neděle 10. listopadu 2013

Shabby pokojicek



Krasny podzimni vikend preji vsem mym vernym ctenarkam,
dnes jiz slibene fotografie z maleho kralovstvi jedne panenky.

Nevim,mozna si plnim i svuj sen,kazdopadne me zarizovani a doladovani pokojicku Eli i Matyho strasne bavi.Chci,aby to meli utlne a pro ne bezpecne,takove sve mistecko.A kdyz hlavne Elinku ukladam do jejiho koutu,kde ma postylku,moc krasne se vzdy usmiva a lebedi si tam a rika,jak se ji to moc libi.A to je pro mne nejvic..
Takze male upravy s prvky shabby a tak nejak proste dle meho pocitu...












Nastenku jsem si nejprv koupila s ucelem pro sebe,ale nakonec jsem si nebyla jista a Tausha mne inspirovala k vytvoreni pro Eli,uz davno jsem ji chtela stejne vystavit jeji tzv.pamatkove veci




Prekrasnou sifonkovou baletni sukenku dostala Elinda od teticky Moni,me sestry





Nesmi chybet shabby bannerek na prani pro malou princeznu i s brozi od Klarky,ta umi proste vse



Volba nocniho stolku byla celkem rychla,nac shanet jiny,kdyz je dostatek ladicich florentskych




Cerstve ruze dnes rano trhane,v listopadu celkem slusny mix neskutecnych barev









Satenove raminko je ze sekacku a bila patinovana police z BELLA ROSE




Na sedaci nebo chcete li lehaci vak jsem si opet vymyslela potah z barvene latecky














Holcici lapac od Romanky ladici se shabby vlajkou,ktera je na druhe zdi pokoje,ukazi nekdy priste


Tak...snad se vam pokojik alespon trochu libil,z miminka se proste stava mala holcicka a ta holt potrebuje sve kralovstvi.
Moc rada bych u vas na blozich videla take nejake inspirace na doladovani pokojiku,tak pokud se podelite,budu moooc rada.

                                Krasnou nedeli a zac.pristiho tydne

                                           Katka



29 komentářů:

  1. Katka izbička je nádherná j mne si tam krásne lebedilo. Všetko je dokonale zladené a dotiahnuté do poslednej bodky v Tvojom štýle. Andrea

    OdpovědětVymazat
  2. Andrejka,moc ti dekuji za uzasna sluvka,i ja bych si dala rict.A vis,je zvlastni,ze nakonec vse ladi,pritom pridavame spolecne s Eli hracky a doplnky tak nejak pocitove,bez premysleni.Ji se proste libi hracky,co k shabby krasne padnou,ze by neco zdedila??..hi,hi...

    OdpovědětVymazat
  3. Elinka má super pokojíček, až jí to tak trochu závidím:)
    úplně jako pro princeznu!!Krásná bílá podlaha, modrá komoda, ta se mi moc líbí,
    nádherný království!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Romco,dekuji,vsak ktera maminka by se nevyradila u deti a myslim,ze zvlast u holcicky.
      To se tak krasne ladi a maj nase deti tu vyhodu,ze maj kazdy sve kralovstvi.Myslim,ze auticka u Eli by neladila,hi,hi..,i kdyz nekdy je Matyskovi taky bere.

      Vymazat
  4. Káťo, pokojík je nádherný .... dokonale holčičí. Vymyslels jsi vše naprosto perfektně. Eli se nedivím, že si tam lebedí.
    Krásné dny ... Věra

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Verunko,moc dekujem..to vis,vyradim se,ale nabytek chci krom vyjimek mit neutros,aby doplnky mohly byt barevnejsi.
      Pohodovy nedelni podvecer.
      Kata

      Vymazat
  5. No páni...Kačenko,to je opravdu NÁDHERA...a když se pořádně zadívám na postýlku a vše okolo tak se tam prostě vidím :)))) ...a nástěnka je úžasná...hned jsem Elinky pokojíček ukázala Kačence a povídá...jéééé maminko,ten je krásný...
    Měj se moc krásně papa K.♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dekuji ti moc,Klarko,vsak ty na nem mas taky veeelky podil,bez tveho banneru,povlaku a ostatnich drobnustek by to nebylo ono.Na nastence ma Eli treba svoji prvni opravdovou medaili,nebo prvni poznatelnou maluvku,je takova skoda to mit nekde schovane.Vsak Kacenka ma taky krasne kralovstvi a pockej,az ji novou postel natres.
      Preji krasny nedelni vecer.

      Vymazat
  6. No ten je kráááásnýýý, úplně si umím představit, že bych si v něm jako malá holčička připadala jako princezna...Tak něžné a dívčí...Moc se ti to povedlo! :-)) NÁDHERA!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ja se musim Sandrus uz u komentiku kazdeho usmivat,jak by jsme si my vsechny holky velke praly takovy pokojicek,asi v nas opravdu drimou nejak deti a detske tuzby.Dekuji ti za mily komentik,moc me to tesi.

      Vymazat
  7. Jako pro princeznu...Romantika s velkým R.
    Moc zdravím, Katko!
    Helena

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No jo Helenko,to vis,s klukama se tak vyradit neda,dekuji moc.
      Preji krasny tyden.

      Vymazat
  8. Ahoj Katko, pokojík jak na zámku:-))) A ukážeš i klučičí?
    Ajka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Ajko,dekuji a trefilas...Matyskuv pokojik je take doladeny,tak co nejdrive nafotim.
      Katka

      Vymazat
  9. Elinka ma krasny koutek v pokojicku ,podle teplomeru hezky vyhraty pelisek.Sen pro kazdou malou princeznu.Vsimla jsem si ze podlaha je natrena na bilo ,me se to libi ale nemuzu presvedcit manzela ze je to hezke.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dekjuji a to si predstav,ze vyhraty je jen a pouze dnesnim slunecnym podzimem.Mame okna prevazne na jih a temer cely den nam v zime krasne sviti nizsi slunicko do oken,tudiz netopime,jen nekdy k ranu a pak v zime.
      Podlahu natiral sam tatinek a ver,ze hezke to je a me prani bylo vynechat posledni vrstvu a tak bila neni bilo bila ale s nadechem,ale jen nadechem do seda,jakoby trochu osoupane,presne muj sen.

      Vymazat
  10. Kati,je to fantastické.trochu som odpadla pri pohlade na fotky,alu už je dobre :-).viem že závisť je zlá vlastnosť,ale ked sa závidí v dobrom tak trošku sa môže,že jo.ešte raz chválim.papa,jazmínna

    OdpovědětVymazat
  11. Jazminnka,moc ti dekuji,jsem moc rada,ze jsi odpadla,hi,hi...ale myslim,ze zavist je dobra,ze nas posouva dal,ze bychom se meli snazit o to podobne,pokud to zavidime a verit,ze toho dosahnem a ne se ji jen zzirat,takze to je dle mne takova zdrava zavist a nebo zavidet a prat to myslim lze take.
    Pa

    OdpovědětVymazat
  12. Ahoj, Kači, no to se Elince nedivím, že se jí tak krásně usíná a lebedí si... v takovém nádherném koutečku by si snad nelebedil jen pařez :o) moc krásně jí to tam ladíš! Krásný večer, L.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Leni,dekuji ti moc,i ja se ji nedivim,uprime si ani nepamatuji jak jsem spala v jejich letech,tedy jaky jsem mela koutek a tak,az kdyz jsem byla vetsi,tak jsem mela svj velky pokoj se sestrou.
      Mej se moc fajn
      Katka

      Vymazat
  13. Júúúj Kati, to je krása!!!!!! ....a ako ti závidím, že Elinke môžeš zariadiť izbičku podľa tvojich predstáv, mne už dovolí dcéra v izbe len poliať kvety.
    Pa Jana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jani,to jsem moc rada,ze nekomu s tak vytribenym vkusem jako jsi ty,se pokojik libi a uzasne jsi mne tvym komentem s kytkami rozesmala.
      Mej se krasne

      Vymazat
  14. Ahoj Katka, rozkošná izbička pre dievčatko - tak som si predstavovala ako dieťa svoju izbičku - útulná, romantická, jemná...super zladené, perfektný vkus. :)
    Pekný deň. Iva

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Krasne rano Iva,
      moc ti dekuji a musim rict,ze ja si nejak nepamatuji,zda jsem si nejak pokojik predstavovala,ale mela jsem sice pozdeji,docela hodne velky se sestrou.No jasne,ze driv se nedal sehnat tak hezky nabytek a vsichni ho meli podobny,ale zas nam pracovala fantazie a delaly jsme si ruzne bunkry a skryse treba z dek a kresel,strasne rada na to vzpominam.
      Katka

      Vymazat
  15. Krásna detská izbička. Malá slečna sa bude cítiť, ako v rozprávočke.
    Emily

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Emily,moc ti dekuji za pochvalu holcicihi pokojicku,tesi me to,jsi mila.
      Krasny slunecny den
      Kati

      Vymazat
  16. Elinka sa má ako princezná na zámku, krásna útulná izbička. Veľmi sa mi páči, že izbička je taká pastelovo pestrá okrem ružovej, ktorá asi hrá prím ladí aj tyrkysová komoda. Ruže v novembri to je prírodný úkaz :), tíško závidím, že máš záhradu pri dome a tak k dispozícii vždy čerstvé kvety.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Renat,dekuji,sice jsem se snazila,aby pokojik nepusobil moc preslazene,ale nejak si nemohu pomoci,ruzova malym holcickam tak ladi,hlavne ta jemnoulinka,ale diky komode a dospelackemu flor,stolku jsem snad trochu zneutralizovala.Ruze stale kvetou a pokud bude slunicko,dokvetou i nova poupata,proste jako loni..zabrzdil je az prvni snih.

      Vymazat
  17. All so beautiful! Thank you for stopping by to visit my blog and Happy Holidays!

    OdpovědětVymazat

Dekuji vsem za vas cenny cas a tesim se na dalsi komentare a pripominky.