pátek 5. října 2012

RUZE A LILIE


Krasny vecer pri patku preji,
opet nas ceka vikend a na zitra  si jeste uzijeme trocha slunicka,ovsem na nedeli na strasi prudkym ochlazenim,tak uvidime.Vcera se u nas prehnal trochu lijacek,no ale ta nadhera po nem se nedala nevyfotit.
Take si vam dnes dovolim predstavit svou aktualne nejoblibenejsi znacku svicek s nadhernou vuni ruzi a lilii.Tuto znacku jsem vam jiz predstavila na sve kosmetice a nemene uzasne maji kvalitni svicky v krasnem obalu.Znacka LOTHANTIQUE je pro mne cim dal vice oblibena a nyni jsem si vybrala vuni  Le bouquet de Lili a Jardin de Roses.Obzvlaste zahrada ruzi je vune jako kdyz privonite k opravdove ruzi,provoni celou mistnost a je prenadherna.Tyto vune vrele doporucuji a skoda,ze je nemuzete citit az k vam,do svych utulnych domovu.



Prenadherne ruze s kapkami deste jsou jak ze sna...a ta barva,ma oblibena




           Cerstve utrzene,pripravene pro vas,stale jeste s kapickami deste











               Bile kvitky hortenzie bajecne ladi ke svicce s vuni lilie


       Detail meho uzasneho tacu,barva je neco mezi medenou a stribrnou


Sklenicku jsem nasla na pude a je po prababicce,je uzasna,mit jich tak vic








         Bile oblazky jsem si privezla od more,mam jich straaasne moc


       Krasne ruzove nausnice Swarovski jsou darek od me sestricky








                                 Uz citite tu vuni po zapaleni svicek??

 





                                 Vecerni atmosfera nema chybu










                     Nekrasnejsi je svetlo svicek s odrazem na ruzicku





                A kde jinde fotit nez na mem oblibenem gauci s patinou


















              Kniha plna ruzi jakoby chtela rict,ja sem patrim,vyfot me
 
 
 
Doufam,ze jsem vam pri patecnim veceru navodila tu spravnou atmosferu pri svickach a pokud to budou svicky vonne,tak tim lepe.A co vy,pisnete me,jakou vy mate oblibenou vuni,nebo mate rady svicky jen tak,pro atmosferu??Budu se moc tesit na vase komentariky.
Krasny vikend me mile
Zdravi vas Katka

13 komentářů:

  1. Katka farba ruže je naozaj krásna a tie fotky po daždi sú dokonalé. Andrea

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Andrejko,dekuji,jeste miluji takove ruzovofialkove a vintage merunkove a kapicky po desti me samotnou prekvapily,jak to vypada krasne.Dekuji za vernou navstevu.

      Vymazat
  2. Opäť nádhera Katka... sviečky už len na pohľad vyzerajú veľmi kvalitne, ale tú vôňu by som rada cítila. Takéto poklady ako tvoj pohár po prababičke sú vždy tie najkrajšie, ja som našla na povale biele porcelánové misy a tanier, ktoré mi krásne zapadli do kuchyne. A dažďové kvapky, to bolo kedysi moje :) Niekedy som priam až čakala, kým naprší, aby som mohla ísť fotiť :) A hlavne na ružiach vyzerajú úchvatne. Naušničky sú tiež krásne, presne také mám doma, len vo fialovej, Swarovski mám veľmi rada, asi poprosím Ježiška, aby mi niečo pekné vybral tento rok :) Prajem peknú sobotu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Krasne ranko,Miso,pokud milujes vuni ruzi,svicku si urcite kup,je to uplne stejna vune.Co se tyce veci po babicce,nastesti jsem mela moznost byt pri vyklizeni velke pudy a jejda,tam bylo pokladu.Take az priste zas naprsi,pokusim se neco nafotit,i kdyz jsem zacinajici amater.Moc me to zaujalo.Obzvlaste na kytickach listu je to krasne.Ja mam jeste od pritele srdicko Swarovski a take je moc pekne,urcite se svymi pochlub treba i na blogu.Tobe take krasny vikend.Dekuji ze ke me nakukujes.

      Vymazat
  3. Ahojky-nádherné růžové fotečky-já ty růže prostě miluji a jelikož jsem o vůni teď psala tak asi víš,která je má značka:-)Krásný den!!!

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj Miso,jo,jo,podzim je pro me proste pocatek paleni svicek,tak ted bude prispevku se svickami asi vice a nejlepsi jsou samozrejme vonne.Na ruzi jsem padla nahodou,ale moc mile mne prekvapila,spise mam v oblibe celkove podzimni vune jako koreni,ovoce napr.hruska,levandule a vanilka,ale to jsem jiz skoro u vanoc.Tobe take nedherny den,je krasne a u nas jsou slavnosti svateho Huberta na zamku,tak mam o zabavu deti postarano.

    OdpovědětVymazat
  5. Kačenko,opět nádhera...a moje nej vůně je asi nějaká vánoční...vanilka se skořicí...miluji Vánoce,tak asi proto:-)))...a v létě zase levanduli...té vůně se nemůžu nabažit...měj se moc krásně...jdu ti písnout mailík...papa K.♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Klarko,jsem moc rada,ze se ti prispevky libi,ja mam rada take vanilku,nebo nejakou vuni s podzimnim ovocem jako treba jablicka a hrusky.Levandule je vdecna a vecna,take ji mam rada,hlavne od te doby co mam prirodni vuni na zahrade.Ty se take mej pekne a uzij si zbytek vikendu,na mailik hned odpovim.

      Vymazat
  6. Fotky su krásne, Tvoje ruže očarujúce. Ja mam tiež veľa ruží, len ich nedokážem akosi odtrhavať milujem ružičky a mam radosť keď žijú. Ale samozrejme že aj ja niekedy zhreším :-( Pekný večer prajem.

    OdpovědětVymazat
  7. Mery,dekuji za pochvalu.Uplne te chapu s tim trhanim,ja vzdy take chodim kolem a vlastne dokud jsem nemela blog,tak jsem se kochala pouze na zahrade,to me stacilo,ale ted se chci podelit,tak alespon cekam,az jeden kvet zacne byt na hrane pred opadavanim.Ale nastesti je kvetu dosti,takze na kerich jeste zustanou.Tobe take krasny vecer a dekuju za navstevu.

    OdpovědětVymazat
  8. Katko, nááádhera - nic není třeba dodat .... Maru

    OdpovědětVymazat
  9. Miluji tyto svíčky!!! Tu vůni cítím až sem :-) A ta sklenička-vázička je totálně perfektní, přesně styl, který miluji!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ja take,skoda,ze nemaji v nabidce nejake podzimni vune.Sklenicku jsem objevila nahodou a nechapu,ze jsem ji drive prehledla.

      Vymazat

Dekuji vsem za vas cenny cas a tesim se na dalsi komentare a pripominky.