středa 19. února 2014

Koupelna..shabby chic...





Staci par doplnku,...bezpochyby cerstve i klidne kapku unavene ruze ci jine kvety,vintage sklenku v azurove barve,plasticky porcelanovy kelimek a spousty romantickych koupelnovych nezbytnosti.
I kdyz..zaklad jako bily nabytek s patinou,jednoduche bile obklady ci stribrne zrcadlo a v neposledni rade retro vypinace...to vse taky neni k zahozeni-/























































































16 komentářů:

  1. No páni,Kačko,tak shabby chic koupelna nemá chybu :) ...dokonalé zrcadlo,doplňky a hlavně i baterie,ta mě dostala :) ...sním o takové koupelně,tak třeba se jí jednou dočkám....třeba v důchodu :D ...Měj se krásně papa K.♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Diky Klary,tak zaklad uz byl,tak staci opravdu jen nekolik jemnych doplnku a nejvic zasnu,jak me kazde rano,kazdou navstevu koupelny uplne naladi ruze hned lepsi naladou,jako by je tam clovek nikdy necekal.

      Vymazat
  2. Překrásná, hlavně pak ty vypínače, to už snad ani nevidí..
    Skvělé.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc diky Marti,no jo..vypinace a zasuvky byla kapitola sama pro sebe,klasicke a moderni by vse totalne zazdilo a sehnat puvodni v takovem mnozstvi se nam podarilo postupne sehnat jen na venkovni svetla,kterych je i tak dost.Takze nastesti tyto jsou replika a predstav si..italska znacka,...tip byl v Marianne bydleni.Ale keramika je proste keramika,jsou uzasne.

      Vymazat
  3. Pěkný den, Kačenko :-) Tak bílá (nebo hodně světlounká) koupelna je i můj sen. K tomu zdobené zrcadlo, růže... hmm, máš to moc krásné, Kači. Každičký detail je promyšlený. A navíc ta kombinace šachovnicové podlahy s patinovaným nábytkem, to je paráda. Úplně věřím, že ti příprava v takové koupelně dělá radost :-) Těší mě, že alespoň tu lahvičku na mýdlo z Ikey máme stejnou :-D Měj se moc hezky! S.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Krasne odpo Simi,ja si stale myslim,ze zaklad v bile je nej,pak muzes pridavat a ubirat jakekoliv jemne pastelky a treba i drobny nabytek.Sachovnicove podlahy jsme se trochu bali,ale pro tentokrat jsem chtela byt odvazna a vyplatilo se.Cim jsou deti starsi a ja tam nemusim travit rano jen par minutek na vycisteni zubu,hi,hi,,a hned utikat za nimi,tim vic si koupelny zacivam uzivat.Lahvicku jsem puvodne chtela jen na leto,mela jsempuvodne keramickou bilou,ale tahle se me zalibila,mozna ji casem vymenim za nejake franc.mydlo s davkovacem.Preji ti krasny den a zitra patek.

      Vymazat
  4. Ahoj,koupelna je nádherná,zvlášt to zrcadlo a je paráda mít koupelnu s oknem,živé květiny to úplně jinak oživí.Měj se Renata

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Renat,dekuju,potesi to,jsem rada,ze se libi a treba i inspiruje,...doplnky nejsou zadna veda,staci mit malinko cit.Dlouhe prostorne okno se me u nas moc libi.
      Pekny vecer.

      Vymazat
  5. To je naprosto dokonale. Inspirovalo ma to doma na par zmien, za pokus to stoji.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to je super,jsem nadsena,ze jsem inspiraci,co vic si prat,nez ze budes mit dalsi kousek radosti z bydleni.

      Vymazat
  6. Katko zdravím! Vypínače jsou fakt dokonalé! M.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Marti,dekuji,vypinace by vydaly na kapitolu samo o sobe,ho,hi,..clovek musi vcas vedet presne co chce a neustoupit.

      Vymazat
  7. Až se mi zatajil dech.. Nemůžu uvěřit že takovou koupelnu má někdo vážně doma. Jedním slovem - nádhera! Nejvíc mě zaujalo zrcadlo, mám pro ně slabost a pak taky moc hezká (a určitě moc voňavá) svíčka. A růže na umyvadle? To je jako třešnička na dortu :o).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tedy Denis,tvuj komentik me totalne dostal..ani nevis,jak me to potesilo..nevim,,mozna me za ty dva roky po dostaveni domu uz me to nase bydleni prijde normalnejsi,ale ty jsi me pripomela,jak se me moc splnil sen.Moc ti dekuji,takove veci nejsou samozrejmost..

      Vymazat
  8. Kateřinko, máš moc krásnou koupelnu !!!! Marki

    OdpovědětVymazat
  9. Ahoj, krásna kúpelňa, presne podľa mojich predstáv. Rada by som sa opýtala, či tú skrinku pod umývadlo si si dala na mieru vyrobiť alebo si zohnala starú a opravila si ju alebo je nová? Ak si si ju kúpila, mohla by si posunúť kontakt? A tiež batéria je úžasná, tú si kde zohnala? Dakujem. Zuzana

    OdpovědětVymazat

Dekuji vsem za vas cenny cas a tesim se na dalsi komentare a pripominky.