úterý 6. listopadu 2012

Koutek na oslave



Dobry vecer,pro nekoho jiz dobre ranko,
jsem tu s dalsi ukazkou,jak ja si predstavuji koutek na oslave,treba na popijeni dobre kavicky a k tomu narozeninove zakusky.
Tento koutek na sofa u krbovych kaminek miluji,je pro mne dokonale stylovy a utulny a aby se navsteva citila jeste utulneji,pridala jsem vice neutralnich bilych a take romantickych polstarku pro pohodlne sezeni,dale prijemnou sedou kozesinku,preci jen kozena sedacka nekdy muze pusobit chladneji a take nesmi chybet kvetiny,tentokrate vyuziji jiz rozdelany puget no a samozrejme stolecek s romantickymi narozeninovymi mufiny.Tak juknete,verim,ze i vy by jste se holky u nas dobre citily,co rikate??







Na ukazku a k doladeni prikladam Elisciny svatecni saty,ktere ji hodny tatinek privezl z pracovni cesty az z daleke Asie,jsou nadherne holcici








Ach,ty mufiny jsou me vysnene na oslavu nasi holcicky,skoda,ze neexistuji i pro chlapecky







Bile ruze jsem vyzobala z kytice a dala k sobe,jsou tak snad jeste krasnejsi







Mufinky s ruzovymi doplnky jako by byly pecene podle saticek,stejne odstiny barev







Lilie se me strasne libi s jednoduchymi polstarky bile barvy bez potisku s volany od uzasne Klarky








Mimochodem,lilie nam jiz ctvrty den provoni nekolik mistnosti,vsak vy urcite vite







Tak tento detail ruzi,satu a dorticku se me myslim moc povedl,proste se me libi







Prekrasny podnos s kytickami s patinou mam od sve kamaradky k narozkam







Moc se me libi nase sediva kozesina,vice nez bila nebo jine odstiny a je strasne prijemna


 










V pozadi muzete videt dalsi novy bily polstar s mnoha volanky,byla to ma prosba opet na Klarku







Nemohu odolat a stale musim fotit ty prenadherne sladke saticky,maminky me chapou








Bila,bila a zase bila,myslim,ze se me v kombinaci s patinou nikdy neomrzi











Ruzicky,kyticky,motylci,ruzove trpitky,to vse a vice najdete na minidortikach







Opet ruze tentokrate jen tak polozene na operadle stareho sofa,neodolatelne








A znovu,detailneji shabby minidortiky,s nimi by se toho dalo nafotit







Nechybi ani perly a perlicky nekolika barev a velikosti



Ja vim,reknete si treba,tolik fotek a temer stale to same,ale ten kdo ma smysl pro krasno a rad foti,me snad,mozna pochopi,ze jsem musela fotit a fotit,tak doufam,ze se vam muj koutek pro gratulanty libil a priste bude ukazka hlavnich dortu a snad me pritel da do kupy fotecky,ktere me z dvodu me nezname chyby nesli pretahnout,no technika.

                                               Sladkou dobrou noc
                                                   Katka
 




 



18 komentářů:

  1. No pááni... ty mufinky jsou prostě úžasné!!! A proč neexistují i pro chlapečky? V cukrárně, kde vyrábí dětské dorty, by určitě něco krásného vymysleli....
    Ajka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ajo,ano,me mufinky take ohromily.A jiste mas pravdu,ze by treba pomoci potravinarskeho barviva vyrobily treba i bledemodre,ale to by uz bylo takove miminkovske.

      Vymazat
  2. Kačko, do těch dortíků bych se hned pustila, myslí, že by na děti a ostatní toho mnoho nezbylo:) Cítila bych se u tebe asi dobře, určitě příjemné posezení a k tomu ještě drbárna a příjemní lidé...vůni lilií miluju! Měj se pěkně..pa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Romco,mela jsem dortiku hodne,jeste i jine druhy a celkem tri dorty plus dve varky nekolika druhu cukrovi,zakusku a domacich venecku s cokopolevami,takze by jiste zbylo.Vune lilii byla tak silna,ze jsem si zacala myslet,ze me hlava boli od nich,tak jsou radeji v hale.Ty se take mej faj,i kdyz opet prsi.

      Vymazat
  3. Cítila bych se v koutku jako princezna. A to vážně. Překrásný koutek, dokonalé květiny, úžasné růžové šatičky a k tomu ty sladké růžovoučké dortíky. Nemá to chybu.

    Andrea

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Andrej,to jsem rada,ze se ti kout libi.Ja ho mam taky moc obliben,bez sofa si nas obyvak neumim predstavit.Dekuji za pochvalu a za navstevu.

      Vymazat
  4. Káťo, ty mufinky jsou úžasné. Skoro škoda se do nich zakousnout. A kafíčko v takovém koutku musí chutnat obzvlášť skvěle.
    Hezký den ... Věra

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Verko,ano,mas pravdu,mufinky jsou me vysnene na oslavu.Ale bylo jich dost a hlavne vydrzely pod poklopem dlouho vlacne.Dekuji a take preji krasny den,i kdyz pocasi,ze by psa nevyhnal.

      Vymazat
  5. Kačenko je to krása-co víc říct a pohlazení pro tu mojí dušičku!!!Nádherné muffinky-ještě jsem takové ani neviděla a ty růže-jasné,že jsi musela udělat tolik foteček:-)Krásný den ♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Miso,presne jsem vedela,ze se ti takove fotky budou libit,i kdyz jsou vcelku jednoduche a nepreplacle,tak saticky a dorticky dodavaji az skoro zameckou romantiku.Tyhle mufinky jsem si prala na detskou oslavu uz dlouho,chtela jsem i oslavu mit stylovou.Ruze jsem takove snad taky nikdy nedostala,tyhle velke jsou dokonale.Tobe take pekne odpoledne.

      Vymazat
  6. Veľmi romantické posedenie, určite by som sa tu cítila dobre. Muffinky aj my zbožňujeme a tieto sú naviac sladúčko vyzdobené, len zahryznúť:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Janka,jsem rada,ze se ti koutek libi,myslim,ze je u nas utulno.Tyto mufinky jsou nadherne vonave citronove a diky dobre poleve nepotrebuji vyjimecne zadnou napln a pri dobrem skladovani jsou jeste dnes vlacne.

      Vymazat
  7. Kačenko,opět nádhera...polštářky ti tam krásně pasují...a muffiny vypadají úžasně...já jsem zvědavá,jaký bude mít Kubík dort,protože jsem se opět obrátila s pečením na mou tetu,která je má vynikající...není cukrářka,ale pečení ji strašně baví...Měj se moc a moc krásně a těším se na další fotečky...papa K.♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Klarko,dekuji,takto jednoduche bile polstarky s volanky bez cehokoliv jsou k bile stejne nejkrasnejsi.Mufiny se me take strasne libi,proste sem zapadly.Dortiky ukazi v dalsim prispevku,jsou dokonale.Pa

      Vymazat
  8. Jo, tak tady by mi kafíčko a něco sladkého určitě chutnalo :o)
    Krásný den, Katko!
    Helena

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo Helen,tady navsteva pri oslavach rada sedava u vinecka nebo nejakeho jineho drinku.Pekny vecer.

      Vymazat
  9. Kači, budu se opakovat po ostatních, ale i mně muffinky, totálně navnadily, mňaaam! Jinak pošltářky od Kláry jsou super, asi se taky na ni obrátím, protože přesně ten bílý v řadou volánků jsem si chtěla kupovat na BR a myslím, že ona by to mohla udělat levněji a přitom je to věrná kopie ;-))) Mám vybraných pár typů a pořád si je ne a ne koupit, protože když si spočítám, na kolik mě vyjdou čtyři polštářky, tak mě zase chuť na nákup přejde :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No,mufinci byly opravdu stylovi,sice trosku sladci,diky poleve,ale tak to proste ma byt.Klarka je moc sikovna a urcite ti ji vrele doporucuji,sice u nas ty volynky moc dlouho nevydrzi diky detickam krasne splyvave a nepomackane,ale u tebe jim bude dobre.Ja kupuji polstarky tak po dvouch,ctyri by me uz asi omrzely,ale je fakt,ze pak vse vypada jednotne.

      Vymazat

Dekuji vsem za vas cenny cas a tesim se na dalsi komentare a pripominky.