čtvrtek 19. září 2013

Sladky podzim


Ja proste podzim miluji a to i v jeho dnesni,chmurne podobe kdy prsi a je nevlidno a nebo prave proto ho mam rada.Asi by byla nuda mit stale leto a teplo,i kdyz mam teplo rada,jen spise u more a s jeho slanym vzduchem.
Takze na podzim si skutecne uzivam ty chvilky doma v teple u pekneho magazinu,v dokonalych novych polstarkach.









Ruze ze zahrady,magazin presne v mem stylu od pritele z Anglie z cest a spoustu polstarku z odbarvene latky.











Magazin je spise jak kniha,zadne reklamy ani moc povidani,zato spoooustu inspirace
















S bilym sofa a patinovanym stolkem to volanovym povlackum strasne slusi,je to tak jemne








Sadu od Klarky z Ma belle maison doplnuje uzasny polstar s rucne malovanou zlatou ruzi od Vladenky











                                                    Krasny den
                                                         Katka

15 komentářů:

  1. Kačenko,to je NÁDHERA ...u tebe ty polštářky vypadají tak kouzelně a nový magazín je určitě perfektní...a sloník jak nakukuje z poličky u stolku :)...měj se moc krásně a užij si krásné dny papa K.♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Klarko,dekuji ti,byl to jen takovy spontanni napad nafotit ruzovou pohodu a pro mne je pohoda proste opet u bydleni.Myslim,ze slonikovi se pod stolkem libi a pekne tam vynikne,pa na FB.

      Vymazat
  2. Krásné fotky Katuš .... polštářky jsou úžasné!
    Ajka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dekuji Ajko,mam rada jemne az snove fotky,polstarky jsem si zamilovala,tyto jsou moje nej.
      Katka

      Vymazat
  3. ahoj Kati.ja mám jeseň tiež veľmi rada,každé ročné obdobie má svoje čaro.teším sa aj keď prší,nerozmýšlam že budem mokrá ale že sa príroda napije :-).sofa sa mi páči hneď od prevej chvíle čo som objavila Tvoj blog.vankúše spolu s ostatnými doplnkami sú snové,je cítiť tú pokľudnú atmosféru ktorá u Vás prúdi.jazmínna pozdravuje,pa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Jazminnka,presne jak pises,zmeny rocnich obdobi maji sve kouzlo a diky zemepisne sirce si uzivame rozmanitosti pocasi.A moc krasne si to s prirodou napsala....Sofa je nas poklad,zrovna dnes jsem se na nej divala a premyslela,jakou ma asi minulost,kdyz je tak stare.Dekuji ti za mily komentar,pa.

      Vymazat
  4. Katko, krásné fotky plné pohody. Polštářky jsou krásné, ale mě dostalo hlavně to sofa, je nádherné. Krásně si užíváš podzimu :) Já si jdu zapálit vonnou svíčku, oheň v krbu a budu si taky užívat. Měj krásný den, Lucka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Luci dekuji,jsem rada,ze prave pohoda z fotek cisi.Polstarky jsem chtela opravdu jen s nadechem ruzove Klarka si proste hned poradila.Sofa jsme nasli v nasem sto let starem baracku na pude a uz uz bylo malem v kontejneru,ale...nastesti to pritel zastavil a ejhle,co se vyklubalo po restaurovani.

      Vymazat
  5. Káti, hned bych se natáhla do těch Tvých jemňoučkých polštářků a zachumlala se a spala.. po probuzení bych si dala šálek kávy a listovala v časopisu plným inspirace... Já vždy raději podzim přeskakuji - co se týče dekorací.. hned do Vánoc, ale... postupně mu přicházím na kloub .-) přitom barvy podzimu miluju :-) tak nevím , kde je háček hihihi.. V každém případě.. se mi podzim v Tvém podání líbí a to VELMI :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No a to si predstav,ze ja prvni noc po nastehovani jsem na sofa u zapaleneho krbu kouzelne usnula,tak to bylo krasne.Jsem nenapravitelna kochatelka stylovych magazinu plnych bydleni a zahrad,takze na mnoha mych fotek je to znat.Ja taky barvy podzimu miluji,ale hlavne venku v prirode,kam prevazne patri,nebo v utulnych domovech,kam se vice hodi odstiny oranzove ci cervene,k nam ladi spise kremove,bezove a vanilkove plus lilla a klidne ponecham i chvili ruzovou z leta.Moc ti dekuji.

      Vymazat
  6. Ahoj Kači, jo podzim je tu. A u tebe vypadá krásně. Tak růžově ... máš na růžích ustláno.
    Já už také podzimně ladím, sice pomalu, ale nevadí. Včera jsme zašli s klukama na šípky, dala jsem je jen tak do džbánku a nemůžu se nabažit té jejich krásné syté barvy.
    Hezký den i celý víkend ... Věra

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Věrunko,
      nejak se nam to babi leto urychlilo,tak si holt uz uzivame klasickeho podzimu.Jemnou ruzovou mam z leta.
      Ale co nevidet doladim do lila,aby to sedelo k mym lila latkovym dynim,lapaci a lila venci od Klarky.Sipky taky miluji,davam je hlavne ven,treba na studnu do velkeho smaltovaneho dzbanu IKEA.
      Krasny patek ti preji.

      Vymazat
  7. Ahoj Káťo, hned bych se zachumlala do tvých polštářků...úplně to k tomu svádí, zvláště v tomhle počasí, když každou chvilku prší! a závidím časák, máš tak hodného muže, že na tebe tak myslí.) a ta sklenka, bože, ta tak krásně vypadá!!!!Budu si ji muset pořídit taky.Měj se hezky..pa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Romanko,moc ti dekuji,vsak ty mas taky tolik rasnych shabby romantickych polstarku a mas pravdu,Marta na me mysli,ted me opet z IT dovezl krasny casopis o bydleni v mem stylu,co mam rada.Sklenicky jsou opravd skvost,pokud si chci piti uzit a vychutnat a vubec to nemusi byt jen vino,ale i treba lehky napoj s minimem alkoholu nebo i nealko,sahnu po sklence od tebe.Krasny sobotni vecer.

      Vymazat
  8. Kateřinko, krásné fotky ..... to sofa s těmi polštářky ..... nádhera ..... Marki

    OdpovědětVymazat

Dekuji vsem za vas cenny cas a tesim se na dalsi komentare a pripominky.