neděle 30. června 2013

Letni pohodicka


Myslim,ze pohodu doma si muzeme udelat v jakemkoliv rocnim obdobi,v zime ci na podzim muzem zalezt ke kaminkum se salkem horke cokosky ci vyborneho caje a dobrou knihou,no a v lete treba s osvezujicim ovocnym napojem a inspirativnim magazinem plneho letniho vabeni.
No a tu druhou variantu si ted casto uzivam ja,kdyz mam chvilku volna pri odpolednim spanku deti.
A pokud me k tomu jeste pod nos voni stale me oblibene ruze ze zahrady,ma pauza nema chybu.
















Pro mne je velky rozdil,zda si ctu a popijim u stolu s kvetinami ci bez nich











Muj oblibeny casopis me vzdy necim ocaruje,tentokrate me dostalo cteni o hortenziich

















Jedna z prekrasnych shabby brozi od Klarky,na me prani me tam vlozila mou korunku











Shabby taska z letni latky,prala jsem si k jedne prirodni i dalsi letni,super na mensi nakupy,kdy kazdou ruku mam obsazenou dvojcatky





Broz mam jeste v neutralni sede a v neokoukane lila,dekuji Klary,vse jsou darky











A nakonec jeste navrat z nakupu s praktickou velkou Prairie taskou z prirodniho lnu,je dokonala

28 komentářů:

  1. Odpovědi
    1. Moni dekuji,pro me proste casopis o bydleni vcetne zahrad je me nej.
      Katka

      Vymazat
  2. Potrebovala by som takúto pauzu. Nejak veľa sa toho valí, výstava prác, lekári, rodina, práca. Ruže nemám, ale pôjdem popýtať asi susedov, otázka života a smrti, to musí zabrať:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Myslim,ze zalezi na kazdem z nas,zda si takovou pauzu dopreje,vim,nejde to kazdy den,ale mely bychom umet i odpocivat a jako si vyhranime cas na uklid tak si ho vyhranit na relax.A kvetiny myslim minimalne udelaji prijemno.

      Vymazat
  3. Hezké pondělí, také jsem se do hortenzie zamilovala. Pořídila jsem si růžovou velkokvětou. Máte moc krásný blog a krásné bydlení. Prima den, L.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lucie,kdo by hortenzie nemiloval,letos jsem se dockala a uz zacinaji kvest prvni kvitky husteho kvetenstvi,tak jsem strasne zvedava,jake odstiny budou protze to zalezi na kyselosti pudy.
      Strasne moc ti dekuji za chvalu blogu a domu,opravdu me to tesi a dekuji take za vas cas komentare.

      Vymazat
  4. Kačenko,to je vážně krásná letní pohodička...růže,časopis stylový pohár s vynikajícím nápojem...vše si opět nádherně sladila...taky jsem moc ráda,že i dárečky tě potěšily a taška je tvůj nakupující společník :-) ...měj se mooooooc krásně a přeji ti krásný začátek týdne papa K.♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Klary,k letu osvezujici piticka proste patri a vsak ty vis,jak mame podobne styly i na cteni...ja nic moc neladim,to tak nejak samo,co prijde pod ruku a ono to nejak funguje.Taska je nejen in,ale hlavne si v ni pripadam tak nejak bliz k venkovu diky materialu a kresbe.Preji ti krasne slunickove utery.

      Vymazat
  5. Kači,moc krásná letní pohodička. Látkové brože mám moc ráda a taška je super, vlastně obě tašky ...
    Krásný den ... Věra

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Verus,moc ti dekuji,doufam,ze i ty si pohody uzijes.Broze se daji pouzit jak na obleceni nebo doplnky,tak treba jako dekorace do bydleni.

      Vymazat
  6. Hezký den, Katuš, nedá mi to a musela jsem se hned dnes vrátit podívat, jestli se mi fotky jen nezdály. Znám tuhle neskutečně krásnou atmosféru z obrázků magazínů, ale že takhle někdo opravdu bydlí ... navíc s malými dvojčátky ... nechápu, jak to děláte :-)
    Když si vzpomenu jak dcerka v roce a půl po třičtvrtě hodině uspávání spala dvacet minut, za které jsem sotva stihla napravit kalamity, co se za dopoledne "objevily", umocňuje to dojem z článku do neuvěřitelné roviny.
    Růže, hortenzie a pivoňky také miluji. Brzy zase přijdu načerpat trochu božské něžnosti. Díky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je,Svetlusko,to je tak hezky komentik a tak mily,opravdu me uplne rozradostnil.No s dvojcatky je to celkem jednoduche,mam asi opravdu stesti,protoze i kdyz jim je prez dva rocky a pul,stale krasne po obidku spinkaji a to dokonce vzdy venku na terase na cerstvem vzduchu,mozna prave proto tam venku spinkaji tak dlouho,bezne minumalne dve hodky,nekdy i vice.Takze behem te doby se da i neco poklidit,vyprat,uvarit a zbude i cas na kapku relaxu ci foceni.
      Uz se tesim,az prijdes zas na navstevu,doufam,ze i priste te taky tak moc potesim.Mej krasne letni dny.Ja dekuji.

      Vymazat
  7. Letní pauza jak má být.Moc krásné obrázky....kochám se kochám....a sním....Pa Věra

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak tak Verus,jinak si to ja ani neumim predstavit,dekuji za komentar,jsem moc rada,ze se kochas.papa

      Vymazat
  8. Užívam si nádherný virtuálny relax spolu s tebou, máš to krásne doma. Pohodička s krásnym časopisom, vo váze voňavé ruže a osviežujúce pitíčko, kto by odolal :) Hortenzie mám veľmi rada a ochutnávka z časopisu, je doslova lákadlom, asi si zabehnem do stánku :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dekuji Renat,vsak ja si to u tebe,akor ted v lete na chaloupce,take uzivam,i kdyz tu praci asi ne,hi,hi,ale uplne citim,jak ti vysledek musi delat radost.U tebe budou urcite hortenzie take krasne kvest,nesmi ti chybet,dodaji tolika krasy.

      Vymazat
  9. To máš pěknou pohodičku:-)
    Ajka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dekuji Ajko a mozna prave proto,ze je tak vzacna,si ji vazim.
      Katka

      Vymazat
  10. Ahoj Katuško, to je nádhera!!! Já poslední dobou nemám vůbec čas a na internetu pobývám velice málo, tak se omlouvám, že nestíhám komentovat tvé příspěvky, ale konečně jsem si teď udělala chvilinku času, tak se kochám! Opravdu kochám! Fotečky zachycují mé oblíbené barvy, vše je tak něžné. Růže mají překrásnou barvu! Takto by se i mně krásně relaxovalo. Klárka je šikulka, ty brože jsou překrásné, a samozřejmě i tašky! Tyto fotečky jsou opravdu mimořádně krásné... Kači, měj se moc krásně! S.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Krasny den Simonko,dekuji ti.Vubec se neomlouvej,je me jasne,ze tva nova prace te zamestnava a vubec,vsak v lete je nekdy skoda byt na pocitaci,radeji uzivej krasne teple dny,vsak blog neni to nejdulezitejsi.Ale jsem moc rada,ze te fotkami tesim.Ruze ze zahrady jsou takove venkovstejsi a to se me moooc libi.S Klarkou se me moc dobre spolupracuje,vse co si navymyslim ona krasne zrealizuje a mohu si dodat i sve komponenty a klidne i vyjimecne svou latecku.Ale bez jeji sikovnosti by nic nebylo.Strasne moc ti dekuji za pochvalu fotecek.Ty se take mej krasne a uzivej si letni cas.K.

      Vymazat
  11. Kačenko, tohle je opravdu něco...u tebe musím chválit vždycky všechno, sama bych to doma nedala, ale takto u tebe je to pastva pro mé očko.
    Především děkuji za krásný fotky, protože není fotka jako fotka a ty tvoje jsou nádherné!
    pěkný zbytek dne
    pa Andy

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Andrejko,strasne ti dekuji,ty zas mas jiny styl,ale taky krasny,vlastne je taky romanticky,jen nekdy staci ke svetlemu nabytku dodat kvetiny a kapku pastelek a vse je hned razem neznejsi.
      Taky si moc cenim pochvaly fotek,nekdy se snazim,ale casto vzejde nejkrasnejsi fotka tak nejak sama.
      Preji krasny tyden
      Katka

      Vymazat
  12. Káťo, máš to moc hezké, samá krása...mraky růží, krásné prostírky, taška, spousta krásných mašlí a broží...je to potěšení:)hezké fotky, musím jen chválit!!!Krásný den a večer!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Romi,diky,vsak ty to doma mas urco s tvymi doplnky take krasne,vsak vis,tasky jsou vysadou Klarky a i kdyz kvetovanou latku jsem si dodala,ona z ni vykouzlila tu nadheru.

      Vymazat
  13. Úžasná letní pohodička v shabby hic stylu! Hned bych si dala říct :-)
    Krásný růžový večer

    OdpovědětVymazat
  14. Krásná letní pohodička, Katko! Hned bych si dala říct...
    Krásné růžové lenošení

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo,jo,leto je jen kratce,tak toho musime vyuzit.Ale tam u vas...tam je nej...
      Preji prijemne dny

      Vymazat
  15. Katuško, jsem absolutně paf z té brože s korunkou od Klárky, to je taková převeliká shabby nádhera!!! ACH!!!! Máš pravdu, sedět u stolu s květinami, to je něco úplně jiného! ;-) Moc krásná letní atmosféra!

    OdpovědětVymazat

Dekuji vsem za vas cenny cas a tesim se na dalsi komentare a pripominky.