středa 18. prosince 2013

Pratelstvi je nejvic....

 
 
 
 
 
 
 
Nikdy me snad blog nemuze vic vzit,nez me dal a to z jedineho duvodu,...holky,kamaradky,pritelkyne..jsou tak uzasne,ze nevim,jak by jsem je jinak mohla poznat...Klary,Romco,Viv,Verky a dalsi.
Mozna mam ted obdobi,ze jsem vic nameko,mozna je to diky Vanocum,mozna...ale je to super si to takhle uvedomovat.
 
Dnes dorazil shabby Jezisek od jedne z nich..Klarky,co dodat..dekuji ze srdce.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Klary je mou inspiraci,je neskutecna,rozdala by se a chce opravdu potesit..shabby zastera ala RA
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Poslala me taky uzo kvetinky ve vanocnim provedeni v modre a stribrne,mozna jimi ozdobim vanocni tabuli
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Trpytive prasatko jako PF pro stesti,i kdyz ho mam a kazdy den objevuji dalsi,tesim se co novy rok prinese..
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Modry kvetinovy polstarek je novy,cerstvy prirustek od Romanky s dovozem az do domu z jejiho uzo kramku,moc diky R.





                                   Prozivejte tak krasne dny,jako ja

                                             Kati

12 komentářů:

  1. Kačenko,ty jsi to tak krásně napsala a nafotila...až se mi vyhrkli slzy do očí...ano přátelství je moc krásné...jsem ráda,že jsem tě mohla aspoň krapet něčím potěšit...pro mě to byla maličkost...Romanka a ostatní holky jsou taky moc hodné...měj se moooooc krásně papa K.♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No jo Klary,vsak vis,mam proste takove obdobi,tak to slo automaticky samo,nijak jsem to neplanovala,ale najednou jsem vedela presne co budu psat,jsem rada,ze te mam,tobe muzu napsat sna skoro vse a to me na nasem pratelstvi tesi a bavi.

      Vymazat
  2. ahoj Kačka.veľmi milí príspevok,súhlasím že priateľstvo to -naozajstné- je najviac :-).máš šťastie na úžasné priateľky :).ja po skúsenostiach z minulosti veľmi opatrne používam slovíčko priateľka.mám veľa známych,ale tú naozajstnú priateľku nie.asi som z toho vyrástla,no neprekáža mi to.krásne darčeky si dostala,tá zástera je úžasná a Klárka moc šikovná.pekný deň Ti prajem,jazmínna

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahojky Jazminnka,dekuji,ale psala jsem ho fakt impulsivne,vetsinou se nechci moc rozepisovat,beru to dle sebe,ze mam rada kratsi texty a spise fotografie a popisky k nim,tak snad jsem to splnila.Uplne te ale chapu,nektere pritelkyne prijdou a zas odejdou a ne vzdy z beznych duvodu a z prijemnych.A musim uznat,ze pratele na dalku mam asi take urcite vnimavejsi,nez ty,co jsou u me blizko.A jsem za ne fakt rada.

      Vymazat
    2. súhlasím s tým čo si napísala Katka :-).pa

      Vymazat
    3. Jsem rada,ze jsme na stejne vlne Jazminnka...

      Vymazat
    4. Hmm,je zaujímavé že sa osobne nepoznám s Tebou ani Klárkou no ste my velice blízke :).a to myslím úprimne.ďakujem že som Vás mohla aspoň takto virtuálne spoznať.

      Vymazat
    5. Vid Jazminka,ja ted zazivam uzasne spojeni s lidmi na dalku,az je to pro mne neuveritelne,temer jako zazrak.Ja jsem taky moc rada,za to,ze jsem te poznala.

      Vymazat
  3. Ahoj Katko, napsala jsi to hezky a od srdce, tak,jak to cítíš.Já můžu říct jen to, že jsem ráda, že jsem díky blogu poznala spoustu milých a fajnových děvčat,tento rok díky obchůdku některé víc, jste moc prima. Dárečky od Klárky jsou krásné, ať se z nich hodně raduješ:)měj se krásně!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Romanko dekuji a ano...jela jsem proste a nepremyslela jsem,proste pocitove jsem to psala.Dnesni doba je diky technice nekdy zvlastni,ale prinasi to i fajn veci.Tvuj obchod je jako sen a je me jasne,ze tam lidi prijdou i na pokochani a hodit rec,coz je uzasne.Preji krasny patek pred poslednim adventem.

      Vymazat
  4. Tiež mám také obdobia, ale radšej také, ako keby som mala smútiť a nadávať na celý svet. Máš super kamarátky. Nech vám to dlho vydrží.
    Maj krásne sviatky.
    Emily

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Emi,melancholicke obdobi je nekdy fajn,clovek si srovna myslenky a nekdy si uvedomi,co vlastne opravdu chce,co potrebuje a po cem touzi.Dekuji
      Katka

      Vymazat

Dekuji vsem za vas cenny cas a tesim se na dalsi komentare a pripominky.