sobota 8. prosince 2012

Giveaway aneb Jezisek uz nadeluje



Tak a slibovana soutezicka je tady,bude trochu nestandartni a vzhledem k tomu,ze nebudou davany zadne podminky sdileni,uverejnovani souteze a clenstvi,predpokladam,ze bude takova komornejsi a hlavne,bude predevsim pro ty,kteri ke me chodi pravidelneji a tudiz to bude takova odmena za vernost.Ale samozrejme se muze zucastnik kazdy navstevnik.

Takze,neni podminkou sdilet a uverejnovat na Vasich blozich,ale pokud tak ucinite ze sve dobre vule,budu rada,jedina,jestli se tomu da rikat podminka je,aby jste me do komentiku pod clanek napsali,ktery balicek cen by jste chteli vyhrat a proc zrovna ten.

Vybrala jsem s laskou a peci vecicky do dvou balicku a to jeden spise tak ladeny do prirodnich odstinu sedi a bile,kdo ma rad klasicky seversky utulny styl bydleni a druhy pro ty romanticke duse,kteri maji rady barvy a kyticky i o Vanocich.
Oba balicky jsou ladeny vesmes vanocne,tak soutez ukoncim jiz v patek 14.prosince,aby si vyherce mohl vyhru jeste naaranzovat na svatky.

Vyherce vyberu podle mnou nejzajimavejsi odpovedi a a ten urci dalsiho,kdo si podle nej zaslouzi druhy balicek cen.Aby to bylo spravedlive a nemohlo pripadat treba nekomu,ze vybiram dle me oblibenosti vyherce.















Prvni balicek obsahuje zinkovy venec jmeli s perlickami prumer 31 cm 198,-,uzasne vanocni vydani 2012 Jeanne dArc Living 359,- ,zinkove srdce,mozno naplit mechem si vetvickymi,je oteviraci ve vel.M 352,- ...............................





........dale pak dva kvetnicky God Jul 90,- mozno vyuzit i jako svicny a hvezda kov na jutovem provazku 112,-
























Dalsi vanocni balicek obsahuje sadu prekrasnych vintage ozdob Bella Silver GG 462,- ,kterou jste jiz u mne mohly videt,koupila jsem si je letos,ale rozhodla jsem se,ze jimi nekoho potesim,dale sprchovy gel Cath Cithston Rose 250 ml v krasnem baleni ruze je jemne a prirodni 445,-.........................




......ubrousky Green Gate s krasnym motivem 130,- ,zapalky taktez GG a balzam na rty od stejne znacky jako gel.





















Moc se tesim na vase odpovedi s fantazii,jakou sadu preferujete a jeste vic se tesim na losovani,komu udelam radost a predbehnout trochu Jeziska.A take jsem zvedava koho zvoli vyherce za druheho stastlivce,tak nevahejte a piste,protoze to by jsem nebyla ja,aby prekvapenim byl konec...hi,hi.

Preji vsem krasny slunecny  a mrazivy vikend a uzijte v pohode a slavnostne druhy adventni nedeli a pri zapaleni druhe svicky na vas budu myslet.Pa
                                                   Katka

67 komentářů:

  1. Ahoj Katko,
    krásné předvánoční překvapení. Oba balíčky jsou nádherné, je to od tebe moc milé, že chceš někomu udělat jen tak radost. Který balíček bych chtěla vyhrát? Určitě by to byl první balíček. A proč? Takové dekorace mám ráda, dají se dozdobit. Moc ráda bych vlastnila katalog, ještě nikdy se mi takový nedostal do rukou. Bude určitě plný nádherné inspirace. Srdíčko bych si nenechala, dozdobila bych ho a dala své mamince, která je teď moc smutná.
    Přeji krásnou sobotu a ostatním štěstí v soutěži Martina

    OdpovědětVymazat
  2. Krasnou slunickovou i kdyz mrazivou sobotu preji Martinko,
    jsem moc rada,ze ty se ucastnis,protoze ty jsi svymi navstevami a komentiky dozajista mou podporou v dasim foceni na blog.Mas pravdu,srdicko,kvetniky i venec se daji stale jeste ozdobit kytickymi a vetevkami ruzneho druhu a vydani c.1O casopisu je opravdu plne prekrasnych inspiraci na vanocni dekorace ve skandinavskem utulnem stylu.Je moc mile,ze srdce chces darovat,doufam,ze mamince bude do pristich dni jiz veseleji.Mej se krasne a dekuji Ti.Katka

    OdpovědětVymazat
  3. No tyyy jooo :-) Kači, úplně si mu rozzářila očička! :-D Opět jsi se svou Giveaway vyznamanela, to jsou úchvatné ceny! Já bych si strašlivě moc pod stromeček přála tvůj druhý balíček, a to proto, že tyhle GG ozdůbky jsem zrovna nedávno dávala do košíčku, ale pak jsem začla počítat korunky a radši je zase vrátila, chjo :-) No a vůbec, víš, že jsem milovnice Cath Kidston kosmetiky a GG ubrousky i sirky se taky vždycky hodí a ještě k tomu jsou překrásné...takže tolik k tomu, proč druhý balíček. Jinak odkaz na Tvou Giveaway dám na Facebook, protože za pozornost jednoznačně stojí :-) Říká se, že sny se plní o Vánocích, tak uvidíme, zda se štěstí usměje :-) Krásný adventní víkend!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem moc rada Sandri,ze jsem te vyberem cen potesila,rada delam nekomu radost.Jo,vsimla jsem si taky ze hlavne tayhle ozdobicky jsou jiz vyprodane.Je me jasne,proc se ti druhy balicek libi,ty jsi na to vintage.I kdyz seversky styl je ti take blizky.Uprime,doufam,ze moc ucastnic nebude,nebo budu mit zas hlavu v pejru,jaka odpoved me nejvic zaujala.A mas pravdu,sny se plni o Vanocich,tak jsem sama zvedava,komu jej splnim ja.Take preji pohodovou adventni nedeli.

      Vymazat
  4. Zdravím Katka! super si to vymyslela s tými darčekmi, ej bisťu!

    Zinkový venček z imela,
    tuším taký som ešte veru nevidela...
    Perličky ho zdobia veru,
    varím, chystám večeru dobrú.
    Premýšľam čím bych srdce naplnila,
    láskou by ho namuchlila.
    A ten časák about Living,
    od radosti som už singing.
    Adventný čas navodí
    Vianoce mi vyčarí.
    Hviezdička kovová
    a dva kvetníky do biela,
    ech čert by v tom bol
    keby táto nádhera moja nebola... ;-)

    Pekný adventný čas! Natália nataliaprochazkova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Natalko,pekne jsi to vymyslela s tou basnickou.Treba ten venecek uvidis primo doma v balicku,uvidime.Doufam,ze jsi z toho versovani nepripalila tu veceru.Srdce se da naplnit laskou,ale take mechcm,nebo vetevkami.Casopis je opravdu bomba.Presne pro vanocni naladeni.Preji stesti v soutezi.A take nadherny svatecni cas.

      Vymazat
  5. Milá Kačenko,tvá Giveaway je nádherná...a ty ceny...úplně se mi rozzářila očka při pohledu na první fotečku...jak mě už tak trošku znáš styl JdAL zbožňuji tak bych ho určitě brala...je to přesně dle mého gusta...ale i druhý balíček je nádherný,romantický...
    Ať už bude balíčky vlastnit kdokoliv,určitě mu tím uděláš velikánskou radost...Měj se moc a moc krásně a užívej si krásné u nás slunečné počasí...papa K.♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Klarko,jsem moc rada,ze se ti oba vybrane balicky libi,opravdu se vzdy snazim,nebo spise vim,co by se Vam vsem mohlo libit a vybiram i drahtsi ceny prave proto,ze nekteri si je treba dovolit nemohou,o to vetsi radost udelaji,i kdyz vim,ze nekdy potesi vic i drobnost.Drzim palecky,budu to mit narocne,proc ja si radeji nezvolila to losovani,hi,hi.

      Vymazat
  6. Krásné ceny na krásném blogu!Ráda se sem vracím kochat Tvými dekoracemi,a tají se mi dech,co všechno nevymyslíš.Líbí se mi balíček první,protože v jednoduchosti je krása a nikdy jsem neviděla katalog,o kterém píšeš jak je úžasný.A už i vím komu bych nechala poslat balíček druhý,protože mezi blogerkami je jistě hodně takových,co jim tento styl líbí,ale i pár těch,co mají za sebou opravdu náročný a někdy i smutný rok.A jedné z nich bych chtěla udělat Tvým nápadem radost.Jen tak,třeba pro vykouzlení překvapeného úsměvu.přeji krásnou sobotu Marcela

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marcelo,dekuji za pochvalu blogu.Ani nevis,jak me takova slova tesi.Vzdyt proto jsem ho zalozila,predat neco,cokoliv se bude nekomu libit.Magazin je mesicnik,takze se kocham kazdy mesic.Tak to je hezke,ze uz vis,komu by jsi dalsi vyhrou udelala radost,o to me slo,ze prvni vyherkyne bude treba znat nekoho lepe a tudiz bude vedet presneji,kdo si dalsi vyhru zaslouzi.

      Vymazat
  7. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  8. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  9. Ahoj Káťo, to jsou teda nádherný ceny! Dlouho tu přemýšlím a dumám, po které z nich toužím víc:-) a nakonec o fous vyhrává balíček číslo jedna, ty věci v něm jsou opravdu nádherné a skvěle variabilní dalším dozdobením. Navíc je to echt vánoční balíček, což je teď nanejvýš aktuální:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Peto,jsem rada,ze se ucastnis,protoze to,ze jsi vyhrala minule neznamena,ze nemuzes zas.Koukam,ze prekvapive vede vetsinou prvni balicek.Ale vlastne to dokazuje vkus Vas vsech,i kdyz druhy je take stylovy.

      Vymazat
  10. Milá Katko, tak krásné ceny jsem už dlouho neviděla. Oba balíčky jsou kouzelné, mě přece jen o trochu víc oslovil ten první. GG sice miluju, ale na Vánoce mám naladěno trochu jinak. Hodně štěstí při losování, pěkné Vánoce a ještě jednou velký dík za úžasnou giweavay.

    Andrea

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Andrey,jsem moc rada,ze se ceny libi.Je fajn,ze holky u nas v cechach maji vkus a libi se jim prvni balik.Preji ti take stesti v soutezi,uz ted mam hlavu v pejru,koho vyberu.Dekuji za navstevu.

      Vymazat
  11. Ahojky Katko bezvadný nápad udělat někomu radost,balíčky jsi vybrala moc opravdu moc pěkné,líbí se mi oba balíčky.Jen na tom prvním mě víc láká katalog,nemůžu si ted k mateřské takový dovolit tak se vždy jen kochám u tebe na blogu a u ostatních blogerek.Přeji pěkný Advent a krásné Vánoce :-) :-) :-) Hanka sadkova.hanina@atlas.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Hanko,vitam te na svem blogu,jsem rada,ze se ti vyhry libi.Magazin je opravdu snovy,kazdy mesic se na nej klepu a chapu,ze si jej kazdy nemuze dovolit,i proto jsem jej dala jako vihru,i kdyz me srdce krvacelo,hi,hi.

      Vymazat
  12. Je to moc hezke ze chces nekomu udelat radost,ja nesoutezim protoze jsem daleko ale me se libi druhy balicek ,mam rada barevnost.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ella,myslim,ze postovne prez postu by se dalo unest,v nasi rodinne firme posilame bezne do sveta a pokud by jsi vyhrala,pro mne by to nebyl problemek.

      Vymazat
  13. Katko, ty si mě tedy pobavila. Mám za sebou "pracovní sobotu", dům už je skoro celý vygruntovaný, nazdobený, v kuchyni talíře napečeného cukroví, jen já jsem se nějak nepovedla...jsem totiž úplně hotová :o) Ale spokojená! Prostě ztracený případ! A ty po mě chceš fakntazii...ha,ha.
    Ceny jsou nádherné, ať vyhraje ta nejlepší!
    Moc tě zdravím, Helena

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak helenko promin,hi,hiproste jsem nechtela jen strohou odpoved,ale neco,podle ceho by jsem soutez mohla vyhodnotit.Ale chapu,to ja jsem nekdy hotova i z uplne obycejneho dne s dvojcatky,aniz by jsem mela cely dum uklizeny.
      Dekuji za pochvalu cen,bude to prekerka.
      A uz odpocivej,pa.

      Vymazat
  14. Dobrý večer. Předem musím pochválit Váš blog, už si Vás ukládám. Píšete, že se Vaší soutěže můžou zúčastnit všichni, tak zkusím štěstí. Který balíček bych si přála? Určitě ten první. Věcičky jsou krásné, jemné ... a určitě je přeji každé, která tady soutěží. Hezký advent a doufám, že i Vy budete obdarována tím čím si přejete. Ivona

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Ivonko,moc dekuji za pochvalu meho blogu,jsem rada,ze jsi me navstivila a preji hodne stesti v soutezi.Opet se musim pousmat,vede prvni balicek,mozna i kvuli magazinu.Jste mila,ze prejete cenu komukoliv.Katka

      Vymazat
  15. Dobrý večer. Předem Vám musím pochválit Váš blog, už si ho ukládám. Píšete, že se soutěže můžou zúčastnit všichni, tak zkusím štěstí. Který balíček bych si vybrala? Určitě ten první - jsou v něm krásné a jemné věcičky...a přeji je každé, která v této soutěži zkouší štěstí. Hezký advent a doufám, že taky budete obdarována tím, čím si přejete. Ivona

    OdpovědětVymazat
  16. Katka, prvý balíček som študovala podrobne, druhý len preletela, takže je jasné, ktorý by som si vybrala. Obklopujem sa prírodou, jej darmi, farbami. Napĺňa ma to energiou, chuťou do života, radosťou. Keďže bývam na 5. poschodí a nie na prízemí v domčeku, prenášam prírodné kúsky k nám domov a tieto z ponuky by krásne zapadli.
    Tento časopis som ešte v ruke nemala, ale večer zababušená v deke, s pohárom punču by som listovala a listovala, inšpirovala sa, v predstavách tvorila a nemohla sa dočkať rána, čo zrealizujem.
    Krásny, hlavne pokojný predvianočný čas. Jana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Musela jsem se pousmat nad tvym studovanim prvniho balicku.Ale ohledne prirody,jak jsi psala,tak v tom pripade chapu tvou volbu.Prirodu si proste musime uzit i v bytecku.Jo,jo,popsala jsi krasne jak by jsi prekrasnym magazinem vecer listovala,to ja mohu stale dokola.

      Vymazat
  17. Kačko, líbí se mi obě ceny, já bych si ale přála nej..ozdůbky s růžičkama, jsou tak jemné a hodily by se mi na stromeček!Měj se moc a moc krásně pa*

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Romi,u tebe by jsem to tak tipovala,ze mas rada romantiku,i kdyz prvni balicek jde taky zjemnit,ta se take mej fajn.

      Vymazat
  18. Kateřinko, naše milá,
    velmi jsi nás potěšila,
    Giveaway balíčky,
    žádný není maličký.

    Oba dva jsou překrásné,
    srdíčka jsou úžasné,
    na mě - velká romantika .......
    Ale mě se víc dotýká:

    "věnec jmelí s perličkami,
    dvěma "god jul" květníčkami,
    dArc Living vydáním
    srdcem se zavíráním ....

    Tak i já svě štěstí zkusím,
    .... ten věneček vyhrát musím !!!!
    On je prostě úžasný,
    dokonalý, překrásný .....

    Kateřinko, přeju krásnou a pohodovou druhou adventní neděli ..............Marki

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marki,cenim si tve snahy s basnickou,pekne jsi to vymyslela.Asi jsi mela nejakou basnickou muzu,protoze jsi fakt dobra,co radek to jeden kousek ceny,fakt koukam.Venecek je opravdu stylovy a ja ti preji hodne stesti v soutezi a preji ti take krasny cas adventni.

      Vymazat
  19. Drahá Kačenka, tak som sa rozhodla zapojiť aj ja. Pripravila si pre nás krásnu súťaž, s nádhernými cenami, ktoré ako vieš, sú môjmu vkusu veľmi blízke. Je ťažko povedať, ktorý balíček by ma potešil viac. Mňa poteší každá drobnosť, ak je daná od srdca. Preto nepochybujem, že si aj ty tieto ceny vyberala s láskou a túžbou rozohriať niekoho srdiečko s tak krásnymi darčekmi. Ja Vianoce milujem práve pre toto - rada darčeky dostávam, ale ešte viac rozdávam - ľuďom, na ktorých mi záleží. Tvoj blog mám úprimne rada, pretože z neho vyžaruje teplo domova. Ale ak sa mám teda vyjadriť konkrétnejšie, najviac by ma potešila asi prvá cena. A prečo? Pretože sú to všetko jednoduché dekorácie, z ktorých sa dá vyčarovať mnoho, určite by u mňa nezapadli prachom. Viem, že keby som rozbaľovala balíček, tak by som ani od šťastia nedýchala (stáva sa mi to :) ). A ďalším, dokonca dôležitejším dôvodom prečo je to, že už dlhý čas si mojou oporou na blogu, tvoje komentíky sú veľmi povzbudzujúce a vďaka nim si sa dostala hlboko do môjho srdiečka - čiže by bolo pre mňa veľmi kúzelné, mať doma darčeky, v ktorých sa ukrýva kus teba. Som rada, že si usporiadala túto súťaž a tým som dostala možnosť ti toto povedať. Tak ti prajem krásny večer, pa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Michalko,bez tebe by soutez nebylo ono.Myslim,ze ceny at uz jedna ci druha jsou nam vsem zenam srdci blizke,tak jsem se alespon snazila.A mas pravdu,potesi drobnost,ale ja chci timto podekovat a obdarovat necim,co si treba kazdy nemuze dovolit,tudiz se muze,ale nemusi radost znasobit.Ja tvuj blog take zboznuji,protoze z nej cisi uprimnost.Opet se musim pousmat,dalsi priznivec prvni ceny.Ale chapu.Uz vidim napr.v srdci nejake pekne susene ci zive kvetinky.Ja nekdy take jsem strasne na balicek natesna,ze se az stydim,jaka blbost me muze udelat spokojenou.Jsi opravdu mila,nevim proc,tedy vim,ale z tebe mam vzdy tak prijemny pocit,preji dobrou noc.

      Vymazat
  20. Ahojky Kačenko,chvíli jsem přemýšlela,zda se zúčastnit,jak víš,mám toho v hlavě mnoho:-(Ale ta překrásná srdénka mi nedají spát-je to tak dokonale romantický balíček přesně podle mého vkusu,i když od GG,ale dokonale se svým motivem hodící i k Shabby!Musím se přiznat že od Cath Kidston ani GG ještě nic nemám,takže pro mě by to byl romantický vánoční sen ♥
    Moc se mi tvá GA líbí a proto,že jsi pro nás všechny a dokonce pro dvě výherkyně vybrala tak krásné ceny tak ti jí v týdnu nasdílím-podělit se s ostatním prostě musím,ať vyhraje ten,kdo si to zaslouží!!!
    Krásný zbytek adventní neděle tobě i rodince!!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Misko,jsem rada,ze se ucastnis,ale pokud by jsi nechtela,je to jen tva volba.Mas pravdu,vintage srdicka se hodi k vice stylum a k tobe bymotiv ruzi dokonale zapadnul.Kosmetika CK je dokonala nejen obalem,ale hlavne je prirodni.Jsem rada,ze se ti ma sotez libi a sdilet nemusis,vsak vis.Preji ti pohodu jak je to jen mozne.

      Vymazat
  21. Katka, pripravila si pre nás vskutku zaujímavé ceny a trošku netradičný postup, ktorým si ma zaskočila. Čo zaujímavé napísať? Určite hneď odhadneš, ktorá sada by sa páčila mne. Samozrejme tá prvá bielo-šedá, ale hlavne kvôli tomu, že som ešte nikdy nemala možnosť prelistovať si časopis Jeanne dArc Living, a toto vianočné vydanie je iste lahôdka. Ostatné súčasti tejto sady by pre mňa boli nádherným bonusom k časopisu. Teraz mi nezostáva nič iné, len popriať sebe aj všetkým zúčastneným veľa šťastia. Príjemnú nedeľu prajem. Andrea

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Andrej,dekuji za pochvalu cen a ano,mas pravdu,nejak me laka borit zajeta pravidla.Mas pravdu,zimni a zaroven vanocni cislo magazinu Jeanne je vskutku prenadherne,ale nic si nezada treba s jarnimi velikonocnimi nebo prenadhernymi letnimi.Dekuji za vsechny soutezici za tve prani a take moc dekuji za ucast v soutezi.Krasny predvanocni cas.

      Vymazat
  22. Milý pred-Ježiško, píšem ti, lebo som tento rok bola dobrá. Poslúchala som mužíka, udržiavala oheň pre teplo domova, deti nebila a sem tam aj niečo tvorila. Nestačím sa diviť z tej nádielky, veď ma dobre poznáš a vieš, že by ma potešila tá krása z prvého balíčka. Neviem či bude môj komentár dostatočne zaujímaví, veru Natálka a M.A.R.K.I. to tu rozbalili, ale snažím sa čo to dá. Pozdrav odo mňa svoju pomocníčku anjeličku Katku, že jej prajem krásnu 2.adventnú nedeľu. Renata

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Renat,s usmevem na tvari jsem si precetla tvuj komentik.Napsala jsi to opravdu s fantazii sobe vlastni.Je me jasne,ze ty jsi vic na ty prirodni barvicky,tudis volis prvni cenu.A mas pravdu,basnicky holek jsou zajimave,ale to neznamena ze ostatni komentiky nejsou.Take te moc zdravim a preji pohodovy adventni cas.

      Vymazat
  23. Kačenko jsem váš velký fanda ač sem přispívám skromně poprvé,protože vždy jen žasnu nad tou krásou,ale váš blog mi pomohl najít styl bydlení,kde se mi konečně krásně bydlí takže vy už jste mi dáreček dala a to veliký:-)Ale pokud by se přece jen dostalo i na mně je mi úplně jedno který balíček by to byl jsou oba překrásné,možná první by mne potěšil víc,ale ať vyhraje kdokoli budu mu to z celého srdce přát a to že udělá radost je to nejdůležitější:-)Krásné svátky a spoustu inspirace:-)
    Míla

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milusko,ani nevite jak jste me svym komentarem ke clanku potesila.Kvuli tomu,tedy i take kvuli tomu jsem si vlastne blog zalozila,ze nekoho potesim a treba i inspiruji,proto jsou pro mne komentiky hnacim motorem,tak vas u sebe vitam a tesim se na vasi dalsi navstevu a dekuji za ucast v soutezi.Preji hodne stesti.

      Vymazat
  24. Ahoj Kačenko ceny jsou nádherné!
    Který balíček bych si vybrala?
    Oba jsou kouzelné!
    Ale mému srdíčku jsou bližší růže,takže ten druhy:-)
    Hodně štěstí!
    Věra

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Krasny den Verusko,jsem rada,ze se ceny tak libi,opravdu.Je zajimave sledovat kdo jaky ma vkus a styl a kdo si jake ceny vybere.Jsem rada taky,ze ty jsi si vybrala romantiku,protoze vetsina voli jednoduchost a prece romanticke vecicky tak rozzari nase domovy.Preji take hodne stesticka v soutezi.

      Vymazat
  25. Krásný předvánoční večer přeji :)
    Na začátek bych chtěla říct, že nemám ráda, když si mám o něco říkat, o něco žádat nebo obhajovat, proč to chci. Když to má přijít, tak to přijde :)
    Jen ti řeknu, co mě fascinuje na druhém balíčku :) Není to jen to, že je to můj oblíbený potisk s růžičkami. Ale je to celá doba "vintáž" - taková lehká, jemná, stylová. Dává mi pocit lásky a pohodlí. Jednou toužím po tom, že si v tomto duchu zařídím celý domek. Jednoduchý, bílý s jemnou růžovou a těmito drobnostmi:) A tato nádherná sada je skvělý začátek, jak se vcítit do tohoto bílo-růžového snu. :)

    PS: Tvůj blog je mi velkou inspirací, dík za něj :)

    Pěkné svátky!

    Simča

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Simco,prosim,neber to tak,ze si o neco rikas,nebo zadas,jen jsem nechtela bez cehokoliv posuzovat kdo ma vyhrat a take chci o vas vsech vedet kapku co se vam libi a co mate rady a v neposledni rade nechci posilat vaherkyni neco,co by se ji do jejiho stylu moc nehodilo,proto ta otazka co si prejes za cenu.Je hezke,ze jsi to nazvala fascinaci.Moc ti preji,aby se ti prani se zarizenim jednou vyplnilo.Jsem stastna,ze jsem tvou inspiraci,dekuji za navstevu.

      Vymazat
  26. Dobrý večer Kačko,oba balíčky jsou nádherné,mám ráda severský styl,ale také zbožňuji motiv růží,který mám v kuchyni,letos mě motivem nakazila Ikea a už v tom lítám:-))
    takže bych volila druhý balíček:-)
    hezký adventní čas kristýna

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. D6bry den,ani ja velmi casto neodolam motivum ruzi a hlavne ruzim samotnym,takze te plne chapu,proc v tom litas a preji ti stesti v soutezi.Take ti dekuji za navstevu meho blogu.

      Vymazat
  27. Ahoj,chtěla bych se také připojit do tvé soutěže.Přišla jsem na tebe díky Sandře,ke které často chodím prohlédnout si fotky.Tvůj blog se mi také moc líbí.Jste holky moc šikovné,jak umíte aranžovat a fotit.Z fotek je cítit láska a radost.Já bych ráda soutěžila o balíček č.1-miluju ho!A kdybych vyhrála ráda bych č.2 přála právě Sandře,protože ona byla první na jejíž blog o bydlení jsem narazila.Už se těším na vaše nové příspěvky,vždy mi vykouzlí úsměv na tváři Renata

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Renat,vitam te srdecne na tvem blogu a jsem rada,ze soutezis.Sandra je me osoba stylem velmi blizka,tak me tesi,ze se ti i muj blog libi.Asi je u nas obou videt trochu ta vasen se kterou si bydlenicka ladime.To je od tebe mile,ze by jsi balicek dala Sandre,myslim,ze i pro mne byl jeji blog prvni,kterym jsem se kochala.

      Vymazat
  28. ahoj zapomněla jsem přidat e-mail-Renata,renata.blinkova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V poradku,ja pak stejne vyzvu vyherce,aby se me na mail ozval a vybral sveho favorita.

      Vymazat
  29. Katuško moc krásná soutěž, je milé že chceš potěšit někoho takhle před vánoci. Kdybych si měla vybrat ráda bych vyhrála tvůj první balíček miluji tenhle styl a tvoření takže bych se určitě vyřádila a taky by mě to moc potěšilo :-)Přeji ti krásný adventní čas, klidné vánoce plné lásky a pohody se svými blízkými a taky bohatou nadílku od ježíška :-) Petra

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Petrus,srdecne te vitam na svem blogu a jsem moc rada,ze soutezis.Opet prvni balocek,nedivim se,ceny jsou z BELLA ROSE a tam maji same kresne veci.Take ti preji pohodovy adventni cas a tesim se zas na tvou navstevu u mne.

      Vymazat
  30. Katka moja milá,
    krásne si nás prekvapila Ježiškovou nádielkou.
    Veľkú radosť mi urobíš,
    ak mi prvý balíček doručíš.
    Oheň praská, stromček svieti
    a domáca pani po štedrovečernej večeri pod stromček beží.
    Pá Jana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jani,ja rada prekvapuji,klidne by jsem prekvapovala kazdy tyden,jen me naba chodit na postu,hihi.Opet prvni seversky balicek se libi,ale na tebe by jsem to hadala.Pekna rymovacka,hodne stesti.

      Vymazat
  31. Ahoj, je těžké vybrat který balíček by mi udělal větší radost, kdyby se mi náhodou poštěstilo. Oba jsou krásné! Ale víc se mi asi zamlouvá ten první, je to můj styl a víc by ke mě seděl. Jsi moc hodná, že jsi obětovala čas a peníze a vybrala dárky, které by nás potěšily. Přeju příjemné svátky :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mas pravdu,ja by jsem asi take nevedela,mam rozpolcenou dusi,nekdy romantickou strohost a nekdy ruze a sladsi styl.Cas i penize obetuji rada pro ty,kteri me podporuji.To pro me neni problem,preji krasny cas adventni.

      Vymazat
  32. Zdravím, já mám vybráno 100% první balíček. Proč? Pro ten časopis, samozřejmě. Jelikož jsem v předvánočním čase tolik pracovně vytížená, nemám možnost tolik sledovat aktuální příspěvky na blozích. Tak v podobě fotek bych byla neustále v obraze, vzhledem k poptávce k obědnávkám na dekorování v JISTÉM STYLU :)))) A pokud nevyhraji :)) , typuji na výhru děvčata , s veršovanými komentáři. A oni zpropadeně chtějí shodný balíček. :)))) Krásné vánoce všem, pohodičku, zdravíčko a já se k Vám všem opět s dovolením podívám, jak zdobíte, tvoříte, krááášlíte. Petra kytičky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobry den,je,to je hezke ze i vy se ucastnite,ale chapu,magazin je velike lakadlo.No nebojte,po Vanocich bude klid i na relax u utulnych blozich.Basnicky v prispevcich jsou velmi motivujici,ovsem ja se ridim i srdcem,tak uvidime.Nechame to trochu mym myslekam.A treba budou mit radost oba vyherci.Take preji pokud mozno alespon vecer pohodovy cas adventni.

      Vymazat
  33. Milá Katko
    to je teda pecka, u prvního balíčku jsem zavzdychala, ách, takový srdíčko bych moc chtěla, a ty květináčky, ale když jsem uviděla růžičkový motiv u druhého balíčku.............Já vim, jsem neskromná, ale kdo z nás by tohle všechno nechtěl, že?
    Kači, přeji krásný advetní čas a přeji šťastnou ruku při losování, protože ten, kdo balíčky dostane si je určitě zaslouží. Majka
    majka.urb@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Majko,jsi spravne neskromna a to se me libi,bohuzel snad dvojta davka v jedne cene nekdy priste.Dobry napad,i kdyz myslim,ze kazdy z balicku ma nekolik cen,tak to je take fajn.Hezke adventni dny.

      Vymazat
  34. Zrovna jsem narazila na váš blog a soutěž mě naprosto odrovnala!! :D Taková nádhera!! Jednoznačně bych si vybrala druhý balíček, protože miluju GG a všechno kytičkované :) Ozdobičky jsem zrovna včera držela v ruce v jednom obchůdku, ale pohled mého drahého muže naznačoval, že mám nechat peněženku hezky zavřenou a neutrácet :D :D Třeba to byl osud, když je tu teď vidím :D Váš blog budu sledovat, je tu hezky :) Mějte krásné Vánoce.. Jana
    JanaBendova87@email.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jejda,to jsem rada,ze jste byla tak odrovnana,ceny opravdu jiz predem dlouho promitam pocitove v hlave a dumam,aby jsem oslovila vice stylu.Ozdoby jsou skutecne krasne,ja je tedy videla jen ve virtualnim obchode a pak objednala,ale kdyby jsem je videla hned na zivo,tak by to asi byla jeste vetsi laska na prvni pohled.Vitam vas na blogu u me.

      Vymazat

Dekuji vsem za vas cenny cas a tesim se na dalsi komentare a pripominky.