sobota 1. února 2014

Uzivejte vikend...










Dnesni uzsane pocasi se sluncem me motivovalo,cerstve kvetiny na vikend a tak tedy par fotek pro vas...























Velka starozitna konvice s modrymi ruzemi,..no opet jsem neodolala krase...



















Obraz uchvatnych ruzi jem oprostila od ramu..moc mu to prospelo,je takovy..volnejsi

















Ruzove ruze,bile mini karafiaty a fialkove chryzantemy,zboznuji mix kvetin v mych barvach




















                                            Katka

16 komentářů:

  1. Míká Katko, krásnou neděli i Tobě, konvice je kouzelná a z fotek již dýchá jaro :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dekuji,moc..ja proste zboznuji ty kouzelne starizitnosti,jako kdyby na me volala...kup me,hi,hi...
      Na jaro se moc tesim.
      Krasny vecer

      Vymazat
  2. Kačenko,co dodat :) ...nádhera jako vždycky....dnes mě ale víc než květinky dostala konvička...má úžasný motiv...měj se moc hezky...já se jdu léčit,skočil na mě nějaký bacil...papa K.♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Konvicka..no spise je to poradna konvice je fakt kouzelna,dekuji Klary,me se moc libi i barva ruzi,zas neco jineho.
      Hezky se vylez,at jsi brzy zdrava.
      Ahojky a dekuji

      Vymazat
  3. Odpovědi
    1. Dekji Ajko,no nektere se moc nepovedly,ale tak treba priste..

      Vymazat
  4. Ahoj Kačenko, přidávám se k zástupům obdivujícím konvičku :-) Opravdu nádherná! Mně přijde, že ty máš stále něco nového :-) Pořád mám co obdivovat, krásné kousky, které se navíc úžasně doplňují! I ten obraz! Netřeba rám, protože sám o sobě je opravdu krásný a vlastně mu to bez rámu i více sluší. A květiny krása, ty dokáží všechno tak pěkně doladit a jakoby zcelit. Já nestihla včera koupit, tak mě to mrzí, že tady doma žádné nemám, krom uvadajících růží, asi je ještě zítra použiji na focení :-). A Kačenko,mám takovou otázku, chci si příští měsíc koupit knížku pro radost a nevím, do které jít - buď tu novou RA Couture Prairie, nebo Jeanne d´Arc Living- French Finesse with a Nordic twist. Vím, že se to asi moc nedá srovnávat, ale ty máš určitě obě dvě, která tě víc oslovuje? Děkuji za tvou případnou radu. Měj se zatím moc hezky, Simča:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahojda Simonko.No konev byla fakt ulovek,vis,..ve straozitnictvi se to jen hemzi vecmi,ale takova srdcovka se objevi jen nekdy.Ja si tak nejak rikam,,,nekourim,nepiju,s detma se neda jeste ani moc nikde chodit za zabavou,tak si proste delam radost takto,ulovky.Nekdy je fajn koupit takove kvetiny,ktere vydrzi i nekolik tydnu,nebo jimi alespon ruze doplnit,protoze vzdycky neni cs kupovat na kazdy vikend cerstve.Co se tyce knihy,je to jasne..neni to jen tim,ze Prairie me okouzlil vice nez shabby,ale ma tolik variant a tolik moznosti a ukaze tolik nadhery..myslim v te knize,pro me je to jak kniha snu.
      Preji krasny vikend

      Vymazat
    2. Jéé, Kačenko, tak děkuji moc, tak je rozhodnuto, půjdu do RA :-) A máš pravdu, ve starožitnictví je spousta věcí, byla jsem teď v jednom obrovském, ale nic jsem si neodnesla, zkrátka mě nic nechytilo za srdce :-) Krásný nový týden přeji!

      Vymazat
  5. Ahoj Kačko,je to jedna velká krása,a máš pravdu,že to obrazu líp sluší bez rámu.Nádherné květiny,je to až neuvěřitelné,jak člověku zvednou náladu pá Renata

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Renat,moc ti velke diky,nekdy je fajn veci osvobodit a mas pravdu,ja uz si bez cerstvych kvetin neumim predstavit tyden ci vikend.Ahojky

      Vymazat
  6. Ahoj Katka, máš to krásne romantické. Určite sa vo svojom domove cítiš, ako v zámku. Aspoň ja si to tak predstavujem.
    Emily

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Krasn ranko Emi,
      moc ti dekuji..a mas pravdu,domov je krasne misto,ale podstatne je zit tam,kde se citime statstni,je pak fuk,zda je to krasny veliky dum,ci maly utulny bytecek.
      Katka

      Vymazat
  7. Piękne aranżacje - dzbanek jest śliczny - pozdrawiam

    OdpovědětVymazat

Dekuji vsem za vas cenny cas a tesim se na dalsi komentare a pripominky.