sobota 13. července 2013

Kralovstvi Elinky




Konecne vam taky ukazi dalsi kus z pokojiku nasi princeznicky,...no,...princeznicky neni asi uplne to prave slovo,je to mala dracicka,jak ja ji s oblibou rikam,ale kazdopadne je take Eli moc vrela a hodna.Tak kdo by pro ni neudelal prvni posledni,vsak to vsichni znate u svych zlaticek,tak pojdte dal...




Latkovou uterku jsem vyuzila jako obraz a dala ji do prebarveneho ramu,ve kterem byl puvodne jiny obrazek z IKEA





Elí pokoj je asi nejkrasnejsim pokojem v dome,francouzske dvere skytaji prijemny pohled na zahradu

















Velka postel je uz uz na spadnuti,Matysek jiz v malinke nespinka,ale Eliska ji jeste nepreleza










Fotecky byly foceny drive,stolek uz se nachazi u jidelny ke svacinkam a kresleni








Nesmi chybet zkraslovaci koutek a hracky Maileg ci domecky pro drobnosti a poklady






 
 
 
Za nedlouho prinesu nove male predelani pokojiku,vcetne latkove grilandy od Klarky,kterou jsme se jiz drive inspirovali na blogu u Taushy a shabby chcic detske vlajky.
 
Krasnou nedeli
 
Katka

25 komentářů:

  1. Dobré ráno, mě teda zaujal ten lustr s ověsy. Moc se mi líbí tyto věci i já sama doma mám podobné a rovnou dva. Upřednostnila jsem tedy nový původně jsem si chtěla koupit nějaký s bazaru a z renovovat, ale cena za nový byla neporovnatelně nízká (pouze 1000 Kč za ks a k tomu je nový)Do toho jsem musela investovat:) Pokojíček je přenádherný. Máte cit pro dekoraci. Krásnou neděli. L.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Krasne ranko Lucie,lustry s ovesy mame tak nejak v celem dome,ale tenhle,do detskeho pokojicku byl jiz v byte jako prvni,mela jsem jiz tenkrate predstavu,ze chci lustr s ovesy a bily nabytek Elisce.Ale ac je novy,i starozitne slenene jdou nekdy sehnat za vcelku priznive ceny,pokud tedy neni nejaky velikansky.Moc dekuji za pochvalu,dekorovani me moc bavi a naplnuje.Preji take prijemne nedelni dopoledne.
      Katka

      Vymazat
    2. Tak to máme asi podobnou představu, lustr a bílý nábytek... L.

      Vymazat
    3. JJ,kristalove,resp.sklenene lustry s ovesy nesmi chybet a bily nabytek s patinou,to je nadhera.

      Vymazat
  2. Kačenko,Elinka má nádherné království...dokonce má s Kačenkou stejný malinkatý kočárek s panenkou,který má Elinka na komodě pod policí vedle plechovky :-) a Kačenka mi povídá tak a je to moje kamarádka :-) ...měj se moooooc krásně papa K.♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Klarynko,dekuji,taky by jsem takovy pokojik brala a kocarek uz bohuzel myslim nema,byl jen z plastu a to nasi Eli moc nevydrzi,musi mit vud dreveny,nebo kovovy.A Kacenka je moc mila,urcite by byli kamaradky jak se patri.Ty mej take nedhernou nedeli.
      Katka

      Vymazat
  3. Katuš, tak ten je mooooc krásný!! Interiér, jak se mi líbí. Účelný, prostorný , vkusný i milý:-) Krásnou neděli. Pa Věra

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Věrunko,jsem rada,ze se ti pokoj libi.Myslim,ze ac ma nekdo jiny vkus,vsem se u nas u Elinenky libi.Snad se me podarilo ho zaridit se vkusem,ale postupne probihaji upravy z mimiskovskeho,do holciciho.

      Vymazat
  4. Nádherná izbička Kati. Tam sa musí krásne spinkať. Andrea

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dekuji,je fakt,ze od prvni noci v pokojiku spinkaji deti krasne a maji kazdy svuj klid.
      Katka

      Vymazat
  5. Katka krásna izbička, tam by sa páčilo aj mne. A čo Eli, nebojí sa spať v izbe s francúzskym oknom? &Lenka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Leni,moc ti dekuji,kamaradky,co k nam chodi ,take rikaji,ze by chtely takovy pokojicek,tak sned jsem vytvorila dcerunce pekne utociste.

      Vymazat
  6. Moc se mi ten pokojíček líbí. Tam by se mi líbilo a určitě i mým dcerkám, je to jako pro princeznu. Eli se má.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dekuji Amelie,jsem rada,ze se fotecky pokoje libi.Je fakt,ze pokoj je veliky,ale zas nekdy si tam hraje i s Matou,tak potrebuji prostor.

      Vymazat
  7. Jéje holčičí království...to je krása...škoda u nás to nehrozí...samej kluk kam se podíváš. Princezna má opravdu parádní pokojík, moc se mi líbí ta truhla. Krásné dny!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No jo Luci,ty by jsi se urcite u holcicky krasne vyradila,ale to asi kazda maminka.Vsak ja si tak trochu plnim svuj sen,i kdyz ja mela taky docela velkej pokoj,ale vis,jak to bylo s vybavenim drive.

      Vymazat
  8. Kači, to je nádhernééé ... prostě krásně holčičí. Nad takovými obrázky se já jen rozplývám. No ale snad i těm svým dvoum chlapům ty jejich pokojíky vyladím, tak aby se jim tam příjemně přebývalo.
    Krásný večer a hezký nový týden ... Věra

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Verusko dekuji,jsi hodna,casem chci ruzove ubirat a treba pridat vice fialkove a lila,aby to nebylo zas tak sladke a mimiskovske.A vsak klucici pokojicky jdou take krasne vyzdobit.
      Pekny zacatek pracovniho tydne.
      Katka

      Vymazat
  9. Mať takéto kráľovstvo a francúzske okná tak v živote z tej izby neodídem. Už sa teším na vlajky, chystám ich tiež k nám do altánku, ale nie shabby, nejak sa mi to vyšmiklo a altán je úplne iný štýl takže by sa tam teraz nehodili.Lenže nikdy nehovor nikdy možno si spravím úlet:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No vsak Eli s Matyaskem si tam tak krasne hraji a řadi,ze bordylek je tam vskutku krasny.Vlajky mam celkem tri,tak jsem zvedava,az nafotis ty tve,vsak nemuseji byt jen v shabby chic,o to to treba bude zajimavejsi.A i ulety jsou fajn,proc jet jen v zajetych kolejich.

      Vymazat
  10. pokojíček krásný jako by v něm bydlela malá princezna

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dekuji Sarko,vsak je to nase princezna,ale pekne vejlupkova.

      Vymazat
  11. ahoj Kati.nádherná izbiedka,hned by som sa dala pozvať k malej princezničke na kávičku :-).ja mám syna,preto mne sú takéto dievčenské komnaty vzácne.tlieskam.pa jazmínna

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Krasny den Jazminka,moc ti dekuji za mily komentik,vsak me Elinka kaficko ve svem nadobicku moc rada vari a presne vim,jak to myslis.Sestra ma chlapecka,ale stejne by si prala na to paradeni a holcici zdobeni i devcatko,ale to asi kazda maminka.Pa Katka

      Vymazat
  12. Katka vytvorili ste pre Elinku nádhernú izbičku, presne takáto farebná kombinácia sa mi páči a zrejme aj malej princeznej. Ale najviac by som si asi užívala ten výhľad z izbičky, ja chcem byť malé dievčatko :)) ...krásny večer... Renata

    OdpovědětVymazat

Dekuji vsem za vas cenny cas a tesim se na dalsi komentare a pripominky.