neděle 22. září 2013

Pastelovy venec a dalsi....






Ze sladkych jemnych tonu ruzove presedlavam na podzim spise k jemnoulinke lila,tak nejak se me k podzimu hodi,ale prvky nezne ruzovky stale zustavaji napr.na mini dynicce na shabby podzimnim venci.
Pokracuji stale dynemi od Klarky ala RA,ovsem ne ze sametu,ale z barvene bavlny.Moc se me libi kontrast sede kamenne zdi a barvy dyne.











Jelikoz uz podzim opravdu zacal,dnes venec poputuje na hlavni drevene vchodove dvere do domu.








Dyne kam se podivas,jedna je i na stole,krasne k ni jde lapac a svicka od Romci,ruzicky jsou od maminky







Dalsi,tentokrate IT magazin jsem dostala jako darek z prac.cesty a opet v mem duchu









I na podzim,pokud se pocasi zadari a tepleji se oblekneme,jde stolovat na zahrade


 Preji vsem krasnou nedeli,u nas se nese ve znameni oslav,vcera detska a dnes dospelacka,tak je to fajn,kdyz je pocasi nic moc.

                                                 Katka

17 komentářů:

  1. Kačenko,dnes je mi u tebe obzvlášť příjemně...ne jen proto,že jsi dala tak krásné fotečky,ale celkově to na mě působí tak krásně a pohodově...úplně se vidím u vašeho krbu,v ruce šálek kávy a relaxováním u ohně :) ...měj se moc krásně a užijte si oslavu...papa K.♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Klarko,tak to me moc tesi,obzvlast,dyz to byl takovy kratsi prispevek,ale neboj,planuji priste zas neco lepsiho.Neco,s cim si vyhraji a zas predstavim neco noveho.Lucinka me pripomela,ze uz by jsme taky mohli zacit topit v kaminkach,tak se tesim,to ti je takova utulna pohodova krasa.Oslava s rodinou byla super,mam to moc rada.

      Vymazat
  2. Katuška tekvičky z látok sú krásne. Je o veľmi milá dekorácia. Jednoduchá a krásne vyzerá. Andrea

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Andrejka,dekuji,ale ty tve,sametove,ty jsou take prenadherne.Neni treba k nim ostatnich deoraci,ze??

      Vymazat
  3. Katko, ta lila je opravdu k tomu podzimu lákavá a dýně v tvém provedení jsou něžňoučké. A ta kamenná zeď... super kontrast. Užijte si pohodové oslavy. Pa Lucka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lucinko,dekuji,ja ti ani nevim,proc se me uz davno jemna lila tak k podzimu hodi,mozna proto,ze mne stale na zahrade i na podzim kvetou zahony levandule.Krasne nedelni odpo.

      Vymazat
  4. Páči sa mi tvoje jesenné ladenie v lila a ružových odtieňoch. Oranžová ako jesenná farba mi moc nesedí a tak premýšľam ako dostať jesenné dekorácie do nášho bývania aby dokonale zapadli, zrejme to bude zase biela :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dekuji Renat,ruzovou jiz pomalinku davam do pozadi a bude prevladat lila a latte.Ja take doma oranzovou ani odstiny do cervena na podzim moc nemusim,ale tobe by krom bile mohly svedcit i vsechny odstiny hnede,kavove,ci bezove.

      Vymazat
  5. Věneček krásně ladí s tykvičkami, líbí se mi pastelové barvičky, jsou tááák jemné, jak píše Renča, oranžovou nebrat.
    Vy jste s Klárkou rychlíci, já ještě podzimní dekoraci doma nemám:)

    OdpovědětVymazat
  6. Alespoň pro mne barvy ne zrovna podzimní, nic méně jsem naprosto okouzlená! Katko, máš krásný podzim!
    Posílám pozdravy, Helena

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj Katko, opět krásný časáček, který ti závidím:)
    Věneček od Klárky je krásný, jemné ladění podzimu se mi líbí moc, máš to pěkné:))))
    Měj se hezky..pa

    OdpovědětVymazat
  8. Ahoj Káťo, tak nevím, jak je to možné, ale nějak mi tyhle tvoje poslední fotky utekly ... říkala jsem si, že už jsi tu dlouho nebyla, ale ono je to obráceně, chybička je u mě.
    Dýně máš kouzelné, také bych si nějakou přála, ale mám tolik jiných věcí rozdělaných, že na ni ai nedojde. A to už musím začít chystat věci na Vánoční výstavu, která se u nás koná za dva měsíce. Jak já to stihnu ....
    Hezkou neděli ... Věra

    OdpovědětVymazat
  9. Ahoj Katuško, krásný den Ti přeji :-) Právě tu listuji svými prvními kousky Jeanne d´Arc living a vzpomněla jsem si na tebe :-) Akorát že už mezitím stihlo vyjít další číslo, asi si budu muset na Vánoce udělat radost a koupit předplatné :-) Na tvůj italský magazín bych také koukla hned, miluji takovéto časopisy o bydlení (zahraničí v tomto směru zkrátka boduje)! Akorát mám pocit, že mě to po shlédnutí Jeanne d´Arc magazínů a spousty fotek na internetu začíná hodně táhnout k french nordic stylu - ale v takovém tom směru "ženské elegance" (JdA č. 8, str. 12, 13, 52, 53 - to je opravdu sen!) A proto se mi líbí i tvé bydlení, ten dotek ženské ruky je tam zkrátka cítit:-) Navíc zbožňuji tvůj nábytek, ale ty máš určitě většinu věcí dělanou na zakázku, viď? Já jsem totiž právě v období, kdy se blíží mé první vlastní bydlení (momentálně dolaďujeme smlouvu ke koupi a uvidím, jak rychle bude majitel ochoten mi byt uvolnit, abych mohla jít uklízet a měřit pokoje :-))), takže si umíš představit, jak mi to v hlavě "šrotuje" :-D a já přemýšlím, jak si to tam zařídím :-). Samozřejmě i z hlediska financí se v mnoha směrech uchýlím k Ikei, pro začátek to myslím stačí a říkám si, že až budu jednou chtít, tak si za pět let můžu koupit jiný stylovější stolek nebo komodu atd. Nejvíce stejně dělají detaily a jsem ráda, že jsem si za poslední rok nastřádala spoustu krásných drobností, které nyní budu moct využít. Snad všechno klapne a budu mít jednou alespoň trošičku tak pěkné bydlení jako máš ty :-) Kačenko, měj se moc krásně, ať jsou dětičky zdravé! Přeji krásné podzimní dny, Simča.

    OdpovědětVymazat
  10. Kati, krásna a jemná dekorácia....mám rada tieto farby.
    Pa Jana

    OdpovědětVymazat
  11. Krásné dýničky i věnec.Přeji kouzelné dny Věra

    OdpovědětVymazat
  12. Nádherná, ležérna krása.
    Emily

    OdpovědětVymazat
  13. Kateřinko, nádherné dýňky i věneček ..... Marki

    PS. Přeji krásné "pokocháníčko" .... ten časopis vypadá skvěle !

    OdpovědětVymazat

Dekuji vsem za vas cenny cas a tesim se na dalsi komentare a pripominky.