čtvrtek 4. října 2012

Pozvanka ke studni

Pekny podzimni den,
tak presne za mesic budou nasim brouckum 2 roky a zitra ma jeste Eli svatek,tak to bude zas oslavicek,ale o tom az nekdy priste.
Kazdy den ty nase piskotky uspavam na zahrade a jak tak vzdy nekolik minut projizdim krizem krazem zahradu,vzdy se ji zaroven kocham.No a neustale me prekvapuje,kolik nam ta nase priroda dava plodu a rostlinek a v tu ranu byl napad tu a kde jinak nejlepe vyniknou prirodni plody a kyticky nez opet venku a myslim,ze krasne se vyjimaji na nasi drevene studni se striskou z travin.





Pro utulnost v prirodni barve a k posezeni na studni me ladi narame polstar





 Jen hrstka z pokladu z nasi zahrady,vyjma bilych dyni,my mame oranzove


Tri druhy nadherne kvetoucich bylinek vcetne levandule,ktera stale kvete





Cerstve natrhane ruze me dokonale ladi s nasimi travinami,co rikate??





Na dyni jsem uvazala jutovy provazek a stylove zahradni nacini nesmi chybet po ruce





Kovovy list jako dekorace je darek a teprv venku ziskal tu spravnou patinu


Bile ruze od nas se me moc hodi k bilym dynim,vcera jsem koupila i male dyne





    Opet stare tramy nesmi chybet ani na studni,na vzduchu krasne zesedly





              Drobounke ruzove kvitky bylinky jsou krasne i do vazicky






 V amalganove vazicce to kyticce moc slusi i venku na zahrade





   Orisky z naseho obriho oresaku v rucne dlabane misticce ve tvaru hrusky


Venec jsem si poupravila,odstranila mnou ne moc oblibene vinove slamenky a dala levandulku z nasi zahradky






     A svicka nesmi chybet,s podzimni vetevkou pod stylovym poklopem
 
Tak me mile,doufam,ze sa vam dychanek u studnicky libil a tesim se na vasi dalsi navstevu,uzivejte podzimu,dnes ma sice poprchavat,ale to nas neodradi z krasne prochazky v parku.
 
Katka

20 komentářů:

  1. Ahoj Katuško, vůbec nestíhám, máš tu spoustu krásných nových článků, musím se k nim pak v klidu ještě vrátit, ale na tento musím v rychlosti komentovat!!! TO JE TAKOVÁ NÁDHERA, totálně mi to vyrazilo dech...jsem zamilovaná do té atmosféry a fotek! DĚKUJU!

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Sandrus,me je jasne,ze toho mas hodne,ale taky vim,ze az budes mit chvilinku,ze urcite juknes.Vsak ty mas take krasny dnesni prispevek,jen proste ja mam to stesti se zahradou,protoze tam ty plody zahrady vyniknou dvojnasob,ale tebe ta zahradka urcite take ceka.Studna je ma zamilovana,obcas na ni i sedam a pozoruji deti na zahrade,je puvodni na pozemku a my jsme ji stylove obezdily kameny a starym drevem a poklopem s pantama a dali zbytek travicky,co mame vsude na strechach.Dekuji za strasne mily komentik.

    OdpovědětVymazat
  3. Krásný den.-)Dýchánek u studně se mi líbí moc.Také mi ještě kvete levandulka,přemýšlím co ještě s ní:-)je u vás nádherně!Věra

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tobe Veru take krasny vecer.Jsem rada,ze se ti prispevek libi,levandule me totalne dostala,kvete stale snad jiz pul roku a ja si ji pro svou vuni a krasnou barvu nechavam na zahrade.Zahradu mame opravdu kouzelnou,proste me se libi a na to,ze je zalozena postupne teprv pred necelym rokem,tak se pekne rozrusta.

      Vymazat
  4. No Kačenko,krásně jsi si to tam nazdobila...Eli přeji vše nej k svátku...ty máš dvojčátka v listopadu?Náš Kubča je taky v listopadu 7.:-)))...a bude mu rok,tak rychle to utíká...dnes jsem toho moc nestihla...jsem nějaká nachlazená tak to šlo pomalu:-)))...jen co se trošku vykurýruji půjde to zase jako po másle:-)))...Měj se krásně papa K.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Klarko dekuji,byl to jen takovy spontani napad.Elince musim zitra koupit nejakou panenku,vetsi oslava bude az prijede tatinek.Dvojcatka jsou 4.listopadu.Hrozne to leti,vsak vis.Tak nic nedelej a odpocivej a pij hodne cajicku s medem.Brzy se uzdrav,pa.

      Vymazat
  5. Katka, studňa je prekrásna a s Tvojimi dekoráciami dokonalá.Andrea

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Andrej,dekuji za pochvalu,chceme vse prirodni a dekorace si nejak samotne rekly o vystaveni prave na studnicce.

      Vymazat
  6. Katko, já jsem si tedy užila! I když jsou na studni podzimní atributy, úplně jsem zavzpomínala na léto... krása!
    Elince posílám přání k svátku a tobě přeji hezký večer, Helena

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to je super,ze jsi si to uzila.Je fakt,ze na fotkach je videt,jak krasne sviti slunicko a ruze dojem zletnuji,dekuji.Take dekuji moc za Eli a tobe take dobrou noc Helenko.

      Vymazat
  7. Káťo, nádhera. Krásné dary přírody a perfektně zkombinované ... moc hezké.
    Pěkný večer ... Věra

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Veru dekuji,skoda,ze jsem jen zapomela na krasne jablicka z naseho minisadu.Preji ti dobrou noc.

      Vymazat
  8. čarovné ,nádherné vecičky...:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Biba,hezky jsi to popsala,vecicky jsem pobrala po dome instinktivne,dekuji moc za komentar.

      Vymazat
  9. Krasne podzimni aranzovani ,koukam ze tam mate i nejakou ricku ci potok.Elince preji vse nejlepsi k svatku,my jsme osm hodin dopredu tak ja uz slavim.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ello,dekuji,neni to potok ani ricka,ale jezirko,no,spise jezero.Dekuji moc za prani pro Elisku,tobe take velka gratulace,my budem poradne slavit az prijede tatinek z pracovni zahr.cesty.

      Vymazat
  10. Všechno je moc krásné a nádherně sladěné!!!Jsi moc šikovná a máš pro ladění báječný cit!!!A malé velká gratulace!!!!!!!!!A užijte si oslavu,krásný den!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Miso,moc diky,behala jsem po zahrade a automaticky jsem brala veci do rukou.Dekuji take moc za gratuleci Eli,uz jsem ji koupila nekolik darku a take teta,tak mela radost,dalsi oslava bude zitra s babickou.

      Vymazat
  11. Jsem tu tedy poprvé, ale ne naposledy. Sice já nikde nebydlím (tudíž mi to přijde jako hezký název blogu), ale o to radši se dívám na něco tak krásného jako děláš Ty nebo tady Míša v komentářích nade mnou:-)

    OdpovědětVymazat
  12. Luci,jsem moc rada,ze jsi ke me nasla cesticku,kdo by tebe nechtel mit jako vernou ctenarku,no rekni.Ja vlastne do te doby,nez jsme zacali stavet nas vysneny dum,taky dodopravdy nebydlela,alespon tak me to prijde zpetne a az ty si uzijes cest,tak treba te jednou bude BAVIT BYDLET,hi,hi.Dekuji za navstevu a miloucky komentar,pa Katka

    OdpovědětVymazat

Dekuji vsem za vas cenny cas a tesim se na dalsi komentare a pripominky.