úterý 18. prosince 2012

Vanocni koutek










Krasny predvanocni den zeny,
tedy to se to krati,kdyz nepocitam dnesek a Stedry den,tak uz jen pet dni.
Ale musim Vam rict,ze ja jsem celkem v klidu,prubezne uklizim kazdy den,takze zadny vetsi bordylek nemam,s dvojcaty to ani jinak s uklidem delat nejde,darecky jsou krasne zabalene,pulka cukrovi skoro snedena,ale proc ne,kdyz na svatky a po nich ho uz stejne nikdo moc nechce.
No a na navazani relaxacni svatecni pohody vam dnes ukazu muj vanocni pohodovy koutek s novym hnizdovym stolkem,kde nesmi u kaminek chybet chlupate kozesiny,spustu kvetin,stylove knihy a v neposledni rade vanocni ozdoby a dekorace se svickami.













Me nove svicky perfekne ladi s fuchsiovymi ozdobickami,ale opet prevladaji stribrne koule s patinou













Nedavno dosle latky na me nove tvoreni,jeste nevim presne jake,ale vsak on napad prijde
















Leskla hvezda ve tvaru velke vlocky uz ceka na spicku stromecku,je prekrasna















Podvecerni sviceni,no neni to krasa,jak se svicinek i ozdobicky lesknou??














Romanticke kvetiny v mych oblibenych barvach nemohou chybet,budou i na stedrovecernim stole












Ozdoby jako dekorace v klicce?Proc ne,vypada to moc dobre a skoda aby cekaly v krabici













Klec ma krasnou patinu a opet je to darek od me hodne sestricky,zna me jak sve boty














Neskutecne barvy,doufam,ze me odpustite,ale musela jsem ruze vyfotit znova














Detail prekrasnych patinovych kouli,jsou matne a jsou z Bella Rose,mam podobych mraky















Novou konvicku s ruzema jsem vyaukrila opet za par kacek,je moc krasna jako vaza













Nova kozesinka v barve slonove kosti je z IKEA,kozesin v zime neni nikdy dost


















































Stolky s propletanym vrskem maji i sklenene desky,ty prozatim odpocivaji v zahradnim domku




















Krasa,zboznuji tenhle koutek a stolek sem padne jak ulity,puvodne jsem je chtela pretrit,ale chvilku si je uziji v barve dreva
















Pro dnesek vse,tusim,ze se prihlasim bud ve ct vecer nebo v patek pred poslednim adventnim vikendem.
Mimochodem vyherkyne prvni ceny Michaelka z SK zvolila jako druhou vyherkyni romanticke sady s ruzemi dalsi Michalku by Vicky,takze moc gratuluji a balicek uz je na ceste a ta zvolila treti vyherkyni a to Sandru,to bylo to slibovane prekvapko,ze bude jeste jeden stastlivec.
Sandrusce cenu pasuji na miru,takze predstavim priste.


Mejte krasny pohodovy svatecni tyden bez stresu a shonu a uzivejte vanocni atmosferu.

                                               Vsechny objimam pa Katka











 

22 komentářů:

  1. Kateřinko dnes je to neskutečná krása ♥
    Ty růže,ta kožešinka,ozdoby-krása,krása,krása,úplně jsi mne ohromila!A ten džbánek z aukra s květinami je dokonalý-to jsi nakoupila moc dobře,už se těším na příště!!!!!!!!
    Krásný den ♥♥♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Miso a me to zase neskutecne tesi.
      Jsem rada,ze se ti fotky tak libi i ja jsem z nich mela radost.Ja se take tesim,co noveho vymyslim a nafotim,moc me to bavi.
      Pekny vecer.

      Vymazat
  2. Kačenko,opět jsi nezklamala a dala úžasné fotečky s nádhernou a hlavně příjemnou atmosférou...Oběma Michalkám i Sandrušce moc gratuluji...budou mít od tebe překrásné dárečky♥...Měj se mocinky krásně papa K.♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Klarko,moc diky,to me strasne povzbudi,i kdyz nejakou treba pripominku by jsem take uvitala.Sandra si asi oznameni jeste nestihla precist,tak to mozna bude mit jako prekvapko pod stromek.

      Vymazat
  3. Katko, to je krása, krása, krása. Podobný divan mám taky, ale je ještě původní, takže dřevo a "ošuntělé" polstrování, už vím, co s ním, kdyby ... Opravdu to máš moc hezky načinčané. Moc zdravím Margita

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Margito,dekuji,jsem nadsena z tve pochvaly.Nase sofa puvodni tedy udrzet neslo,bylo v hroznem stavu a jen tak tak bylo zachraneno pred smetistem.

      Vymazat
  4. Moc krásne Kačenka! Ruže sú nádherné, majú krásnu farbu. Dekorácie ako vždy krásne naaranžované, gule v klietke mám aj ja :) Zajtra sa plánujem pustiť do riadneho dekorovania tiež a možno sa mi konečne podarí priniesť nový príspevok. Džbánik je takisto prekrásny, v našom SK aukre nikdy nič nie je... A gratulujem Sandruške k výhre! Určite bude mať z prekvapka radosť, maj sa krásne!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Michaellko,balik jiz vcera,jak jsem slibila odesel,tak doufam,ze ti do Vanoc dorazi,i kdyz ted toho maj hodne.Moc se uz na tvuj novy prispevek tesim.U nas na aukru je toho dost,kolikrate by jsem jen aukrovala a aukrovala.Uz asi vim,co Sandre udela radost.

      Vymazat
  5. Káťo, opět nádhera! Jen by mě (s mými klučičími "slídily" a kramáři) zajímalo, jak tenhle naaranžovaný koutek přečká zájem tvých dvojčátek? Já si totiž podobné lákadlo u nás nedovedu představit, že by beztrestně vydrželo dýl, než...no ať nekecám - pět minut:-D. Jsem moc ráda, že Michaelka zvolila jako druhou výherkyni Míšu, snad jí dáreček v současné situaci aspoň rozveselí... A Sandře také moc gratuluju a jsem moc zvědavá, co jí vytvoříš na míru:-). Měj krásné poslední předvánoční dny a užij si vše, co k nim patří, hlavně to těšení:-). PS: s cukrovím je to u nás podobně, jen není snědená půlka, ale víceméně vše, co nebylo v poslední krabičce, která je "záchytná" a určená k naservírování až na vánoční sváteční dny...ale stejně jak u vás - já jsem za to ráda, od štědrýho dne to u nás stejně skoro nikdo nejí, tak je aspoň vychutnáno teď:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No Petko koutek preckal,musel ale to vis,ze na fotecky aranzuji trosicku vic a kdyz nafotim napr.kvetiny polozene na sofa,tak to neznamena,ze je tam mam stale,hi,hi,ale dam je do vazy tak je to treba i s ozdubkami,necham je vystavene,jen je ohranicim alespon stylovou krabickou,jinak ale deti jsou hodni a celkem vedi na co nesmi sahat a vzdy uz sami rikaji...to je maminky...proste to do nich stale hustim,kdyz uz vidim,jak se na to chystaji,ale samozrejme,ze je preventivne hlidam alespon zpoza rohu z kuchyne.

      Vymazat
  6. Katka, romantika ako vyšívaná. krásne fotky. Uži si predvianočný čas. Andrea

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo,ted pred Vanoci malinko preslazene,ale to k nim take patri,dekuji.I ty bud v pohode v case predvanocnim.

      Vymazat
  7. Katuško, nevím, co dřív- jásat nad tím, že mě Míša zvolila jako třetí výherkyni, nebo se rozplývat nad tvým vánočním koutkem? Jsem v nebi...opravdu je to pro mě překrásné překvapení...a já miluju překvapení...A o Vánocích ještě víc! :-) Asi to nejde ani vyjádřit, jak se těším z této vtipné, napínavé a překrásné soutěže, kterou jsi pro nás přichystala...
    No a tvůj koutek- samozřejmě mě nejvíc oslovily patinované ozdoby z BR, na které jsem koukala také už loni...jsou opravdu náramné! A kožešinky z Ikea, to je prostě nutnost i klasika ve skandinávském bydlení. Tak a teď musím ještě rychle stihnout tvůj předešlý příspěvek, než mě zase pohltí jiné povinnosti! ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je Sandri,to je mile,ze se rozplyvas,jinak moc gratuluji k vyhre a uz je me jasne,co ti vyberu,vyhru jsem ti usila na miru,protoze puvodne jsem mela jine prekvapko,ale ty jsi to trochu zmenila,chci aby ti to presne ladilo.
      Takovych podobnych ozdob mam opravdu hodne sad,kupovala jsem je na nekolik etap,nejdrive v predvanocnim a pote v povanocnim vyprodeji s prijemnoz slevou.Je me jasne,ze ty se svymi prac.povinnostmi toho mas moc,tak me nezapomen pisnout prosim adresu.

      Vymazat
  8. Kati, krásne a romanticé. Hned by som si ľahla na gaučík a trochu povegetkovala s knihou v ruke. S kliekou máš výborý nápad na budúci rok ju tak isto ozdobím. Katuška krásne fotky a veľmi dobre sa pri Tebe cítim.
    Užívaj si krásny predvianočný čas a nie že zjete všetky koláče.
    Pa Jana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jani,vrele dekuji.Na sofa jsem prvni noc usnula jen tak oblecena prvni den po nastehovani u zapalenych krbovych kaminek.Tak moc je pohodlne a meke.
      A neboj,cukrovi vse snad nesnime,jen ty nejoblibenejsi kokosove mozna ano.

      Vymazat
  9. Katko, nejen vánoční koutek,ale všechny Tvé fotografie jsou prostě překrásné.Moc ráda si je chodím na Tvůj blog prohlížet. Přeji Ti krásné a klidné Vánoce a v novém roce dobré světlo.

    Andrea

    OdpovědětVymazat
  10. Andrejko,jsem moc rada,ze se ti me fotografie a tim padem prispevky libi.Moc to pro mne znamena,kdyz se ke me nekdo rad vraci a napise komentik.Take ti preji krasne prozit svatku vanocnich,hlavne pohodu a zdravicko.

    OdpovědětVymazat
  11. Katko, krásná zákoutí...stolky s výpletem jsou parádní, kožešinky ... no a já jsem na ty ozdůbky z BR - také jich mám už požehnaně! Tvoje květiny mne vždy osloví tuším, že Eustoma v kombinaci s fialkovými růžemi ... nááádhera! A ta klícka, píšu si do seznamu přání už dlouho.... Pa Maru

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mrus,to jsem rada,ze se ti fotofrafie libi,tak to mame pro ozdoby stejnou slabustku.To se tesim na tvuj vanocni stromecek.A ano,je to Eustoma,normalne si nazvy jeste moc nepamatuji,ale tuto ano.

      Vymazat

Dekuji vsem za vas cenny cas a tesim se na dalsi komentare a pripominky.