sobota 3. listopadu 2012

Nadhera


Krasne nedelni ranko,me mile,
tento prispevek vam vkladam v sobotu temer v pulnoci totalne ospala a unavena po ooobr oslave nasich dvojcatek,bylo to narocne a vse mam zdokumentovano,tak se mate na co tesit,ale o tom az priste.
Vzhledem k tomu,ze se ale blizi i me narozky,tak jsem jiz predem obdrzela krasnou kytici moc peknych ruzi no a to by ani neslo se s vami nepodelit.
A aby to nebylo pouze o kyticce,pridala jsem par zajimavosti vcetne predelaneho vence,tedy spise srdce a zajimavosti z bazarku atd.


Takove dvoubarevne ruzicky jsem jiz dlouho nevidela,vlastne jsou bile,jen okraje okvetnich listku jsou ruzove




                                                                                  Detailik,co jim rikate???







Krasny kovovy tepany poklop me privezl pritel z burzy,pry mu jaksi cvrnknul o nos a rikal si,ze by se me mohl libit





Srdce je prestrikano a pridany oranzove lampionky,take prestrikany na bilo a ruze z latky podle Tildy



Prenadherny jiz vanocne ladeny andilek je darek od Klarky a take jsem si prala cely bily pytlicek s vanocnim korenim







Me oblibene polstarky z Ma Maison mam jako prvni z me velke sbirky a bila lucernicka domecek je nova z BR









Na srdci je pridelano naplavene drevo z more a susena hortenzie opet na bilo









Kyticka je ladena tak,aby se hodila k celkovemu tonu srdce,myslim,ze se povedla







Prijemne posezeni na dece pledu s romantickym ruzickovym motivem,opet z BR











Lucernicky jsou k mani spise sedive,ale ja byla rada,ze jsem sehnala bilou







                                   Ruze tentokrate v bilem patinovem drevenem kosicku



Nase zajimavost,oblouk v odpocinkovem koutku jsme umyslne nechali priznany z cihel a jen natreli na bilou barvu,myslim,ze je to super










Tak pro dnesek vse,oci se me klizi,ale jsem spokojena,dnesek se vydaril,Mata a Eli statecne vydrzeli do pul desate a byli moc stastni,to zas bude hracek,myslim,ze uz ani Vanoce nepotrebuji.Tesim se,az vam ukazu stripky z oslav.Krasnou slunickovou nedeli.

                                            Katka

17 komentářů:

  1. Kati, kytica je krásna a ten poklop to je úlovok. Neviem kedy máš presne narodeniny, ale snáď nič nepokazím,keď Ti teraz poprajem všetko dobré, hlavne zdravie, lásku a porozumenie v kruhu svojej rodiny. Andrea

    OdpovědětVymazat
  2. Krasne ,ta fotka s rozsvicenou lucernickou je pekne romanticka.Rekla bych ze ruze jsou Double delight.Uz se tesim na fotky z oslav.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano,okenka se svetylkama ze svicky vypadaji opravdu utulne.Bohuzel ja moc nazvy ruzi neznam,ale mozna si nekdy koupim knihu o nich.Fotky z oslavy budou hlavne cukrovinek a deti,no koneckoncu to je to nejhezci.

      Vymazat
  3. Andrejko,strasne moc ti dekuji za prani k narozeninam,moc pekne jsi to napsala,narozeniny mam 20.listopadu,ale vzhhledem k narozkam deti to nekdy spojujeme.Poklopem me pritel moc mile prekvapil,byla to totiz burza moto dilu.

    OdpovědětVymazat
  4. Kačenko,opět nádherné fotečky a lucernička je nádherná...já mám dvě,ale ty šedé...o bílé taky přemýšlím,protože vypadá moc krásně...andílek se k tobě moc hodí a přeji ti aby tě jen a jen ochraňoval...Přeji ti krásnou pro mě tvořící neděli...papa K.♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Klarko,dekuji,byla jsem rada,kdyz se objevila bila lucernicka,protoze bila to je moje.Libi se me,jak andilek nenasilne pripomina blizici se cas prvniho adventu a Vanoc celkove.Ja ti take preji krasne nedelni odpo a prosim,alespon v podvecer si treba odpocin a udelej si dobry cajicek treba u nove krasne knizky.

      Vymazat
  5. Růže jsou nádherné a poklop a ostatní úlovky nemají chybu. Tak ať ti dělají spoustu radosti, stejně tak děti. A všechno nejlepší k blížícím se narozeninám.
    Hezkou neděli Martina

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marti,dekuji za pochvalu,skoda ze ruze tak malo vydrzi,ale nastesti jsem jiz dostala dalsi.Deticky jsou pekni fofrovnici,ale jsou to zlaticka.Moc dekuji za gratulaci,je to mile.Preji pekny nedelni vecer.

      Vymazat
  6. Kačenko růžičky znám u nás je mají velice často,už jsem je párkrát také dostala :-)A věcičky josu krásné-všechny,máš moc hodného přítele,že na tebe takhle myslí!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Miso,asi mas pravdu,jen ja jak moc nechodim do obchodu,tak jsem pozapomela na tento druh.Pritel je opravdu pozorny a takhle,kdyz to napise nekdo jiny si to uvedomim dvojnasob,pro deti prichystal na oslavu krasne souteze a zajistil medaile a sam sel za klauna.

      Vymazat
  7. Káťo, krásné fotky a taky se moc těším na narozeninové střípky! Dvojčátkům dodatečně a tobě dopředu vše nej!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Uz jsem jeden castecne narozeninovy prispevek pripravila,asi to bude na vice etap.Moc dekujem za gratulace,vazim si toho.

      Vymazat
  8. Káťo, dvojčatům vše nej a nej...růžičky jsou krásné a dárečky také.papa hezký večer.Romča

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Romi,moc dekuji za prani,jsi hodna,jsem rada,ze se prispevek libi,take hezky vecer a dobrou

      Vymazat
  9. Katko, u tebe se člověk vždycky pokochá...krása! To srdíčko, to mě fakt dostalo!
    Pohodový večer, Helena

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Helenko,tak to jsem taaak stastna,co ty jsi me napsala,dekuji moc.Srdce bylo puvodne zlute a je cele obrane a nove udelane.Preji ti take pekny vecer

      Vymazat
  10. Kačko, předem ti přeji vše nej k narozkám a také samozřejmě gratuluji dvojčátkům, na fotky z oslavy se už tuze těším!!! Miluju párty v jakékoliv formě :-))) no a HLAVNĚ MILUJU TVŮJ ORIENTÁLNÍ POKLOP!!!! To je voda na můj mlýn, málem mi vypadly oči ;-D Doufám, že si taky jednou najdu přítele, který mě tak dobře bude znát, to je moc krásné- všechny dárečky, co od svého přítele vždy ukazuješ, jsou dokonalé a originální! Jsi šťastná žena ;-)))

    OdpovědětVymazat

Dekuji vsem za vas cenny cas a tesim se na dalsi komentare a pripominky.