pátek 14. června 2013

Shabby giveaway aneb modra je dobra


Utika nam ten cas a tak od posledni souteze par mesicu uplynulo,tak je chvile odmenit vas,me mile ctenarky stalé nebo pripadne nove,dalsi giveaway.
Uz dyl jsem mela v planu rozsirit treba nekomu obzory a protoze o shabby chic bydleni se toho napsalo az az a tak ja nebudu psat,ale umoznim nekomu,aby si sam udelal nazor,resp.pohled dle osoby nejpovolanejsi a to primo knihou Rachel Ashwell.
A aby to byl balicek vyhry cely shabby RA,prihodila jsem jeste prekrasnou orig.dopisni sadu a dale diar nebo chcete li notysek od Rachel.

Myslim,ze ceny oceni nejen milovnice tohoto bydleni nebo jen nekterych prvku z nej,ale kdokoliv,kdo ma rad jemnost,romantiku v kombinaci s patinovanym svetlym nabytkem napr.nebo i ten,kdo by chtel nacerpat inspiraci.

Pravidle jsou vetsine znama

1.Byt clenem meho blogu
2.Sdilet tuto giveaway vc.prvniho obrazku na vasem blogu

A proto,ze mne zajimate,zajimaji mne i vase nazory,co mate rada,jak by jste si praly bydlet,prihazuji opet jednu otazecku.

3.Jaky styl bydleni je vasemu srdci nejmilejsi a nejblizsi??


Ukonceni probehne posledni cervovy den,tedy 30.6.a losovani bude hned nasledny prvni den prazdnin.

Preji hodne stesti a tesim se,koho potesim











Snad inspiraci od more jsem zacala leto s modrou a asi to byla nahoda,ze ceny ladi i barvou










 
Kvetiny,bylinky z nasi zahrady v modro lila a bile barve,miluji je a ruze taky nechybi
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Prekrasna dopisni souprava a diar na cokoliv doplnuji hlavni cenu,posledni vydanou knihu RA
 











Ruze jiz z asi zahrady a modra lahev ala svicen od IB Laursen,leto vidim modre











Modra sklenka muze byt take jako svicinek a florentsky podtacek se nabydnul sam











Takto to u nas dnes muzete videt,tak jak jsou fotecky,tak vse opravdu zustava





Modry volanovy polstarek od Klarky,jak on by mohl chybet






A male nalakani z knihy,jak jinak nez v modre a jak jinak nez letni fotecka od more






Povsimnete prekrasnych modrych zavesu,o kresilkach se ani zminovat nemusim,jsou nadherneho odstinu

49 komentářů:

  1. Kačenko,to jsou tak nádherné ceny...radost pohledět...a pak,že modrá není dobrá :-) ...s citem a vkusem se hodí kamkoliv,jen zvolit ten správný odstín...a odpověď na tvoji otázku,jaký styl bydlení je mému srdci nejbližší? Mám ráda krásno,patinu a vůni květin...líbí se mi Shabby chic,Vintage nebo i French Nordic styl či Provance...vše se dá zkombinovat ,ale nesmí se to přehánět :-)))...měj se moc krásně a děkuji za úžasnou GA ...papa K.♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dekuji Klary,proste chci ve vyhre dat i neco inspirativniho,aby se nekdo nejen potesil cenou,ale aby mu neco dala,v tomto pripade do bydleni.Modra je uzasna barva a v ruznych tonech se dle me hodi temer kamkoliv.Krasne jsi odpovedela ohledne domova a bydleni,cit a vkus se ale musi mit v sobe a ja vim,ze me ctenarky ho vsechny maji,jen jim chci treba knihou ukazat novou cestu.Ja ti dekuji za ucast a preji stesti v ni.Krasne patecni slunne odpoledne.K.

      Vymazat
  2. Kači, hezky jsi to pro nás nachystala. I já mám modrou ráda. Nedávno jsem si udělala radost a objednala si mističky a hrnečky IbLaursen s hvězdičkami. Příležitost byla, balíček jsem předala manželovi a ten mi ho dal v pondělí k narozkám.
    A na tvou otázku jký styl mám ráda? Mě se spíš líbí jednotlivé prvky z několika stylů ... asi jak píše Klárka, vše se dá kombinovat, pokud se to příliš nepřehání. Důležité je, aby se nám v tom pěkně bydlelo a dělalo to náš domov útulnější ...
    Krásný víkend ... Věra

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Verus,to jsem opravdu rada,ze se ti soutez libi,opravdu jsem myslela na vas.Vim,jake hrnky myslis modre,tak mrkni na BR,je tam soutez o hvezdickovy modry pled.Hezky jsi se prez manzela obdarovala,proc ne,vid??
      Jsem opravdu rada,ze mate s Klarkou stejny pocit,ze michani stylu je naprosto bezne a normalni a ze se da opravdu kombinovat vse,pokud je cit a vkus.A podstatny je pocit majitele bydelnicka,ten tam zije a travi cas se svymi nejblizsimi.
      Preji krasny patecni vecer.Kata

      Vymazat
    2. Kači na BR již soutěžím :), to jsem si nemohl nechat ujít.
      Je to tak pocit majitele je nejdůležitější. Ostatní mohou mít svůj názor, ale jak já říkám,je to to jediné, co s tím můžou dělat. Přeci to nebudu měnit kvůli tomu, že někomu se to nelíbí. Hlavně, že moji nejbližší se cítí fajn ...

      Vymazat
    3. Tak to jsem si mohla myslet,ze mas zmakle Bella.
      A ano,ostatni rici nazor muzou,ale jen si nesmi myslet,ze jen to je spravne.Neexistuje spravne nebo spatne bydleni,na to meritko neni.Podstatne je,ze je to domov,kde je teplo domova a pokud je to s citem,nemuze se bydlet spatne.

      Vymazat
  3. Kačko super soutěž a děkuji. Já jsem milovník věcí s patinou, to už je o mě asi známo. Miluji provence styl, a i ten má určitě v sobě něco shabby stylu. Miluji barvy, jé a květiny. Já si doma vytvářím styl co je mi nejbližší, aby nám vyhovoval a my se cítily dobře a pohodlně. Člověk dělá určité kompromisy, pač musí brát ohled i na svou rodinu a také praktičnost...
    Pa pa a krásný nadcházející víkend Zuzka morkusovic

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zuzi,ja dekuji za ucast v me soutezi a zaroven ti preji stesti.Treba se usmeje na tebe.Tvoje zelena patinovana kuchyn je uzasna a ja tve bydleni obdivuji,je v nem tvuj rukopis a to je malokde tak silne videt.A souhlasim,Provance prvky se mnohokrate shoduji se shabby,to mame spolecny nazor.A u tebe je to doma vskutku utulne.
      Pokud ty delas ustupky ci kompromisy,neni to videt,vse ladi a do sebe zapada,proste domov.
      Preji slunecny pohodovy vikend.
      Katka

      Vymazat
  4. Milá Katuško, musím ti ke giveaway napsat, ačkoliv já už knížku doma mám...ale musím ti říct, že tohle je prostě mega nejlepší giveaway všech dob...kéž by takových bylo víc a víc! ;-) Děkuji ti za ni a věřím, že někomu tahle LUXUSNÍ výhra udělá neuvěřitelně velkou radost...!!!!!!!!!! :-) Jsi fakt úžasná!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jejda,Sandri,to jsi me opravdu dostala,vis,ja si myslim,ze ctenarky si zaslouzi odmenit za to,ze me podporuji,pisi sve nazory je fuk,zda je i nekdy nazor zaporny,i to me dava pocit,ze se stale neco deje a ma smysl blogovat a delit se.Je super,ze i ty knihu mas,i kdyz treba shabby zas az tak jako celek nemusis,ja si taky vybiram nektere prvky,myslim,ze neni podminka pouzivat shabby jako celek a to nas obe bavi a spojuje.Strasne ti dekuji za podporu,ty jsi jedna z hlavnich soucastek meho hnaciho motoru D.

      Vymazat
  5. Ahoj Káťo, hned jak sem narazila na tvou soutěž sem věděla, že se musím zúčastnit ať už jsou ceny jakékoliv. Modrá je pro mě prostě dobrá.... k tomu nemám moc co říct,víc je vidět na mém blogu. A co se týká stylu bydlení kt. mám ráda....miluju staré věci-nábytek, doplňky, recepty, ale i fakt maličkosti typu starých fotografií a pohlednic. Toto všechno se snažím zakomponovat do naší moderní doby. Ze starých bazarových věcí na mě prostě dýchá život a vždycky přemýšlím komu to asi patřilo......Měj se krásně, hezké léto. Lenka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Krasny patecni vecer Leni,predem bych te chtela srdecne privitat u ma na blogu a poprat stesti.S modrou jsi me rozesmala,ja se k ni stale take opakovane vracim,musim projit tvuj blog a seznamit se s tebou.Pomenky modre jsem letos take zasadila,hi,hi...Je skvele,ze se veci s dusi snazis zaradit do moderni doby,protoze pouze stare by nas asi moc tisnilo.Nejlepsi jsou stare veci po nasich predcich,to pak ten vztah je jeste vetsi.Moc ti dekuji za ucast a ty se mej take pohodove.Katka

      Vymazat
  6. Ahoj Káťo, vymyslela jsi krásné dárky a tak s velkou radostí zkusím štěstí. Mám ráda jednoduché věci, bílý porcelán, čiré sklo, dřevo i kov, prostě od každého něco. Naštěstí máme docela velký dům:-) Modrá barva nám nyní vhodně doplňuje ložnici. Dekorace měním podle ročních období i podle nálady. A musím se přiznat, že mám ráda i staré věci, největší radost mi udělá darovaný letitý hrníček - i káva z něho chutná úplně jinak. Hezký víkend. Zuzana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Krasnou sobotu preji Zuzko a zaroven te vitam na svem blogu a preji hodne stesti v anketce.A ano,bily jednoduchy porcelan s nadechem nostalgie a cire sklo,to je prekrasna kombinace,miluji takto prostrene stoly,kdyz se sejde cela rodina.Jsem rada taky,ze se ti libi od kazdeho neco,vzdyt zaskatulkovat se do jednoho je tak ochuzujici,v kazdem bydleni je kousek krasneho.Ja mam vetsiny salku ze starozitnictvi,tak je pouzivam spise na kvetiny,ale takovy stary po babicce,ten je stejne nejlepsi.Krasne dopoledne.Katka

      Vymazat
  7. Kači, krásná soutěž o nádherné ceny, zkusím štěstí.
    co se týče stylu bydlení, mám ráda selský styl, starý babičkovský, ale také provance... dnes bych určitě už jinak zařizovala celý dům, ale to chce čas a nějakou tu korunku :)). Tobě přeji překrásné dny. Ajka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ajko,moc dekuji a jsem rada,ze se ucastnis.Na nekoho stesti padnout musi.
      Tak Provance mame spolecne,jsem rada,ze i ty k nemu pridavas neco jineho.Vsak postupne predelavani je take fajn,muzeme si to delat jako konicka a ve volnych chvilkach a i kdyz ja mela hodne veci najednou,tak i tak me kazda policka udelala radost.
      Preji prekrasny slunecny vikend,vypada to na uzasne pocasi.Kata

      Vymazat
  8. Ahoj Káťo, krásné dárečky jsi do soutěže vybrala, i já přispěju trochou do mlýna, mám ráda bílou barvu a shabby styl je mi hodně blízký, ne všechno mám ale doma bílé, dále miluji čistý porcelán, především karlovarskou Bernadottu.
    Přeji krásné sluníčkové dny. Iva

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Krasny den Ivo,vitam te na blogu a preji stesti pri losovani.Shabby styl si myslim je blizky vice zenam a nemusi jej mit v celem bydleni,i proto jsem se rozhodla vybrat tuto cenu do giveaway.Ja mam take hodne dreveneho v prirodni barve,prevazne pak tramy co secesni stolky a to bilou skvele doplnuje.
      Pohodovy vikend preji i tve rodine.
      Katka

      Vymazat
  9. Ahoj Katuško, tedy, to je výhra!!! Já souhlasím se Sandruš, že je naprosto luxusní ! Víš jak mě teď štve, že jsem si tu knížku před těmi dvěma měsíci koupila? Ty knihy jsou pekelně drahé a navíc tuhle vůbec považuji za takovou, hmmm, nejkrásnější. Všechny jsou krásné, ale prostě tato mě naprosto uchvátila nádhernými velkými fotografiemi. Moc ráda bych soutěžila třeba kvůli těm ostatním věcem, ale zase tu knihu by bylo lepší, aby získal někdo, kdo ji ještě nemá :-) Každopádně jsi opravdu strašně moc hodná! Tohle tvé gesto mluví zkrátka za vše :-) .....Jinak fotečky se ti mimořádně podařily! Už jsem ti chtěla předtím na FB psát, copak to máš za ubrus na stole a teď vidím, že je snad háčkovaný (z vlny) ? Vypadá to moc krásně! No ale hlavně, když se podívám i za stůl, tak prostě mi to nedá, abych si nepovzdychla nad tou nádherou - máte naprosto překrásný dům včetně okolí domu. Opravdu mám pocit, že to se v Čr jen tak nevidí :-) A s tou světle modrou barvičkou mě teď všichni začínáte lákat. Já se tak nějak pořád držím té bílé, růžové, zlaté, ale ta modrá... hmm, krásná...alespoň ty skleničky, jako máš ty :-) Snad i polštářek :-D Ať je trošičku změna. No možná se porozhlédnu po městě :-) Děkuji za krásnou inspiraci a přeji krásný zbytek víkendu, Kači!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Krasny letni den Simonko,jsem nadsena,ze se ti vahra tak libi.I ja budu stastna,az vylosuji vyherce a vyhra ho potesi.Je fakt,ze ta minula kniha je krasna,ale tato ma opravdu prekrasne velikanske fotografie prez cele dvojstrany.Ted sice nevim,jakou presne myslis,ale ja se strasne tesim na tu letosni.Snad bude prinejmensim plna uzasnych fotografii jako tato.A jsi moc hodna,ze myslis i na ostatni,aby se shabby stylem take pokochaly.Vis,holky na blozich jsou moc sikovne,vse si vytvori,tak jsem chtela aby mely moznost vyhrat neco,co se vytvorit neda.Za prizen si to zaslouzite.Vsak vis,jak potesi kazdy komentik.Dekuji moc za pochvalu fotek,proste k modre se jednou za cas rada vracim a kdy vice nas naladi nez nyni azurovym nebem ci modrym morem.Ubrus si myslim,ze je puvodne pled a ano,je z vlnky a je z naseho sekacku,vsak vis,jak rada pouzivam veci na jine ucely.Taky se me tam docela zalibil,je to kontrast na drevene desce stolu.Jsi moc hodna,jak chvalis nas dum,jsem tu totalne spokojena,je to muj splneny sen a oaza klidu zaroven.Nevim,zda se u nas podobny nevidi,ale chteli jsme s partnerem,aby mel jakousi dusi.
      Moc se tesim pokud ty udelas prispevek treba s modrymi doplnky.Bude to zas neco noveho a ty si s tim prekrasne poradis.Uvidis,jak to bude krasne.Vsak vsechny odstiny modre do shabby patri.U tebe ve meste dozajista neco objevis.Jsem moc rada,ze jsem inspirovala a uzivej nedelni odpo.

      Vymazat
  10. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  11. Katka, túto knihu mám v záložkách, že ju niekedy objednám. Som na ňu zvedavá i ja, ale mám byť hlavne darčekom pre moju dcéru, ktorej sa tento štýl veľmi páči a určite si v tomto duchu zariadi niekedy svoju domácnosť.
    Ak by som mala možnosť výberu bývania, bolo by to vo vidieckom štýle a s jesennými farbami. Ale keďže naše byty sú ako chlieviky, som rada, že je to ako je.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jani,knih vrele doporucuji a bdu se opakovat,neni to jen a pouze pro celkove priznivce shabby chic bydleni jako celek,ale i pro vsechny ostatni,kteri si tento styl chteji priblizit,tot muj nazor.Tak to se moc tesim,az se dceri bude plnit sen,urcite nam s jejim svolenim pak vloz fotecku.
      Venkovsky styl je velmi oblibeny a myslim,ze jde zaridit i v malem bytecku,byt je to samozrejme bez zahradky a ostatnich venkovskych klasickych vecech,tezsi.

      Vymazat
  12. paaaani, este ze som sedela :) inak by som odpadla...nadherne ceny..:) Momentalne byvam v panelaku...tam toho moc nenarobis...ale chystame sa stavat domcek...mam rada vsetky odtiene hnedej farby..takze to vidim na ladenie...biela, hneda, nejaka ta seda ... ale mam predstavu co budem pestovat v zahradke :) kooopec levandule a ruze...uz sa na to moc tesim :), pa prajem krasny den Zuzana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zuzanko,tak ty jsi me svym komentikem uprime rozesmala,jsem nadsena,ze se ceny tak libi,snad jsem pro vas vybrala tedy dobre.Uplne te chapu,jak se tesis z panelaku do vlastniho domecku,jak si budes plnit sve barevne predstavy a hlavne ta zahradka...jsi ma krevni skupina,u me jsou levandulove zahony primo pod okny a pak jeste v cihlovych zahoncich a zahradniho domku.Moc ti to preji,takovy horky den,jako je dnes si bdes ve stinu na zahrade urcite uzivat.

      Vymazat
  13. Kačí písni mi prosím na mail, já Tvůj nemůžu najít, děkujiiii pa pa Zuza morkusovic

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zuzko,moc ti dekuji za mailik,jsi uzasna a ja nevim,jak se ti odvdecim,jeste si pisnem,pa.

      Vymazat
  14. Tady ráda chodím, tomu říkám romantika:))) a tentokrát se musím zeptat...kde se dá objednat tahle kniha? Katko byla bych strašně móóc ráda , když mi pošlete nějaký odkaz:)))
    Móóc děkuji a přeji krásné sluníčkové dny:))) Eva

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc Evi dekuji,to je pro mne opravdu zadostiucineni,takovy komentik.Prosim,pisni me na mail katerinamuskova@email.cz a ja ti dam vice tipu na knihy vcetne meho nejoblibenejsiho a pak jeste,kde pro mne objednaval shabby a dalsi knihy pritel.
      Neni to vubec tajemstvi a zrovinka dnes me odesilali dalsi knizni poklad.
      Krasny letni den
      Katka

      Vymazat
  15. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  16. Krásne prekvapenie si pre nás pripravila, každá romantická duša by chcela vlastniť takú nádhernú knihu. Všetky darčeky sú krásne- hotové poklady:)Ja som tento štýl bývania spoznala len prednedávnom. Vlastne ho poznám dlhšie, lenže asi pred pol rokom som ho začala vnímať trochu inak, intenzívnejšie. Vždy som mala zmysel pre starinky a podobné ošarpané "haraburdy"(podľa mojej polovičky), ale nikdy som sa s tým nestotožňovala tak silno. Všetka tá vidiecka nádhera ma opantáva stále viac:)
    m.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dekuji,taky si myslim,ze tato kniha snad kapicku oslovi kazdou zenu.A nebo zas ziska nekdo nove informace o tomto styl bydleni.Myslim,ze neni nutnost shabby znat nejak dokonale,aby si kdokoliv z tohoto bydleni vzal co se mu zalibi.Treba jen malou inspiraci a treba se proste jen knihou bde kochat.Ani nevim,co v nas vyvolava tohu po starych doplncich i nabytku s viditelnym zubem casu,snad takove kouzlo.Nebo premyslim ze se chceme mozna kamsi vratit.

      Vymazat
  17. Milá Katko, dnes jsem objevila tvůj blog a jsem tomu moc ráda. Nejen kvůli soutěži o tak báječné ceny, ale protože jsem našla místo, kam se budu moci chodit kochat. Vždy když objevím takové krásné fotografie donutí mě to vyskočit od počítače a jít něco dělat. Však ty víš co. :-) Uklízet a zvelebovat to naše milované bydlení. Zrovna včera jsme strávili s manželem moc krásný den na zahradě. Sice prací, ale sednout si pak večer, něco dobrého si ugrilovat a moci se kochat tím co nám dělá radost je nadevše. :-
    Je bezva mít to tak i doma, čisto a útulno. Mám ráda venkovský styl ve světlých barvičkácch a bílé. Náš domeček je na vesnici a tak jsem ráda, že si tenhle styl mohu dosytosti užívat. Uchovávám spoustu milých drobností po babičce, které v našem domečku byla a moc ráda se jimi obklopuji.
    Měj krásné letní dny! Iveta

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mila Ivet,
      jsem moc rada,ze se ti muj blog tak libi,no spise jsem z toho nadsena a srdecne te u mne vitam.Ja taky miluji tu chvili,kdy objevim,vetsinou nahodou nejaky blog,ktery je me blizky.Jeden mam taky takovy,ze je pro mne inspiraci a nuti me neco pretvorovat.Nebo prearanzovat.Uklizet me spise donuti nejaka navsteva u nekoho,u koho vidim nejaky chaos.Ale prace na zahrade s celou rodinkou,to me taky bavi,tedy spise ta doba po tom.A pokud je vse zavrseno obidkem ci veceri na terase at jiz z grilu ci ohniste,tak den nema chybu.Ja taky miluji poradek a teplo domova,ne vsak ten pocit poradku s dvojcatky vzdy mam,hi,hi...Ale je fakt,ze je uplne jedno,zda je neco bile ci tmave.Myslim,ze deti zapatlaji vse.Tak to je super,ze mas domek na venkove,to skyta tolik moznosti.Hned k tobe juknu.
      Take prozij pekne leto.Kata

      Vymazat
  18. Ahoj Káťo,
    to jsou nádherné ceny, které jsi do soutěže věnovala. Jsem moc zvědavá kohopak vylosuješ:)
    Knihu i diář moc dobře znám a moc vše budoucí výherkyni přeji!
    Hezké léto Vlaďka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Krasny den Vladi,
      jsi moc hodna,ze me chvalis tak ceny,chtela jsem ctenarky opravdu potesit.Ja jsem taky strasne zvedava,kdo bude mit tu radustku pro sebe.Je me jasne,ze tyto ceny dobre znas a dokazes ocenit jejich krasu.
      Preji take krasne letni dny.
      Katka

      Vymazat
  19. ahoj Kati.fúúúha,klobúk dolu!!tak táto Tvoja súťaž je viac ako luxusná :-).veľmi rada skúsim šťastie,kto vie možno...zdielam na mojom blogu,Tvojou členkou som.a aký štýl mám rada? tak trochu z každého niečo.shabby chic,nordic,provance,vintage.veľa patiny,staré ale funkčné veci a veľa iného.pekný večer,jazmínna

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jazmina,jsem nadsena,ze ty jsi nadsena.Myslim,ze me ctenarky si luxus zaslouzi.Jsem moc rada,ze soutezis a preji hodne stesti.Taky jsem moc rada,ze i ty nevidis problem v mixovani stylu,at je to jiz shabby a vintage,provance a french nordic treba.Vzdyt jet jen dle jednoho by bylo az skoda.Preji krasny ctvrtek.Katka

      Vymazat
  20. Milá Kačenko, nejdříve děkuji za krásnou GA plnou nádherných cen.
    Ptáš se jaké bydlení je mému srdci blízké...ve stylech se moc nevyznám, většinou se řídím srdcem a citem, snažím se obklopovat se věcmi, které jsou mi blízké, které i zbytek rodiny dokáže vnímat pozitivně, snažím se vytvářet útulno.
    Někdy se ve mě projevuje duše romantika, někdy se zamiluji do ostrých tvarů , někdy růžová, někdy černobílá...podle nálady, podle chuti, podle citu.
    Nicméně, obohatit si styl jakým je ten co prezentuje Rachel , to je určitě výzva a budu moc ráda, pokud se mohu zúčastnit tak krásné GA.
    měj se krásně Andy

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Andrej,ja ti dekuji za ucast a pochvalu cen,jsem moc rada,ze se ti libi.
      Zajimaji me me ctenarky,proto mne i zajima,kde se citi dobre.Vlastne mas pravdu,styl by clovek nemel az tak studovat,myslim,ze kazda zena ma nejaky v sobe.A je fajn,pokud bere v potaz i ostatni cleny domacnosti a rodiny.
      Asi je i jedno,zda mas naladu jeden tyden na romantiku a druhy na muzstejsi prvky,ale to je prave to,o cem stale pisi,michani stylu a pocitu je fajn.
      A nikomu urcite nemuze uskodit,treba se jen pokochat prekrasnou knihou od Rachel a jejim shabby chic bydlenim,treba si i ty vezmes nejake prvky a poznas treba neco noveho,co i tobe bude blizke.
      Hodne stesti.Katka

      Vymazat
  21. Odkliknuté, zavesené, akorát sa mi nepodarilo prihlásiť k odberateľom pod mojím blogom, tak aspoň súkromne ;-)
    Tak tie sú parádne, neni nad dobrú knihu s ktorou si človek môže zaliezť pod deku a nechať sa unášať do krásna. Milujem shabby, vintage, aj art deco, čisté línie, veľa bielej, svetlo.
    Môj štýl bývania sa však, v závislosti koľko kompromisov musím spraviť, predsa len nebývam sama, ale v konečnom dôsledku je to vždy príjemné a človek zistí, že držať sa kŕčovito nejakej predstavy nie je vždy najlepšie. Ale aj keď nie som pán nábytku, tam je zhoda nutná, som aspoň pán dekorácii, a všetky vieme, že ten detail je aj tak najdôležitejší!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nika,vitam te srdecne u mne na blogu a preji vela stesti v giveaway,treba prave na tebe se stestena usmeje.
      Ja knihy miluji,je to pro mne nejen dobra investice,ale relax,pokochani a nekonecna inspirace.Jsi dalsi z mnoha,ktera ma rada vice stylu a ja jsem nadsena.
      Zaujala me tva odpoved,ze opravdu nakonec clovek je treba nekdy az prijemne prekvapen z vysledku sveho bydleni,ac striktne nedodrzuje jeden jediny styl,ba naopak mam pocit,ze temer vzdy je to ku prospechu.

      Vymazat
  22. Přeji krásné ráno, našla jsem Váš blog akorát těsně před koncem soutěže, takže jsem snad splnila všechny podmínky a moc ráda se zapojuji.
    Blog máte nádherný a obdivuji hlavně kredenc dle vlastního návrhu, pro ty mám slabost.

    Co se týká mého oblíbeného stylu, když se tak dívám kolem sebe - těžko říct. V srdci ale toužím po čisté a krásné vesnické romantice, která se k nám domů dostává pomalými krůčky ... pár starých kousků, háčkované krajky a nejvíc všudypřítomné dětské hračky, obrázky a další radosti.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Svetlus,take preji nadherne slunecne ranko a moc te zdravim.Jsem rada,ze jste mne objevila a stihla se jeste tesne pred koncem zapojit do giveaway.
      Moc moc dejkuji za slova chvaly a nesmirne me to tesi a doufam,ze se budete rada vracet.
      Co se tyce bydleni,nekdo jeste tape,dnesni doba toho nabizi prehrsel a je jen na nas,jak moc budem poslouchat sve srdce,pocity a nalady.Ale my se pohybujeme asi ve stejnem velikem kruhu,kde mame rady bydleni s dusi a minulosti.Libi se me,jak jste popsala bydleni i vsudypritomnymi hrackami,uvedomila jsem si,jak moc mate pravdu,sterilni poradek neni domov,domov je tam,kde to zije.Dekuji

      Vymazat
  23. Dobrý den Katko, máte moc krásný a čtivý blog, o super fotkách ani nemluvě :) Ráda Vás budu sledovat. Agáta

    OdpovědětVymazat
  24. Dobrý den Katko, máte moc krásný a čtivý blog, o super fotkách ani nemluvě :) Ráda Vás budu sledovat. Agáta

    OdpovědětVymazat

Dekuji vsem za vas cenny cas a tesim se na dalsi komentare a pripominky.