úterý 27. srpna 2013

Slon a radosti az do domu


Pri destivem odpoledni se uzasne vytvari prispevky,nemate pocit,ze Vam neco venku utece a doma pri kavicce,kdyz deti spi,si tu chvili pro Vas rada vyclenim.
Dnes o jednom shabby slonovi a prekrasnych vecickach od Romanky http://nikizi1.blogspot.cz ,ktere me privezla az za mnou domu.
Dekuji










Slon,krasny kousek do mych shabby koutu,moc se me libi jeho modra barva,podobneho jste mohly videt u Vladky na blogu,je opravdu krasny,dekuji ji za inspiraci











Dva kousky z mnoha vecicek a darku od skvele Romci,byla tak hodna a radeji me je dovezla,aby se neposkodily,je zlata










Jemne naruzovely patinovany svicen s kaminky a laska na prvni pohled -romanticky zapisnik s tapetkou s motivem ruzicek










V zapisniku byly jako bonus v kapsicce dve kouzelne visacky na cokoliv nebo kamkoliv,dle fantazie








Jeste jednou Romanko moc dekuji,ostatni uzasne darky predstavim postupne a dalsi slon pro dalsi kamaradku je take na ceste,tak se tesim.

  Dekuji za vase navstevy i komentiky,mam ze vseho veeelkou radost.

                                                           Katka

14 komentářů:

  1. Kačenko,to jsem ráda že jsi si udělala chvilku a vložila jsi další úžasný příspěvek...slon,to je prostě nádhera...škoda jen,že nemá chobot nahoru tak by nosil více štěstí,ale nevadí je úžasný...a věcičky od moc hodné Romanky taky...svícínků není prostě nikdy dost :)...měj se krásně papa K.♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo,dnes to byl takovy mensi prispevek,tak to pak jde rychleji,ale rada bych vkladala s prichodem podzimu casteji.Jee,tak to ani o tom chobotu nejak nevim,ale celkove snad sloni prinaseji stesti .Romi je uzo,jela za mnou jen aby se vecicky dostaly ke me v poradku.Uz se tesim,az nafotim darecky od ni,pa.

      Vymazat
  2. Kači, když mi bylo 10 roků takového jen zeleného jsem dostala k narozeninám. Babi má doma velkého též zeleného. Slon je krásný:) Pá l.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Luci,ano,ten muj pochazi ze starozitnictvi,tak si myslim,ze i kdyz to neni nejaka cennost,stary asi trochu bude a to je na nem to krasne.Skoda,ze sveho zeleneho nemas,klidne by se dal i nabarvit.

      Vymazat
  3. Wow ,all looks so beautiful :)
    follow new ,mind follow back?

    Happy Day xoxo

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Thank you so much, you're nice, I have visited the your blog.
      Concept of photography is magical, I will come back board.
      Have a nice day.
      Katka

      Vymazat
  4. Ahoj Kačko-úžasné věcičky od kamarádky a toho slona jsem taky kdysi měla a věnovala ho své mamce

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahojky,jsem rada,ze se ti u me libi a mas pravdu,drive takovych podobnych slonu bylo vice a jako spoustu veci se vraci zpet na vysluni prave v shabby chic stylu a musim rict,ze tento modry me uchvatil snad jeste vice nez od RA.
      Mej se fajn a zdravim.

      Vymazat
  5. Moc krásné dárky a slon je úžasný

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Aleno,
      moc ti dekuji za mily komentar,jsem rada,ze se ti fotecky libi,slon je laska na prvni pohled.
      Preji pene dny
      Katky

      Vymazat
  6. Ahoj Káťo, konečbě se dotávám ke psaní, slon je úžasnej, moc se mi líbí!!úplně mě očaroval! A jsem moc ráda, že věcičky ode mě z krámku ti udělaly radost, o dovozu ani nemluv, bylo to při cestě k rodičům, tak to pro mě nebyla žádná oběť. Hlavně jsi to aspoň měla doma dřív, jak poštou.
    Měj se krásně ...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Krasny patek Romi,jsem rada,ze se slonik libi,pokud budes chtit,rada ti sezenu taky,kdyz se ti tak libi.To je samozrejme,ze tolik prekrasnych veci od tebe me udelalo teseni jak na Vanoce a mimochodem,jsi mistr v lapacich,ty tve jsou dokonale.Delas je takove jakoby nadcasove a moc se me libi,jak mas na ne cit.
      Uzivej vikend na chaloupce.
      Pa.

      Vymazat
  7. ... dle staré dávné tradice by měl být slon natočen chobotem k oknu, aby se v domě drželo štěstí. Prý slonů by mělo být v domě sedm... je to sice legenda, báje, ale má své kouzlo...Věrka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Verko,dekuji za upozorneni,slona mam tedy od okna,tak ho muzu otocit,je to mile upozorneni a i kdyz slonu asi sedm mit doma nebudu,tak snad se nam stesticko udrzi,mam rada baje.
      Krasny patek
      Katka

      Vymazat

Dekuji vsem za vas cenny cas a tesim se na dalsi komentare a pripominky.