sobota 1. června 2013

Zmena v obyvacku a florentske podtacky

V naseb obyvaku nastaly nemale zmeny a to hlavne a predevsim diky akcnimu rozhodnuti meho pritele splnit mou prosbu o rozmontovani ohradky,no spise ohrady pro deti.Ohradka sice s patinou a bilou barvou ladila,ale na jejim miste mel jiz od pocatku stat u sklenene steny veliky jidelni stul,takze...konecne je vse tak,jak bylo puvodne planovano.
Diky posunuti stolu vznikl mezi jidelnou a sedaci soupravou najednou dost velky prostor,proto jsem premistila konecne i staronovy stolek z mista od krbovych kaminek ke stene vedle sedacky.
Celkovy pohled nafotim priste,dnes jen stolek s vikendovymi kvetinami,uzasnymi podtacky a Budhou,darek od sestricky.









Ted je stolek vice na ocich,tak ho nechavam vice prostornejsi a hlavne me slouzi tak jak je puvodne vyroben,jako psaci,resp.pocitacovy a cteci atd.













Miluji prvky ze Shabby chic stylu a jednim z nich jsou bezesporu velmi vzacne se u nas vyskytujici florentske podtacky,mela jsem stesti..





Budha ma uzasnou patinu a popraskany povrch a jak tu tak sedi,navozuje u me klid






Modry podtacek ladi s prostiranim s motivem modrych kvetu,prevazne ruzi,nejak jsem si zamilovala tuto barvu





Nove kvetiny na vikend v prekrasnych jemnych barvach pudru a fialkove,jsem do nich blazen











Tak tahle kombinace a i fotecka tak to je pro me nadhera,dokonale souzneni jemnosti











Podtacku mam samozrejme vice,postupe ukazi dalsi varcicku,je to prekvapeni





 
 
 
Vsem Vasim detickam preji krasny svatek Den deti a uzivejte s nimi i za destiveho pocasi,ti nasi byli s dedou na detskem dni na ranci na konickach,oveckach a dalsich pro ne uzasnych zviratkach,dokonce se svezli i na oslikovi.Tak doufam,ze i vase ratolesti si dnesek uziji.
 
Krasny vikend
 
Katka
 
 
 
 
 

15 komentářů:

  1. Kačenko,tácek s jemnou růží mi nedá spát...to je ti taková nádhera...ach...i ostatní růže jsou moc krásné...já si dnes od babičky,když jsme byly na kukačku na ten domeček tak si od ní dovezla pivoňkýýýýýý ...no ale i kupu mravenců :-D ...měj se krásně a i Elince a Matymu báječný Den dětí...papa K.♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vid Klarko,to je dokonalost sama,nekdy se proste fotecka obzvlaste zadari,,,a ostatni jemnoulinke lila maji taky dokonalou barvicku a tu hustotu kvetu...jeee a musis me povypravet jak novy domecek a nafotit pivonky,to bude zas krasa u tebe..neboj,mravenci odlezou a ty uzivej sobotni vecer.

      Vymazat
  2. Katko, krásně si vše doma ladíš k obrazu svému - je prima, že nám i "drobnosti" a hlavně květiny dělají takovou radost! Jistě jste si dětský den jaksepatří užili! Hezkou neděli, Maru

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Presne tak a i kvuli tomu blog mam,aby ch se podelila nejen o sve bydleni jako celek,ale i ty male drobne radustky,ktere taky delaji domov,napr kvety nebo drobne doplnky a nove ulovky.Detsky den si deti uzili hlavne s dedou na konickach na statku ci ranci a prisli se spoustou dojmu a darecku,jeste dnes me o tom povidali.Take preji krasne svatecni odpoledne.Katka

      Vymazat
  3. To je nádherné zátiší. A ty krásné růže....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dekuji moc,Amelie,jsem uprime rada,ze se ti tak libi a treba i tebe kvetiny potesi na oko ci dusi.

      Vymazat
  4. Ahoj Katuško! Příjemná změna úvodní fotografie, opravdu se ti povedla :-) Já jsem stejně jako Klárka unešena z té fotečky tácku s růží, vypadá to tak harmonicky, vše ladí, jen pár něžných barev, opravdu krása! A čím dál tím víc zjišťuji, že chci mít bílý nábytek v bytě. Samozřejmě až na zlatavé florentské stolky :-) Ale takový ten základ jako knihovničku, jídelní stůl. Nebo ten stolek jako máš ty. Je to takové jemné, čisté, vzdušné, vše se k tomu hodí. Škoda jen, že kuchyňskou linku neovlivním, protože ta už v bytě bývá, ale taky jde časem upravit (vyměnit či nabarvit dvířka apod.) .... A k Buddhovi mám také vztah... tedy spíš k jeho učení ;-) A dokonce i tu knížku, co máš na stolku, jsem si dohledala :-)) Měj se krásně! S.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Simi,preji krasny den.Dekuji za pochvalu uvodniho bannerku,chtela jsem jej zmenit uz drive,ale mela jsem vzdy vetsi rozliseni uz z fotacku.Jsem rada,ze se ti podtacky a ruze libi,proste nekdy staci na peknou fotecku opravdu malo,nikoliv prehrsel drobnosti.Bily nabytek je fajn,ale je krasne si jej vyjimecne ozivit nejakou jemnolinko pastelovko,treba tyrkysovou ci ruzovou,ja napr planuji jednu starou zidli pretrit zbytkem barvicky z tyrkysove komody.A je super,ze i ten drobnejsi zlaty stolek muzes casem presunout do jine mistnosti.Ale mas pravdu,zakladni vetsi kusy jsou super svetle barvy.Ale myslim,ze jeste vetsi zaklad je svetla podlaha,at uz drevena pretrena na bilo,nebo svetle drevo.Co se tyce linky,tak ta jde uzasne upravit nejen knobkami,ale treba krasnou tapetkou,coz pravidelne delala s uspechem ma tchyne.
      Mej se fajnove,pa.Pisnem si zas.

      Vymazat
  5. Ahoj Káťo, tak ty tácky ti fakt závidím!!!jsou boží!!!Já je pořád hledám a nemám na ně štěstí!!Tak tomu říkám úlovek...růže jsou pochopitelně nejkrásnější kytky, co znám, ale soška se mi taky moc líbí! Měj se hezky:))))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Romco,moc ti dekuji,Florentske podtacky byl super lovek a mozna i proto.ze jsem po nich vubec nepatrala,ale ntrefila jsem na ne nahodou,no proste stestena jako u tebe se stolkama.Preji ti krasny zac.pracovniho tydne.

      Vymazat
  6. To je sen každej vyznavačky shabby štýlu. Neviem v akých "vodách" si lovila, ale ulovila si prekrásne kúsky, šťastena bola k tebe milá :))) Nádherne si tácky nafotila, či už ten modrý alebo ružový s ružičkou. Ty to proste vieš. Pá. Renata

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Renat,ano, nas v CR je to stale silena nahoda,myslim,ze naposledy jsem je videla k mani cca pred rokem.Lovila jsem zatim u nas na Aukru.Moc ti dekuji za pochvalu foceni,vazim si toho od tak sikovne fotogfrafky.Fakt me to hreje.Preji krasne pondeli,

      Vymazat
  7. Ty tácky jsou boží!Růže samozřejmě úžasné!Pa Věra

    OdpovědětVymazat
  8. Ach Katučko, ten Buddha i podtácky jsou naprosto SKVOSTNÉ!!! Já mám doma taky Buddhu- respektive jeho stříbrnou hlavu :-))) A pohled na něj mě vždy uklidňuje...jakoby mi nějak rozumněl ;-) Zase jsem neměla moc čas komentovat, ale vždycky se moc těším na nové články a stále bědlivě sleduji a vzdychám nad vší krásou!!! Papa a snad se vám povodeň vyhnula, já jsem již evakuovaná u kamaráda...:-)

    OdpovědětVymazat
  9. Kati, krásne úlovky!!!! Kde Ty stále na ne chodíš????
    Jana

    OdpovědětVymazat

Dekuji vsem za vas cenny cas a tesim se na dalsi komentare a pripominky.