středa 12. prosince 2012

Vanocni venec


Krasne slunickove,lec mrazove odpo,
dnes Vam ukazi venec,ktery asi po stromku je nejvetsi domenou,tedy alespon pro mne,v nasem dome.
Letos neni ani na dverich,tam mam jiny,ani v obyvaku,ale prozatim ve vstupni hale.No a k nemu tzv.jedeme dal...a to jak jinak nez vanocne,uvidite  vyzdobu v jidelne na stole,kredenci,obyvaku,odpocinkovem koutku a kapku v loznici,proste vyzdobu si kazdy rok uzivam a od prvniho adventu vzdycky neco vyhrabu a poupravim,pokud se me to jiz nezda.













Venec je presne podle meho gusta,prevlada jehlici a buxus a k tomu kapku jemne ruzove plus otrepana latka












Letos je opravdu velky a hlavne husty,takovy by jsem nezvladla,proto me prani vyslysela pani majitelka v mem oblibenem obchode
















Dalsi podobne,jen mensi a uzke venecky jsou opet s jemne pastelovou trhanou latkou na kredenci,tentokrate bez ozdob












Nova vyzdoba je i na kredenci na desce,zinkovy andel a jen tak polozene opet ruzove koule na prekrasne stare mise














Letosni objev ruzove vanocni ruze jsem si poptala a doplnila obri mlecnou opet ruzovou kouli v mise oblozene oblazky














Vanocni vyzdoba na polici v obyvaku,opet prevladaji neutralni barvy bile,kovu a stribrne s dotekem pastelove barvicky













Glitroveho jelinka jsem ulovila uplne nahodou v kvetince v nasem meste,je trochu shabby












Ptacci z BR osidlili velkou vetev,ktera je tam celorocne,na Velikonoce zas s vajicky















Jednoducha zelena vetevka se stribrnymi koulemi,doladila jsem pudrovou roztrepenou masli















Mam takove dekorace rada,jsou rychle a moc se me libi,na okne se usidlila dobre















Stromek Tchibbo jsem chtela skoro vyhodit,pak me napadlo jej prestriknout na bilo a dat do bileho kvetniku ovazaneho sirokou krajkou














K tomu vintage svicny,na svicku jsem uvazala ruzovou latku a v loznici je to sama neha














A koulicka jak jinak nesmi chybet,je to prvek v celem dome stejny,jak jsem rekla,letos Vanoce trochu do jemna












Letos me napadlo nakoupit vetsi prirodni sacky v papirnictvi a mensi darky do nich uvazat krajou a ruzovou trhanou latkou,plus treba pericko













Novy sobik s cepickou a salkou od kamaradky u Matyaska na okne v pokojicku
 
 
 
 
Pro dnesek vse,ani se me do jednoho prispevku neveslo co jsem chtela,tak pokracovani z venku,terasy a vchodu priste,doufam,ze se vam u me libilo a priste take uz losovani,krasny cas adventni Vam preji.
Katka

24 komentářů:

  1. Kačenko,nádhera opravdu vše je okouzlující...jemné a romantické...balení dárečků je taky nádherné...ještě se zeptám kdopak je na té fotečce na poličce v obýváku?Měj se mocinky krásně a už teď se těším na tvůj další příspěvek a nádherné fotečky...papa K.♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Klarko,dekuji,jsem moc rada,ze se ti nase vyzdoba libi,ano,letos jsem chtela vpustit trochu vic romantiky,darecky jsou takovy bleskovy napad.Na fotce jsem samozrejme ja,pritel nebo li tatinek nasich deticek no a nasi brouckove dvojcatka,ale je to jiz fotka z lonska,ted uz jsou krapet vetsi.Ty se take mej svatecne a i ja se tesim na tve krasne tvoreni,ahojky.

      Vymazat
    2. No já si to myslela,ale chtěla jsem se ujistit:-)...jste moc krásná rodinka♥...papa K.♥

      Vymazat
    3. No vsak ja na blog uz chci dat taky nejakou svou fotku,ale nemuzu furt nejakou vybrat,znas to,hi,hi.Dekuji za pochvalu fotecky.

      Vymazat
  2. Katko moc zdravím.Krásná výzdoba.Přeji pohodové dny.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Verus,take zdravim a taroven dekuji,jsem rada,ze se ti u me libi,tedy ta vyzdoba.Krasny slunecny den ti preji.

      Vymazat
  3. Katka, krásne jemne nazdobené. Andrea

    OdpovědětVymazat
  4. Mas to moc hezky nazdobene , libi se mi jednoduchost velkeho vence a pritom to vypada moc hezky.U vas doma to musi byt velmi utulne.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dekuji,to me moc tesi,opravdu.Ohledne vence jsi to presne vystihla,je jednoduchy a pritom dostatecne vanocni.

      Vymazat
  5. Káťo, ty věnce jsou nádherné! Mám v průjezdu stromek buxusu, který známý vykopal, když dělali rozvodovou skříň, tak ho Lukáš dotáhnul z procházky, že se nám určitě bude hodit:-D. No a bude, asi ostříhám větvičky, nechám si od M. dovézt nějaké jehličnaté z lesa a budu něco motat a tvořit:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Peti,dekuji,jsem rada,ze se venecky libi.Tak to je super,buxus je pro mne takova novodobejsi varianta jehlicnanu,tak je moc dobre,ze ho mas,daji se s nim i treba jen jemne proplest nejake hotove prirodni dekorace,nebo namixovat na venecky.

      Vymazat
  6. Kačenka, ja sa nemôžem vynadívať... všetko je tak krásne a zladené... no jeden sen. Krásne farbičky, dostal ma najviac veniec s visiacimi ozdôbkami, a okrem neho i všetko ostatné :) Páčia sa mi ružové gule, u nás zohnať ich bola riadna fuška, všetkým obchodom vládne najmä zlatá a červená... A svietniky, tie som už obdivovala mnohokrát, snáď sa raz aj mne podarí nimi "vyzbrojiť" :))) Máš to nádherné... Mňa čaká ešte veľa práce, kým to vyparádim u nás... len mám veľký nedostatok vhodných dekorácií :))) Prajem krásne predvianočné dni!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Misicka,ty jsi stejne zlata,ty jsi dusinka co umi tak mile pochvalit.Jsem moc rada,ze se ti venec libi,komu by se asi ty jemne odstiny ruzove nelibily.Koule mam temer vsechny druhy z kvetinarstvi a nejake i od sestry.Svicny tohoto druhu jsou asi pro nas nepostradatelne,nektere jsem koupila v super slevach v Bella Rose,tak tam jikni.Take ti moc preji prekrasny cas adventni.

      Vymazat
  7. Katko, moc hezké - věnec, drobnosti na krbu, přizdobená vánoční hvězda... moc hezké!
    Pohodový večer přeju, Helena

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Helen,dekuji,drobnosti delaji celek a me se nic nelibi jen tak,vse musim doladovat,bavi me to,preji krasne mrazive ranko.

      Vymazat
  8. Kati, vyobzerala som každú jednu fotku do detajlu... všetko krásne ozdobené. Och a ten kredenc je pohádka.
    Krásne predvianočné dni
    Jana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jani,musela jsem se pusmat,i ja nekdy zkoumam fotecky,pokud jsem z prispevku nadsena.Kredenc je ma vysnena a da se tak uzasne dekorovat,take ti preji pohodove adventni dny.

      Vymazat
  9. Kačko, všechno to máš moc hezky nazdobené!!!Není snad anico dodat, jen bych opakovala slova holek!!Vánoce můžou přijít:) Moc tě zdravím*Romča*

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dekuji Romi,vsak ty taky,jo holt to milujem to cancani domecku.Vanoce at radsi jeste poseckaji,musim jeste zabalit darky a neco poklidit,s dvojcatky je to furt dokola.

      Vymazat
  10. Katko, moc krásné zdobení - přírodní věnce a věnečky dozdobené v shabby ... a růžové tóny + kraječky ... paráda! Moc se mi líbí i obyčejné natur pytlíky , ale krásně nazdobené! krásný 3. adventní víkend, Maru

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marus,dekuji,ano,chtela jsem to trochu do shabby,jsem rada,ze jsi to poznala,ale spise v jemnejsim a jednodussim stylu a krajky zas dodavaji vintage podtext,pytliky jsou muj letosni objev,mam totiz hodne darku a takhle to bude jednodussi a pritom stylove baleni.Take ti preji krasnouu treti a zaroven stribrnou nedeli.

      Vymazat
  11. Kači moc se mi líbí tvé vánoční balíčky, já taky loni balila do papírových sáčků, vypadá to stejně nejlépe!!! Letos to asi dopadne podobně ;-) A ten stromeček z Tchiba mě nadchnul, vypadá to jako stříbrné chvojí a dokonce živé...moc pěkně sis s tím poradila! A samozřejmmě jsem blázen do tvých růžových vánočních prvků, třpytivého jelínka i krajek a mašliček!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dekuji Sandri,ale myslim,ze do pytliku zabalim jen pro ty,kteri chapou styl.Napr sestra ci maminka,ostatni co nemaji moc vkus by se asi divili.Jsem rada tedy,ze jsem umely stromek nevyhodila a trochu ho upravila.Ja jsem zas blazen letos do jemnych pastelovych tonu ke stribrne patine,jsem sama zvedava,jak bude vypadat ozdobeny stromek.

      Vymazat

Dekuji vsem za vas cenny cas a tesim se na dalsi komentare a pripominky.