sobota 31. srpna 2013

GIVEAWAY....levandulovaaaa


A je to tu,me mile,
rok se sesel s rokem a jako mnohe z vas i ja za par dni a to presne 5.zari oslavim,resp.muj blog oslavi sve prvni narozky.
A jak jinak slavit nez obdarovanim tech,kteri me stale nabiji a zenou kupreduuu.
Timto Vam vsem diky a tesim se na dalsi rok,roky s Vami.
Jedna se o giveaway ve spolupraci s Klarkou z http://klara-ma-belle-maison.blogspot.cz/.
Nebudu nic prodluzovat,pravidla jsou celkem bezna

1.Sdilet giveaway spolecne s prvni foteckou na vasem blogu
2.Byt priznivcem,clenem meho blogu
3.Zanechat komentar s mailem na vas spolu s odpovedi na otazku
Co vam vas blog dal a co vzal???

Kdo nema blog,muze odpovedet zda o nem uvazuje a proc.
Opet se o vas chci dozvedet neco vice,proto ne klasicke losovani,ale vyberu pro mne nejzajimavejsi odpoved.
Je fuk,jakou formou odpoved pojmete,zda vazne ci s nadsazkou,je to na vas.

Vyhry jsem vymyslela dle inspirace u uzasne Klarky
http://klara-ma-belle-maison.blogspot.cz/
a pozadala ji o vytvoreni.
Zhostila se ukolu dokonala a za neskutecny cas.






Takze,vyherce se bude moc tesit z levandulove podzimno a krapet zimni sady diky vanocni puncose,vse v romantickem shabby stylu.Jinak sada obsahuje volanovy polstar 50x50 vcetne vyplne,uzasny velky levandulovy lapac,sadu svicek ovazanych levandulovou stuzkou a jiz zminenou levandulovou vanocni puncochu.





Latka je jemneho odstinu a rucne barvena,takze vse je nejen rucni prace,ale kazdy kus je original.











Tento odstin me evokuje podzim,protoze odstiny oranzove doma nemusim,tak doufam,ze potesi i vyherce a priznivce romantickych pastelovek.




Ukonceni probehne o pulnoci 5.zari a losovani nasledny den.
V pripade otazek piste do komentiku,mozna jsem neco pozapomela...


Samo,ze jako vzdy na vas ceka male prekvapko,ale to az pri vyhlaseni.
Teste se a jeste jednou moc dekuji vam vsem vernym i mene vernym ctenarkam.

                                 Uzivejte babi leto
                                               Pa Katka

17 komentářů:

  1. hezký den-tahle levandulková sada je nádherná,moc ráda si o ni zasoutěžím.No a co mi bůj blog dal a vzal?Jak na svém blogu píšu,dal mi možnost být sama sebou,podělit se o své radosti s lidmi,kteří nosí v srdci stejnou vášeň pro všechno krásné jako já....,kteří mají stejné koníčky,kteří si neťukají na čelo,když slyší slovo háčkování nebo shaaby chic....upřímně,v běžném světě působím spíš jako ufo,takže blog je mým útěkem do mého vlastního světa,do kterého mohu pozvat ty,kteří mi rozumí....a co mi vzal?nevím,snad jen trošku času....,ale v tomto případě je to spíš pozitivum....přeju vám i ostatnim kolegyňkám blogerkám hodně štěstí a námětů....zuzka-z.hlubkova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zuzanko,preji krasnou jiz spise podzimni nedeli.Dekuji moc za ucast v giveaway a preji ti v ni hodne stesti.Mas pravdu,ja na svem blogu taky vlastne tak presentuji sve hlavni ja,sve vasne,radosti a poteseni.Blog me dal to,co bych jinak delat jinde nemohla.Akor v malem mestecku bych tezko v tomto shanela spriznenou dusi,ac me bydleni hodne znamych obdivuji,nikdo jej uplne nechape a neni se cemu divit.Predchazelo mu studovani v magazinech,knihach ci na netu.A snad ten cas a urcite i kapicka soukromi je to jedine,co nam nase vasen bere.Dekuji moc za tve prani i za ostatni holky a tobe preji vice pochopeni i u jinych,nez u blogerek.Katka

      Vymazat
    2. Tento komentář byl odstraněn autorem.

      Vymazat
  2. Kačenko,tvému úžasnému blogu přeji krásné narozeniny! Ať je stále tak nádherný jako doposud ...GA jsi vymyslela suprově a já ti děkuji,že jsi se obrátila na mě ohledně výroby...
    Měj se moc a moc krásně papa K.♥ PS:Ještě písnu na FB

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Klarko,strasne moc ti dekuji za krasne pranicko,vsak nebit blogu,asi by jsme se nikdy tak nespratelily a to by byla takova skoda.A neboj,bylo by strasne nefer aby jsi soutezila o sve vlastni vyrobky ci dokonce nemohla vubec,Takze me urcite zanech komentik s odpovedi,moc me to zajima a clenem uz davno jsi,takze i pro tebe mam pripravenou zvlastni cenu,pokud tva odpoved bude vyherni.
      Preji ti nadhernou podzimni nedeli prvniho zarioveho dne.

      Vymazat
    2. Kačenko,to je od tebe moc milé :) ...tak dobrá tedy...co mi blog vzal?Asi trošku času,ale ten si na něj udělám vždycky :) ...dal mi ale i zkušenosti,že ne každá virtuální duše,je kamarádkou,ale tak to chodí i v běžném životě,Bohužel.
      Ale dal mi i spoustu těch správných duší a kamarádek naladěných na stejnou vlnu jako já...
      Výhru přeji každé osůbce,která se zapojí a bude mít z výhry radost,protože to pak i já budu mít velkou radost z toho,že bude kousek ode mě u výherce...
      Ještě jednou tvému blogu přeji krásné narozeniny...měj se krásně papa K.♥

      Vymazat
    3. Klarko,to je preci uplna samozrejmost,ze mas pravo soutezit,,co bych to byla za kamosku.Myslim ale ze cas by jsme nejakemu konicku venovaly stejne,takze je to fuk,jen skoda,ze u PC neni zadny zdravy pohyb,hi,hi...A ohledne pratelsvi mas recht,ano,je vrtkave,ale my jsme se nastesti nasly a Romanka taky je moc mila.
      Ja uz se taky moc tesim,az lilla vecicky budou delat radost a zdobit bydleni nove majitelce.A pri predstave,jak ty to vzdy krasne a uhledne zabalis a jak vse krasne voni,hmmm...
      Mockrat ti dekuji za milou spolupraci a myslim,ze by jsme z toho mohly udelat peknou pratelskou tradici.
      Krasne pondeli,pa
      Kaci

      Vymazat
  3. Ahoj Káťo, tak dárečky jste s Klárkou připravily nádherné. Moc gratuluji k výročí. Jsem ráda, že jsi tu mezi námi a dělíš se s námi o své úžasné fotky a nápady.
    A co mi dal a vzal můj blog. Musela bych opakovat to, co píše Zuzka přede mnou. Prostě útěk z reálného světa kolem, kde mají ostatní trochu jiné záliby než já. To neznamená, že si s nimi nerozumím, ale tohle prostě potřebuji k tomu, abych v jisté části svého já necítila prázdnotu. Jste všechny, jejichž blog navštěvuji mou velikánskou inspirací a hnacím motorem. Co mám blog, tak se i trochu změnilo naše bydlení, nalezla jsem tak trochu svůj styl. I když je to tak trochu od něčeho trochu :). Vybírám si prostě to, co mě osloví. A snažím se nenásilně zakomponovat do našeho života. A taky jsem díky blogu našla několik skvělých lidiček, se kterými si můžu povídat a povídat ( spíš bych měla napsat - psát a psát ) ačkoliv jsem je vlastně nikdy v reálu neviděla. Nedávno mě jedna z těch duší dokonce tak mile překvapila, až jsem z toho byla paf. Ženská se srdcem na pravém místě. A musím říct, že šlo vlastně o úplnou maličkost, ale potěšila obrovsky.
    Teda já si na začátku myslela, že vlastně už nemám vůbec co napsat, že vše bylo řečeno Zuzkou.
    A co mi blog vzal ... také ten čas, který tu s vámi trávím. Ale vůbec toho nelituji.
    Kači ještě jednou krásnou neděli ... Věra

    OdpovědětVymazat
  4. Krasnou prvni zariovou a zaroven tak trochu opravdu podzimni nedeli preji Verusko,dekuji ti strasne moc za gratulaci k vyroci za sebe,ale i za svuj blog.Ja jsem taky strasne rada,ze jsem te,alespon tato virtualne mohla poznat a ze si pisem i na FB.
    Myslim,ze jsem polozila zajimavou otazku a nekdy se zda,ze odpoved je jasna,ale je moc zajimave to cist.Dokonce by se zdalo,ze tve zaliby a ostatni,jako je pleteni,hackovani,siti,nebo proste zvelebovani domova jsou celkem bezne,ale neni tomu tak.Vetsina mych znamych ma domov,ktery se nejak snazi mit pekny,ale nedaji tomu vse jako ja,ty,my...Je pravda,ze mne nektere blogy take inspiruji,ale prevazne hledam inspiraci v knihach,magazinech a hlavne v sobe.Na blogy se chodim spise kochat a nasavat pohodu domova.Ohledne dobrych pritelkyn...ano,da se virtualne dobre seznamit,ale je to i hodne osidne,prece jen na zivo je realita pak nekdy krapet jina,muze to byt svet,ten blogovy a virtualni take trochu osidny.Nastetsi,to mile a dobre prevalcuje to mene dobre a i ja jsem stastna za spriznene duse a pritelkyne,jako je Klarka a Romanka a samozrejme i ty a nekolik dalsich milych osubek.
    A je i fajn,se takhle krasne vypsat a ne jen stale povidat,minimalne si takhle pekne procvicime gramatiku,hi,hi...
    Ano a cas,toho je a bude malo,ale nastetsi jsme jeho strujcem,takze muzem krapet ovlivnit.
    Věrunko,dekuji moc za ucast v soutezi a preji moooc stesti v ni.
    Kati

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kači, tak to je fakt, že realita a virtuálno můžou být někdy naprosto odlišné. Ale já věřím, že jen v málo případech. Jak píšeš, snad je mezi námi víc dobra.
      Krásný den ... i když dost upršený
      Věra

      Vymazat
    2. Verusko,ano,nejenze muzou,ale dozajista nekdy jsou odlisne,je to takove vrtkave nekdy.Taky ale vim,ze jsou to nastesti jen vyjimky a tak me je to jedno.Klady u mne prevysuji.
      Tobe take krasne podzimni utery.
      U nas us nastesti neprsi.Tak muzu deti v pohode uspat venku.
      Katka

      Vymazat
  5. Kačko, gratuluju k 1. výročí!!!to to uteklo!a já jsem na to úplně zapoměla v návalu té své práce!Budu se muset polepšit. Co mi dal? spoustu inspirace, když jsem začala zařizovat nový byt, spoustu blogových přítelkyň, za které jsem ráda a vzal- asi tu spoustu času, protože daleko víc ho trávím na netu...ale vše má své pro a proti.
    Krásný večer:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Romanko,moc ti uprime dekuji za pranicko.JJ,uteklo to,malem jsem to taky prosvihla,ale chtela jsem potesit sve ctenarky a kamaradky.A myslim,ze ty mas inspiraci hodne v sobe,vsak se koukni na obchudek,to je sen,ktery se nekomu jen tak neposstesti a hlavne malokdo umi neco dotahnout do konce.
      Krasne zariove pondeli a dekuji moc za ucast.

      Vymazat
  6. Ahoj Katko,gratuluji moc k prvním blogovým narozeninám.Jsem moc ráda,že jsem Tvůj blog objevila a můžu se nabíjet krásnou inspirací.Těším se na další příspěvky.Moc zdravím Věra

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Krasne ranko Verus,moc dekuji za prani k blogu.I ja jsem rada,ze jsem objevila tvuj mily blog,vzdy me potesi pohodou.Pokud splnis podminky souteze,muzes vyhrat uzasne vyrobky od Klarky.
      Katka

      Vymazat
  7. Posielam srdečné pozdravy Kati.Prajem tomuto skvelému blogu dlhý život, aby bol ako doteraz inšpirujúci,svieži a čitatelný.
    Na Tvoju otázku odpoviem stručne :-).Po svojom osobnom blogu som túžila dlho, no nevedela som nájsť "silu" na založenie.Čas plynul a jedného dňa sa zrodil ....život na predmestí.
    A čo mi dal?....virtuálnu volnosť,spoznala som veľa fajn duší(aj keď nie osobne),v tomto svete som načerpala kopec inšpirácií,rád a poznatkov.
    A čo mi vzal?....myslím,že ani nič ak nepočítam čas strávený pri pc :-)
    papa,jazmínna

    OdpovědětVymazat
  8. Jazminnka,take te moc zdravim a dekuji uprime za krasne prani me a memu blogu,jsem moc rada,ze je pro tebe inspiraci.
    No a vidis,to ja po blogu ani nejak zas netouzila,tak nejak normalne,ale jednou se taky zrodil a musim napsat,ze me jej vicemene pomohla vytvorit ma tehdejsi virtualni kamaradka.
    Ale to je jiz minulost stara vice nez rok a nyni jsem samostatna a urcuji si sama,co v blogu bude a co ne,cim potesim me citatelky a cim se pokochaji,snad...
    Me bere taky cas,mozna i krapitek toho soukromi,ale snad to neni tak hrozne
    Preji stesti v soutezi a dekuji ti.
    Zas na FB.

    OdpovědětVymazat

Dekuji vsem za vas cenny cas a tesim se na dalsi komentare a pripominky.