neděle 8. září 2013

Prairie knihovna/regal



Konecne,
tak dlouho jsem premyslela,kam ulozit vsechny sve oblibene a inspirativni knihy o bydleni a magaziny Jeanne dArc Living,az jednou se to stalo...
mam svuj vysneny Prairie regal,nebo li knihovnu,je vyrobena z masivu a moc se me u nas libi,jsem max.spokojena,protoze nejen ze pojme vsechno me ctivo,ale ponecha prostor i mym dekoracim,dzbankum s kvetinami a polstarkum.






















Regal je vzdusny,dostatecne vysoky a svetle casti s patinou,na knihach je shabby venecek od Klarky















Je skoda zavrit vsechny ty prekrasne knihy o severskem venkovskem bydleni a shabby chic do knihovny s dvirky























Darek od sestricky,susene poupatka ruzi,uz se tesim na tu vuni,az je rozbalim

















V nejspodnejsi casti me narovnala Elinenka polstarky,sama od sebe,ze by neco zdedila??



































Stale se na nej musim divat,proste nadhera,presne to jsem potrebovala,ted uz jen doplnovat kvetiny


                                          Krasny tyden
                                            Katka

18 komentářů:

  1. Kačenko,budu se stále dokola opakovat,ale ten regál je NÁDHERNÝ ...dokonalost sama...Elinka bude celá po tobě.Polštáře ode mě,Vlaďky a z BR tam naskládala parádně...a ta sbírka knížek je bomba :) už na ní taky pracuji :)))...měj se moc a moc krásně papa K.♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Klarynko,to jsem moc rada,ze se ti tak regal libi,fakt ...me totiz taky..hi,hi...Opravdu jsem cubrnela,jak prvni vec Eli zacala nosit do nej polstare,no pak tedy i sve ruzove velke auto.Je krasne,jak polstarky od trech vyrobcu a vsechny krasne ladi,tve a Vladi mohou skvele konkurovat severskemu velkovyrobci.Knizky,to je ma vasen a nikdy nekoncici inspirace,za par dni se opet rozmnozi,vsak ty vis.Pa,preji krasny nedelni vecer.

      Vymazat
  2. Katuško, to je úžasné, kolik ty máš knih a k tomu ty časopisy... trošku ti je závidím, jak ráda bych si je všechny prohlédla a kochala se tou krásou! Ale plně si dokáži představit, kolik je v tom vložených peněz, tyhle skvosty jsou opravdu šíleně drahé :-( Už si brousíš zoubky i na nové knihy od Jeanne d´Arc? :-) Jinak samozřejmě regál je dokonalý, opravdu shabby... nebo praire! Je dělaný u truhláře? Opravdová krása! Já se poslední dobou nějak obracím k french nordic stylu, ale pořád se mi do všeho vkrádá jakási zámeckost a romantika a květinové vzory :-) Odpůrkyně míchání stylů by ze mě radost neměly:-D Ale myslím, že domov má být útulný a krásný hlavně pro toho, kdo v něm bydlí :-) A tvůj je opravdu nádherný! Měj se moc hezky a přeji krásný nadcházející týden, papa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Simonko,bydleni je vlastne i moje zaliba,vasen a konicek a inspirace v knihach je snad jeste lepsi,totiz urcite lepsi nez na netu,tak vis,ja si vzdy rikam..nepiju,nekourim,zadne jine nakladne zajmy taky nemam a diky dvojcatkum ani nejak na zabavu neni kdy,jen obcas nakupy ci vecere s kamoskama,tak proc bych si knihy,ktere jsou celozivotni investice,nekoupila.Dokonce si myslim a vim,ze kdo knihy opravdu chce,tak si je treba muze prat k narozeninam,ci Vanocum,nebo si na ne proste privydelat,ale je jasne,ze treba nema vsechny vytouzene,ale jednu a vic urcite.Proste kdyz je vasen,vse jde.Na nove Jeane si JA ani nebrousim,ale...vsak uvidis...Regal je rucni prace,je to masiv,resp.primo smrkove kvalitni drevo a je opravdu bytelny a tezky,ale ma dobre teziste,tak se nemusim bat,ze by se prevrhl a--dokonce i deti uz respektuji a chapou,ze tam ma veci maminka a uz je vubec dekorace nezajimaji.A odpurkyne michani stylu??Ty at si odporuji klidne dal,kdyz je to bavi,je to jen jejich pravda,zadna odbornost,ty si kombinuj dle sebe a sveho mineni a citeni,moc ti fandim.Tesim se moc na tve uzasne komentiky,pa.

      Vymazat
  3. Ahoj Katuško, regál máš moc pěkný a plný krásných věcí:-))
    Ajka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mila Ajko,dekuji ti za krasny komentik,regal je moje poteseni.

      Vymazat
  4. Kačenko moc zdravím.Regál je opravdu nádherný kousek.Líbí se mi i poklady v něm.Pa hezký nový týden přeji.Věra

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Verko,dekuji ti moc,jsem rada,ze se knihovna libi,Poklady budu obmenovat,strasne me to bavi na nem stale neco presunovat a tak,to jsem cela ja.Preji take krasne pondeli,u nas je hodne zatazeno a uz i zacalo prset,tak to je idealni na nejake dekorovani a uklid.
      Katka

      Vymazat
  5. Kači, nádherný kousek ... Chtěla bych mít tvůj cit pro dekorování.
    Krásný nový týden ... Věra

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Verus,dekuji ti,jsi mila,ale myslim si,ze cit ma kazda pro dekorovani,jen ho v sobe probudit a hlavne najit svuj milovany styl bydlenicka.
      Pak to jde skoro samo.
      Pekne pondeli
      Katka

      Vymazat
  6. Ahoj Katuško, knihovna je parádní- respektive parádní se stala díky tobě! :-) Všechno je moc krásně uspořádnáno a naaranžováno, z takové knihovny by mě bavilo vybírat čtení jedna radost!!! Prairie absolutně miluji! A když tak koukám na tvé fotky, tak ti musím napsat, že už konečně mám ty své vysněné bílé volánkové polštářky- vychytala jsem všechny, co jsem chtěla ve slevě, byl to úplný zázrak ;-D Měj se krásně a jdu ještě mrknout na starší příspěvky, papa! :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pekny vecer Sandrus,jsem opravdu rada,ze se i tobe regal libi,strasne me bavilo hned si vse do nej narovnat a nadekorovat.Vsak me uz znas,me knihy jsou prevazne o romantickem skandinavskem a shabby stylu.Ovsem Prairie je take ma slabost.Jinak zasnu,tak nakonec jsi povlackum neodolala,tak sem s nimi v prispevku,uplne vidim,jak obyvak znezni,nebo do loznice??Jsem zvedava a moc ti to preji.
      Dobrou nebo dobre rano.

      Vymazat
  7. Katko, krásný regál, chápu tvojí radost. A tolik nádherných pokladů :) Škoda, že krása není nakažlivá :)) Pa, Lucka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Luci,dekuji ti,asi z nej budu nadsena stale,porad se na nej musim divat.Mozna...,ze krasa je nakazliva,protoze pokud vidim neco pekneho,hned mne to inspiruje i pro muj domov a mam chut neco predelat nebo nadekorovat.
      Krasny podzimni den.
      Katka

      Vymazat
  8. ahoj Katuš.regál je stobodový.tvoje fotky ma vždy dostanú,ani neviem čo skôr pochváliť.všetko so všetkým harmonizuje a ako celok je báječný.teším sa na ďalšie fotečky.....baví ma bývať :-).papa,jazmínna

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jazminnka,pekne jsi muj regalek nazvala,dekuji.Taky dekuji strasne moc za pochvalu fotecek.Snad vse ladi i diky nenucenosti,ridim se ne hlavou,ale prvotnim pocitem co kam dat.I ja se tesim,co dalsiho bud fotit,hned zitra,male prekvapeni.
      Pa pa a zas na FB.
      Kati

      Vymazat
  9. Káťo, regálek je krásný! a máš to jak ze zahraničního blogu! Naaranžované nádherně! moc krásné!!až závidím, tolik pokladů, jak hrnečky, knížky a stále čerstvé květinky!
    Velká pochvala...měj se moc krásně:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Romco,moc ti dekuji.A tak si nejak rikam,ze mozna u nas uz umime vse,co v zahranici a treba jeste lepe.Taky jsem tohle obcas psavala a srovnavala se zahr.blogerkami,ale cim dal tim vic si uvedomuji,ze neni nad pochvaly od holek z CR,vzdyt jsme vyhlasene sikovnosti v cemkoliv,tak myslim,ze neni vetsi cest,nez krasna sluvka od vas...holek z nasi male zemicky.
      Kacka

      Vymazat

Dekuji vsem za vas cenny cas a tesim se na dalsi komentare a pripominky.