sobota 23. března 2013

Happy day


Krasny slunecny den,
tak takto,jako dnes,by jsem ho mohla travit...hm..no klidne kazdy tyden,nebo alespon mesic.
Na dnesek jsem se uz par tydnu moc tesila.
Nejen,ze jsem byla pozvana od Romanky na jeji slavnostni otevreni uzasneho styloveho obchudku Niki Chic www.nikichic.cz  ,ale take jsem se mela konecne setkat s mymi blogerskymi kamaradkami Romcou,Klarkou a Misou.
Miska nakonec bohuzel nemohla a tak jsem byla rada,ze alespon Klarka dorazila z takove dalky a Romanka na nas cekala v kramku.
Obe holky jsou uzasne a me pripada,ze je znam ne jen nekolik mesicu a pouze prez net,ale klidne nekolik let,jsou moc mile a fajn a i kdyz se Romca musela venovat i jinym pozvanym,i tak jsme si snad stihly rict to nejdulezitejsi a s Klarkou taky.
To,ze jsme i pekne pokoupily uz ani snad nemusim psat,uvidite nize.
Ja dorazila se sestrou a kamoskou,ktere byly z kramku take nadsene a neodesly s prazdnou.
U Romci na vas dychne takova utulna az temer domacka atmosfera a kdyz pripojim pokochani uzasnym zbozim,urcite by jste take s prazdnou neodesli.



















Byla jsem nadsena z darku a to stylovych a moooc dobrych limonadek,pekne si je vychutnam




Darek od Klarky opet nadherne zabalen s malovanou ruzi a zalepen rozetkou





Vybaleny nakupek plus krasny darek od Klarky v podobe pytlicku s vysivkou a podkovou










Vysivka je krasne jemna a moc me ladi s latkou na veneccich a bila podkova s kytickou,no krasa,moc dekuji Klarko,vystihla jsi to











Tak tohle byla laska doslova na prvni pohled,tak hned 4 sklenky i s karafou jsem musela mit,jsou prenadherne a stribrite detaily na nich miluji












Ani tato sklenka me neunikla,zatim vyuziji jako svicen,ale asi jeste dokoupim,jsou krasne masivni












Kdyby jste mohli pricichnout,vune tresnoveho kvetu..je moc fajn,ze v obchudku je i tato znacka











Do styloveho obchudku jsem nesla darky pro holky ve stylove tasce,jak jinak nez od Klary,taska je uzasne velikaaaaa





No a cestou dom samozrejme jeste zastavka v mem oblibenem obchode s oblecenim a nejake ta tricicka,miluji tilka






A k vanilkovemu latte z Tchibbo uzasny jahodovy kolac,nebo by jste si radeji dali cheese cake??










Toto je muj krasny den,plus pridejte zazitky a uzasne setkani milych holek a je to dokonale











A ani svatecni kabelka ke dnesku nechybela, je za dvojcatka,tak je i citova
 
 
 
 Bylo to super dopo a odpo a kdo ma pobliz,nebo spojte s vyletem a urcite se do Pardubic do obchudku se shabby a vintage zbozickem vydejte,nebudete litovat.Priste jeste fotecky z obchudku z dnesniho dne a me nejoblibenejsi kousky.
 
Pa
Katka

22 komentářů:

  1. Jůů, koukám že dvě ruce ti na ten nákup určitě nestačily:-)))
    Skleničky se mi líbí moc, tos dobře vybrala:-)
    Ajka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No Ajko,jeste,ze jsem jela autem,tasku plnou darku jsem nesla tam a sotva jsem si ji odlehcila obdarovanim Klarky a Romci,tak jsem ji zas naplnila krasnym nakupem.Dekuji,sklenky jsou naprosto uuuchvatne,tuto znacku miluji.

      Vymazat
  2. Tak to byl tedy úžasný den:-) Krásné věci jsi nakoupila - ty skleničky s karafou jsou neodolatelné...asi bych je tam také nenechala. Nedá se nic dělat, budu si muset udělat výlet do Pardubic :-)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano,moc prijemne dopo a odpoledne.Tam by se ti Simco nakupovalo,ale sklenky me oslovily snad na prvni pohled,Clayre a Eef maji uplne muj styl.Nejdrive jsem chtela jen sklenky,ale karafka byla za uzasnou cenu,tak kdo by odolal.Pokud to nemas tak moc daleko,tak honem k Romce do Niki Chic.

      Vymazat
  3. Kačenko,byl to úžasný den...a nelituji té dlouhé cesty...ty a Romanka jste úžasné a jsem strašně ráda,že jsem vás obě poznala...a i já neodešla s prázdnou :-)...měj se krásně papa K.♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano Klary,jsi skvela,ze jsi takovych hodin jela i kvuli me a Romce.Ty jsi taky moc mila a nase povidani po chatu bude mit zas jiny rozmer,kdyz se zname osobne.Ty jsi taky krasne pokoupila,uz se tesim,az nefotis u tebe v krasnem bydleni.Preji krasnou nedeli.

      Vymazat
  4. Moc pěkné, všechny nakoupené věcičky!:-)

    OdpovědětVymazat
  5. Tak přesně na tyhle skleničky a karafu jsem tě tipovala :-)Jsou nádherné že a ve skutečnosti daleko víc!!!Tak je to fajn,že jste si to holky takhle báječně užily,však my se uvidíme jindy:-)Krásný výlet!!!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je,tak alespon vidis,jak uz se dobre zname.A jeste nadhernejsi budou treba na prostrene velikonocni tabuli.Ano,pekne jsme si uzily a klidne az prijedes,jak jsi psala zac.dubna,tak mohu zajet zas.A i ty budes mit pekny vylet.

      Vymazat
  6. Páááni Kačko, tak to jste měla luxusní den, nádherný kousky jak koupený, tak darovaný, vůbec jsem netušila, že Klárka i vyšívá.. No prostě zase balzám pro oko i pro duši....
    Krásně si to užívejte..
    Katka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Katko,ano,byla to moc fajnova saobota,darovane maji zvlastni cenu a to tu,ze jsou nejen rucne a s laskou delane,ale jsou darovane od srdce.Klarka uz me snad nicim neprekvapi,myslim to tak,ze ona proste umi naprosto vse a jeste krasne.Nadherne darecky.Stale se ny pytlik koukam a nemohu se nabazit modreho motyla.

      Vymazat
  7. Moc hezky jsi nakoupila a setkani muselo byt prima.Tvarohovy kolac bych si hned dala a i ten cheese cake.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dekuji Ello,nakup byl super,ale jeste vic si cennim setkani.A kolace byly sladkou teckou za prijemnym dnem.

      Vymazat
  8. Kačenko, strávila si krásny deň, taký deň by sa mi páčil aj niekoľko krát do mesiaca, to by bolo príjemné :) Nakúpila si štýlové veci, mne padla do oka sklenička z masívneho skla, má nádherný dekor. Presne po takýchto pohárikoch moje srdce prahne, v IKEA síce majú tiež podobné, ale bez dekoru. Holky, to ste sa mali, škoda, že ste tak ďaleko, hneď by som si odbehla na stretko :)) Krásny víkend ... Renata

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Renatka,ano,takovy den preji kazde zene,hlavne tem,ktere jsou doma s malymi detmi,i kdyz je moc milujem,nekdy se potrebujem odreagovat.Me uplne prvni taky padly do oka ty masivni,ale pak ihned jsem objevila Clayre,tak silnostennou alespon jednu jako svicen.Ale myslim,ze jeste dokoupim.Je to take presne muj styl.Ten dekor je tam hodne dulezity a alespon dve nebo 4 by se me libily.No snad se u vas taky casem najde alespon castecne tak sylovy obchudek,jako u Romci.Preji slunecnou nedeli.

      Vymazat
  9. Katko, taky den bychom si tu a tam měly udělat každá! Máš stůl plný úžasných věcí - nejvíc pryč jsem z těch sklenic, to je nádhera!
    Moc zdravím, Helena

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To ti povim Helen,proste to potrebujeme.Jsem rada,ze se vecicky libi i ostatnim a ty sklenky jsou ve skutecnosti jeste kouzelnejsi.Dekuji a mej se hezky.

      Vymazat
  10. Karafa se skleničkama je překrásná ...

    OdpovědětVymazat
  11. Milá Katuško, strašně moc se mi líbí, jak sis den nádherně užila do posledního puntíku. Dokonalý nákup doplněn o vynikající kávu a sladkého potěšení a pak znovu prožitá radost po příchodu domů a rozbalení svého úlovku...přesně podle mého gusta :-) Chtěla jsem moc na otvíračku obchůdku jet taky, protože jsem shodou okolností byla zrovna u svojí maminky v Hradci Králové, ale nemoc se mě stále nepouštěla a cítila jsem se ještě slabá. V Pardubicíh jsem žila osm let, takže tam mám stále přátele a krámeček Romanky dřív nebo později s radostí také navštívím a udělám jí tam příjemnou tržbu, haha :-D Tak a teď si jdu ještě jednou vychutnat s tebou ten úžasný den, cítím z každé fotky tu radost a pohodu :-*

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sandri a to jeste ani nebyl cely den,protoze jsem ve tri byly doma a stejne jsem si ho uzila.To,ze si neco krasneho poridim,je jedna radost a pak druha pri rozbalovani a vyndavani a dekorovani.Tak to by byla bomba bomb,kdyby jsem te na otviracce objevila,ale zas by jsem silela z toho,ze kamosky me tak trochu pak uz nutili jit,aby jsme stihly jeste nejake kaficko a pokec a nakupy.Obchudek Romci je uuzasny a ja se jen desim,az tam pojedu zas,kolik korunek si mam vzit s sebou.Nejradeji by jsem se tam vypravila kazdym tydnem,ale cekam,az pribude vice noveho zbozi a ja se mohla poradne znova pokochati a nakoupit.

      Vymazat

Dekuji vsem za vas cenny cas a tesim se na dalsi komentare a pripominky.