středa 11. prosince 2013

Vanocni domecek pro Eli







Na nasem holcicim bazarku jsem ulovila stary,jiste vam povedomy domecek ze dreva,vanocni zelene barvy s barevnym snehulakem.A  ja kramarka,jsem v nem ihned videla shabby potencial.
No,nejdriv byl u Eli na parapetu,ale jakmile jsem mu dala stridave nastrik bile barvy,trpytky a to same jeste jednou dokola v ruzovem nadechu,nejak se s nim z kredence nemohu rozloucit.













Jo a vlastne jsem ho ani za babku nekoupila,kamaradka me ho nakonec dala zadara,asi se ho chtela opravdu zbavit










Zboznuji glitry sypane v tubickach,mela jsem nekolik odstinu ruzove a bledemodre a vse jsem jiz na Vanoce spotrebovala













Neskutecne ruze stale drzi,mam je jiz 8 dni a jeste par jich vydrzi,uz mam vyhlidle dalsi











Prairie venecek se me stale moc libi,dala jsem ho take na kredenc jako vanocni deko,napad s vlajkou jsem si musela pochvalit,hi,hi...





Nakonec obarveny buxus na zlato,je ve dzbanku JDL nafocen na parapetu v kuchyni,ale nyni je jiz na masivni patinovane polici v obyvacim pokoji



 Doufam,ze uzivate adventniho casu pred Vanoci v pohode,poklidu na vanocnich akcich,vystavach ci trzich a pekne si to doma nazdobujete a tvorite,jak jen vam to v pracovnim vytizeni cas dovoli a nezapomente...kazdy den se alespon na chvili zastavit,zapalit vonnou svicku u hrnku vyborne cokolady ci cajicku a rozjimat.

                                              Katka



17 komentářů:

  1. Jůůů, ten domeček je sladký a krásný! To je pro Eli něco:)Užívej krásně předvánoční čas.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. JJ,myslim,ze se celkem povedl,dekuji a uprime,mozna jsem z nej vice hin ja,nez Elinda,ji se asi vic libil barevny,hi,hi...

      Vymazat
  2. Tuším ťa chytila tvorivá nálada :) Škoda, že si ho neodfotila pred, to by bolo zaujímavé sledovať ten prerod zo škaredého káčatka na krásnu labuľ. Domeček je teraz správne shabby a dokonale zapadne do tvojho bývania.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No tvorivou mam uz asi od vanocniho bazarku,na ktery jsem delala venecky a deko,ale co byl prvni advent tvorim vlastne kazdy den,i kdyby to mely byt jen nastrikane vetevky nebo nebo neco jako svicen bez svicky s jehlicim,ojinenymi vetevkami a papirovimi ruzickami.Tsim,ze jen u me rostou ruzove ruze i na borovicce,hi,hi...Dekuji Renat a mas recht,nejak vzdy to pred zapominam cvaknout,ale on byl vazne takovy nevzhledny komunisticky,ze by se me to snad ani na blog fotit nechtelo-/

      Vymazat
  3. No teda Kačenko,ty jsi nezmar :) ale samo že jen a jen v dobrém...Elinka se má,že má tak šikovnou a hodnou maminku...domeček je úžasný...teď bych tě brala na chvíli k nám...mé ranní nevolnosti se stávají jakousi pravidelnou rutinou :) u Kačenky to sice bylo taky s nevolností ale ne tak často...no a to jsem pak celý den totálně unavená,tudíž tvoření nijak moc nehrozí...jen něco v rychlosti :) ...
    Měj se moc krásně papa K.♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Krasne ranko Klarko,no neboj,na tebe nikdy mit v sikovnosti nebudu a je fuk,ze mas na chvilinku pauzicku,dyk ty sis to svym podzimnim a i zimnim tvorenim nahnala a vubec,tva krasna vyzdoba pokojicku a balkonu je taky uzasna,tak co by jsi v tvem stavu chtela...to je jasne,ze nevolnosti kdyz z jsou,tak pravidelne kazde rano,ja to taky tak mela a jak jsem psala,da se na to za tri mesice i zvyknout,o to pak bude vetsi uleva jak to opravdu s pocatkem ctvrteho prejde,uvidis.Preji krasny den,pa.

      Vymazat
  4. Katko, páni, to je tedy shabby domeček! Elinka musí být nadšená! Moc mě zaujal tvůj bílý hmoždíř - z čeho je?
    Posílám pozdravy, Helena

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Helen,moc ti dekuji,mam z nej radost o to vic,ze jsem si ho predelala ze stareho..Hmozdir je opravdu stary a puvodni,hodne tezky,asi nejaka keramika se zlatym napisem 1914,koupila jsem ho jako ulovek ve starozitnictvi jiz pred nekolika lety.
      Preji krasny adventni cas.K.

      Vymazat
  5. Juu, ten domeček je pohádkový :-) A ten bílý džbánek je krásný, takový by se mi doma hodil :-)
    Just be yourself by Petra

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Petro dekuji,vanoce jsou cele vlastne pohadkove...dzban jsem dostala jako darek od maminky,je z kramku v nasem meste a ac je veliky a kvalitni,stal opravdu primenou cenu.

      Vymazat
  6. Odpovědi
    1. Da se to tak i rict,i kdyz klasika je asi cervena a prirodni,ruzove jsou take fajn.

      Vymazat
  7. Kači, ten domeček je Parádní ....Eli musí být nadšená ..... Marki

    PS: Přeji ti krásné a pohodová prožití třetího adventního víkendu !!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marki dekuji,jsem rada,ze se ti libi,no to vis,Eli se libi kazda kravinka,jako me,ale hlavne vse,co je ruzove.
      Dekuji moc za prani,uz ted si uzivam..deticky spinkaji,ja relaxuji s vonnou vanilkovou svickou IKEA a i vajecnacek uz probehl.

      Vymazat

Dekuji vsem za vas cenny cas a tesim se na dalsi komentare a pripominky.