka. Asi to bude to že všechno-teda skoro všechno-jsme si s přítelem svýma rukama spravily a zrenovovali. Takže každopádně mě baví pocit kdy si sednu a jen tak se kochám a vzpomínám. a taky miluji vůni našeho domova a prostě pocit být doma.

    2.)dekorace..
    Dekorace miluji všechny, ale nejvíc ty které si sama vyrobím anebo ty které vyrobí někdo jiný, ale rukama. na podzim vše ladím do oranžova a přírodna. Líbí se mi napíchané truhlíky vřesem doplněné dýní a sušinou tak asi tak..:)

    sdílím na fcb blog ještě nemám
    přidávám se k věrným čtenářům.
    P.S. chtěla bych vyhrát.:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj,ano,otazka vypada jednoduse,ale nuti nas k zamysleni,proto jsem ji zadala.To s tim kochanim mas pravdu,nesmi se jen pracovat a vytvaret,ale umet si i vytvoreneho uzit.Pokusim se te na fb nalezt.

      Vymazat
    2. našli jsme se?

      Vymazat
  43. v.knodlova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  44. Krásný večer Katko to jsou opravdu krásné ceny jedna hezčí než druhá...
    tady jsou mé odpovědi:

    1) na našem bydlení miluju asi všechno , protože je to splnění mého velkého snu o vlastním domě , který jsem si vždycky přála pro svou rodinu ale hlavně pro své děti, žijí tu krásné dětství , když mohou lítat venku v přírodě s ostatními dětmi, jezdit na kolech, hrát hry v lesíku, brouzdat se v řece a já se nemusím bát je pustit samotné ven.. i když mám ráda hezké věci a vybavení , spoustu mých serepetiček v domě tak tohle je pro mě asi to nejlepší na našem bydlení...

    2) i když je podzim krásně barevný mám mnohem raději jaro a jarní dekorace.. z podzimních dekorací mám nejraději vydlabávání dýni s mými dětmi, když je pak rozsvítíme to je panečku radosti.. dlabeme si vždycky dvě jednu před dům a jednu na stůl na terasu..

    na svém blogu jsme zveřejnila odkaz, pravidelný čtenář jsem,
    a můj e mail je dita.dvorakova@volny.cz snad jsem na nic nezapomenula.. krásné dny Dita





    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vzorna to ucastnice,malo holek na nic nezapomene,hi,hi,jsem rada,ze se ti s domem take splnil sen jako me,je to tak moc dulezite,mit pekne bydleni,kde se rodina citi dobre.Dekuji za ucast a drzim palecky.

      Vymazat
  45. Zdravím Katko, těm výhrám se nedá odolat. Takže tady jsou moje odpovědi na anketu:
    Bydlení
    Pro mě bydlení znamená soukromí, pohodlí a věci, které mám ráda. Můj byt v paneláku není ideální, je to to, co je v mých možnostech. Vracím se však do něj moc ráda, jako do svého útočiště. Je to místo, kde žiju, tvořím, odpočívám a podle toho to tu také vypadá. Všude jsou knihy, časopisy, klubíčka, květiny atd. a mezitím vším se procházejí moje dvě kočičky.
    Dekorace
    Do podzimní dekorace bych si vybrala slunečnice, červené jeřabiny a okrasné dýně. Miluju barevné podzimní listí a nové lesklé kaštany. Každý rok si jich pár dávám do kapes, říká se, že to přináší zdraví.

    Další dvě podmínky k účasti v soutěži jsem též splnila. Můj blog se jmenuje Dílna u dvou koček a můj email: eva.haf@gmail.com

    Přeji hodně úspěchů a radosti při blogování.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Evi,videla jsem i krasne bydleni v panelaku,takze se da vsude pekne bydlet,kdyz se zarizuje s citem a vasni.U tebe to je jiste utulne,tam,kde se neco vyrabi,tam to vzdy vypada jako domov.Dekuji za zucastneni.

      Vymazat
  46. Síce je len a len moja, moja izba ale môžem si ju ozdobiť akokoľvek chcem, páči sa mi pohodový štýl,tlmené farby a to, že je útulná, to že keď do nej prídem je to akoby miesto úniku kde je mi najlepšie, podľa mňa ide o to ako si človek či už izbu alebo byt , dom zariadi, lebo ja by som sa necítila príjemne v izbe kde je posteľ, stolík, skriňa, nejaká stojanová lampa a hotovo a ak sú tam ešte biele steny, cítila by som sa tu tak neútulne, mám veľmi rada doplnky

    Najviac sa mi páči, keď vytiahneme naše dyňové svietniky, viem, že halloween je americká záležitosť, ale páči sa mi a je mi to jedno, to čo s tým súvisí, celkovo ako sa blíži zima viacej zapaľujeme sviečky vo svietnikoch a robíme si takú peknú atmosféru.


    Tu je uverejnená súťaž, snáď som tam dala ten správny obrázok http://keytothegardenofdreams.blogspot.sk/2012/09/tip-na-giveaway.html
    tá prvá sada je náááádheerná

    lola181@centrum.sk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem rada,ze se ti cena libi,mas pravdu,je jedno,zda ma nekdo prozatim jednu mistnost,byt ci dum,vse se da zaridit utulne a s vkusem a podstatne,aby dotycnemu bylo doma dobre.
      Hodne stesti

      Vymazat
  47. No páni, má drahá jmenovkyně, to je tedy Giveaway! Nemůžu se na ty dárečky vynadívat. Tomu, kdo je vyhraje, uděláš nesmírnou radost. :-)
    A teď k dotazům:
    1. Co vas na vasem bydleni nejvice bavi?
    Máme sice s mým drahým manželem zatím jen malinkou garsonku, ale popravdě jsme si ji alespoň mohli zařídit přesně podle sebe. Miluji naše uspořádání celého bytu a teď se nejvíce těším na slíbené vytvoření mého nového čtecího koutku. Přestože bydlíme na malém prostoru, vždycky se dá vymyslet nějaká obměna.
    b/ Jaka podzimni dekorace je vase nejoblibenejsi?
    Já nejsem příliš na sezonní dekorace. Ale k dekoracím, bez kterých nemůžu být, patří jakékoliv svíčky, květiny a jemně květinové hrníčky. Co se týče podzimu, můj manžel velice rád vyřezává dýně. :-)

    Krásný (i když u nás propršený) den přeje Katka!

    katylapisz@seznam.cz



    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Katko,
      uz se tesim,az nekoho vylosuji,jen porad premyslim,ze by jsem chtela obdarovat vsechny,ale to bohuzel nelze.Je fuk,ze mate jen garsonku,opet se budu opakovat,kamaradka mela pidigarsonku a tak nadherne vyresenou a zarizenou,az oci prechazely,takze i vy to mate jiste pekne.
      Dekuji za ucast.

      Vymazat
  48. Co mě na bydlení baví ? no přece to, že se celá rodina, zde, v našem zařízeném domečku cítí dobře a bezpečně a vládne tu pohoda a láska :-)
    K podzimu patří barevně zabarvené listí a tak mám ráda podzimní vazby a dekorace právě z listí.
    soutěž sdílím na FB http://www.facebook.com/?ref=tn_tnmn
    Kači, tvé stránky již nějaký čas navštěvuji a mám tě v oblíbených :-)
    P.S. Pokud se na mě usměje štěstí a budu vylosována, tak mi prosím splň jedno přání:
    dej mi vědět, že jsem vyhrála :-) a výhru prosím při jedné nedělní vycházce věnuj první staré paní, kterou potkáš. Jedna výhra, tak překvapí a zároveň udělá radost více lidem :-)Měj se moc hezky :-) rysovar@gr.cd.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pekne prani s vyhrou,ale pro ucast potrebuji vedet tvuj odkaz s tvoji adresou na FB a dale pod jakym jmenem jsi clenem.
      Ale premyslela jsem,co je to pojem stara pani,kdyby jsem tedy nekoho potkala,no uvidime,hodne stesti a dekuji za ucast.

      Vymazat
  49. Milá Katko, tak jsem si všimla, že moje ruce byly rychlejší než hlava - můj mail: davidova.hela@gmai.com. A "reklamu" na blogu jsme ti už taky udělala :o)
    Moc zdravím, Helena

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V poradku,nejsi ani prvni ani posledni,dekuji za uverejneni na tvem blogu a preji hodne stesti v losovani.

      Vymazat
  50. 1.odpovedet na obe anketni otazecky v komentari a to..

    a/ Nejvíce mě na bydlení baví, že si ho můžu uspořádat tak, jak se líbí mě a abych se v něm cítila příjemně :) Miluji uspořádávání a dolaďování doplňků a barev. Neustále vymýšlím co by mohlo ještě více vylepšit atmosféru domova :) Zatím toto uplatňuji na svém pokojíku a už se těším, až si kompletně zařídím svůj domeček :)

    b/ Podzimní dekorace? Líbí se mi podzimní barvy a dřevo - má oblíbená kombinace :). K podzimu patří listí a přírodní materiály, nejlépe ručně vyrobené :)

    simonka-td@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano,na sve vlastni bydleni se jiste kazdy tesi i proto,ze jej ma dle sveho.
      Dekuji za ucast.

      Vymazat
    2. Simon,napis jeste pod cim jsi clenem,nemohla jsem te nalezt.

      Vymazat

  51. a/ Co vas na vasem bydleni nejvice bavi?

    Na mojom bývaní absolútne nič zatiaľ, keďže nemám vlastné a nemám možnosť si ho prerobiť podla môjho vkusu. No design a architektúra ako tak ma veľmi zaujíma a mať raz dom ktorý by som navrhla ja sama, to by bol sen :).Mám rada útulne veci a v poslednej dobe som si oblúbila drevené veci a niečo čo mi pripomína prírodu. Veľmi rada sa hrám s farbami a dekoráciami a usporiadávam všetko podla farieb a veľkostí, na tieto vecí som teda docela maniak ale je to môj koníček :) preto mi vyrazil dych ten prvý set, vlastne aj ten druhý :D.

    b/ Jaka podzimni dekorace je vase nejoblibenejsi?
    Keďže je jeseň, tak hlavne dokorácie v teplých farbách ako sú oranžová, hnedá žltá a prvky súviciace s Halloweenom ako dyňa a sviečky na zlepšenie atmosféry :).

    2. uverejnit tuto soutez na vasem blogu s prvni foteckou v tomto prispevku,pokud nemate blog,sdilejte na Facebooku
    Giveaway som uverejnila na Fb :).

    3. stat se clenem neboli pravidelnym ctenarem meho blogu
    Splnené :).
    yuumi@azet.sk

    Inak chcem pochváliť giveaway, keďže je veľmi bohatá a obidva sety vyzerajú veľmi lákavo, takže myslím že výherca by bol nadmieru spokojný :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je velmi zajimave,design a architektura,to by me asi take bavilo,ale pod slovem design si bohuzel predstavim spise modernu.Jeste prosimposni odkaz na tvuj FB.

      Vymazat
  52. Ahoj,
    tak tejto súťaži naozaj nejde odolať... Ceny sú úžasné, a čo keby sa tak šťastie usmialo práve na mňa...:-)
    Tak, a teraz k otázkam:

    a/
    Najviac ma baví možnosť zariaďovať, meniť dekorácie, dopĺňať nové pekné vecičky (ak mi to priestor malého bytu ešte dovolí) a snívam, že raz sa mi podarí zadovážiť si malý domček, kde sa budem môcť viac realizovať. Všeobecne ma to ťahá k z zmesi čiastočne sedliackeho a čiastočne mestského štýlu dôb minulých, milujem drevo a kov a základnou prioritou je pre mňa pocit útulnosti a tepla, takže sa snažím svoje bývanie ladiť v týchto tónoch.


    b/
    Z jesenných dekorácií u mňa vedú prírodné materiály v teplých farbách hnedej, oranžovej, červenej a žltej- lístie zo stromov, gaštany, suché trávy, malé tekvičky, šišky, konáriky, skrátka všetko čo sa dá nájsť pri jesennej prechádzke lesmi a lúkami. Do toho blikajúci plameň sviečok a voňavý čajík alebo jabĺčko pečúce sa v keramickej piecke a atmosféra jesenného večera je dokonalá.

    Tak, otázky sú zodpovedané, ostatné úlohy tiež splnené, už len dúfať, že si ma šťastie nájde...:-))

    Pekný deň želá
    Natália

    natalia.manekova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  53. Natalia,dekuji za pochvalu cen.Dle tveho popisu by jsi si zaridila domek velmi zajimave,ani presne nevim,jak vypadal mestsky styl drive.Jinak jak popisujes podzimni vecer,tak to zni moc prijeme.Dekuji za zucastneni a preji hodne stesti.

    OdpovědětVymazat

Dekuji vsem za vas cenny cas a tesim se na dalsi komentare a pripominky.