středa 13. března 2013

Zboznovana Klara


Krasny den,
no krasny,jaro opet na ustupu a ted jen aby na Velikonoce jeste nesnezilo.
A ac mam zimu rada,tak urcite ne jiz na jare,to jsem uz naladena na teplejsi pocasi.Tak aby nam to nebylo lito,pojdme se trochu pokochat a cim jinym,nez uzasnymi vyrobky, povlacky a uterky od Klarky.
V tomto prispevku uvidite,jake barvy jsou stejne nakonec moje nej,myslim,ze tam marne budete hledat nejake vyrazne odstiny,ale proste se k temto bilym,smetanovym,svetle sedym ci kremovym barvickam tak rada stale vracim.











V hlavni roli nove polstare s kvetovanymi a pritom barvou jednoduchymi volanovymi povlacky,dokonale propojeni prirodni romantiky











Zamilovala jsem si stary notovy papir a nac delat nejake slozitosti,staci ho polozit jen tak,max.ho zavinout











Smetanove ruze v drevenem kosi opravdu zvlastni opet prirodni barvy krasne vyniknou












Radeji nez bile mam tyto kremove ruze,spolu s ovazanym papirem lezi na bile uterece s volany,dekuji Klary











Satenova stuha a strasova brozicka dodaji staremu zazloutlemu papiru jemny kontrast,napad od pani Petry












V pozadi huste opet kremove hyacinty,tentokrate jsou rezane do vazy,nikoliv s cibulkou





Detailik meho noveho dreveneho svicnu s patinou,opet bily a mile prekvapeni je zinkova korunka












Kdo by rekl,ze ruze a hyacint si tak krasne budou rozumet a ladit pospolu,staci stejny odstin








Nezapomente,ze stale bezi a tudiz muzete prihazovat do dobrocinne aukce at jiz doplnku do bydlenicka ci nejakou paradu na sebe,dekuji vsem,kteri jiz prihodily,mate srdce na spravnem miste,opakuji,ze i mala pomoc je velka pomoc.

                                                          Krasny zbytek prac.tydne
                                                                               Katka
 
 
 
 
 

14 komentářů:

  1. Káťo, polštářky jsou moc hezké ... viděla jsem tu látku u Klárky a když jsem si objednávala látky na jarní šití, vzala jsem i kousek této, prostě nešlo odolat. A růže - jsou nádherné, kdo by je neměl rád?
    Krásné odpoledne ... Věra

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Verusko,moc dekuji za pochvalu polstarku,latku jsem videla u Klarky a prislo me fajn si dat udelat ruzickove polstarky s dvojitymi volany a pritom jsou jakoby neutralni diky sedo bile kombinaci.Preji pekny vecer.

      Vymazat
  2. Kačenko,nádherný svícen i fotečky...ty jsi to umíš vždy tak krásně sladit...růže i hyacinty jedna báseň...já v tom hraji jen malilinkatou roličku :-)...přeji ti báječný večer papa K.♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Klarko,dekuji,svicen je opravdu moc pekny,proste a jasne miluji bilou patinu,tak kdo by mu odolal.A barva ruzi a hyacintku se sama nabizela k foceni,takze ladeni tak nejak vyjde samo a automaticky.

      Vymazat
  3. Katuška, dnes si ma dostala. S farbami a dekoráciami v týchto odtieňoch smotanovej, bielej a šedej to je proste paráda. A ten notový papier so saténovou stuhou, tak to je super. Ja mám tiež ruličky notového papiera pod malým skleneným poklopom, ale toto tvoje prevedenie je nádherné. Pekný deň. Andrea

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Andrejka,jsem opravdu moc rada,ze jsem te dostala,hi,hi.Je me jasne,ze ty si spise potrpis na decentnejsi barvicky,takze plne chapu.Notovy papir jsem vyskemrala na pani majitelce meho oblibeneho obchudku.

      Vymazat
  4. Neutrální barvičky a kytičky!!A ty hyacitny máš smetanové jo?To slyším poprvé..Notový papír jsi dělala sama?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. JJ,nekdy je fajn si od barevnych Vanoc a Velikonoc trochu odpocinout.A ano,hyacinty mely do bile opravdu daleko,byly krasne kremove.Je fakt,ze jsem takove take drive asi nikde nevidela.Papir je puvodni a opravdu stary ze stareho zpevniku,takze zadne upravovane barveni,o to je to krasnejsi.

      Vymazat
  5. Krásné polštářky, Klárka je šikovná a nádherné květinky...hezký večer:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dekuji,hned me napadly,kdyz jsem latku videla na prehozu.

      Vymazat
  6. Notový papier je aj moja šálka kávy a v tvojom podaní má francúzsky šmrnc, na ružičky u teba som si už zvykla, je to tvoja "značka" a ladia aj s hyacintom. Dúfam, že svietnik so zinkovou korunkou nám predstavíš v plnej paráde, je krásny.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano,kombinace stareho papiru se satenovou stuzkou je opravdu takova shabby nobleska.Myslim,ze ted zacnu k ruzim pridavat i jine jarni kvetinky,byl by hrich jich ted s nastupem sezonky nevyuzit.

      Vymazat
  7. To je taková nádhera!!! Líbí se mi naprosto vše do posledního detailu, Klárka je opravdu neskutečná! :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sandrus,tak to jsem moc rada,ze se ti prispevek tak libi.Jsem taky rada,ze se zamerujes na detaily,tak jako ja a Klarka je uzasna,usije me vse dle meho vymyslu.

      Vymazat

Dekuji vsem za vas cenny cas a tesim se na dalsi komentare a pripominky.