středa 21. listopadu 2012

Vanocni bazarek



Krasne ctvrtecni ranko me mile,
jsem tu s reportazi ci spise fotkama z naseho druheho bazarku,nebo li garazoveho vyprodeje,ktery jsme jiz po druhe s moji sestrou organizovaly u nas doma v pritelove velmi stylove zarizene garazi a dilne.
Prvni bazarek se konal na jare kolem Velikonoc a tak se zadaril a byly jsme z nej nadsene,ze dalsi se uskutecnil nikoliv az opet za rok,ale jiz na podzim a pojaly jsme jej jako predvanocni nebo chcete li predadventni.
Je to proste,pozvete par kamaradek,idelani pocet pro limitovane povidani a prekrikovani je do desiti,max.do patnacti kramarek a idealni je,pokud jsou to tvorilky,protoze se za babku prodava nejen obleceni a modni doplnky,ktere uz nepotrebujete,ale jina bez nich nemuze odejit,ale take sezoni a svatecni dekorace,ci nepotrebne ale krasne jiz stavajici doplnky do bytu.Nebo se proste jen vymenuje.
Tak pojdte dal a inspirujte se.











Bez posezeni to holt nejde a my mame to stesti,ze pritel ma v dilne i bar s gaucikem,stolkem a televizi









Nektere hadriky na prodej prijdou na raminka na vesak,ty ostatni krasnejsi,na zvedaci stul na motorku





Vytvorila jsem jako darky vetvicky z nasi vrby,ktere jsem prestrikla smetanovou a navrch jemne zlatou,pote nalepila ruzicky cmouhle opet zlatym lakem a uvazala maslicky z pudrove otrepene latky










Zdvihak na moto se pysnil kousky z nasich satniku a vse naaranzovano a sladeno do barev spolu se sperky a doplnky










Je libo nejen oblecky a pasky,ale i treba i svicky nebo vazu?? Vse je dovoleno









Prirodni stolek s nabidkou od Leni tvorilky byl muj nejoblibenejsi,Lenka dela venecky jiz od zakladu a jsou prekrasne











Detaily krasnych vencu treba s hortenzii a sladenou satenovou stuzkou,ted se pysni u sestry na polici










Srdicka jak latkova tak dratkova pro zmenu vyrabi kamaradka Romca,na dekoraci jsem pouzila kridla od Misi









No a ze jsme to pojaly vskutku vanocne,tak tu je dukaz,kazda prinesla salatek,co miska to jiny druh a nesmi chybet ryby at jiz losos ci smazena a v neposledni rade svaracek










A tu se uz ty nejhladovejsi hrnou k baru a k minirautiku na bastu,dilna je cela z puvodni opuky ci starych cihel a starych tramu










Timto vam take predstavuji muj nedavny ulovek,tri dokonale drevene hnizdove stolky










A toto jiz vytvory od me presikovne sestry,upozornuji,ze se na dekorace nijak nezameruje a tyhle si vyfrkla jen tak,co posbirala v parku




Dalsi bilocerveny stolek,vse vytvory od Romanky,uzasni sobici a bile srdce









Sestra proste nahodne objevila kuru,mech vetve,trochu striknout,rozbit ozdobicku....








...pozlatit hortenzie,modrinove vetvicky a opet striknout lampionky........





....muze se pridat i bile srdicko,fakt me Moni prekvapila,jak je sikovna



Uf,hotovo,fotek mam mraky,tak bylo tezke vybrat,jen jsem jeste chtela napsat,ze bazarek je stopro odreagovani a pokud i vy mate par dobrych znamych a treba jen malinko prostornejsi obyvak,vrele doporucuji,zbavite se nepotrebneho,druhym udelate radost a spojite moooc prijemne s uzitecnym.Tatkove pohlidaj a je to.
Nebo mate jiny tip na podobne akcicky??
Tesim se na vase komentiky a priste opet ladeno trochu do vanocni atmosky.
                                               Pa Katka

 

23 komentářů:

  1. ... a tak sa spojilo príjemné s užitočným. Okrem toho ste si aj pochutili a priblížili Vianoce, pekná akcia. Ja by som mala problém nájsť desať kamarátiek :-)
    Pa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No spise prijemne,ono nakonec nejde ani tak o ty nakupy,protoze se to spise pak meni,spise jde o odreagovani od beznych dni.Deset lidi jsem myslela,ze je maximum,nas bylo jen sest a nemusi to byt nejlepsi kamosky,staci dobre zname nebo kamaradky spoluorganizatorky,ci spolecni zname.

      Vymazat
  2. Tak to je něco. Vykoupila bych to všechno :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Jo,kamaradky jsou opravdu sikulky,take jsem se musela drzet,nastesti mam dost specificky styl doma,tak to bylo jednodussi,dekuji Sarko za navstevu.

    OdpovědětVymazat
  4. Katko, super nápad...Hezký den, Jana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jani,dekuju,uz ani nevim,jak nas to tenkrate se sestrou napadlo,ale asi i diky pritelove luxusni dilne se zazemim,kde ma napr,i toaletu.

      Vymazat
  5. Kačenko je vidět,že jste si to užili jak se patří:-)Krásný den!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jo,na to,ze to bylo az do vecera to strasne uteklo,ale moc se na to vzdy tesim.

      Vymazat
  6. Skvělý nápad.V dobrém závidím tu milou atmosféru tam.Krásný den.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A super je,ze si bazarek muze kazdy usporadat bud i v mensi garazi,pokud tam ma chlap trochu poradek,nebo klidne i treba doma.

      Vymazat
  7. Katko, krásná akce. Nádherné věcičky, muselo to být velmi příjemné, obzvláště rautík.:-)

    Andrea

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dekuji Andrejko,prala by jsem takove odreagovani kazde z vas.Dobrutky byly opravdu vyborne,hlavne kdyz clovek od rana ve shonu nejedl.

      Vymazat
  8. Katko, tak tohle vypadá na úžasnou akci, Letos už ne, ale klidně bych se dala inspirovat. Parádní garáž!
    Hezký večer, zdravím Helena

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Helenko,je to mnohem lepsi nez si zajit na vinko ci veceri do restaurace,tady si i pokecame i pokoupime a za babku.Vrele doporucuji jarni ci velikonocni garazovy vyprodejek.Garaz ma pritel vlastne jako dalsi bydleni,takova jeho trucovna se vsim vsudy,rad neco tvori a jeho sen byla tato dilna kterou si sam do detailu navrhl.

      Vymazat
  9. To je nápad! A tolik kamarádek schrastit! I já bych s počtem 10 - 15 měla problém. Tak jste si užili. Líbí se mi občerstveníčko! A samozřejmě věcičky, to by se hrabalo!:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo,musim se pochvalit,napad se osvedcil.Ale nas bylo take jen 6,to jsem jen davala maximalni pocty.Uzila jsem si to a uz se tesim na jarni.Jidlo bylo luxusni,hlavne kazdy salat byl jiny.A o doplnkach ci hadrikach ani nemluve.

      Vymazat
  10. Kačenko,bazárek je super nápad...asi by jsme to měli u nás taky udělat:-)))...a ještě maličkost na závěr...jsi u mě nominovaná na 11 tak snad se nebudeš zlobit...měj se krásně papa K.♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo Klarko,jdi do toho,neni to nic sloziteho,jen trochu priprav.Za nominaci dekuji,jen asi jako cerna ovce nemohu slibit,zda dodrzim nejaky termin.Pa

      Vymazat
  11. To že je dílna? Ty bláho, tak ta je fakt super stylová. Jinak nápad s bazárkem je super, taky to musel být super babinec, že:-)?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo,jo,Luci,dilna je prostorove velika jako byt a krome retro vybaveni obsahuje i bar s kucynkou,lednici ci televizi a samozrejme stylovou toaletu a posezeni.Bazarek je proste holcici odreagovacka.

      Vymazat
  12. Kacko, opravdu zajimava akce, u nas bohuzel neuskutecnitelna. Problem ve Svycarsku je, ze tu jsou vsichni vyhazovaci. Jednoduse pokud nekdo neco nepotrebuje, tak to soupne do kose. To je sice skoda, ale bohuzel bezna praxe. Mej hezky vikend, Katerina

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo,Katerinko,ja se take rada zbavuji nepotrebnych veci,ale vyhodit je to taaak proste,ale kdyz vidim,jak to nekomu muze udelat radost,tak to treba i opru jen o popelnici a ejhle,rano to tam neni,tak mam i tak dobry pocit,ze to dobre treba jeste poslouzi.

      Vymazat
  13. No Kači, tohle mě tak moc bavilo!!! Super reportáž z minibazárku!!! Dílna tvého přítele je naprosto fantastická, pořádala bych tam párty :-D Moc se mi líbí, že máš kamarádky, se kterými můžeš tohle provozovat a sdílet a že mají podobný vkus, aby směna měla nějaký smysl ;-) Těším se už na další Vaši akcičku! Taky mi neuniklo, že jsi krásně vychytala i papírové kelímky a talíře od GG, ty miluji! Dodají takovým akcím dokonalou a veselou atmosféru :-) A to jídlo hmmm!!! Díky za skvělou chvilku u tebe!

    P.S. A ten časopis z cest vypadá opět moc zajímavě...u nás tištěné takové nikdo neumí :-)

    OdpovědětVymazat

Dekuji vsem za vas cenny cas a tesim se na dalsi komentare a pripominky.