čtvrtek 29. listopadu 2012

Vintage Vanoce


Dnes Vam ukazi kousek nasi vstupni chodby a v ni naznak Vanoc tak,jake letos budou u nas.Opet tak nejak vintage,jen letos s kapkou pastelovych barvicek pro oziveni.Po lonskych prevazne bilych se stribrnou patinou mam chut vpustit k nam trochu barev,ale zaklad bude jiste stale bily,jak jinak.Takze urcite nebudou chybet stare purove ci bezove krajky,spusty vysokych stribrnych a sklenenych svicnu,vintage kornouty a v neposledni rade nejake ty andelicky straznicky,
urcite nezapomenu na ruze a pridat nejake zrcadlo,krasne se v nich totiz znasobi svetla svicek.




















Nekdy staci tak malo,stare zdobne zrcadlo,smetanove dokonale ruze a plaminky bilych svicek.

















Miluji smetanove a jakoby zasle siroke krajky,tento sal je uzasny jak na sebe,tak na dekor


















Krasne darky od Misi,latkove kyticky a ruze jako obrazek,v pozadi andelska minikridelka,Misko,moc dekuji

















Tyto ruze me svou dokonalosti az zarazeji,jsou od pritele a v pozadi doza s andilky z naseho bazarku





















Zrcadlo je super ulovek z aukra za par korun,libi se me motivy i barva,je skutecne nadherne.

























Stolek je po prababicce plus dve zidle natren a popatinovan a kartoteka je z antiku,zrenovovana a take natrena na bilo























Doufam,ze se vam ma kapka Vanoc libila a ono to ted vlastne bude uz stale jen vanocni,jo vlastne jeste vam ukazi par krasnych darku co jsem dostala k narozeninam a take chystam adventni soutez s prekrasnymi cenami,tak se mate na co tesit.U nas sviti slunicko a zatim je docela teplo,tak uvidime..

                                                 Katka











 

10 komentářů:

  1. Krásné dárečky Ti Míša poslala.....
    Ajka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano,byly to darky k narozeninam a neco i jen tak k objednavce,jak mile.

      Vymazat
  2. Kačenko za dárky k narozeninám,svátkům a tak se neděkuje-to je samozřejmost!!!!!!!To zrcadlo je moc krásné a ty růže!!!
    Já dnes byla v květince,ale nic moc,tak jsme odešla s prázdnou,musím skočit v pondělí až budou mít dovežené nové...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ale kdepak Miso,dekovat je zaklad slusnosti a nic se tim nikdy nezkazi a jako samozrejmost to nechci brat,moc si toho vazim.Zrcadlo je opravdu krasne,ale ruze jsou zazrak.U nas nastesti maji vzdy a kdyz ne,tak hned druhy den vemou na prani.

      Vymazat
  3. Kačenko,jedním slovem NÁDHERA...rámeček s andílkem máme stejný...jen já jej nemám s pozlacenými křídly...já už taky zlehka čančám...konečně jsem dodělala všechny objednávky a ještě z jedné várky jsem dnes s Kačenkou upekla perníčky...a už je půlka pryč:-)))...ti moji chlapy chodily a braly nám to pod rukama:-)))...Měj se krásně papa K.♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Klarko,jsem opravdu moc rada,ze se ti prispevek a fotky libi,ramecek jsem vybyzarkovala u nas na akci v garazi za 50 kacek,moc se me libi,ale treba ho take nekomu daruji.To jse rada,ze uz mas hotovo a muzes se alespon trochu v klidu chystat na prvni advent,ja budu mit o vikendu take pernicky,snad me je nikdo nesni.Pekny vecer.

      Vymazat
  4. Káťo na soutěž se moc těším:-). A i na další vánoční fotky, máš to opět nádherné! Moc se mi vaše bydlení líbí, do detailu dokonalé!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Petrus,jen doufam,ze na neco v tom shonu nezapomenu,je toho tolik,co by jsem chtela dat do prispevku.Dekuji za pochvalu naseho domku,opravdu jsme se snazili,tak nas chvala moc tesi.Pekny vikend.

      Vymazat
  5. Kateřinko, to je zase nálož křehké až snové krásy .... Kromě jiného - nádherný šál a smetanové růže jsou neskutečné ... Dárečky od Míšy se skvěle zabydlely v Tvém budoáru! Hezký večer, Maru

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jejda Marus,to jsem mocinky rada,ze se ti dekoracky tak libi.Mas pravdu,na me take smetanove ruze pusobi neskutecne krasne.Hezky jsi nazvala u me budoarek.

      Vymazat

Dekuji vsem za vas cenny cas a tesim se na dalsi komentare a pripominky.