pondělí 5. listopadu 2012

1.stripek z oslavy


Krasne lec trochu posmourne odpoledne,
jsem tu s prvnim malinkym stripkem z oslavicky,resp.s prvnim prenadhernym pugetem bilych ruzi krasne nakombinovanych s dalsimi nekolika druhy kyticek.Tuto kytici jsem dostala ja trochu predem pri prilezitosti oslav nasich dvojcatek a nutno podotknout,ze jsem z ni byla opravdu paf a zadna nevesta by se za ni nemusel stydet.Moc me prekvapilo,ze i kdyz krom ruzi ostatni druhy kyticek v kytici uvazanych moc nemusim,at jiz Gerbery nebo Astry,doufam,ze jsem trefila nazvy,tak celek diky jednotne barve a jeste ke vsemu me nejoblibenejsi pusobi famozne.Tak se prosim nezlobte,ale musela jsem ji vyfotit hodnekrate,tak pokud by nekdo nevydrzel,klidne si prohlednete jen pul prispevku.




Kytice je ve skutecnosti vetsi a mohutnejsi,nez vypada na foteckach,proste puget



Kytici to straaaasne slusi u bileho sofa s patinou a u prirodniho kamene











No a to bych nebyla ja,aby jsem kytici druhy den neuvolnila a nerozvazala











Nyni uz ma i odebrane nektere proutky s perlickami,proste jsem hrozna,i po odbornicich si vyrobky upravuji po svem



Na puvodni pudove dlazbe opet pred sedivym kamenem ji to diky sve velikosti take sedlo












Jo,malem by jsem zapomela na prekrasnou obr bilou lilii,ktera se plne rozvinula az o neco pozdeji






A tady uz je nase bila princezna pripravena na tu velkou udalost,bile prenadherne saticky z jemnoulinkeho mansestru s volanky dostala jako darek od me tety,jsou dokonale a vse uvidite z fotek z oslavy




Tak,jakmile me pritel preda svuji druhy fotacek,kde jsou hlavni fotky,tak ihned pretahnu a vytvorim dalsi prispevek,jeste jsem je nevidela,tak doufam,ze pujde neco pouzit.

                                             Pa Katka

23 komentářů:

  1. Mila Katko, dnes jsem nahodou objevila tvuj blog. Libi se mi tvuj styl. Budu se rada vracet. Hezky den, Katerina

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zdravm ma jmenovkyne,jsem rada,ze jsi ke me jukla a ze se ti u me libi.Ja sem k tobe take nahlidla a mas opravdu moc pekne prispevky,dekuji moc za navstevu a preji krasny zacatek tydne.

      Vymazat
  2. Káťo, kytice je nádherná!!! a princezna taky.Pěkný den.Romča

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Romco,jsem rada,ze se ti libi,Elinka je opravdu panenka jak ma byt,ale jen vzhledove,povahove je to i pekna dracicka.

      Vymazat
  3. Nádherná kytice, ta bílá je úžasná. A bílá sluší i princezně.Na další fotky se už moc těším.

    Andrea

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Andreo,jsem rada,ze se ti fotecky libi a dekuji za navstevu,ja sama se na fotky tesim,protoze jsem je jeste nevidela.

      Vymazat
  4. Kačenko nádherná kytice a malá je rozkošná a kolik máte vlásků-to my máme prdlajs:-)))))Hezký večer!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No a to si predstav,ze puget byl od kamarada pritele.Jinak Eli ma tak vlasku normalne,ale jak ona furt lita tak se ji vzdycky tak nejak nacechraji.Take preji pekny vecer,my jsme sami s babi,pritel je zas pracovne mimo.

      Vymazat
  5. Kytice je krasna a rekla bych ze se k tem ruzim ty druhe kvety moc hodi .Ale urcite sama uznas ze Elinka je krasnejsi.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ella,dekuji,take jsem se divila jak lze sladit nekdy nesladitelne.A mas pravdu,nase Elinenka je ta nejkrasnejsi kvetinka,opravdu se nam holcicka povedla.

      Vymazat
  6. Kati, to bola poriadna oslava, toľko krásnych kvetín. Tú bielu kyticu si určite veľmi zaslúžiš, veď vychovávať dvojíčky nie je ľahké a musíš mať oči všade, aby si dala pozor na mravčekov.
    Pá a teším sa na ďaľšie fotky z oslavy.
    Jana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jani,oslava byla opravdu velika,temer 4O hosti,ale kvetiny byly jen tri trochu predem pro mne.Jinak mas pravdu,ja uz ani nepotrebuji oci a jen podle sluchu poznam,zda ti nasi lumpikove delaji nejakou neplechu.Fotecky uz chystam,jen mam pri zobrazeni nejaky maly problemek,tak snad vse bude v poradku.

      Vymazat
  7. Krásné úvodní fotečky z oslavy - malé bílé princezně se to moooc sluší a kytice je nádherná i v této kombinaci - sjednocující bílá barva je velice elegantní! Už se těším na další várku a tvého kloučka! pa Maru

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marus dekuji,je to jen kapicka pred oslavou,fotek mam opravdu hodne a jeste i hodne s touto kytici jiz rozvazanou.Bude tezke vybrat fotky,asi budu muset udelat nekolik etap,Mata tam taky uraduje,tak uvidis jak soutezil a rozbaloval dary.

      Vymazat
  8. Kačenko,malá je úplný andílek...a kytice je nádherná...měj se moc a moc krásně...papa K.♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Klarko,ano Eli se svymi zakroucenymi vlasky na koneckach tak sice vypada,ale zdani klame,kytici jsem jiz rozvazala a nektere ruze jsou trochu povadle,ale ostatni kytky jsou jak cerstve.Ty se take mej krasne a hlavne tak moc nepracuj.

      Vymazat
  9. Katko, kytice je opravdu úžasná! Těším se na další fotky, protože princezna je prostě kouzelná!
    myslím, že jsme minule mrňatům zapomněla popřát, tak všechno nej a hlavně zdraví!
    Pa, Helena

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Helenko,ano,kytice me naprosto odzbrojila.A nase breberuska je opravdu panenka,moc dekuji za prani,je to od tebe moc mile,pa.

      Vymazat
  10. Káťo, kytice je nádherná, ale dnes ji naprosto zastíní tvá holčička - je nádherná, v těch bílých šatičkách dokonalý andílek:-). Ta určitě ani zlobit neumí viď?:-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Petrusko dekuji,na tenhle blog jsem nechtela moc davat deticky a tak,ale spise bydleni,ale jsou moji soucasti,jako vy blogerky,tak myslim,ze bude fajn je trosku poznat.A jinak jeje,zlobit neumi,ale řadit to ano a jeste navadi brasku.

      Vymazat
    2. Káti, já bych taky nemohla mít blog bez dětí nebo jen o bydlení, je to takový můj deníček o všem a ty děti do toho prostě patří snad nejvíc ze všeho:-)

      Vymazat
  11. Kytica je fakt krásna. Ten od koho si ju dostala sa trafil presne . Andrea

    OdpovědětVymazat
  12. Andrej,dekuji,dostala jsem ji kupodivu ne od pritele,to me snad jeste ceka,protoze narozka mam az za 14 dni,ale od jeho kamarada,ktery ji pry vybiral,aby se me hodila k nasemu bydleni,takze ma vkus.

    OdpovědětVymazat

Dekuji vsem za vas cenny cas a tesim se na dalsi komentare a pripominky.