pátek 22. listopadu 2013

Narozky a prvni vlastovky Vanoc


Preji vsem krasny,predadventni vikend,
pred par dny jsem mela nrozeniny a i kdyz se jeste hlavni oslava nekonala,i presto jsem dostala spustu milych a krasnych darecku a nadherne kvetiny.
Take u mne se jiz spise shodou okolnosti objevuji prvni akcenty Vanoc..a proc ne,vsak pristi vikend je jiz prvni adventni a ja se uz taaak tesim.














Jemna cira srdice jsem dostala v balicku od Klarky a ja si na ne po shabby uvazala otrepanou barvenou latku na zaveseni,prijdou asi na vetevky










Bile kyticky od mamky,..dekuji a zlaty,rucne doladovany svicinek taktez od Klarky k svatku a narozkam









Muj prvni letosni venec na stul,je ze susenych ruzi,trpytivych akcentu a ruzovych ozdubek,usidlila jsem ho na florentsky tac podobneho odstinu









Do vence jsem usadila jemnou ruzovou svicku,co jsem mela doma uz dyl,myslim,ze tam padne




Kyti do meho vkusu me dala jak jinak,ma sestra,proste me ma prectenou





















Krajkovou elastickou salu jsem opet objevila za hubicku v sekacku,je idealni nejen na dekor





















Strasne se uz tesim na vase prvni zdobeni a utulne domovy v case adventnim,preji krasne dny

                                                         Kati

6 komentářů:

  1. Milá Kačenko,to je zase nálož nádherných foteček...věnec na tácu nemá chybu...je nádherný...kytička od Moni,je krásná...měj se moooooc krásně papa K.♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Klary,preji nadherne sobotni odpo,
      no nevim,zda naloz,ale snad neco pro potechu..ruzicky na venci jeste prijdou potupkat na bilo a posypat jemne naruzovelymi glitry,protoze pri suseni ztratily svou barvu,tak si ho jeste trochu poupravim.

      Vymazat
  2. Kači máš to doma krásný, také se těším na vánoční inspirace:) Dodatečně všechno nejlepší, hlavně zdraví a chvíle strávené s rodinou a s dětmi:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Luci,moc dekuji,vsak ty taky,libi se me,ze i kdyz maji nektere blogerky rozdilny styl,tak ze se jim libi i u jinych.Moc ti dekuji za prani,ano,rodina a deti je proste nejvic.

      Vymazat
  3. Kačenka milá, dodatočne ti želám k sviatku všetko dobré, zdravie, šťastie a porozumenie. Krásne fotečky si nám dnes zase predviedla, nežné, romantické :)
    m.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moni,je to od tebe hezke,dekuji za prani,svatek mit teprve budu,ale mela jsem i narozeniny.Jsem rada,ze se ti prispevek libi,jedu v te jemnosti nejak furt,ani nevim jak na to vzdy dojde.
      Katka

      Vymazat

Dekuji vsem za vas cenny cas a tesim se na dalsi komentare a pripominky.