sobota 5. ledna 2013

Hezke posezeni












Udelat si utulno,pohodlno a prijemne treba po narocnem dni at uz z jakehokoliv duvodu je temer nasi povinnosti.Je jedno,zda mate v oblibe nejakeho usaka nebo se radeji natahnete na gauciku s krasnym prijemnym pledem,urcite by nemelo chybet hodne mekouckych polstarku,nezbytne oblibene kvetiny a v podvecer si to nedokazu predstavit akor v zime bez svetel svicek.Ja jsem vam dnes k tomu prihodila jeste nejake sve nove vecicky u nas doma,tak pojdte nahlednout do obyvacku.



 






Mam rada jednoduche svicky,ale pokud jsou jeste navic nejak pekne ozdobene,tim lepe





 





No a oblibena kniha pro mne temer stale o bydleni nemuze pri odpocinku chybet,tato je o shabby





 





Bile ruze tentokrate v mlecence po babi a na florentskem tacu,jeste pred poslanim Michalce





 





Nejdriv se me syte cervena barvicka na podnosu moc nelibila,ale nejak jsem si na ni zvykla





 





Polepena krabice latkou s ruzemi,mam celkem dve,jednu vetsi a jednu mensi





Me nove zavesy do loznice CLV,sice nevim,kdy dojde na pridelani,ale jsou moc krasne





Jeste Vam musim ukazat darek od sestry,darkovou krabicku plnou pripravku LOCCITANE
 
 
 
 





V pozadi nova lampa s patinou prisla uz Elince do pokojicku,je pekne stylova





Kremovy pled s napisem TEXAS je darek od kamaradu jak jinak nez z Texasu





 






Mam pro vas male prekvapeni,chystam takovy virtualni bazarek peknych vecicek,ktere uz nepotrebuji,chci je darovat za symbolickou cenu,ale zaroven vytezek venovat na charitu,takze me napiste nazor,chcete spise formou aukce,nebo by pro vas bylo lepsi kalkulovat  s pevnou cenou??
Necham to ciste na vas a podle toho se rozhodnu.Kam presne penizky poputuji vam reknu hned,pro nemocnou holcicku v nasem meste,podrobnosti v dalsich prispevcich.

Katka

20 komentářů:

  1. Odpovědi
    1. Dekuji moc za nazor,doufam,ze me ho napise co nejvice lidicek.

      Vymazat
  2. Hezký večer Katko, určitě se přidám. Já bych byla spíš pro pevnou cenu.Uvidíme co na to ostatní.
    Martina

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marti,take preji pekny vecer pri sobote a dekuji za tip,pockam par dni a pak to sesumiruju.

      Vymazat
  3. Kačenko,příjemná atmosféra svíček,kterou si u nás taky vychutnávám do sytosti...a co se týče bazárku,volila bych pevnou cenu...jinak balíček zatím nedorazil,ale ten kdo počká ten se dočká:-)))...měj se krásně a přeji ti příjemný večer papa K.♥

    OdpovědětVymazat
  4. Klarko,dekuji,ja pokud neusnu s Eli,kterou uspavam,tak ted o svatcich palim stale,vlastne i prez den.Tak uvidime s tou cenou,bude to zajimave,ale myslim,ze bude pekne zbozicko.Balicek tedy dorazi v po,vzdyt ted uz snad na poste nemaj tolik zasilek.Pak hned pisni.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No od tebe určitě:-)...už se na to moc těším...No a pošta je nezmar,když se člověk na něco těší tak na truc to nepřijde včas:-)...hned jak dorazí tak ti písnu...měj se krásně já jdu tvořit:-)...papa K.♥

      Vymazat
    2. Jsi mila,ja jsem taky zvedava,jestli jsem alespon trosinku splnila ocekavani.No ty tvorilko,to jsem zas natesena,co zas krasneho vyrobis,dobrou noc.Katka

      Vymazat
  5. Ach Kači, ty zááávěsyyyy!!! :-) Už se těším, až je pověsíš! Miluji přesně takové chvilky, jak popisuješ...přesně takovou teď mám- popíjím vanilkový čaj, ležím na svém nejmilejším místečku na pohovce přikrytá mým nejmilejším plédem a prohlížím ty nejmilejší blogy :-) Je moc krásné, že plánuješ výtěžek z bazárku věnovat na charitu!!! Já už mám na straně taky zase pár věciček, které chci zase hodit do bazárku na blogu, nebo možná na Aukro...Věřím, že tvůj bazárek bude mít velký úspěch a těším se na něj! Krásný večer!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo,zavesy jsou pekne,jen si zatim uzivam krasny vyhled oknem ven bez nich.Ja si takovy pekny vecer na gaucicku udelam skoro kazdy den,tim,ze mam malinkate deti je to moje domaci zabavica,ale moc se me libi.No,ona to neni uplne charita,i kdyz je to verejna sbirka,ale je to znama holcina od nas z mesta,co se ji narodila nemocna holcicka,tak se me to vic dotyka.Proto by aukce mozna byla zajimavejsi,treba by se vybralo vice,nevim,co ty myslis,dala by jsi asi take aukci,ze??

      Vymazat
    2. Já myslím, že aukce je lepší...začni na nějaké milé ceně a nidky nevíš, co se z toho nakonec vyklube :-) Já jsem taky byla překvapená, jak se třeba některé věci v bazárku pak vyšplhaly (především díky tobě, za to jsem ti dodnes nesmírně vděčná!!!). Já mám teď období, že se mi hodí každá korunka, ale fakt si myslím, že bude mít tvůj bazárek úspěch tím spíš, že lidi vědí, že přispějí na dobrou věc...moc ti fandím a jsem ráda, že jsou lidé jako jsi ty!!! :-*

      Vymazat
    3. Ja si taky myslim spise pro aukci,ale uvidim co me verne ctenarky,ale je fakt,ze kazdy treba veme v potaz dobrocinnost a prihodi o kapku vice nez jindy.Jen by me zas bylo lito,kdyby nektera pekna vecicka zustala temer na vyvolavaci cene,ale jen kvuli te male.No nic,budou to opravdu pekne kousky,tak pocatecni cena bude malinko vyssi asi nez u tebe,ale jak rikam,uvedu u aukce i odkaz na stranky naseho mesta,kde podpora miminka probiha.

      Vymazat
  6. Miluji svíčky a růžičky-je u tebe opět moc krásně!!!!Je vidět,že se máte se sestřičkou rády ♥ Moc s emi líbí,že dáš penízky na charitu-za to u mě máš velký respekt a obdiv,ne každý by to udělal...Jinak se přikláním k verzi pevné ceny,ale i tak to záleží jen a jen na tobě!!!
    Krásný večer Kačenko!!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. JJ,ja vim,Miso,jsme na tom s ruzemi podobne,myslim,ze jsem na nich uz zavisla,ale vzhledem k jejich druhum,nyni jsem objevila i zelene,nas nikdy neomrzi.O tech panizkach ani nemluv,je to pro mne prirozene,vzdyt s nepotrebnymi vecmi uz clovek nic moc neudela,tak co.Je zajimave,jak je to temer jedna ku jedne co se tyce cen na bazarek.

      Vymazat
  7. Kačenko, máš to doma jako z pohádky. Já bych byla spíš pro pevnou cenu. A prosím, ozvi se mi na mail. apastikova@seznam.cz Díky a krásný den
    Andrea

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Andrejko,dekuji,ano,opravdu je to nas vysneny domov.Dekuji za nazor na bazarek.Na mailik jsem ti jiz psala.

      Vymazat
  8. Katko, to je opravdu krasny napad. Primlouvam se za aukci, vzdyt je to pro dobrou vec a tak je nadeje, ze se korunek vice sejde. Nicmene ja se asi stejne nezucastnim, protoze to posilani je proste moc drahe... Mej krasny den!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Katka,dekuji,myslim,ze co nikomu neublizi,muze jinemu pomoci a ohledne aukce mas pravdu.pokud je to pro tak dulezitou vec,neni nikdy dost penez vybrano,takze aukce umoznuje vice pomoci.

      Vymazat
  9. Krásne fotky, Kačenka... florentský tác je krásny aj červený, myslím, že nepekný ani neexistuje :) Biele ruže sú úchvatné, tie mám najradšej, i keď im začínajú výrazne konkurovať ružové. Myšlienka bazárku sa mi moc páči, hlavne jej cieľ - pomôcť. Máš dobré srdiečko! Osobne sa prikláňam k pevnej cene, aukcie sú mi neskutočne nesympatické, lebo kazia sny a náladu :) Prajem krásny večer!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Michalko diky,cerveny tac je vice myslim takovy svatecni,kazdy ma kouzlo.Me se tak nejak libi vice barev ruzi,asi proto,ze mam rada zmeny.Bazarek se me rodil v hlave dyl,ale zaroven s nim pomoci,me napadlo nedavno.Je to pro mne prirozene.A mas pravdu,aukce sice pro nekoho muzou byt nemile,ale myslim,ze se nad tim nesmi az zas tak moc premyslet a ja to treba beru jako hru,asi je to o povaze,kazdopadne je tu moznost vybrat vice penez,neb ja nechci nasazovat hned ceny vysoko a v tomto pripade by byly konecne ceny vyssi zahodny,ale zas chci,aby jste daly najevo i vy holky,co jste ochotni pro dobrou vec udelat a to lze videt na aukci.

      Vymazat

Dekuji vsem za vas cenny cas a tesim se na dalsi komentare a pripominky.