neděle 3. března 2013

Aukce pro pomoc




Zasláním SMS pomůžete


Dnes konecne se slibovanou akci pro Vanesku,nebo li neco malo pro dobrou vec.Myslim,ze vetsina neco o nemoci Motylych kridel jiz slysela,ze je to nemoc kuze,ale nejlepe by bylo,kdyby jste mrkly na odkaz,kde jsou nejen info o nemoci,ale hlavne o tom,pro koho vlastne budete prihazovat a komu urcite pomuzeme i byt mensim obnosem.
A jak jsem si dnes jiz po nekolikate procitala clanek v odkazu a prohlizela aktualni ci starsi fotografie,jen me to utvrdilo,ze neudelam jen jednu aukci rozdelenou na dve casti,ale at uz bude vytezek jakykoliv,urcite se zenedlouho pustim do dalsi.Moc doufam,ze vas tato aukce alespon trochu oslovi a pokud se vasemu oku zalibi ta ci ona vec do bydleni,prihodite treba i o kapku vice nez v beznych aukcich ci nakupech kde o nic nejde.
Myslim,ze ceny nastavuji i ja o krapet vice,nez kdyby neslo o pomoc a proto prosim toto berte stale v potaz.Prihazovani i z tohoto duvodu nebude po korunach,ale minimalni prihoz bude 20 Kc,dekuji za pochopeni.
Veskery vytezek z akce poputuje na konto nemocne holcicky.
A i kdyz  zbozi do aukce neni pro mne vyřazene ,nebo nepouzivane  a ve vetsine pripadu temer nove,myslim,ze se bez nej rada obejdu a chtela jsem vybrat pekne kousky pro pekne prihozy.





http://www.nemocmotylichkridel.cz/vaneska-bojuje-s-eb
http://www.nemocmotylichkridel.cz/



Jednoducha pravidla

1.Pokud budete mit zajem udelat k danne veci prihoz,ucinte tak v komentari pod prispevkem,uvedte cislo zbozi,popr.i nazev a prihodte min.20,-Kc od posledniho navyseni nebo od pocatecni ceny

2.Aukce pro Vanesku probehne az do odvolani,tudiz pokud se bude stale prihazovat,je jasne,ze by bylo skoda prihozy ukoncovat a branit se tak vybrani vetsi castky,samozrejme ale,ze predpokladam tak max.nekolik tydnu.


3.Pokud budete mit jakekoliv pripominky ci dotazy,nevahejte mne kontaktovat bud v komentari pod timto prispevkem,nebo li primo na mem mailu katerinamuskova@email.cz a prosim pokud mozno,sdilejte ci uvedte odkaz s prvni foteckou tohoto prispevku na svem blogu ci FB.


4.Z duvodu duveryhodnosti a predchazeni nekorektnim zajemcum o pomoc,prihozy muze delat jen majitel blogu ci FB.Vyjimka potvrzuje pravidlo.

5.Odeslani veskere vybrane castky na ucet pro Vanesku dolozim v co mozna nejblizsim prispevku dokladem o zaplaceni bud post.poukazkou nebo dokladem z banky.


6.Prosim berte v potaz navyseni castky o postovne dle tarifu Ceske posty,ale vzhledem k platbam predem na ucet nebude figurovat v postovnem doberecne.



Cislo 1. 
Bila plechova lucernicka domecek na cajovou svicku z BELLA ROSE,vyska 19 cm,sirka 6,5 cm
Pocatecni cena 50,-Kc






Super bila varianta zinkovych,pro milovnice svetlych barev,okenka vydavaji pri horici svicce vecer utulne svetylka





Cislo 2.
Dekorativni drevena koule z klaciku,natrena na bilo,pusobi jako s patinou ,pozor 2 kusy,po obvodu ma 49 cm
Pocatecni cena za oba kusy 20,-Kc





Uni koule at jiz ke kaminkum ci krbu na zem,nebo i treba na zahradu ci terasu,lepe ale zastresenou




Cislo 3.
Dva kusy salku s podsalky Ma Maison jemne zelinkave barvy s motivem motylka,vyska 7 cm,efekt patiny,krasne jemne
Pocatecni cena za par je 80,-Kc,tedy 40,-za jeden.Prodavam jako par.





Me milovane a presto se jich vzdavam,jsou krasne na kavicku hlavne pri posezeni s kamoskou,sklidila jsem za ne nejednu pochvalu
 
 
 
 
 Cislo 4.Bytelny andilek,predpokladam z nejakeho kamene,
vyska 15 cm,sirka 19 cm
Pocatecni cena pro prihoz je 60,- Kc
 
 
 
 Nazor-andilek diky sve hmotnosti a zajimave barvicce vubec nepusobi kycove,jak by se nekomu mohlo zdat,ve skut,je jeho barva jemnejsi
 
 
 
 
 
 Cislo 5. Proutene srdce sede patinove barvy,idealni k dodatecnemu dekorovani,vyska 40 cm,sirka taktez 40 cm
Pocatecni cena je 50 Kc
 
 
 
 
Muj nazor- srdce idealni na zaveseni,mozno propletat jemne vetevkami buxusu ci jarnich vetevek,zavesit do stredu vanocni ci jarni ozdobu
 
 
Me mile,v pristim prispevku by jsem chtela dohodit dalsich 10 fotecek veci na aukci,ale tato prvni aukce bude stale bezet soubezne s pokracovanim.Uvazuji o modnich doplncich,ale necham to na vas.Jste pro dalsi doplnky do bytu,ci nejake doplnky na sebe???
Moc se tesim na vase reakce nejen na otazku,ale na celou dobrocinnou aukci.
 
Tak to pojdme zkusit.
 
Krasnou nedeli preje
Katka

25 komentářů:

  1. Kačenko,je to moc krásná aukce...můj favorit je č.1...krásná plechová lucerna ve tvaru domečku...přeji ti aby se pro malou Vanesku vybralo co nejvíce korunek...měj se krásně papa K.♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Klarko,moc dekuji za podporu a za dobrotu,lucerna by ti delala nejen radost oku,ale v tomto pripade i na srdicku,planuji vybranou castku za sebe zdvojnasobit,tak uvidime.

      Vymazat
  2. Hezkou neděli Katko, je hrozné že vůbec takové nemoci existují, takové trápení.
    Potvrzuji cenu č. 3 a přihazuji 40 ,- Kč
    Martina

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Take preji hezky nedelni vecer,ano,dnes mit zdrave deti neni automaticke.Dekuji moc za prihoz,tudiz 120 korunek za hrnicky.

      Vymazat
  3. Kačko,tak já začnu. Nevím,jak často se sem dostanu,ale pokusím se.:-) Č.1., nabízím pro začátek 100,-.

    Pěknou neděli a úspěšnou aukci.

    Andrea

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Andrejko,jsem rada,ze jsi uz treti prihazujici.Tedy zatim navysujes posledni nabidku ze 70 korunek na 100,-po Klarce.
      Preji krasny zac.pracovniho tydne.

      Vymazat
  4. Dobrý večer, zvedám o dalších 40,- na č. 3
    Držím palce Petra in-flowers

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobre ranko radeji jiz,moc dekuji za prihoz a potvrzuji 160,-za hrnecky.
      Dekuji za podporu.

      Vymazat
  5. Kačenko,č.1 ... 120kč :-) papa K.♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsi vytrvala a moc hodna Klarko,tak tedy lucernicka s jemnou patinkou na 120,-.
      Dekuji

      Vymazat
  6. Kačenko, to je príma nápad, o té nemoci jsem už slyšela a je to hrozný:-(. Určitě se přidám, počkám ještě na další předměty:-). A hlasovala bych pro mix bytových i módních doplňků, ať je nabídka lákavá pro všechny:-). Káti, moc se mi líbí tento tvůj záměr a jen potvrzuje, jak úžasný jsi člověk se srdcem na správným místě!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano,stejne si myslim,ze obcas zdravi svych deti berem trosicicku normalne a pritom je to takovy dar.Tesim se na tvuj prihoz v dalsich doplncich.Asi to tedy budou nejake nausnicky a naramky a tak.Me toto pripada uzasne,vyuzit ctenare blogu k male pomoci komukoliv,kdo to potrebuje.

      Vymazat
  7. Kačenko přihazuji k číslu 1.lucerničce na 180kč.Viděla jsem Modré z nebe o této nemoci a pak o ní i četla,je strašné,čím musí nemocní procházet a zvlášt děti!Máš dobrý úmysl,gratuluji k takové akci a určitě se vrátím sledovat průběh!Zdravím z Irska Marci

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marcelko,opet moc dekuji za ucastneni a za prihoz,tak tedy lucerna ze 120 ti na 180,-Kc.A ano,ja take videla nekolik dokumentu a kdyz se to takto tyka jeste nekoho znameho,tak to lidi citi jeste vice.Je jedno,zda se vybere treba mensi obnos,kazda pomoc je dobra.Urcite nehem jara nebo v lete bude aukce dalsi.Ty to k nam mas trochu dal,tak doufam,ze v pripade vyhry balicek doputuje v poradku.Katka

      Vymazat
  8. Dala jsem odkaz na tuto akci ke mně na blog,snad nás tu bude víc!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsi zlata,hned k tobe taky na blog musim juknout,treba se prihlasi nekdo dalsi na prihozy,moc ti ze srdce dekuji.

      Vymazat
  9. Kačenko,č.1 na 200kč....:-)papa K.♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Klary,moc dekuji a potvrzuji prihoz dvaceti korunek na 200.

      Vymazat
  10. Kačenko lucerničku č.1.na 220kč.Pa M.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marcelko,zacina maly souboj,ale souboj ze srdce pro pomoc,potvrzji prihoz dalsi dvecetikorunky na 220,-.Krasny vecer.

      Vymazat
  11. Koukám,že se to tu nehýbe,tak já přihodím k srdíčku přírodnímu dvacet korun!Moc bych si přála té malé pomoci!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marcelko,ja jsem vdecna za kazdicky jednotlivi prihoz a tim,jak vkladam dalsi prispevky jiz aukce nejsou tak na rane,tudiz si jich pak uz dost lidi nevsimne,i kdyz mam na blogu na prave strane upozorneni,ale je jasne,ze pokud to neni jiz hlavni a posledni clanek na mem blogu,tak si vetsina uz nevsimne.Kazdopadne ti moc dekuji,potvrzuji tedy krasne velike srdce za celkem 70 korunek.Priste budu na aukci vice upozornovat v novych clancich.

      Vymazat
    2. Asi bys měla,protože je to škoda,já sem koukám denně,už jsem přemýšlela,že by nás,které chtějí někomu pomoci,bylo tak málo?Ani já se netopím v penězích,to vůbec ne,ale tohle je pro mne samozřejmost.Přispívám každý měsíc i na Dobrého anděla,nadaci,pro pomoc rodinám,kde jsou děti nemocné rakovinou.Mojí kamarádce zemřel jediný syn a tohle je taková i má vzpomínka na něj.I malinká částka,když ji dá moře lidí,pomůže.Tak snad tu nebudu přihazovat jen já.

      Vymazat
  12. No delam takovouto aukci,nebo formu pomoci poprve,tak clovek teprv sbira postrehy,to je jasne a ucim se a pak se bude vse zlepsovat.Nic nejde hned napoprve dokonale,tak si myslim,ze pro zacatek dobre a i blog nemam zas tak dlouho,tudis s tim souvisi i pocet ctenaru a tudiz prihozu.A myslim,ze tim,ze nekdo neprispeje u mne,neznamena,ze neprispiva treba jinde a treba i na vice projektu,takze Marcelko,jsi moc mila,ale ja si opravdu vazim i za tech nekolik pro mne ne zas tak malo prihozu.Nekdo holt potrebuje kapku popostrcit a nekdo bohuzel k prispivani nemilou zkusenosti treba z okoli,jak jsi to mela ty.Jak vidis,neprihazovala jsi jen ty,ale i Klarka,Martinka,Andrejka,pani Petra a dalsi v druhe aukci,takze opravdu pro zacatek jsem spokojena.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kačenko nemyslela jsem to nijak špatně samozřejmě.Já si toho taky cením i ostatních co přihazovaly a taky se kdykoliv zúčastním!přeji Tobě i všem přihazovačkám krásné Velikonoce!

      Vymazat

Dekuji vsem za vas cenny cas a tesim se na dalsi komentare a pripominky.