neděle 16. února 2014

Jen tak...



Dnes opet beze slov...nekdy je to tak fajn..myslim taky,ze fotky reknou hodne..
                                         Uzivejte kazdou chvilku..














 









































































































 
 

























 



 























                                                 Katka



16 komentářů:

  1. Opět nádhera!!!Je fajn,když máš na stole tolik věcí,protože tím déle mi trvá než to všechno prohlídnu...a užiju si to.A ty nádherné růže.Nové rámečky jsou kouzelné.Přeji krásnou neděli Renata

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Diky moc Renat..me to proste bavi vsechny ulovky a ne jen do bydleni si tak nahazet na stul a vsechno to pro vas pekne nafotit.Obzvlaste bilo zlaty ramecej je temer jako florentsky,je to poklad.

      Vymazat
  2. Kati,krásne fotky.rámiky sú fantastické,ruže a ostatné dekorácie ladia oku....nó a tie džíny sú fajnové.pohladkala si mi dušu a zato ďakujem.tvoje príspevky sú vždy moc vydarené :).pekné nedelné popoludnie Vám prajem.pa,jazmínna

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jazminnka moc diky,ramecky jsou od Romanky,uplne jsem nad nimi zasla,kdyz jsem je u ni objevila,akor ten bilo zlaty.Jsem fakt strasne rada,ze se ti moje fotky vzdycky tak libi.Preji krasny zac.pracovniho tydne.

      Vymazat
  3. Krásné fotky <3 Moc se mi líbí ty rámečky, jsem do všech blázen a tyhle dva jsou vážně nádherné ;o). Vyloudila jsi mi úsměv na tváři, děkuji :o)

    Little Live Lady

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Denis dekuji,jsem opravdu rada...Ja jsem taky ulitla na ramecky,ale tyhle jsou opravdu neco..Je strasne hezke,jak pises,ze jsi se usmivala,je zvlastni,co dokaze prispevek a fotecky,...

      Vymazat
    2. A teď se usmívám zase ;o).
      Náhodou, já mám tohle ráda, když jsou krásné fotky stačí jen ty, člověk si odpočine ;o)

      Hezký den přeji!

      Vymazat
    3. Tak to je super,ja jsem zas rada,ze jsem objevila tvuj blog,nejak jsem netusila,ze ho mas.
      Pekny vecer

      Vymazat
  4. Kačenko,co dodat k nádherným rámečkům...jsou opravdu kouzelné...a fotečky jedna báseň ...měj se moc hezky papa K.♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No jo,jeden uz byl doma,tak jsem dva musela prikoupit,kdo by jim odolal,dekuju moc,ty se taky mej fajnove.

      Vymazat
  5. Katuško, to je nádhera! Já také miluji rámečky a tvé jsou zkrátka dokonalé! Jsou od Romanky? :-) A také se mi moc líbí, když je na stole tolik věcí, že člověk kouká a hledá všechny ty úžasné detaily, na kterých vlastně vše stojí. Opět také obdivuji množství růží, jsou to královny :-) Pěkný nový týden přeji! S.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Simonko moc ti dekuji,tvoje slova chvaly jsou vzdy tak nejak jine,takove opravdu mile a uprimne,mam moc rada tvoje komentiky.Uvazuji o rubrice,kde by vzdycky zajimave veci a novinky byly s dekoracemi na jednom velkem stole.Nejsi totiz prvni,komu se to libi.

      Vymazat
    2. Děkuji Kačenko, však já to také upřímně myslím :-) Ty, Klárka a Sandruška jste mi tak nějak přirostly k srdci. Vždy ráda navštívím vaše blogy. U tebe je vždycky co obdivovat a o čem snít, že si jednou také pořídím :-) Děkuji za inspiraci a moc se těším na další fotečky!

      Vymazat
    3. Ja vim Simi,ale ty jsi tak nejak jina,takova snova,moc se me libi,jak si dokazes vychutnavat v zivote kazdy detail a myslim,ze ne jen v bydleni.Jsem fakt rada,ze jsi se k blogovani vratila,vzdycky zasnu,jaky velky pokrok jsi udelala,neuveritelne.

      Vymazat
  6. Niekedy sú slová zbytočné a fotky hovoria samé za seba, nádherne nežné a krásne nostalgické rámiky, ruže úplne úžasné :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak tak Renat,dokonce by jsem napsala,ze nekdy texty ci popisky mohou byt az rusivy element,ale to musi kazdy posoudit sam.Dekuji

      Vymazat

Dekuji vsem za vas cenny cas a tesim se na dalsi komentare a pripominky.