neděle 17. února 2013

Zboznuji starozitnosti








Krasnou nedeli holky,
ctenarkam naslednych dni proste krasny den.
Dnes Vam chci hlavne ukazat svuj vysneny poklad a to opet staronovou zidli.Byla v mych prani uz dele,ale nejak jsem na tu spravnou nenarazila.Myslim,ze tmave drevo pujde na smetanovo.
Pak taky prekrasne ruzovo fialove ruze,ktere maji v mych prispevcich uz skoro cestne misto a taky darecky,ktere jsem darovala na Valentyna mym nejblizsim.





Pericka nejsou ledajaka,jsou to vlastne perickove kulicky se samolepkou,takze na tvoreni idealni


 





Jo a malem bych zapomela na vyaukrovany skleneny svicen s ovesy,zlata barva opet pouze na detailech











Susena ruze mrazikem tentokrate v prekrasne sklence po babicce pritele





Tak tahle krasavice,zidle,ma naprosto uzasne sametove polstrovani i na operce a k memu prekvapeni na zivo v uzasnem odstinu tlumene zeleno sede











Taky Vam musim ukazat ruzenec,co jsem si objednala u Misi,bezne byva na zrcadle,ale na sofa mu to taky uzasne pristane



















Kombinace jemneho sametu a nevsedni barvy ruze me pri foceny naprosto dostala












Prekrasny pugetek,jeste ze tu mame tak uzasny obchudek s kytickami a chapavou pani majitelku





Velke pstrosi bile pero,mam jich nekolik a to i v ruzovych odstinech,vypadaji efektne kdekoliv



















Tak tahle fotecka me taky zaujala,k surovemu krizi ze dreva jemny ale velky kvet ruze












A tady uz celofanove pytlicky s velurovymi srdenky,uvnitr je bila svicka,ruzicka a mala grilanda se srdickem


































Muj oblibeny koutek u krbovych kaminek a stareho sofa ziskal diky zidli zas novy rozmer
 
 
 
Doufam,ze se prispevek alespon trosicku libil a moc dekuji predem za komentiky a navstevy,krasnou nedeli a zac,pristiho tydne.
 
Katka
 
 
 
 
 

14 komentářů:

  1. Kati, stolička je nádherná. Krásne zapadne k Tvojmu kútiku. Bombulky z peria so samolepkou sú tiež úžasné, presne ako hovoríš na naše tvorenie ideálne. Andrea

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Andrej,dekuji,vsak ta tvoje je take krasna.Uz mam plan jako kolecka z peri vyuziji a co jimi oblepim,aniz bych pouzila tavnu pistol.

      Vymazat
  2. Katuška, takáto francúzska stolička je aj môj vysnený kúsok a ty si si svoj sen splnila. Nádherne ti dopĺňa tvoje bývanie, ako keby tam patrila stále. Budem sa tešiť ako ju pretvoríš podľa seba.

    Takú chápavú kvetinárku by som brala aj u nás, bohužial tu v okolí sú síce 3 kvetinárstva ale s takou úbohou ponukou, až to bolí. V potravinách kúpiš krajšiu kyticu.

    Opäť ruže, opäť krásne ako inak :) Maj krásnu nedeľu. Renata

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano Renat,libilo by se me klidne mit ctyry nebo sest takovychto zidli u jidelniho stolu,to by byl luxus a pritom levnejsi nez zidle co tam mame.
      A ano,pani majitelka v obchudku s kvetinami je jiz mym stylem nakazena,jak po ni stale neco chci a ona me vychazi vstrict.
      Ruze miva zajimave barvy,tak jim vetsinou neodolam.Preji prekrasne nedelni poledne.

      Vymazat
  3. Kačenko,moc krásné fotečky...peříčka jsou moc pěkná...ale ta židle,tak ta je naprosto luxusní...poslední fotečka je jako z nějaké knížky nebo časopisu...je opravdu vydařená...měj se krásně a přeji ti pohodový začátek týdne...papa K.♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Klarko,moc ti dekuji,paricka me tvarem a moznostmi dostala a zidli jsem si prala uz dlouho,takove kousky se s ruzemi foti skoro sami,take ti preji krasnou nedeli.Ahojky

      Vymazat
  4. Hezkou neděli Katko, růže mají opravdu krásnou barvu na starožitné židli se úžasně vyjímají!
    Svícínek z aukra je taky parádní úlovek :-)) Martina

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj Marti,jsem rada,ze jsi me opet navstivila a ja te fotkama treba trochu potesila,ruzemi se kocham stale,ty kvalitni z kvetinarstvi maji uzasnou vydrz.Dekuji

    OdpovědětVymazat
  6. Krásné křesílko jsi vyaukřila,ale také bych ho natřela pak bude ještě hezčí:-)A ty růže-závidím tu vaše květinářství!!!!!A to peří je bombastické!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Misko,dekuji,kresilko pujde urcite natrit,jen jeste nevi,zda zvolit razne bilou,nebo jemnejsi smetanovou.Tak se alespon muzes krasnymi ruzemi pokochat u me.Pera prijdou asi do vazy.

      Vymazat
  7. Dobrý večer všem tady. Ačkoli k paní Katce nakukuji víc než často, s komentíky je to u mě na štíru. Dnes , ale musím něco napsat a to velké díky Kačence i Vám všem ostatním. Tady v Clumci je nás 7květinek a věřte není to žádná prča, na takové pidi město. A navíc tento romantický styl tu vyhledávají pouho pouhé 3 baby, z toho jednou je paní Kačí, druhá já. Tak si umíte představit , jak někdy bojuji, co s neprodanými květinami. Jinak židle je úžasná, také můj sen, tak 4-6-ti násobný :).Akdyby jste chtěli na oplátku nakouknout ke mě domů, tak na FB mě má Katka v přátelích. Všechny romatické dušinky, zdraví romantické kytičky z Clumce. PS: modernu umíme samozřejmě taky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobre ranko,dekuji za komentik pani Petro.Je me jasne,ze s vasim kramkem bez pomoci nemate na tlachani u komentiku cas,hi,hi.Ano,u nes je hodne kvetnek,ale neni kvetinka jako kvetinka,ale kazda si asi sveho zakaznika holt najde.Nastesti vyzby nemuseji byt jen romantika.Tedy nastesti pro vas.Ja bych nejradeji koupila vzdy i ty neprodane ruze.Zidle by jsem take brala ke stolu a je fakt,ze cenove vysla lepe nez IKEA.Na vas FB urcite nekdo mrkne.Skoda,ze nemate e shop,vase pera a pericka ci susene ruze by sli na dracku.

      Vymazat
  8. Káťo, křesílko i svícen jsou nááádherný!!!závidím!!!! a růže...hmmmmty jsou, na dálku ke mě voní!!!Pěkný večer..R

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Romi,dekuji moc za pochvalu,jsem rada,ze se starozitnostky libi a treba takhle na foteckach nekoho potesi.

      Vymazat

Dekuji vsem za vas cenny cas a tesim se na dalsi komentare a pripominky.