čtvrtek 24. ledna 2013

Sametacek a ruze

 
 
Dnes jsem tu s dalsim drtkem meho nakupu v BR,ale musela jsem mu vyclenit samostatne mistecko,protoze si to myslim zaslouzi.Po tomto sametovam nadrchlanem polstarku,ktery tak casto vidam na severskych blozich jsem touzila dlouho,no a nyni jsem mu ve sleve neodolala,planuji mu zakoupit jeste pasteloveho bratricka,ale prozatim ho ozivuji me dalsi poklady a to susene ruze,ale pozor,susene mrazem,tudiz vypadaji a i na dotek jsou jak zive,proste bomba,jinak to nazvat nedovedu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Barvu ruzi jsem vybrala takovou lilla modrou,pro jeji nevsednost,ale stejne druhym pudrovym neodolam
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jako jemne bile a perletove doplnky jsem zvolila svazek svicek s kristalkem a shabby srdenko s perleti
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
O suseni mrazem jsem se dozvedela teprv nedavno,ale nikdy by jsem neverila,ze ruze jsou i na dotek jako zive,zadne sustive
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Sametovy polstar je nejen kouzelny a naprosto universalni,ale take totalne jemny a pohodlny
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
V hrnecku jim to sedi,i diky tomu,ze se prodavaji jen s malym stonkem,coz jim neubira na variabilite
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

No a celkovy kout jiz nyni bez stromku,ale jeste s kapkou vanocnim dekorem jako jsou svicky,myslim,ze to vubec nevadi











 
Tot vse,bazarek uz pomalu chystam,takze se nebojte, stradam vecicky,tak se muzete tesit.
Krasny mrazivy a celkem zasnezeny den,deticky mam sice obe marod,ale uz jsou za horsi polovinou nemoce,snad,tak uz to bude doufam jen lepsi a pristi tyden vyjedem zas na hory.

Katka

14 komentářů:

  1. Ahojky Katko, moc krásne ružičky a naozaj nezvyčajná farba. O sušení kvetov mrazom počujem prvý raz, sú ako živé. Po okrúhlom vankúši pokukujem aj ja už nejaký čas, ja som skôr na tie s čipkami do vintage štýlu a páči sa mi aj balíček so sviečkami a srdiečko. Na Valentína to bude krásna dekorácia. Detičkám prajem skoré uzdravenie, u nás to prepuklo dnes ráno (úplne neočakávane, lebo bola naplánovaná lyžovačka na horách) Tak zase nič. Pekný deň ...Renata

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Renat,dekuji,tento fialovy odstin se objevuje v hojne mire na severskych blozich a je vskutku nadherny.No ruze vlastne zive jsou,ne umele,jen ususene.Ja miluji vintage tak nejak mixly s shabby,takze mohu mit vice druhu polstarku.Balicek se svickami mam i fialovy,ale ten posilam Sandrusce.Ano,srdenko myslim byl vanocni kup,ale hodi se po cely rok.Dekuji moc za prani pro deti,doufam,ze zitra u lekare to nebude na pruduskach.Preji pohodovy vecer a take preji uzdraveni a lehky prubeh.

      Vymazat
  2. Káťo, růžičky jsou nádherné!!!A polštářek , hmmm...taky,a hrníček!!!úžasný!!!! máš to pěkně nafocené.Moc tě zdravím a brzo se uzdravte, pěkný den:))R

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Romi,dekuji za pochvalu.Vsak my mame podobny styl,takze i me se tve doplnky a polstarky mooooc libi.Dekuji za pochvalu fotek,snazim se.Snad budeme brzy zdravi.

      Vymazat
  3. Moc zdravím Katko.Růže mají úžasnou barvu a vypadají opravdu jak živé.Polštářek i vše ostatní krása!Dětičkám přeji at jsou brzy v pořádku a múžete si užít lyžovačku.
    Hezký večer.Věra

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Verko,ano,ruze maji tak vzacnou barvicku.A od zivych by je nikdo nerozeznal,tedy vlastne zive jsou,jen susene.Moc dekuji za prani pro deti,dnes doktor potvrdil normalni prubeh a lepsi se to.

      Vymazat
  4. Kačenko,vždy se na tvůj nový příspěvek moc těším a hltám každou fotečku i větu...je to takový balzám na duši...myslím,že jsou dvojčátka už na dobré cestě a brzy budou fit...tak snad se i my brzy uzdravíme:-)...měj se krásně papa K.♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jejda,Klarko,tak to jsem stastna,kdyz se na me prispevky nekdo tesi a kocha se a treba i inspiruje a ano,deticky uz mohou ven,tedy spise az v pondeli,ale to jen diky silnym mrazum,co nas o vikendu cekaji.

      Vymazat
  5. Kati, vankúš zo sametu je nádherný. Hneď by som taký brala. Andrea

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. JJ A ndrej,tobe by se do tveho cernobileho sveta moc hodil.

      Vymazat
  6. Katko, nádhera - krásně sladěno, polštářek je už na pohled měkkoučký ... nádherný hrnek, svíčky a ty růžičky jsou kouzelné! To jsi sama zamrazila?! ´žasné zákoutí s plédy ... Pa Maru
    PS. a brzké uzdravení marůdkům....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Maru,jsem rada,ze se ti prispevek libi,snazim se ladit jemne,nepreplacane,ale pritom utulne.Ruze jsem sama nezamrazila,no dala jsi mne brouka do hlavy,treba by to slo,ale ja je jiz ususene mrazem koupila.Pledy me visi na starem zebriku udelany ze stareho regalu.

      Vymazat
  7. Hezký den Katko, nádherné fotky jako vždy :-)
    Růže jsou úžasné, o usušení mrazem slyším poprvé. Zajímavé na co lidi nepřijdou.
    Martina

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marti,take preji pohodovou sobotu a moc dekuji.Ruze mne take nadchnuly,o suseni jsem jiz slysela,ale teprv tak pred nekolika mesici.Myslim,ze metoda uz bude starsi,predpokladam pochazi nekde z kralovstvi kvetin,treba Holandsaka.

      Vymazat

Dekuji vsem za vas cenny cas a tesim se na dalsi komentare a pripominky.