sobota 14. prosince 2013

Krasny vikend...stribrny


Tohle obdobi ja proste muzu.
A od te doby,co nakukuji do vasich domovu a mam tu cest,ze jsem prostrednictvim vasich uzasnych blogu zvana dal,tak jeste vice.
Je fajn sledovat,jak z fotografii primo to teplo od vas sala,zboznuji to.
Jako bych byla krapitek soucasti tolika rodin a pritom si stale zachovate soukromi...a kdy jindy to lze tak moc,nez o vanocnim case a za to vam dekuji,...vsem,co se delite.
Dnes se opet podelim trochu vanocne zas ja...















K adventnimu svicnu pribyly na stul dalsi dekorace,hlavne novy ulovek,ciry stromek











Samozrejme nejake ruzove a patinovane ozdubky a vintage plechova cedulka











Napadite shabby chic stitky nejen na darky mam jiz pripravene dlouho,jak jinak nez od Klarky











Zboznuji tento stary florentsky tac v jemne pudrove barve,ted na Vanoce se obzvlast hodi











Pomalu dokvitajici ruze maji sve kouzlo,ve vintage salku jsou prekrasne stale










Svicinek od Romanky ma u mne sve dulezite mistecko,neomrzi se nikdy











Patinove stribrite ozdoby mam z BR,ruzove mat a lesk v jemnych odstinech pudru z naseho mesta



                                   Krasnou stribrnou adventni nedeli
                                          
                                                     Katka

20 komentářů:

  1. Dnes som bola u maminy a ozdobila som jej už stromček, pretože sa uvidíme až na Vianoce a ona by to sama už nezvládla. Na všetky Vás, ktoré máte radi SC štýl som myslela. Mamina má totiž neskutočne staré a ošúchané ozdôbky všelijakých tvarov a farieb od výmyslu sveta a všetky pokope vyzerajú úžasne. Andrea

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsi hodna Andrejka,ze jsi mamince ozdobila stromecek,nase mamka uz zadny nechce,jen ve velike vaze vetve,ze nema moc mista,ale ja si myslim,ze i starsi lide by meli mit Vanoce se vsim vsudy.Ty ozdobicky musi byt krasa,nejen na oko,ale i pro zamysleni se,co vse prozily a kdyby mohly vypravet,kolik Vanoc zazily,ze??

      Vymazat
  2. Odpovědi
    1. Dekuji Ajko,tesi me,ze se libi,snad jsi se kapku pokochala.

      Vymazat
  3. Kačenko,tak to jsou nádherné fotečky...baňky jsou super...moc se těším na tvůj stromeček,který bude neodolatelný viď ? :) ...jinak jsem si konečně dodělala tu hvězdu :) ...pak písnu na FB...Přeji tobě i celé tvojí rodince nádherný adventní víkend papa K.♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Klarynko,jsem opravdu rada,ze se me snad fotografie docela povedly a snad ses taky trochu zasnila vanocne.No na stromecek jsem sama zvedava,preci jen,i kdyz jiz loni byl castecne s ruzovou,preci jen bude letos krapet vice do shabby,tak uvidime,cekam na nekolik varek ozdob,vsak vis..Na tve pojeti prairie hvezdy se moooc tesim,bude urcite uuuzo,musis dat hned fotecku na FB.Take ti preji prekrasnou stribrnou nedeli ve vanocni atmosfere,pa.

      Vymazat
  4. Ahoj, Kačí, moc krásně to ladíš! Já tohle období začínám bohužel nesnášet, protože nic nestíhám... navíc všude strašně lidí, včera jsem byla se synem po nákupech a myslela jsem, že mě to klepne... tak raději půjdu ještě sama zítra, mám dovolenou, co musím do konce roku vybrat, snad to při pondělku, nebude tak šílený... krásnou adventní neděli, L.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahojky Leni,musis i Vanoce brat v pohode,stihnes stihnes,nestihnes,nic se nedeje,ja tedy osobne radsi nikam nechodim,myslim za nakupama,co chi,objednam prez net,tak to zkus stejne a doma si radeji zarelaxuj a odpocin.Treba u blogu nebo u tveho nej konicku,peknou nedeli a dekuji.

      Vymazat
  5. Katko úžasné fotky.Miluju to u Vás!Krásnou neděli.Pa Věra

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Verko,ty jsi uzasna,ze me takhle dokazes potesit.Pohodovy advent a moc diky.Kaci

      Vymazat
  6. Klárko, jsem na tom nějak podobně, jako Lenka, nic nestíhám, nemám pořádnou výzdobu a nemám ani napečeno, ale jsem celkem v klidu.Jen závidím vám všem a tobě tu krásnou výzdobu a to, že se každý den můžete pochlubit novou výzdobou, alespoň se můžu potěšit .Přeji krásný večer:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ale prosim te Romi,tvuj venec,stromecek i deko na stolku jsou paradni,nikde neni psano,ze musis mit v kazdem rohu neco vanocniho a plno lidi nepece,ale cukrovi dostane,nebo upece jen dva tri druhy.Moje vyzdoby jsou spise jednoduche dekorovani,ani ja nechci stravit vanocni cas honenim za cimsi,ale spise si ho uzivat,takze bud v pohode,krasny posldni predvanocni tyden.

      Vymazat
  7. Kačko, máš tu moc pěkné fotečky. Krásný večer Anny

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Anny,jsi mila a jsem moc rada,za tvou navstevu a krasny komentik,pekny posledni tyden pred Vanoci.K.

      Vymazat
  8. Milá Katí,
    jsem šťastná, že jsem mohla nakouknout k Tobě, na tu nejkrásnější výzdobu pod sluncem. Tak takhle se oslavuje advent - romanticky, třpytivě, s lehoučkou nostalgií těch nádherných, starých časů, ve společnosti stříbrné a růžové...ách, všechno je tak překrásné, že si snad budu přát, aby advent a Vánoce trvaly pořád. I když...už teď je mi jasné, že nám tu i po skončení vánočních časů budeš představovat ty nejúžasnější kousky a střípky ze svého domova, díky kterým na člověka dýchne pohoda a rozzáří se mu oči...
    Děkuju...
    Tvá Vivi

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No jo,Vivi,
      ty lichotnice jedna,ty vis jak na me...nejkrasnejsi vyzdoba pod sluncem...,ale na nejkrasnejsi vychutnani si vanocni atmosky,to musi kazdy kazdopadne k tobe.Je fajn videt,ze advent se oslavuje romanticky,trpytive a nostalgicky,ale take retro,vesele a s nadhledem jak to vzdy vidim u tebe..to si preji nejen,aby se cas zastavil,ale aby slo i virtualne na navstevu tveho uzasneho cukrovi a vanocky od tve maminky a kaficka od tebe z te uzo nove konvice puntikate.Jsem si jista,ze u tebe krasna atmoska koncem vanoc nekonci a na to se uz ted straaasne tesim,pa,ty zlata holko jedna.
      Kati

      Vymazat
    2. Milá Kati, je to parádní a moc milé to naše propojení světů. Jak mně se líbí u Tebe a Tobě u mě, a přitom máme každá jiný domov - ale v tom je právě to kouzlo. Moc ráda se u Tebe kochám, sním, usmívám a inspiruju. Kdybys někdy přišla na návštěvu, dala bych do konvice vařit co nejvíc vody (1,7 litru) a udělala bych z ní spoustu kávy. A než bysme ji všechnu vypily, brebentily bysme a smály se a pak by přišel večer a noc (a nám by se z té spousty kávy nechtělo spát), a tak bysme pořád povídaly a radovaly se z toho, jak je na světě krásně. To jsem to vymyslela, viď? ;-)
      Pa pa, přeju nejhezčí večer.
      Vivi

      Vymazat
    3. Vivianko,presne tak to citim,ja nemam rada,kdyz nekdo rekne,ze se mu to nebo ono nelibi jen proto,ze tak nebydli,me se libi spousty domovu a vubec to nemusi byt muj styl,ale ocenim kreativitu a hlavne originalitu.U tebe je uzasne,jak jsi hrava a napadita.Jako by jsem se prenesla malinko do jineho sveta a ver nebo ne,i ja u tebe najdu inspiraci...jo a ten objem konvice me dostal,ja mam jen 0,7 a ver ze s dvojcatky je to faakt malo.A vymyslela jsi to uzasne,tenhle rok mam skvely na objeveni novych pratel,jsem nadsena,preji krasne ranko.

      Vymazat
  9. Katko ty štítky se moc povedly, výborný nápad! A tou růžovou na kouličkách se vyloženě kochám ;-). Užívej, užívej :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sarko,ani nevis,jak je me skoda stitky pouzit na darky,leda pro ty uuuplne nejmilejsi a o par bych vedela,dekuji a preji krasny tyden.

      Vymazat

Dekuji vsem za vas cenny cas a tesim se na dalsi komentare a pripominky.