čtvrtek 4. července 2013

Vzpominkove sklenky a mily darek





Leto nam celkem preje,alespon me to tak staci a s detma si ho uzivame.
Vcera se to malinko pokazilo teplotkou dcerky,ale ona je houzevnata,asi jako vsechny deti a dnes uz tu behala jakoby nic.
Zitra si uzijte volny den s rodinkou a krasne dva svatecni dny a ja tu mam pro vas nekolik fotecek pro poteseni mych novych pokladu ala dedictvi,plus krasne darecky od nekoho velmi mileho.










Shabby sklenky napoleonky mam po svem tatkovi,jsou moc krasne s uzasnym zdobenim











Ted zdobi muj psaci stul na zlatem drevenem rytem tacku z BR spolu s ruzemi









































Prekrasne kapesnicky nebo li ubrousky s pastelovymi okraji me poslala jen tak Zuzanka,pry si myslela,ze se me budou hodit,je uzasna,dekuji









Ruze se ke sklenkam barvou krasne hodi,uz je mam na stole tak dlouho a stale jsou pekne










Zlate ornamenty,nezne motivy kvetin a jemne odstiny barev,dokonale shabby






 
 
 Preji krasne svatecni dny a uzijte si je jak si prejete
 
Katka
 

8 komentářů:

  1. Katka..moc krasne darceky...verim ze potesili :)

    OdpovědětVymazat
  2. Kačenko,skleničky jsou tak NÁDHERNÉ...taky jednu mám,ale s číslovkou :-) tedy je u našich,ale dostala jsem ji ke svým kulatinám...a ubrousky jsou úžasné a Zuzanka je moc hodná holka...a víš co?Když jsem uklízela v komoře tak jsem taky pár objevila :-) ...zbožňuji tyhle zapomenuté poklady :-) ...měj se krásně a snad už je Elince lépe...papa K.♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Klarko,dekuji,nekdy zacne clovek vnimat krasu veci,co ma leta doma,az pozdeji.Tyhle sklenky se jednu dobu hodne prodavaly.Zuzka me neskutecne prekvapila,jak vnima moje bydleni.A mam pocit,ze i ubrousky,ktere jsi nasla,se take drive hodne vyskytovaly.Preji ti krasnou svatecni sobotu a dekuji,Elince uz je dobre,vcera tu litala jak certik

      Vymazat
  3. Milá Katuško, tak se tedy konečně dostávám k tomu, abych okomentovala tvoje nové příspěvky...tento nejnovější mi voní přes obrazovku až sem!!! Ty růže jsou prostě božské!!! A skleničky jsou opravdovsky shabby, super poklad!!! Na jednu stranu je moc hezké, jak předešlé generace takové věci opečovávaly za skleněnou vitrínkou a my si je tak můžeme užívat ještě dnes! ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sandrus,ty jsi strasne hodna,ze se k mym starsim prispevkum tak dalece vracis,je to dukaz,ze i kdyz neni cas a blog se nekomu libi,vse jde dohnat a ja ti moc dekuji za podporu.Shabby sklenky jsou poklad a ani nevim,zda jsme je meli doma jiz za meho detstvi.A mas pravdu,kdyby nasi rodice ci prarodice byli nekdy jak my,nebo nekteri z nasi generace,zadne poklady bychom nemeli.

      Vymazat
  4. Kači, nádherné skleničky ...
    Vzpomínám, že mamka určitě nějaké takové má. Že bych se zeptala, jestli by mi je nevěnovala ... Určitě bych si s nimi věděla rady.
    A Elinka je už doufám v pohodě a užívá léta ... Věra

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Věrunko,moc ti dekuji,jsem rada,ze se libi.
      Urcite se maminky optej,i kdyz jsou shabby,tak se hodi do jakehokoliv zenskeho bydleni,treba na kvetinky nebo jen tak na stul.Elince z je dobre,byla to nejaka jednodenni teplotka.

      Vymazat

Dekuji vsem za vas cenny cas a tesim se na dalsi komentare a pripominky.