čtvrtek 27. prosince 2012

Stedry Jezisek

 
 
 
 
Krasny vecer,
i kdyz nekdo bere jiz tento den jako povanocni,ja mam svatecni dny minimalne do Silvestra,ale spise az do Tri Kralu,proste si uzivam vanocni svatky co nejdele to jde,vecery pri svickach,pohadky,pohoda,samozrejme nejaky uklid e bezne povinnosti nejdou 14 dni vypustit,ale alespon nasavam atmosferu.Dnes Vam take predstavim nektere sve darecky,protoze jsem byla hodna,tak se vse nevejde a neodolala jsem a musela jsem nafotit i darky deticek,tedy alespon ty stylove,ktere se myslim sem hodi. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Tento krasny jednoduchy kostelik jsem si prala,je bez jakehokoliv zdobeni a maminka me ho nadelila jiz den pred Stedrym dnem,aby jsem si ho vanocne uzila
 
 
 
 
 
 
 Dokonale italske oblecky pro nase dvojcatka spise pripominaji svym stylem a norskym vzorem na svetriku skandinavskou znacku
 
 
 

Detaily,ty delaji nejvice,takovy polorolacek s maslickou a prirodni barvicky







A prekvapive i chlapeckemu svetriku maslicka nechybi,to je roztomile











Vlnene sedive pumpky,uzasne,az vam je ukazi na foteckach Matyska,urcite se pousmejete





A vlnene saticky??Uzasne svou retro jednoduchosti a pritom tak rozmile na nasi Eli.





Prekrasna lampicka na svicku haze na vse kolem ve tme doslova krajkove vzory,mam z ni radost a srdicko taktez od stejne znacky jako darky od tchana a jeho pritelkyne




Krasne nausnicky s kaminky barvy smaragdu,jsou jak po me babicce a to se me libi












A k tomu ladici naramek do sady,sperky ke me putovaly z daleka,i proto jsou pro mne vzacne




















Matova barva krabicky se me moc libi,ladi s saty na obalce knihy RA





Ozdoba na tunice nebo li poncu od kamarada k Vanocum az z Pakistanu













No a nemohla jsem odolat opet nekolik afoteckam stromku s pozadim s ruzemi














































Tahle fotecka se me moc libi,prekrasne syte zelene vetvicky s bilym sofa







 
 
 
 Pro dnesek vse,priste budu castecne pokracovat v darcich,protoze nektere vam proste jeste musim ukazat a taky chystam nejake to prekvapko,vsak vite,jak ja mam prekvapeni rada,napovim,ze bude pro ty,kdo radi nakupuji.
 
Katka

16 komentářů:

  1. Pěkná fotopřehlídka Katuš:-)
    Oblečky jsou rozkošné!
    Ajka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dekuji Ajko,podstatne je,ze jsou to darky od srdce.A oblecky byly i prekvapko pro mne.

      Vymazat
  2. Káťo, ty jsi byla asi hodně hodná!!!krásné oblečení dětičkám, to bude parády!!!Krásný den!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No Romi,asi tak normalne jsem byla hodna,spis jsou hodny lidicky kolem me.

      Vymazat
  3. Kačenko,oblečení pro dvojčátka mě tedy dostala...jsou nádherná...a ty jsi musela být opravdu hodná,tolik krásných dárků...to já jsem asi zlobila,protože jsem pod stromkem našla jen dva:-)))...zato nádherný...jen nevím kde se zatoulal ten od tebe?...Měj se mocinky krásně a těším se na příště...to bude zase kupa nádherných fotek,viď?Papa K.♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Klarko,me take oblecky dostaly,nevedela jsem totiz o nich,tatinek je koupil na cestach i jako prekvapko pro mne,a pocet darku urcite neni meritko kdo jak byl hodny.Jinak muj darek se asi nezatoulal,jak jsem ti psala v mailiku,jen tak tak jsem stihla dorucit darky vyhry v soutezi a tobe to bude ten druhy Jezisek,jak jsem take psala,tak se prosim nezlob,ale myslm,ze i pro tebe to bude lepsi,ze budes mit druhe nadelovani.

      Vymazat
    2. O to víc se na něj těším:-)...no dárky jsem dostala sice dva,ale jak už jsem psala zato nádherný...byly i nějaké typu obálky,tak jsem si chtěla udělat radost v BR,ale máme v lednu platit povinné ručení,tak,že teď nemůžu,ale nevadí,já si to pak vynahradím:-)...A na tebe se vůbec nezlobím,ba naopak...jsi zlatíčko...měj se mocinky krásně papa K.♥

      Vymazat
    3. Jo,tes se,vybrala jsem ti darky take na miru,tak doufam,ze se ti budou libit,moc se tesim,az i ty nam predstavis ty nadherne darky.No v BR maji ted velike slevy vanocnich ozdob a dekoraci.Jsi moc hodna,darek dostanes co nejdrive,snad se to cekani vyplatilo,krasny vecer.

      Vymazat
  4. Kačenko to oblečeníčko pro dětičky je překrásné,to budou velcí fešáci!!!!!!!Nádherné oblečky-moc!!!Náušky s náramkem jsou moc zajímavé!!!A vidím knížku od RA :-)Moc se těším až nám ji vyfotíš detailněji:-))
    Krásný večer!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo,fesaci uz byli,absolvovali v nich vsechny vanocni navstevy a sklidili uspech.Sperky jsou totiz z Abu Dhabi,nechtela jsem to uvadet ani moc v prispevku,aby to treba nevyznelo jako chlouba,ale tam se tenhle styl nosi snad i na uklid a me se to libi i treba k obycejnym uzkym jeansum a bilemu tilku.

      Vymazat
  5. Káťo, nádherná přehlídka dárečků! Moc se mi líbí to dětské oblečení, to je taky vlastně dáreček spíš pro maminku viď?:-). U nás jsem vydala zákaz "měkkých dárků" pro kluky, pro ně to není "dárek", takový dárky můžu dostávat spíš já, já bych to ocenila:-). Sada šperků je nádherná!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Peti dekuji,a ano,mas pravdu tyhle krasne stylove oblecky byly i jako darek pro me,ale hlavne prekvapeni.Ale Eli je take z oblecku celkove nadsena,mozna je to tim,ze je to holcicka,ale ona vseobecne se rada stroji a je i jedno,ci veci to jsou,miluje i Matovi a bratrankovi backurky a cepicky.

      Vymazat
  6. Zdravím Kateřino...nádherné oblečky...dvojčátka budou moc roztomilá :-) Krásné dny!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Luci,dekuji,tedy vyridim nakupcimu tatinkovi.A ano,v techto hadrickach jsou opravdu k sezrani,dobrou.

      Vymazat
  7. Kati, oblečenie pre detičky je úžasné. Budú nádherne zladení. Andrea

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Andrejko,ano,dekuji,pritel ma take vkus a s obleckami jiz absolvovali vanocni navstevy.

      Vymazat

Dekuji vsem za vas cenny cas a tesim se na dalsi komentare a pripominky.