sobota 17. listopadu 2012

Jako obrazek


Pekne pohodove svatecni odpoledne,
dnes vam chci hlavne predstavit svuj novy malovany obrazek,je to ulovecek z aukra a ihned jak me nedavno prisel jsem se vrhla na malou upravu ramu,obrazek jsem vyndala,zlaty prouzek jsem se rozhodla ponechat a prelepila jej tudiz kryci paskou a ostatni cast prestrikala na bilo,pote jsem udelala patinu a lehce strikla jeste jednu vrstvu,ram byl totiz puvodne tmave hnedy,coz tedy neni vubec moje barva dreva,ale malovane kyticky si me ihned ziskaly.Urcite obrazek zustane v loznici,ta je totiz jedina opravdu hodne romanticka.




Obraz jsem ziskala za neskutecnou cenu 180,- o to vic me tesi




Libi se me jak jsou videt vrstvy a tahy stecem,fotila jsem na me toaletce spolu s dalsim ulovkem z aukra,secesnim zrcadelkem.








Take jsem vam chtela ukazat nekolik druhu prekrasnych krajek,od bile,smetanove po pudrovou







Zlata vseobecne neni az tak moje,mam radeji stribrnou,ale vyjimky potvrzuji pravidla











Pleteny naramek jsem si udelala pouze ze tri druhu krajek,uzke sede,stredni bile a siroke jemne ruzove,moc mu slusi ostatni naramky z bazaru








Papirovou ruzi v pozadi se stribritm strikem jsem si vyrobila z papirovych kapesnicku




Nejvice me dostaly barvicky jemne ruzove a bledounce modre,ruznych odstinu








Verte neverte,ruze je stale z nasich keru,stale kvetou a jsou nadherne,dekuji jim







Papirovou ruzi lze udelat i z barevnych kapesnicku,ale zatim jsem je u nas nesehnala







No a jeste jednoho prvnacka,muj prvni letosni hyacintik,nemohla jsem mu ustlat jinde nez ve stylove misce na polevku







Na policce v kuchyni s Provance sklenkama na vino mu to dozajista sedne




Cedulka od Klarky s ceskym napisem,tak jak jsem si to predstavovala,nadhera




Police opet na prani s patinou dle meho nakresu se starymi hacky na hrnky





Pro dnesek vse,brzy se vratim s dalsima pokladama z antiku a opet bude ladeno jemnoulince svatecne.
Krasny vikend vam vsem
                                                    Katka

22 komentářů:

  1. Kačenko krása a ten obrázek vím od koho je :-)Chvíli jsem po něm pokukovala,ale pak vyhrál ten tác :-)Vidíš vypadá nádherně!!!!!A nádherné kraječky a zlatou momentálně miluji víc jak stříbrnou :-)Krásný večer!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Misko,dekuji,je me jasne,ze pokukujem po stejnych vecech.Ja u nej taky vahala,ale jsem rada,ze jsem do nej sla.S bilou mu to slusi.Ja vim,ze ty jsi na zlatou a me se na nekterych vecech,jako treba zrcadlech a ramech take libi.Pekny sobotni vecer.

      Vymazat
  2. Kačenko,obraz je nádherný...moc se ti rám povedl...a ostatní fotečky jsou kouzelné...já mám radši stříbrnou něž zlatou,ale někdy i ta zlatá není špatná...Měj se krásně papa K.♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Klarko,jsem rada,ze se obrazek libi,ja mam vseobecne take radeji strobrnou osoupanou,ale neco me proste zaujme i ve zlate.Ty se take mej,my meli take nejakyho vyblejza.

      Vymazat
  3. Krásný jemný něžný obrázek! :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Katko, obrázek do vaší ložnice jako dělaný!
    Krásné fotky!
    Moc zdravím, Helena

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano Helen,dlouho jsem si tam zadny neumela predstavit.Dekuji
      Pekny nedelni vecer.

      Vymazat
  5. Katko, obraz vypadá nádherně, určitě mu ten bílý rám sluší víc jak tmavěhnědý:-). A máš ho opět náramně naaranžovaný, umístěný:-). Ty polévkové misky jsem si zrovna nedávno taky koupila, mám v nich africké fialky:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Petrus,dekuji za pochvalu obrazu,jsem z nej take nadsena.Na krasne stare toaletce mu to opravdu slusi,jen nevim,zda ho tam pro mnozstvi mych cetek necham.Misky jsou krasne,moc se hodi na hyacintiky,ale i polivcicka je v nich dokonala.

      Vymazat
  6. Ahoj Katko, obraz je krásný a cena výborná!!!Dobrý úlovek!!!Pěkný večer

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahojda Romco,ano,obraz se povedl,je to muj prvni klasicky malovany.Krasne pondeli.

      Vymazat
  7. Kacko, obrazek je jako delany pro vasi loznici. Moc se mi libi ta police a samozdrejme i hyacint. Minuly tyden jsem je videla v IKEA, ale zatim jsem odolala. Mej hezky tyden!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Katko,dekuji,myslim take,ze nam do romantiky sedne.Polici nam opet delal nas oblibeny truhlar a hyacint se me na ni moc libi.Ja uz jsem na ne cekala a kdyz jsem je videla vystavene v mem oblibenem kvetinarstvi a byl tam jediny bily,jinak barevne,tak jsem ho tam nemohla nechat,znas to.Preji ti take krasny zacatek tydne a dekuji za navstevu.

      Vymazat
  8. Vy máte ještě v listopadu růže? Tak to máte nějakou dobrou zónu, že se jim u vás tak daří:-)
    Opět krásný příspěvek:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lucinko,my je snad budeme mit i vprosinci.Zona nezona,asi se jim od nas nechce.Dekuji moc za pochvalu.

      Vymazat
  9. Kači, musím se vždycky smát, kolik u tebe vidím stejných věcí, co mám já doma taky :-) Máme nevídaně podobný vkus!!! Ten obraz mě samozřejmě dostal- já miluju tuhle kombinaci barev. A změnou barvy na rámu jsi mu jen dodala na kráse, v hněděm 100% nevynikal tak, jako teď! Přeju krásné odpoledne!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No Sandri ono u nas zas moc obchudku s tim nasim stylem a vkusem neni,tak je pravdepodobne,ze se nekdy sejdem,ale je fat,ze by mne zajimalo,jaky by jsi mela domecek.Prestrikat ram byla ihned jasna volba,jen jsem zvazovala blede modrou patinu,ladici ke kvetinkam.Tobe krasny podvecer.

      Vymazat
  10. Kati, obrázok ako stvorený do Tvojho kráľovstva. Zlatá ani u mňa nefrčí, ale zopár kúskov sa nájde, (:o nuž čo, nevyhodím ich o:). Krásne romantické fotky.
    Pá Jana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jani,dekuji,opravdu to obrazku u nas slusi.Zlato jsem v oblibe zacala mit uz dyl,ale jen spise u nejakych drobnosti,napr,ted me prijde konvice s par ozdubkami do zlata.Dekuji za pochvalu,holt jsme zeny romanticky.

      Vymazat
  11. Ahoj Kačka :) Obraz je skutočne prekrásny... tie farby sú úchvatné, ale ja osobne by som ponechala predsa len pôvodný rám, prípadne ho skúsila dať prerámovať. Ale to je čisto vec vkusu, ktorý máš nepochybne štýlový :) Máš to krásne!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hezky vecer,dekuji za pochvalu obrazku,ale puvodni ram byl az tak tmave hnedy,ze pusobil spise do cerna a bylo to takove smutne spolu s tmavym stinem na obrazu,preramovat by asi sel,ale ja rada dotvorim sama,pokud to lze a bylo by me lito jemne zlate prouzky.Kazdopadne dekuji za nazor,ja mam rada svetle barvy.Dekuji

      Vymazat

Dekuji vsem za vas cenny cas a tesim se na dalsi komentare a pripominky.