pátek 5. července 2013

Zmena pocasi





Za nedavnych destu jsem proste neodolala a musela jsem doslova vletnout do zahrady a udelat nekolik snimku detailu ruzi s kapkami deste.
Samozrejme bez destniku ci plastenky,ale co bych pro fotky neudelala.

Prekrasny shabby chcic polstar ala Rachel Ashwel se konecne usidlil na puvodne planovanem miste,u stareho psaciho stolu na jedne z zidlich po babicce.













Po destich dost kvetu pod tihou vody opadalo,o to vic si vazim dalsich,co pokvetou










Jemnost barev me snad nikdy neprestane okouzlovat,i poupatka maji sve kouzlo











Kremovo pudrove pnouci ruze,jsou zasazene na mistech u zdi,kde byly i puvodni stare ruze u stoleteho baracku


















Muj kousek soukromi,psaci stolek,kde si ctu a kocham se u inspiracnich obrazku z knih,ted s polstarekm jeste lepe.





A vcerejsi mnamka,lasagne s listovym spenatem,lososem a mascarpone,moc chutne,v pripade zajmu vlozim recept

10 komentářů:

  1. Katuš, růže jsou krásné v každé podobě a lasagně byly určitě výborné, Mám je ráda. Co se týká třtinového cukruyslím, že by nic neokazil.Chuť bude určitě stejná. Krásný večer Věra

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Verus,moc ti dekuji a mas pravdu,ruze jsou prekrasne vzdy a stale.
      Lasagne take miluji,ale radeji v jemnejsich syrovych ci smetanovych variatach,i kdyz jsou pak sytejsi.Ohledne cukru,ja totiz bily vubec nepuzivam,nejak me prijde prirodnejsi pouzivat hnedy,pokud to jde.
      Preji krasne svatecni ranko.
      Katka

      Vymazat
  2. Zdravím katko, ty růže máš opravdu nádherné, mají krásně bohaté květy a fakt super barvu! Já bych byla za recept ráda...cokoli se špenátem u nás frčí!!! Krásné dny!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Luci,dekuji ti za mily komentik.Ano,ruze se u nas opravdu krasne rozrostly,ani jsem nedoufala,ze budou tak kouzelne.V dalsim prispevku vlozim receptik,vsak vim,ze i losos u vas jede a tenhle je fakt vyborny.
      Preji krasny prodlouzeny vikend.

      Vymazat
  3. Kačenko,kochám se kochám nad záplavou nádherných fotek růží...jsou dokonalé...psací stolek je úžasný a lasagne byly jistě výborné...měj se moc a moc krásně papa K.♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Klarko,moc ti dekuji za komentik,ja se jimi take dokola kocham,nemam proste nikdy dost....stolek je opravdu universalni stary poklad a lasagne chutnali i pritelovi,ktery losos bezne moc nemusi,ale ja ho miluji.Ty se take mej nadherne.

      Vymazat
  4. Kači, růže jsou nádherné vždy, v jakékoliv podobě. A já se přimlouvám za receptík ... lasagne totiž nevypadají vůbec zle :)
    Hezký víkendík .... Věra

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano,ruze jdou dokonale vzdy,jen susene je az tak moc nemusim,ale jako pout pouri je to take fajn.Receptik na lososove lasagne vlozim priste na zadosti.
      Krasnou sobotu
      Katka

      Vymazat
  5. Katko, fotečky růží jsou prostě úžasné, také je několikrát denně zálibně obhlížím na zahradě a těším se z každého poupátka ... Tvůj koutek je krásné místečko ... a lasagne voní až sem!
    U nás celý den bouří a prší .... pa Maru

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marus,moc ti dekuji,taky bych nerekla,ze nekdy budu chodit po zahrade a s takovou peci dbat o sve ruze....Psaci stul je ulovek z bazaru antiku a lasagne jsem si zaradila do oblibenych receptu.
      Dnes je u nas prekrasne,prijemnich 25 stupinku a skoro jasno...papa Katka

      Vymazat

Dekuji vsem za vas cenny cas a tesim se na dalsi komentare a pripominky.